ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EXETE ΓΕΙΑ ΡΑΧΟΥΛΕΣ...!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- EXETE ΓΕΙΑ ΡΑΧΟΥΛΕΣ...!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΠΛΩΤΙΝΟΣ90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
06/10/2003, 15:17:06
Ελπίδα,
Δεν αναφέρομαι σε εμένα σε σχέση με άλλους ανθρώπους...
Αναφέρομαι στον άνθρωπο ως τον μοναδικό που μπορεί να κάνει κάτι ώστε να αντιστραφεί ή έστω να σταματήσει αυτή η πορεία προς το γκρεμό...Την οποία ο ίδιος ο άνθρωπος προκάλεσε και προκαλέι
Να διαβάζουμε λίγο προσεκτικότερα αυτά που έχει να πεί ο συνομιλητής μας και να μη βιαζόμαστε να αποδώσουμε χαρακτηρισμούς.
Αμφιβάλεις οτι ο άνθρωπος είναι ανώτερος διανοητικά απο τα υπόλοιπα ζώα? Και αν ναί που το στηρίζεις αυτό?

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

06/10/2003, 16:17:55
καλησπερα σας πλεον,παροτι ειχα γραψει και νωρις το πρωι ξαναγυρισα γιατι ακουγοντας ενα τραγουδι αυτη την στιγμη συνειδητοποιω οτι περικλειει τον φοβο μου(οπως ειχα πει και το πρωι) για την μοναξια μακροπροθεσμα.το τραγουδι αυτο ειναι το : Για σενα φοβαμαι του Σφακιανακη και πιστευω οτι οποιος το ξερει η οποιος το ακουσει θα νιωσει οτι τον εκφραζει αυτο το τραγουδι .
06/10/2003, 18:36:33
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΠΑΡΕΑ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ (ΕΝΑΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ,ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΠΡΟΣ "ΙΑΣΗ"...)
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ...

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

OannesΜέλος
06/10/2003, 18:54:44
O φόβος έχει μεγάλη οξυδέρκεια και μπορεί να δει πράγματα κάτω απο το πάτωμα κι ακόμη περισσότερο, πάνω απο τα σύννεφα
ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
catΜέλος
06/10/2003, 19:03:08
Φόβος = Γνώση

Φόβάμαι την γνώση γιατί αυτή γεννάει τον φόβο !!!!!

Αλλά και πάλι, χωρίς γνώση θα υπήρχε η άγνια ...και η αγνια σκοτώνει !!!

Οχι τον θάνατο δεν τον φοβάμαι.......ο θάνατος ειναι φιλοσοφία γιαυτό δεν το καταλαβαίνουμε!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

OannesΜέλος
06/10/2003, 19:09:45
quote:
Οχι τον θάνατο δεν τον φοβάμαι.......ο θάνατος ειναι φιλοσοφία γιαυτό δεν το καταλαβαίνουμε!

Χρειάζεται παιδεία αυτό

Edited by - Oannes on 06/10/2003 19:11:06

06/10/2003, 19:12:22
quote:

O φόβος έχει μεγάλη οξυδέρκεια και μπορεί να δει πράγματα κάτω απο το πάτωμα κι ακόμη περισσότερο, πάνω απο τα σύννεφα
ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΑΝΝΕΣ...
ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!
ΑΨΟΓΗ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

06/10/2003, 21:33:04
quote:

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα να εχετε .διαβασα τις απαντησεις των υπολοιπων μελων και αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ωραιο να εχει κανεις επιγνωση του τι φοβαται πιο πολυ .εγω παντως ,φυσικοτατα <<φοβαμαι >>καθε ειδους εντομα..τα τρεμω θα μπορπυσα να πω(φταινε και καποιες ταινιες του '80 για αυτο)αλλα και μονο με την ιδεα ενος εντομου ανατριχιαζω.περα απο αυτο εχω υψοφοβια,φοβαμαι(αν και τα χω βρει μαζι της)την μοναξια μακροπροθεσμα.αυτα κυριως φοβαμαι.ισως να ειναι και καποια αλλα,αλλα λογω ωρας και λογω του οτι ειναι πρωι ακομα να μην μπορω να σκεφτω τι αλλο φοβαμαι.καλη σας μερα

Μα καλά εσύ ένα ξωτικό να φοβάσαι ένα βασικό κομμάτι της Φύσης; τσ τσ τσ
Άσε που απ' ότι ξέρω κάποια ξωτικά πετάνε και γενικά δεν τα ορίζουν οι φυσικές ιδιότητες που δεσμέυουν τους θνητούς.

Πλάκα κάνω...

07/10/2003, 04:30:28
Εύγε cat!
Στο θέμα του θανάτου δε, ταυτιζόμαστε απόλυτα.
Όσον αφορά τώρα για τη γνώση, όταν αντιληφθείς οτι δεν υπάρχει τέλος σε αυτή και οτι δε σε "βγάζει" πουθενά, τότε ίσως αντιληφθείς μια μικρή χαραμάδα ανάμεσα στη γνώση και στην άγνοια και αυτή είναι η επίγνωση.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 07/10/2003 04:31:53

Edited by - reptilesalonica on 07/10/2003 04:32:43

lencolasΜέλος
07/10/2003, 10:34:05
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ?ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ:
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΚΥΒΕ ΤΟ ΤΡΕΜΩ!ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2!
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ..ΟΧΙ ΠΟΛΥ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ..
ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΘΩ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΘΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΩ!
ΑΛΛΑ ΟΙ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:
ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ....ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ,-ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ!ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ..

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 07/10/2003 10:37:14