- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η συγκεκριμένη ιστορία είναι από της "αγαπημένες" μυθοπλασίες που κυριαρχούσαν στα χωριά του περασμένου αιώνα , κι εχει κανει τον κύκλο της Ελλάδας σε διάφορες παραλλαγές .
Δεδομένης της Τεχνολογικής άνθησης,
ε το γαϊδουράκι έγινε ... μοτοσακό ![]()

Πάντως ο φίλος εχει πολυ φαντασία ,
Δες σκηνικό ... η γιαγιά να κάνει οτοστόπ σε μηχανάκι
η απάντηση του πιτσιρικά για μενα έπρεπε να ηταν
"που να σε βάλω βρε γιαγιά θα πέσεις !!! " ![]()
![]()
![]()
κι έπεσε ... πράγμα δεδομένο !!!
το παράξενο θα ήταν να έμενε πάνω στο μηχανάκι και να του έλεγε
"μόνο τόσα πάει ???" ![]()

Υπάρχει πολύ ψωμή πίσω απο αυτά τα "παραφυσικά" που διαβάζεις εδώ πέρα, αλλά και για τα μάτια ωραία είναι(άλλωστε τα περισσότερα δεν είναι παραφυσικά).
προσωπικης εμπηριας.
λοιπον... οταν ειμουνα μικρη μεναμε σε ενα σπιτι με τους γονεις μου το οποιο ηταν διπλα σε ενα εγκαταλελημενο.
εγω διαβαζα συχνα ιστοριες τροπου και με επιρεασαν νομιζω να μπω στο σπιτι, αλλα ποτε δεν μπηκα!
ομως αρχησα στα ονειρα μου να βλεπω το ιδιο σπιτι και να ζω εκει μεσα οταν ακομα κατοικιταν. ειχα και εναν μπατλερ που ηταν γυρω στα 70.
δεν εδωσα συμασια στα ονειρα και ουτε ειχα ξαναδει τον μπατλερ στην πραγματικη ζωη.
επειτα απο πολλα χρονια ξαναγυρισα στο σπιτι και το νοικιασα και αρχησα παλι να βλεπω αυτα τα ονειρα. τυχαιο λεω θα ειναι.
τον αλλο μηνα καποιοσ χτυπησε την πορτα, την ανοιγω τι να δω. ο μπατλερ απο τα ονειρα μου!?
του λεω μηπως εχουμε ξανασυναντηθει και μου απαντησε αρνητικα. τελωσπαντων τον ρωτησα τι ηθελε και μου ειπε ππωσ ενασ σωληνασ νεροου ειχε σπασει...
μα τι παει να πει αυτο???
μπορει να βλεπουμε το παραξενο και να το εκφραζουμε ως ανεξηγητο αλλα οταν βλεπουμε το αγνωστο τι κανουμε? ο ανθρωπος απο ενστικτο φοβαται παντα το αγνωστο!
Το ιδιο δυσνοητο κειμενο εβαλες?
Προσπαθω να καταλαβω αριθμο συμμετεχοντων και χρειαζομαι,αλγοριθμους.
Και η αφηγηση?Οπως την διαβαζεις τι να καταλαβεις?μονο εσυ μπορεις.
2233
Ενδιαφέρουσες εμπειρίες αν είναι πραγματικές.
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ
ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ
ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.