ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η κατάσταση της "Μουδιασμένης Συνείδησης" - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Η κατάσταση της "Μουδιασμένης Συνείδησης" - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

XRC14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
XRCΝέο Μέλος
21/07/2005, 07:48:07
Ακολουθώντας πιστά το πείραμα του Παβλώφ, οι πραγματικώς κυβερνώντες, κατάφεραν, έτσι ώστε ο λαός να περιέλθει στην κατάσταση της "μουδιασμένης Συνείδησης". Σαν τα σκυλιά του Παβλώφ, πλέον δεν αντιδρούμε καν μπροστά στα ερεθίσματα που δεν θέλουν να αντιδράσουμε. Αυτό πλέον το γνωρίζουν, καθώς οδεύουν στην τελική επικράτηση τις υποδουλώσεως των κρατών και καθενός εκαστου των ανθρώπων. Πέρασε οδηγία τις E.E. οι οποια καταλύει κάθε ελευθερια έκφρασης, το απόρρητο τις ατομικής επικοινωνίας, και το βασικότερο ΤΟ ΤΕΚΜΉΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΌΤΗΤΑΣ. Ο "Μεγάλος Αδελφός" πλέον γνωρίζει ότι υπέταξε την συλλογική συνείδηση, καθώς η μονη αντίδραση στο ότι θα παρακολουθούνται πλέον νόμιμα όλες οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όλα τα μηνύματα sms όλα τα email και θα αποθηκεύονται σε αρχείο για 6 μήνες ήταν να αλλάξουμε το κανάλι της TV και να σφυρίξουμε αδιάφοροι με το πολλή ένα σχόλιο του τύπου "τς τς τς". Πλέον θα διαφύγει από τα νύχια του "Αδελφού" ο έχων ατομική συνείδηση απεκομένη τις συλλογικής. Αυτός που γνωρίζει ότι ο "ωχαδελφισμός" σε τέτοια θέματα αποβαίνει ολέθριος, αυτός που αψηφά εκείνους τους παντογνώστες οι οποιοι αποκαλούν τα πάντα ανοησίες παρομοιάζοντας τον εαυτό τους με τον καθαρό ουρανό ελεύθερο εκ του φόβου των αστραπών. Θα σωθεί αυτός μονο που εμβαθύνει και σκέπτεται.Εν το μεταξύ ο "όχλος" θα κατεβαίνει μαζικά να διαδηλώσει την αντίθεση του για την κατάσταση στη Νικαράγουα, για τους Σαντινίστας θα αφισοκολεί το κλείσιμο της "αμιγδαλέσας", θα ζητεί την λευτεριά του τάδε τυχάρπαστου επαναστάτη από το κουρδιστάν, Ενώ παράλληλα θα αδιαφορεί χλευάζοντας πλήρως την προσωπική και συλλογική λευτεριά της ίδιας του της κοινωνίας.Τα βήματα του "Μεγάλου αδελφού" είναι άλλοτε μεγάλα άλλοτε μικρά.Το σίγουρο είναι ότι είναι σταθερά.Τώρα έγινε ένα μονο βήμα μεγάλο μεν αλλα έρχονται πολλά ακόμα, τα βιομετρικά διαβατήρια δεν είναι το τέλος αλλα η αρχή. Ο στόχος του είναι να κατοίκηση μέσα στους ανθρώπους

Ο σώσον εαυτό σωθήτω

Δες εδώ για τα "μικροτσιπ" που έρχονται
http://www.theos.snn.gr

22/07/2005, 18:38:05

Στόχος του Σχεδίου είναι ο Έλεγχος στα πάντα.

Το θέμα είναι πόσοι θα καταφέρουν να κρατήσουν Ελεύθερη τη Σκέψη τους!

01/08/2005, 16:34:28
144.000
xeiramΜέλος
01/08/2005, 19:10:35
quote:
144.000

Σύμφωνα με τα γραμμένα ` οι 144000 δεν θα πρέπει να έχουν γνωρίσει sex.

