ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ισχυει ακομα αυτο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ισχυει ακομα αυτο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

skartados31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
01/01/2011, 16:07:12
Ο αντρας που πηγαινει με πολλες ειναι μαγκας.
Η γυναικα που πηγαινει με πολλους ειναι ελαφρων ηθων.
01/01/2011, 16:09:13
Οχι για μενα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/01/2011, 16:13:54
quote:

Οχι για μενα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

Θα παντρευοσουν μια κοπελα που ηξερες οτι ειχε παει με παρα πολλους πριν απο εσενα;Ας πουμε με πανω απο 30.
Η θα ηθελες ο γιος σου να παντρευτει μια τετοια κοπελα;

01/01/2011, 16:19:41
Θα παντρευομουν με μια κοπελα που ειχε παει οχι με 30 αλλα με 3.000,αν ταυτιζομουν πνευματικα μαζι της.
Δεν ζητω απο μια γυναικα το αιδοιο της,αλλα την καρδια της.Το τετοιο ειναι ενα κομματι κρεας και μπορει να το εχει ο καθενας.
Την καρδια μιας γυναικας ενας η δυο το πολυ μπορουν να την κερδισουν.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/01/2011, 16:27:30
Κοιτα νικομαχε στα λογια ολα ειναι ευκολα.
Εγω θα στο θεσω αλλιως.Γιατι αφου δηθεν ξεπεραστηκε αυτο,οποια γκομενα γνωριζει καποιος και τον βλεπει για σοβαρα,μολις η συζητηση παει στις προηγουμενες ολοκληρωμενες σχεσεις,η απαντηση ειναι παντα 4 εως 6;

Αυτο μιλαμε οτι το εχω καρατσεκαρει.Αρα ισχυει ακομα και για τις ιδιες τις γυναικες.

Η ,το αλλο.Πας σε ενα σπιτι που εχει γιο και κορη στην εφηβεια.Η ιδια η μανα ολο καμαρι θα σου πει οτι ο γιος της εχει 10 γκομενες.Ποτε δεν θα σου πει κατι τετοιο για τη κορη.

01/01/2011, 16:41:57
Φιλε skartadoς σου εξεθεσα την αποψη μου και πως βλεπω το θεμα.Δεν θελεις να το δεχθεις επειδη δεν συναδει με τις δικες σου θεσεις?

Οσο τρελο κι αν σου φαινεται,αυτο πιστευω.Και δεν ειναι λογια.
Δεν ειμαι τυπος του θεαθηναι.Θεωρω το φορουμ σοβαρο και καταθετω οτι πραγματικα θεωρω σωστο.Αλλως γιατι να καθομαι να κουραζομαι να εκθετω αποψεις αν δεν τις πιστευω?

Ελα για λιγο στο μυαλο μου και προσπαθησε να δεις την αποψη μου απο αλλη σκοπια.

Ισα δικαιωματα σημαινει ακριβως ισα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/01/2011, 16:47:16
quote:

εχω 2 εκδοχές α)εάν πηγαίνει γιατί πραγματικά τού αρέσει τό ΄΄μπερεκέτι΄΄,οκ σεβαστό ανθρώπινο σωστό

β)όταν ομως πηγαίνει μέ σκοπό νά διαδίδη τήν πράξη το, τότε όχι μόνο ντζάπα μάγγας είναι αλλά καί πολύ μ@@@@@@@κας

quote:

αυτό όπως τό δεί ο κάθε ένας ,

α)υπάρχουν γυναίκες πού έχουν ατυχία σέ απανωτές σχέσεις δέν νομίζω νά είναι δίκαιο νά την αποκαλέσουν έτσι
β)καί παλι δέν τό βρήσκω σωστό γιά κάποια πού τής αρέσει τό ΄΄μπερεκέτι΄΄

