ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/07/2015, 01:35:56
Συνοδινέ.

Με ψιλοχαλάει αισθητικά* η εικόνα που βάζεις από κάτω. Άμα κάνεις κέφι, βάλε αυτήν που ποστάρισα παραπάνω.

*Ούτε καν εγώ δεν είμαι τέλειος. Φαντάσου δηλαδή...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

22/07/2015, 01:47:53
H ώρα της μαλακίας.

Ανω σχώμεν τας καρδίας!!!

Ο πύραυλος είναι για νάνι τέτοια ώρα.Κυκλοφορεί ο διάβολος τώρα.Με την μορφή του Ιταλού και του DSM.Το διαβολάκι ο Συνοδινός και ο βελζεβούλης2 ο Σωτήρης.

Εγώ είμαι απλός παρατηρητής από το μέλλον.Στάλθηκα από τις δυνάμεις της επιστήμης, να προασπίσω τα συμφέροντά της, ενάντια στους δούλους του Θεού.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/07/2015, 01:58:07
Δεν ξέρω Νικόμαχε. Αυτός ο Λεβαντίνος πάντως, είναι πολύ ύποπτη περίπτωση. Τα λέει και μόνος του. Κάτι Μολδαβίες, κάτι χωριά και δάση...Δεν ξέρω. Κανονικά, κάτι τέτοιους τους παλουκώνανε μέσα στον τάφο, για καλό και για κακό. Ειλικρινά δεν ξέρω...

22/07/2015, 02:11:44
Με προβληματίζει και μένα ο Ιταλός.Στη Μολδαβία, μάλλον καρύδια θα μάζευε, γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο εκεί, εκτός από ωραίες γυναίκες.

Λες να είναι βαμπίρος? Μισοχριστιανός, μισοανεκτικός, μάλλον προς αντίχριστος μου φαίνεται.
Και ο Σωτήρης τα ίδια.Προσπαθούν να προσηλυτίσουν τον πύραυλο.Οντως είναι ύποπτο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/07/2015, 02:30:14
Ο Σωτήρης είναι άλλη ιστορία. Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά μερικά πράγματα είναι εντελώς ζαβά. Γράφει τα ρήματα με 'η' και κάτι τέτοια κουλά.

Είναι βέβαια και το άλλο. Το άλλο είναι ακόμα χειρότερο...Του πετάνε κάτι περίεργα από γραφές και παλιά βιβλία, και πριν προλάβεις να διαβάσεις, σου κατεβάζει απαντήσεις. Ούτε να τα έχει γράψει ο ίδιος. Μυστήρια φάση.

Ρε συ, παίζει να ανήκει στους Παλαιούς?

22/07/2015, 02:39:38
Τελικά εδώ μέσα, μάλλον ο DSM είναι η μόνη φυσιολογική περίπτωσις. Πιθανώς επειδή είναι ο Α και ο Ω, η αρχή και το τέλος των πάντων.

22/07/2015, 02:39:41
Δεν ήταν κακό παιδί ο Λεστάτ. Απλά είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και δυσκολεύτηκε να ενταχθεί την κάστα.
Του χρόνου πατάω τα 33. Το νου σας....

22/07/2015, 02:46:24
Πατάω τα 33 από τότε που με "ξυπνήσανε", να μην μπερδευόμαστε... Στη Μολδαβία δεν έχει μόνο καρύδια και ωραίες γυναίκες, έχει και ΛΥΚΟΥΣ και καταπληκτικά δάση...

22/07/2015, 02:48:11
Ναι ο Σωτήρης είναι της χουντικής γραμματικής.
Φαίνεται πως έχει σε μικρό βιβλιαράκι και πάντα μαζί του τις Γραφές.

Ρε συ, λες να είναι κρυφοχριστιανός?

να ο Λεβαντίνος εκδηλώθηκε, είναι ο Αντίχριστος.Τζάμπα ψάχνει ο Χ.Ο.

και μια και το έφερε η κουβέντα 22 σήμερα και πόλεμος γιόκ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/07/2015, 02:54:26
Μπα δεν θα μπορούσα να μαι ο αντίχριστος, είμαι φύσει ρομαντικός και θα χαλούσα το έπος. Μπλιαχ! Ο αντί αποκλείεται να ναι καρκίνος στο ζώδιο, θα μας πάρουν τα ζουμιά.
Σας εύχομαι καλό ξημερωμα με ένα τραγούδι που γράφαμε στα βουνά του Μεξικού τα παλιά χρόνια ριν μας πάρουν στο κυνήγι οι ιεροεξεταστές ... αγαπούλικο...

Λοιπόν, καλό ξημέρωμα κύριοι.

https://www.youtube.com/watch?v=jHXhVJIvsIQ