Συνεπώς αναφέρετε σε νήπια , τα οποία όμως δεν θα κάνουν τίποτα άλλο από το να
Πετάν με φτερά μεταφέροντας τον λαό του θεού στην έρημο.

Συγνώμη αλλά που διακρίνετε η ελεύθερη σκέψη σε αυτές τις 144000 και
Ποια η προσφορά των, εκτός από το «ιπτάμενο ταξί για τους καλούς» ;

ΦΙΛΙΚΑ...

02/08/2005, 17:39:14
quote:
Ο σώσον εαυτό σωθήτω

Πολύ σωστά.

Ο σώσον Εαυτό, σωθήτο.
Ο σώσον "εαυτούλι"...χαθήτο!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

daggerΝέο Μέλος
05/08/2005, 17:56:19
quote:

144.000

Δεν ξέρω τι το δύσκολο έχει αυτό το 144.000 για να το καταλάβουνε μερικοί. Στο σημείο τις αποκάλυψης που αναφέρεται το 144.000, μιλάει για τον αριθμό ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΊΩΝ που θα σωθούν. 144.000 χιλιάδες θα είναι ο αριθμός από τον εβραϊκό λαό που θα σωθεί όχι από όλα τα έθνη. Πριν από αυτό λέει ότι ΠΟΛΛΟΊ θα σωθούνε και ύστερα δίνη τον αριθμό 144.00 που αφορά τον εβραϊκό λαό 12.000 από κάθε φυλή
δεν είναι για όλα τα έθνη το 144.000 αλλα μονο για τους εβραίους

Αυτός που ποτέ δεν ακούει ποτέ δεν μαθαίνει
http://minimata.50webs.com

07/08/2005, 11:01:47
quote:
Δεν ξέρω τι το δύσκολο έχει αυτό το 144.000 για να το καταλάβουνε μερικοί. Στο σημείο τις αποκάλυψης που αναφέρεται το 144.000, μιλάει για τον αριθμό ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΊΩΝ που θα σωθούν. 144.000 χιλιάδες θα είναι ο αριθμός από τον εβραϊκό λαό που θα σωθεί όχι από όλα τα έθνη. Πριν από αυτό λέει ότι ΠΟΛΛΟΊ θα σωθούνε και ύστερα δίνη τον αριθμό 144.00 που αφορά τον εβραϊκό λαό 12.000 από κάθε φυλή
δεν είναι για όλα τα έθνη το 144.000 αλλα μονο για τους εβραίους

Σωστά.
Αυτό γράφει η Αποκάλυψη.
Είναι ένα από τα πιο σαφή στοιχεία εκεί.
Πώς προκύπτει ότι προκειται για παιδια?
quote:

Συνεπώς αναφέρετε σε νήπια , τα οποία όμως δεν θα κάνουν τίποτα άλλο από το να
Πετάν με φτερά μεταφέροντας τον λαό του θεού στην έρημο.

Ας υποθέσουμε ότι όντως αυτοί θα είναι αγνοί.
Νομίζω έτσι κάπως θέτεται στην Αποκάλυψη.
Γιατί η αγνότητα να έχει να κάνει με το sex?Μιλάει για ανθρώπους καθαρούς,που θυσιάστηκαν στο όνομα του χριστιανισμού.Αμνοί.
Και το ότι θα πετάνε και θα μεταφέρουν ανθρώπους πως προκύπτει?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

xeiramΜέλος
07/08/2005, 16:30:07
quote:
Σωστά.
Αυτό γράφει η Αποκάλυψη.
Είναι ένα από τα πιο σαφή στοιχεία εκεί.
Πώς προκύπτει ότι προκειται για παιδια?

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ.
ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΩ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.( ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ»)

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΙ.(ιδ, 4).

ΑΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ SEX. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 144000 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΥΠΕΘΕΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

quote:
Μιλάει για ανθρώπους καθαρούς,που θυσιάστηκαν στο όνομα του χριστιανισμού.Αμνοί.

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ .
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΑΡΝΙΟ(ΧΡΙΣΤΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.(ΙΔ,3).

quote:
Και το ότι θα πετάνε και θα μεταφέρουν ανθρώπους πως προκύπτει?

