- Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΟ !!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σε μια φαση ατελειωτου καψιματος που την ειχαμε δει πονυ, σκακι-πονυ με φωναζανε....
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Άν και μ'αρέσει να χρησιμοποιώ ψευδώνυμα με σημασία κτλ αποφασισα εδω να γράψω απλά το ονομα μου..
Οποτε γεια σας ειμαι οντως ο Θανος!
"Τα Αποτυπώματά μας δε σβήνουν ποτέ απο τις ζωές που Αγγίξαμε..."
"Πρόσεχε τί εύχεσαι"
the killer is coming
quote:
the killer is coming
Θα πρέπει να κλειδώνουμε καλά τις πόρτες λοιπόν! ![]()
Καλώς ήλθατε λοιπόν στις Συζητήσεις, MarkTheKiller και sdemgr.

In anticipation of my resurrection...
Είμαστε ένα τίποτα που κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο θάνατο...!!!
Ξαπλώνεις στο ντιβάνι με την συντροφιά της στο μυαλό σου και περιμένεις να σαπήσει η μαύρη σου καρδιά.ΑΔΙΚΙΑ!!
Behemoth ειναι το δυνατοτερο πλασμα π ειχε δημιουργισει ο Θεος και ο Ιωβ τα βλεπει και τα περιγραφει...
Το Drowning το εγραπσα γιατι ηθελα να πω οτι τα παντα κινδυνευουν και στο τελος πεθαινουν...
They speak a simple fearsome language
Knocking, moving objects and scratching against the walls
For some reason they refuse to pass over to the light
It could be love, hate, and vengeance that keeps them wandering circles at night
kathe telos einai mia nea arxh ;)
quote:
Το δικό μου είναι η εβρα'ι'κή λέξη για τη Σελήνη. Το βρήκα όταν μελετούσα ένα βιβλίο για την Καμπάλα κι έκτοτε το κράτησα μιας και πάντα με γοήτευε το φεγγάρι και τα μυστήρια που σχετίζονται μ' αυτό. Ωραίο θέμα!
Πάντως στα εβραικά γράφεται levanah
Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι στα forums του ESOTERICA δεν είναι αποδεκτά usernames που αποτελούν ονόματα κομμάτων, αθλητικών ομάδων, συλλόγων οπαδών, μάρκες προϊόντων, κ.λπ., γενικότερα ονόματα που παραπέμπουν σε διαφήμιση ή σε οποιουδήποτε είδους φανατισμό.
Στο πλαίσιο αυτό, το συγκεκριμένο username που χρησιμοποίησες θα απενεργοποιηθεί (τώρα που είναι νωρίς) λόγω της συγκεκριμένης επιλογής ονόματος μέλους. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι αποδεκτός στα forums, θα πρέπει όμως να επιλέξεις ένα διαφορετικό ψευδώνυμο για να συμμετάσχεις στις συζητήσεις (χρησιμοποιώντας την ελληνική γλώσσα γραφής και όχι τα greeklish - παρακαλούμε)
![]()

το ultras σε παραπέμπει σε οργανωμένη ομάδα φιλάθλων ασχέτου ομάδας
είναι αυτοί που τρέχουν όπου πάει η ομάδα, που οργανώνουν τις κερκίδες κλπ κλπ κλπ
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

δε δεχόμαστε γενικώς οπαδικά usernames, είτε είναι γενικά, είτε είναι συγκεκριμένα για κάποια ομάδα.
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο λογαριασμό, η παραμπομπή στη συγκεκριμένη ομάδα αναφέρεται τόσο στο παρόν θέμα όσο και στο προφίλ.
Για να λέμε και του "στραβού το δίκιο", αν ο ίδιος δεν παρέπεμπε στη συγκεκριμένη οπαδική διαμόρφωση, πιθανότατα δε θα μας έκανε εντύπωση γιατί δεν τις γνωρίζουμε τις δραστηριότητες αυτές.

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."
Την καλησπέρα μου!