ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ. - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Κηφεύς32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gewkwnΜέλος
18/03/2013, 19:04:03
τεστ 3

gewkwnΜέλος
18/03/2013, 19:08:46
τεστ4

30/03/2013, 23:13:31
Δοκιμή 1

Κηφεύς

30/03/2013, 23:16:36
Δοκιμή 2 :

Κηφεύς

31/03/2013, 17:01:06
Δοκιμή:

Έγινε επέμβαση αφαίρεσης της φωτογραφίας (μη αποδεκτό περιεχόμενο σεξουαλικού τύπου) ---- 1/4/2013

31/03/2013, 17:02:36
Δοκιμή 2:

Έγινε επέμβαση αφαίρεσης της φωτογραφίας (μη αποδεκτό περιεχόμενο σεξουαλικού τύπου) ---- 1/4/2013

ΙαπετόςΜέλος
31/03/2013, 17:06:49
Mαάλιστα..

Baleria, φαίνεσαι καλή κοπέλα, γιατί μαλακίζεσαι;

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

31/03/2013, 18:17:47
Καλή κοπέλα δεν ξέρω aν είναι.
Εμένα μου φαίνεται για "sex-o-troll"
Και ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε.

Εσύ όμως που συνεχίζεις να είσαι μέλος αυτής της κοινότητας των συζητήσεων, το θεωρείς σωστό και ταιριαστό να εκφράζεσαι με τον τρόπο αυτό;

ΙαπετόςΜέλος
31/03/2013, 18:27:24
Amalia

quote:
Εσύ όμως που συνεχίζεις να είσαι μέλος αυτής της κοινότητας των συζητήσεων, το θεωρείς σωστό και ταιριαστό να εκφράζεσαι με τον τρόπο αυτό;

Δεν το ήξερα ότι ενοχλείστε απ'τον τρόπο εκφρασής μου.
Θα προσπαθήσω να γράφω πιο κόσμια.

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

04/04/2013, 00:30:50
!!!!!!!!!!!!!

kaitoulapaokΝέο Μέλος
23/01/2005, 16:06:22
KRYSTA ΕΓΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (ΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΡΙΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΠΙΣΩ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΓΑΝΙΖΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΔΕΙΟ. ΤΗΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕ ΚΑΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ Η.......ΚΑΤΑΡΑΓΙΑ" ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗΜ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΤΙΖΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ(Ι ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΝΕΚΡΗ) ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΓΥΡΩ ΤΗΣ.ΕΤΡΕΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΕΓΩ Η ΚΟΡΗΤ ΗΣ (Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΘΑΝΕ Η ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ Η ΑΔΕΡΦΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ?

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΑΟΚΑΡΑ

23/01/2005, 19:00:55
kaitoulapaok,
μιας και στην εισαγωγική τοποθέτησή σου, αναφέρεσαι στην "KRySTa", η οποία έχει ανοίξει το συναφές θέμα:

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?

υποθέτω πως το νέο αυτό θέμα που άνοιξες, στην ουσία προοριζόταν να είναι απάντηση στο παραπάνω θέμα.
Οπότε, το θέμα αυτό που άνοιξες απενεργοποιείται κι εσύ μπορείς να συνεχίσεις στο προαναφερόμενο (στην 3η σελίδα του μπορείς να απαντήσεις).

Καλό θα ήταν, να μεταφέρεις το μήνυμα που έγραψες εδώ στο θέμα που άνοιξε η KRySTa.
Για να το κάνεις αυτό, επέλεξε το μήνυμά σου, κάνε -copy- και μετά -paste- στο θέμα το σχετικό με τα προφητικά όνειρα.
Και κάθε φορά που θέλεις στο μέλλον να απαντήσεις σε ένα θέμα, αρκεί να κάνεις "κλικ" στο πεδίο "Απάντηση στο Θέμα" που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την τελευταία απάντηση του θέματος.
Αλλιώς, εάν πατήσεις το εικονίδιο , τότε δημιουργείς εκ νέου ένα άλλο θέμα, το οποίο εάν υπάρχει ήδη ενεργό, συνήθως απενεργοποιείται, όπως και τούτο εδώ που άνοιξες.

Σου εύχομαι καλή συνέχεια!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!