- Αγια Σοφια μια ανατριχιαστικη φωτογραφια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

I think the prime reason for existence, for living in this world, is discovery.
James Dean
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!
Ρώτα την αν μπορείς αν είναι τοιχογραφία που δεν σκέπασαν οι Τούρκοι, άγαλμα ή ξέρω γω τί. Δεν μπορεί, παραείναι φρίκη!
Καλά, αν υπήρχε τέτοια πράγμα μέσα στην Αγία Σοφία δεν θα το είχαν δει 1400 χρόνια ως τώρα; Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Μήπως είναι κανονική η εικόνα και κάηκε απ'το φως κατά τέτοιον τρόπο ωστε να προκύψει αυτό το "πρόσωπο"; Μάλλον καμμένο μου φαίνεται σε ορισμένα σημεία (μύτη-μάγουλο).
Χώρια που μου κάνει κάτι απο Vampire the Masquerade. :)
dark banishing
Απέναντι στις κάθε είδους "φωτογραφίες" είμαι πάρα μα πάρα πολύ δύσπιστος, γνωρίζοντας ίσως λίγο καλύτερα από το μέσο πολίτη τις ποικίλες τεχνικές που υπάρχουν πλέον σήμερα ώστε να γίνει μοντάζ ή και εξ ολοκλήρου δημιουργία διαφόρων προσώπων ή αντικειμένων σε αυτές μέσα από διάφορα "φίλτρα" και "ψηφιακά εφέ", οπότε πραγματικά μια οποιαδήποτε φωτογραφία ή και βιντεοσκόπηση ακόμα, ως το μόνο αποδεικτικό στοιχείο δε μου λέει απολύτως τίποτε.
Γι'αυτό κρίνω ότι στο παρόν θέμα δεν έχουμε να πούμε και πολλά πράγματα από άποψη σοβαρής ερμηνείας ή ανάλυσης...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
ΦΙΛΕ someone ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
I think the prime reason for existence, for living in this world, is discovery.
James Dean

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
Ανατριχιαστική αντανάκλαση του φωτός όντως
“...To be or not to be. That is the question.
Ο άνθρωπος whisky (για τους φίλους Δημήτρης Καραγιάννης)
Edited by - dim.kar on 17/05/2005 20:09:32
Ρε τι φωτογραφία είν τούτη ![]()
Ελάτε, να κάνουμε ανακύκλωση!!!
Στο τέλος η φωτογραφία θα μοιάζει κάπως έτσι....
|
|
|
|
|
|
V