- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Να κεράσω κανένα καφεδάκι για να ξυπνήσουνε τα πνεύματα ή μήπως είναι αργά και θα έχουμε αϋπνίες…![]()

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.
Παρόλο που ο καιρός είναι χάλια σήμερα κι η βροχή συνήθως μου χαλάει λίγο την διάθεση - παρόλο που γνωρίζω ότι είναι ευεργετική για την Φύση - σήμερα έχω τα κέφια μου. ![]()
Βέβαια κοιμήθηκα και λίγο αργά οπότε νομίζω ότι σε λίγες ώρες η αίσθηση αυτή της καλής διάθεσης, θα αντικατασταθεί με τη νύστα... ![]()
Οπότε πίνω ήδη ένα δεύτερο καφέ προληπτικά. ![]()

In anticipation of my resurrection...

quote:Κι εγώ φίλε Krios μια απ'τα ίδια, μωρέ όσους καφέδες και να πιω, το βράδυ πάλι προσκυνάω
Αϋπνίες?
Που τέτοια τύχη...
quote:Χμμμ... οφείλεται σε κάποια συγκεκριμένη ... αιτία αυτό αγαπητέ D.I....???
Παρόλο που ο καιρός είναι χάλια σήμερα κι η βροχή συνήθως μου χαλάει λίγο την διάθεση - παρόλο που γνωρίζω ότι είναι ευεργετική για την Φύση - σήμερα έχω τα κέφια μου.

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
loukritia μου, αιτίες υπάρχουν πάντα για το κάθετί που συμβαίνει στην ζωή μας οπότε και για την χθεσινή - και σημερινή - καλή μου διάθεση φυσικά κι υπάρχει αιτία. ![]()
quote:
Κι εγώ φίλε Krios μια απ'τα ίδια, μωρέ όσους καφέδες και να πιω, το βράδυ πάλι προσκυνάω
Εμένα δυστυχώς δε με πιάνει ο καφές ούτε μπορώ να πω ότι με ξυπνάει τόσο πολύ.
Ίσως έχω πάθει ανοσία στην καφεΐνη πια! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
πολυ "υποτονικα" κινουμαστε... γιατι?

Dying_Incubus Το ίδιο έχει πάθει ο πατέρας μου είναι καφεινομανης αφού πριν κοιμηθεί
Πίνει ένα φραπε το έχει για γάλα .
![]()

Τι να πω ρε παιδία
κάθε πρωί η πρώτη σκέψη μου πριν σηκωθώ είναι μια περιποιημένη φραπεδιά, αλλά και το βράδυ πριν τον ύπνο πάλι τα ίδια για να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμα…![]()
Λέτε να είμαι εξαρτημένος…
Και μιας και μιλάμε για καφέ ας κεράσω τα φραπεδάκια…

ζορικα τα πραγματα... ξεκινησε η "πιεση" του διαβασματος για τις εξετασεις

Predator καλή επιτυχία .
Φίλε Open Mind να κεράσω ένα απογευματινό φραπεδάκι…![]()

Φραπεδάκι είπαμε
…αλλού κοιτάς εσύ…![]()

Καλά που έβαλες το βελάκι γιατί δεν τον έβλεπα μου έπεσε ξαφνική η εικόνα
Και έπαθα μπλακάουτ ![]()
Στις φωτογραφιες, πρεπει να βρουμε τις "8 διαφορες"?? ![]()