αυτές είναι οί γνώμες μου καί δέν τής αλλάζω

01/01/2011, 17:18:22
Παντι,εισαι αντρας η γυναικα;
Νικομαχε με παρεξηγησες οταν ειπα οτι τα λογια ειναι ευκολα.Δεν εννοουσα οτι δεν πιστευεις αυτα που γραφεις.
Αυτο που εννοουσα ειναι,οτι καποια πραγματα αν δεν τα ζησουμε δεν ξερουμε ποια θα ειναι η αντιδραση μας.
Για παραδειγμα ,εγω μπορει να λεω ,πως δεν θα δεχομουν με τιποτα εναν πακιστανο για γαμπρο,ενω εσυ να λες πως δεν θα ειχες προβλημα.Αν ομως η ζωη το εφερνε και στους 2 μας αυτο στη πραξη,μπορει εγω που ημουν αρνητικος τελικα να το δεχομουν,ενω εσυ που το επαιζες ανετος ,να πεθαινες απο το καημο σου.Το ιδιο ισχυει και για την ομοφυλοφιλια κ.τ.λ.

Εγω για το μονο που βαζω το χερι μου στη φωτια,ειναι για τα οπαδικα των παιδιων μου.Απο τωρα τους ειπα,οποιος δεν γινει παοκ,να τα μαζεψει και τον μπουλο αρμ.

01/01/2011, 17:42:16
quote:
Παντι,εισαι αντρας η γυναικα;

ΓΥΝΑΙΚΑ

01/01/2011, 17:42:22
Χαχαχα skartados ΠΑΟΚ ε?μακαρι να κανει κατι καλο στην ευρωπη.

Οσον αφορα το αλλο,ισως και να συμβει ισως οχι.Θεσεις δεν αλλαζω γιατι τοτε θα αυτοαναιρεθω και δεν ειναι ιδιον του χαρακτηρα μου.
Καπου εδωσα ενα προφιλ σε συνδικτυο.Αν το δεις θα καταλαβεις πολλα για μενα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/01/2011, 17:52:19
quote:
Ο Χριστος την νυμφευτηκε και πνευματικα την Μαγδαληνη.

Υπαρχει η πουτανα στο επαγγελμα και η πουτανα στην ψυχη.

Σαφως δεν θα ηθελα η κορη μου να ειναι ενα απο τα δυο ειδη πουτανων, αλλα θα προτιμουσα και για την κορη μου και για τον γιο μου να ειναι του πρωτου ειδους.

Εγω μονο πουτανα μπορω να παντρευτω ειτε του πρωτου ειτε του δευτερου ειδους. Δεν εχω αλλη επιλογη. Ειναι θεμα μεγεθους του καυλιου. Μονο ενα μεγαλο καυλι μπορει να κλεισει μια μεγαλη τρυπα. Η υπαρξιακη τρυπα μεγαλωνει με την ποσοτητα των καυλιων και καλλιεργειται με την ποιοτητα.

Αυτη ειναι η αγια τριαδα.

Quality - Quantity + Variety

Οταν εχεις την πρωτη μπορεις να παρεις τις αλλες δυο δωρο, αλλα μπορεις να βρεις και τις τρεις σε μια και αυτο θα ηταν το ιδανικο.

Φίλε βλέπω είσαι καί πολλύ χύμα ,τίς ΄΄ομορφες΄΄ λεξούλες πού έγραψες τής γνωρίζουμε όλοι ,καλά θά κάνεις νά τής αποφεύγεις

Α!!!!ΜΗΝ ξεχάσω πρόσεξε τό σαπούνι ,αν τύχη καί σου πέσει μήν ειναι κανένας από πίσω σου,οχι τίποτα'αλλο μετά ντζάπα θα κουβαλάς τό ΄΄ΜΕΓΕΘΟΣ''

