ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

izzyCY48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
beyondΜέλος
06/05/2005, 14:21:19
ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΖΕΙ ΚΑΤΙ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ?
ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣΗΣΕΙ Ο ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ..
ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ..
Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ,ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΣΑΡΑΝΤΑ" ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΑΝ..ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ "ΣΑΡΑΝΤΑ"..

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ 60/40 ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΤΕ....

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

ARSINOHΝέο Μέλος
06/05/2005, 16:25:59
VELISSARIE EINAI ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ..ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΗΤΗ...
oneiric1Μέλος
06/05/2005, 16:41:52
Φίλε μου beyond, μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ναι, και κατά την γνώμη μου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις δίκιο και να ισχύει αυτό που λες. Αυτός είναι και ο λόγος που έγραψα ότι «δεν γνωρίζω αν ισχύει και δεν το υποστηρίζω» (για τις 40 μέρες).

Όμως, για την ύπαρξη της ψυχής δεν είχες ποτέ «κάτι»... κάποιο περιστατικό που να σε κάνει να έχεις έστω αμφιβολίες?

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

06/05/2005, 18:36:54
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ
ΔΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ .
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ .
ΚΥΒΕΛΗΜέλος
08/05/2005, 13:54:32
Καλημέρα σε όλους. Επειδή σχετικά πρόσφατα και για πρώτη φορά συνέβη στην οικογένειά μου θάνατος αγαπημένου προσώπου, πρώτου βαθμού συγγένειας, παρακολούθησα από πολύ κοντά τη διαδικασία τέλεσης μνημόσυνων-είτε στις 9 ημέρες, είτε στις 40 ημέρες, είτε στους 6 μήνες, είτε στον ένα χρόνο-και ένιωσα τη συναισθηματική φόρτιση αυτών των τελετών, κάποιες φορές τόσο έντονα, ώστε στιγμιαία συνέκρινα την τέλεση του μνημόσυνου με μια τελετή επίκλησης της ψυχής του αποθανόντος ανάμεσά μας από οπουδήποτε και αν βρισκόταν αυτή. Μου έφερε στο μυαλό κάτι σαν ένα κάλεσμα της ψυχής του προσώπου που έφυγε όχι για να μην την ξεχάσουμε εμείς, όπως νόμιζα, αλλά για να μην μας ξεχάσει το αγαπημένο πρόσωπο που "χάθηκε".
Σχεδόν ένιωσα ότι εξαναγκάζαμε, εμείς οι συγγενείς του σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας, την ψυχή του αγαπημένου μας να εγκαταλείψει τη διάσταση στην οποία βρισκόταν όσο καιρό ήταν πεθαμένος και να έρθει κοντά μας τις συγκεκριμένες αυτές χρονικές στιγμές : 9 ημέρες, 40 ημέρες, 6 μήνες, 1 χρόνος από το θάνατό του(+ κάθε τρεις μήνες λιγότερο "επίσημο" τρισάγιο...). Σε διάρκεια ακριβώς ενός έτους δηλαδή, τελέστηκαν συνολικά 6 μνημόσυνα και τρισάγια συνοδευόμενα από δίσκους με κόλυβα,λειτουργία στην εκκλησία κ.λ.π.
Αναρωτιέμαι αν όντως ερχόταν κοντά μας σε αυτά τα "καλεσματα" η ψυχή του αγαπημένου μας και αν ναι, με πόση προθυμία ή απροθυμία...
VELISSARIOSΜέλος
09/05/2005, 11:56:30
ΚΞΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ςΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.Η ΨΥΧΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ.ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΕΚΤΙΚΟΣ .ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΕΙΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
3ADAΜέλος
11/05/2005, 09:08:17
ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ!!
ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΟΥΣΕ.. ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΟΡΟΦΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ..

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ. ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ..

ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 40-ΗΜΕΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΙΣΟ Η΄ΚΑΙ ΑΔΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΙ...

ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ.

19/08/2005, 23:08:35

Topik Reloaded