- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Απλά... άμα δεν έχεις προλάβει να κάνεις "όνομα", κάνεις και λίγο το χαζό...
Δεν το κάνουν όλοι όμως και όχι υποχρεωτικά.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Pamtos file HELLSPAWN o satanas itan kapote trendy sto black kai prin na ginei tis modas o king diamond orgiaze sth skini kai paradexete oti kalouse ta pneymata na paixoun mazi tou kai oti kapote ekane magia stous Manowar eno einai apo tous protous tis ekklisias tou satana.aytos omos einai enas kai ta black metal liga kai den prepei na katigorite to metal giati otan epeze to 'six gates'(ekeino to beat_aki)sta club de milouse kanenas ektos apo to christodoulo.
panta filika,zaxarias
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ Μ'ΑΥΤΑ.
Ο ΝΤΑΝΥ ΤΩΝ CRADLE OF FILTH ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 7 ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΤΑΝ ΒΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΥΡΙΚΟΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΜΑGE.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΝΟΜ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΑΚΟ.
ΤΩΡΑ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤVN BURZUM ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
AN ΔΟΥΜΕ ΤΟ MORGANA LEFAY "SECRET DOCTRINE" ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΑΝ ΚΑΙ ΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ.
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟ-ΠΑΪΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ), ΤΟ REISE-REISE TΩΝ ΡΑΜΣΤΑΪΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ "ΔΙΑΛΟ ΤΟΥΣ" ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΚΡΟΦΑΓΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ...
ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΑΤΗ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΙΠ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ...:D

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ; ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ SECRET DOCTRINE ΤΩΝ ΠΑΛΛΑΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΩΝ MORGANA LEFAY.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ DANZIG.....(ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ)....

Επιφυλακτικός σε αυτή την άποψη μεν, αλλά μεταφέρω τα λόγια που έχω ακούσει... έχω παρατηρήσει κάτι παρόμοιο στο τραγούδι my immortal. Τι λέτε;
Φιλικά, Νότης Σκορπιός!
Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

Όσο γι' αυτό:
quote:
(...)αν κωδικοποιηθούν αυτοί οι ήχοι συντίθονται ύμνοι για τον σατανά...
τί να πω;
Την εποχή του Μεσαίωνα η εκκλησία απαγόρευε συγκεκριμένες τονικότητες και συγχορδίες, γιατί έστρεφαν τους ανθρώπους προς τις ακολασίες.
Λέτε να 'χαν δίκιο;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟ) ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ/ΒΛΑΣΦΗΜΗ/ΑΚΟΛΑΣΤΗ ΦΡΑΣΗ...... "ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕΝΤΑ" ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.
.......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ JUDAS PRIEST ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.......
Στην εποχη της ελευθερης (ενιοτε) εκφρασης τα πραγματα εχουν προχωρησει τοσο,που αν καποιο συγκροτημα θελει να υμνησει τον σατανα ή τον Βούδα ή οποιον αλλο,το κανει ανοικτα και με ολοκληρους δισκους-αφιερωματα.
Ας μην γυριζουμε στον Μεσαιωνα (τον παλιο).Μας φτανει και ο συγχρονος......
Με εκτιμηση,Masvidal.
quote:
ΧΧΧΜΜΜ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ JUDAS PRIEST ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΥΡΑΝ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
Επρεπε να γραψω "επειδη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι μετεδιδαν"...κλπ
Μια άποψη ίσως να είναι αυτή που αναφέρεσε άλλη ίσως είναι ότι όταν χάσεις ένα προσφιλές άτομο έχεις ανάγκη να τον χαιρετήσεις και υποσυνείδητα μέσω του ονείρου εκπληρώνεις αυτήν την επιθυμία, ουσιαστικά αυθυποβάλλεσαι. Αυτό ίσως να γίνεται εντονότερο όταν συμβεί σε κάποιον το συζητήσει μαζί του με αποτέλεσμα να γίνεται εντονότερο.
Τώρα, έχω ακούσει διάφορες εμπειρίες από τρίτους να λένε ότι είδανε το αγαπημένο πρόσωπο τους που χάσανε μετά από χρόνια και να συνέβη κάτι κακό ή καλό σε αυτούς. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να παρουσιαστεί σαν αυθυποβολή αλλά πιθανότερο σαν κάτι άλλο που δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να δώσει μια απάντηση σίγουρη.
Ναι, μου έχουν συμβεί κάποια λίγα, που όμως ήταν ικανά να με «πείσουν», περιστατικά, όταν έχασα τη μαμά μου σε ηλικία 7 ετών.
Να είστε καλά.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~