Edited by - pandi on 01/01/2011 19:03:50

01/01/2011, 17:53:09
Λοιπον παντι,θα σε κανω καποιες ερωτησεις μια που εισαι γυναικα.
Γιατι μολις παει η συζητηση στο θεμα μας, με καποιον που βλεπετε σοβαρα,το νουμερο ειναι παντα 4-6;
Ο γιος σου ειναι ετοιμος να παντρευτει.Λιγο πριν το γαμο,μαθαινεις οτι η νυφη σου εχει παει με 70 ατομα πριν το γιο σου,με πολλους δε για μια φορα.Θα χαλαστεις;Θα σπασει κατι μεσα σου για αυτην;Θα σκεφτεις οτι δεν αξιζει για το γιο σου;
01/01/2011, 18:00:43
pandi μη δινεις συνεχεια στον ακατονομαστο.Εχω κατι στο θεμα ΨΥΧΗ ειδικα για αυτον.Εκει θα τα πεις καλυτερα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

01/01/2011, 18:35:48
skartados
quote:
Λοιπον παντι,θα σε κανω καποιες ερωτησεις μια που εισαι γυναικα.
Γιατι μολις παει η συζητηση στο θεμα μας, με καποιον που βλεπετε σοβαρα,το νουμερο ειναι παντα 4-6;
Ο γιος σου ειναι ετοιμος να παντρευτει.Λιγο πριν το γαμο,μαθαινεις οτι η νυφη σου εχει παει με 70 ατομα πριν το γιο σου,με πολλους δε για μια φορα.Θα χαλαστεις;Θα σπασει κατι μεσα σου για αυτην;Θα σκεφτεις οτι δεν αξιζει για το γιο σου;

Kαποια πράγματα μας πληγώνουν δέν διαφωνώ ,κάθε οικογένεια θέλη νύφη σωστή ,άν ο γιός σου τήν αγαπάει εσένα να μην σε στεναχωρη καί ας το γνωρίζεις,είναι ομως όντος αλήθεια ?

ξέρεις πόσα λέγονται καί από ζήλια ? τέτοια ζημιά έπαθα ,όταν κατάλαβαν τό λάθος τους φάγαν κλωτσιά από μένα ,ναί χρεώθηκα σύν έναν καί μπορεί πολλά τέτοια σύν νά μαζευτούνε,έχετε μερίδιο ευθύνης καί εσείς ,κοματάκι αναγνώρισης δέν βλάπτει,καί γιά τα σημερινά χρόνια καλύτερα πρίν τόν γάμο παρά μετά .
δέν ξέρω άν σέ βοήθεισα ,πάντος μήν κάνεις κάποια κίνηση πού μπορεί μετά νά μετανιώσεις

01/01/2011, 18:43:36
quote:
skartados

quote:Λοιπον παντι,θα σε κανω καποιες ερωτησεις μια που εισαι γυναικα.

δέν μπορώ νά πώ γιά τής άλλες αλλά δέν είχα ποτέ πρόβλημα νά πώ 10 η 20

τό 4-6 υπαρκτό αλλά σπάνιο

01/01/2011, 21:14:04
quote:
δέν ξέρω άν σέ βοήθεισα ,πάντος μήν κάνεις κάποια κίνηση πού μπορεί μετά νά μετανιώσεις

Εγω και παντρεμενος ειμαι και τα παιδια μου ειναι πολυ μικρα για να εχω τετοια θεματα.Απλα ηθελα να δω αν ισχυει αυτο που ισχυε παλια και σημερα.

Ας πουμε στο δικο μου το μυαλο,ο θεσμος της παρθενιας,ειχε αντικατασταθει με το οσο το δυνατον πιο λιγους(για τη γυναικα).
Οταν πηγαινα σχολειο,ολες οι γυναικες ηθελαν αυτον που ειχε τις περισσοτερες κατακτησεις.Αυτος ηταν παντα ο μαγκας.
Αντιθετα 2-3 κοπελες που ειχαν παει με πολους,ακομα και οι αλλες τις ελεγαν που......ες.

Οσο και να εχουν αλλαξει τα πραγματα,παντα για τον ανδρα θα ειναι πιο δυσκολο το σεξ απο οτι για τη γυναικα.Μια μετρια αν θελει,μπορει να παει με 100 ατομα σε μια εβδομαδα.Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο για τον αντρα.Αλλωστε το πιο συχνο ψεμα μεταξυ ανδρων ειναι οι μουσαντενιες σεξουαλικες περιπετειες.