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΗΛ (144000) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΗΣΑΙΑΣ: «ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ;»

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΙΡΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 144000 , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΣΑΦΕΣΤΕΡΩΣ ΤΩΡΑ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ .ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ .
ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ...

ΥΓ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ARXIKO ΘΕΜΑ ΤΟΥ XRC , ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ 144000 ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5049&whichpage=12

ΦΙΛΙΚΑ...

HermesΜέλος
10/08/2005, 16:54:07
quote:

Μεσα στους 144.000 "ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ" Εβραιους εντασουμε και το συνολο αυτων που απο το πρωι μεχρι το βραδι αυνανιζοντε, αλλα δεν εχουν παει με γυναικα?

Και κατι ακομα, δηλαδη αν υπαρχουν ανθρωποι απου συμφωνα με τον Ιαχωβαδισμο - Χριστιανισμο, πληρουν τις προυποθεσεις για να κερδισουν και αυτοι μια θεση στο "Paradise"(Οχι τις Μυκονου)...και εχουν κανει παιδια, αρα δεν ειναι παρθενοι....οοοο ΑΑΑΛΛΛΛΛΙ αυτους δεν θα τους σωσεις?

quote:
Ο σώσον εαυτό σωθήτω

Σωστο μιας και μονο ο εαυτος του καθενως υπαρχει...ολα τα αλλα ειναι ουτοπια....ειναι εγωισμος με το προσχημα του αλτρουισμου!
Ε λοιπον ναι "Ο σώσον εαυτό σωθήτω "!

הצטרף לקרקס
HermesΜέλος
10/08/2005, 17:06:22
quote:
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 144000 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟ

ΔΟΛΟ!!!!
Το να θελεις να τεκνοποιησεις, το να εχεις κατι που η φυση σου εδωσε ως ενστικτο ειναι ΔΟΛΟΣ, η αναπαραγωγη ειναι ΔΟΛΟΣ???

quote:
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ

ΤΟ μανιφεστο του gay θεου...η γυναικες ειναι κατωτερες δηλαδη?

הצטרף לקרקס
xeiramΜέλος
10/08/2005, 19:59:47
ΑΓΑΠΗΤΕ Hermes

Ελπίζω τα ερωτήματα να μην απευθύνονται σε εμένα , διότι δεν μπορώ να τα απαντήσω.

Εγώ ανάφερα εγκυκλοπαιδικά τι αναφέρουν οι γραφές για αυτές τις 144000 ,
Και πουθενά δεν ανάφερα ότι με αντιπροσωπεύουν…

ΦΙΛΙΚΑ…

HermesΜέλος
11/08/2005, 00:28:21
quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ Hermes

Ελπίζω τα ερωτήματα να μην απευθύνονται σε εμένα , διότι δεν μπορώ να τα απαντήσω.

Εγώ ανάφερα εγκυκλοπαιδικά τι αναφέρουν οι γραφές για αυτές τις 144000 ,
Και πουθενά δεν ανάφερα ότι με αντιπροσωπεύουν…

ΦΙΛΙΚΑ…

Nαι...το ξερω και ουτε κατεκρινα τα λεγομενα σου αγαπητε...απλα αγανακτω με τις "διατυπομενες" και πιστευτες πλεον μπουρδολογιες του
βιβλιου τις παλαιας διαθηκης.

הצטרף לקרקס
angiΜέλος
11/08/2005, 02:02:26
Συγνωμη που δεν πηγαινω στην εκκλησια. Πηγα αναγκαστηκα για τα βαφτισια της ανηψιας μου κι οταν ακουσα το "Αβρααμ και το Ιωσηφ" μου ηρθε να την παρω και να φυγω. Οπως το ιδιο ειδα και στα βλεμματα πολλων.Ο κοσμος αρχισε να ξυπναει, επιτελους!!!!!!!!

aa

11/08/2005, 07:14:05
angi, πολύς κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει για το συγκεκριμένο θέμα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...