- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Στις φωτογραφιες, πρεπει να βρουμε τις "8 διαφορες"??
Καλημέρα φιλαράκια .
Ναι, αλλά οι διαφορές είναι σε όλο το πλάνο και όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο…![]()
![]()

quote:
Ναι, αλλά οι διαφορές είναι σε όλο το πλάνο και όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο
Τα λένε αυτά τα πράγματα παιδεύομαι τόσες ώρες να τις βρω σε συγκεκριμένο σημείο
Love wothout genelove is like an important question without answer.
Αν και δεν ξέρω το λόγο που σηκώθηκα από τις 06:20 σήμερα, οφείλω να ομολογήσω ότι σπάνια σηκώνομαι τόσο νωρίς χωρίς να έχω ιδιαίτερο λόγο. ![]()
Όταν δουλεύω θέλω να κοιμάμαι παραπάνω τα πρωϊνά κι όταν δεν δουλεύω ξυπνάω με τους κόκορες... ![]()
Φίλε elo, σε ευχαριστούμε για τον καφέ που μας προσέφερες και φυσικά για την διευκρίνηση με το βελάκι καθώς είναι απαραίτητη! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Φίλε D.Incubus για κυνήγι ετοιμάζεσαι και σηκώθηκες τόσο νωρίς…
Καφεδάκι ήπιες..

Σήμερα και γω σηκώθηκα με ανεβασμένη διάθεση, αιτία η εκδρομούλα που κάναμε χθες εκτός Αθήνας με πολύ αγαπημένους και καλούς φίλους προς ανεύρεση χιονιού.Η αποστολή στέφτηκε με επιτυχία, διασκεδάσαμε φάγαμε και τα απαραίτητα κοψίδια μας (αυτό έλειπε να μην περιδρομιάζαμε κιόλας) και γυρίσαμε με φουλ μπαταρίες.Αν δεν έχετε πάει στα Τρίκαλα Κορινθίας να πάτε. Τα μεσαία Τρίκαλα είναι σαν μικρογραφία του Μετσόβου.
Ακόμα δεν πέρασα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή, αλλά βρήκα μία στο διαδίκτυο, χθες είχε πολύ περισσότερο χιόνι από αυτό που δείχνει η φώτο, αλλά δυστυχώς σε κάποια σημεία και πολύ περισσότερη ομίχλη.

(Χιονοδρομικό)

Φίλε μου elo, δεν σκόπευα να πάω για κυνήγι (
) αν και δεδομένης της ώρας, μάλλον θα ήταν καλή ιδέα κάτι τέτοιο! ![]()
Απλώς ξύπνησα και δε μπορούσα να κοιμηθώ περισσότερο οπότε εχθές τα μάτια μου άρχισαν να κλείνουν κατά τη 1 τη νύχτα περίπου.
keraynos μου, πολύ δελεαστικό και χειμερινό το τοπίο των Τρικάλων Κορινθίας, που δυστυχώς δεν έχω επισκεφθεί ως τώρα.

In anticipation of my resurrection...
quote:
πολύ δελεαστικό και χειμερινό το τοπίο των Τρικάλων Κορινθίας, που δυστυχώς δεν έχω επισκεφθεί ως τώρα.
Το θα έλεγες τότε για μία εκδρομούλα (μονοήμερη) των μελών του esoterica προς το αναφερθέν σημείο;
Predator, τι κάνει η σπουδάζουσα νεολαία;;;