01/01/2011, 22:09:22
Η προσωπική σου άποψη skartados ποια είναι ;
Ισχύει ακόμα αυτό που αναφέρεσαι, γιατί δεν βλέπω πουθενά να γράφεις την δική σου θέση για αυτό που ρωτάς;
Βέβαια θα μπορούσες με μια καλύτερη εισαγωγή του θέματος να αναπτύξεις πολύ ωραία αυτό το κοινωνικό φαινόμενο του σεξισμού και το σύνολο των προκαταλήψεων και συμπεριφορών που υπάρχει γενικά πάνω στο υποτιθέμενο «ασθενές φύλο»… δηλαδή στην γυναίκα ή ακόμα θα μπορούσες να αναπτύξεις πως δημιουργούνται αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα από το σπίτι, σχολείο, εργασία… κλπ.
Εσύ αντ' αυτού γράφεις μόνο δυο σειρές χωρίς καν να σχολιάσεις ή να εκφέρεις την προσωπική σου άποψη πάνω στο θέμα σου…

01/01/2011, 23:58:46
quote:

Για μένα ισχύει ότι και οι δύο είναι ελαφρών ηθών. Αλλά βάζω ένα όριο. Λέω ότι μέχρι 4εις συντρόφους(100% συντρόφους) κάποιος δεν είναι (απαραίτητα) ελαφρών ηθών. Απο τους 5 και μετά υπολογίζω ότι είναι πολύ πιο πιθανό να είναι ελευθέρων ηθών απ' ότι να μην είναι.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/01/2011 00:09:10

02/01/2011, 00:17:05
Ρε σεις παλαβωσατε τελειως?
Δεν ξενερωσατε ακομη απο το μεθυσι της παραμονης?

Με ποιο δικαιωμα αριθμοδοτειτε τις ερωτικες σχεσεις?

Οσες γκομενες θελουν θα εχουν οι ανδρες,χωρις να ειναι πορνοι.

Οσους γκομενους θελουν θα εχουν οι γυναικες,χωρις να ειναι πορνες.

Αρκει να υπαρχει συναινεση.Μονο αυτο απαιτειτε.

Καλα,δεν μπορει να τα λετε σοβαρα αυτα.Αλλωστε αχλαδοτυρια ειναι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

02/01/2011, 00:31:29
quote:
Ρε σεις παλαβωσατε τελειως?
Δεν ξενερωσατε ακομη απο το μεθυσι της παραμονης?

Με ποιο δικαιωμα αριθμοδοτειτε τις ερωτικες σχεσεις?

Οσες γκομενες θελουν θα εχουν οι ανδρες,χωρις να ειναι πορνοι.

Οσους γκομενους θελουν θα εχουν οι γυναικες,χωρις να ειναι πορνες.

Αρκει να υπαρχει συναινεση.Μονο αυτο απαιτειτε.

Καλα,δεν μπορει να τα λετε σοβαρα αυτα.Αλλωστε αχλαδοτυρια ειναι.

Νομίζω ότι ο skartados δεν ρωτάει αν ισχύει αυτό σήμερα, αν δηλαδή έχουμε "δικαίωμα" να αποκαλούμε μια γυναίκα ελευθέρων ηθών ενώ έναν άνδρα όχι. Νομίζω αυτό που ρωτάει είναι αν οι ίδιοι το πιστεύουμε αυτό σήμερα.Αν δηλαδή υπάρχει κόσμος σήμερα που συμμερίζεται αυτή την αντίληψη.

Εγώ επιλέγω να δώσω συγκεκριμένες "τιμές" στο πότε κάποιος είναι ελευθέρων ηθών, βασιζόμενος στην επιστήμη της στατιστικής και σε δεδομένα συλλεγμένα εξ ιδίας πείρας-εμπειρικά δεδομένα. Η επιστήμη της στατιστικής μας βοηθάει να κρίνουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα, όταν δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο "μαθηματικό", λογικά ασφαλές, συμπέρασμα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 02/01/2011 00:34:31