- EXETE ΓΕΙΑ ΡΑΧΟΥΛΕΣ...!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
λυπάμαι αλλά εγώ θα συνεχίσω να ψεκάζω με ΤΕΖΑ!!!
και εγώ μαζί σου Μαρία, καλύτερα να πάω από τέζα και ευχαριστημένη παρά από οτιδήποτε άλλο και δι από αηδία.
Αλλωστε φίλε cube εγώ έχω αντίθετη άποψη (αναφέρομαι για το πότε θα πεθάνει κανείς) αν και θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι δεν είναι στο χέρι μας, πιστεύω όμως ότι είναι σε Κάποιου Αλλου το χεράκι που κάνει γενικό κουμάντο ...![]()
Δεν μπορώ να το κρύβω άλλο...
Πατέρα (ΤΗΟΤΗ) συγχώρεσε με θα το πω...
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!
ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!
Στην ζωή και στον θάνατο μαζί!
Ο Πατέρας πρέπει να κατάλαβε τι εννοώ... Ε πατέρα?

Όποιος πείνασε να μαζευτεί σπίτι....

Thothoula η κουνιστούλα
Με αγάπη ο αδερφός σου.

Βέβαια και ο θάνατος είναι κάτι σχετικό.
Πριν γεννηθούμε δεν φοβόμασταν για την μελλοντική μη ύπαρξη μας...

quote:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ reptilesalonica με ακούςςςςςςςςς!Το σάββατο και για μία εβδομάδα θα είμαι σαλονίκη!!!!!!!!!!!
Θα βρεθούμε?
Φίλε μου, οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά...ξεχασμένα (πρέπει να πάρω και ένα σκυλί, 7 χρόνια έχω να πάρω σκύλο...μου λείπει...)
'
quote:
Νομίζω πως αν δεν εκπληρώσεις όλα όσα ήρθεs να κάνεις σε αυτή τη ζωή δεν θα πεθάνεις. Άρα μην ανησυχείς άδικα.
Καλή φίλη Ελπίδα, σε ευχαριστώ για την εμψυχωτική απάντηση...
Ξέρεις...νομίζω πως έχεις δίκιο...νά' σαι καλά!...
'
quote:
μωρέ να σου μάθω ότι θέλεις, αρκει να μην ακούω ούτε τη λέξη ακρίδα...και ο γρύλλος δηλαδή τα ίδια είναι και το τζιτζίκι...ότι μαμούνι έχει φτερά μου τη δίνει!!!!
Καλή μου ΜαριοΚριαρίνα, γιατί αυτή η εμπλοκή μέσα σου?...
Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου...δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Όταν σου λέω οτι θα πιάνεις ακρίδα σε ένα δίμηνο δίχως να τη σιχαίνεσαι είναι εγγύηση.
Δεν έχω διάθεση να διαιωνιζω αυτού του είδους τις φοβίες σου αλλά να σου τις αποσαφηνίσω.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κάτι που δε μπορεί να μας βλάψει.
Αυτό είναι τόσο εύκολα κατανοητό για μια Κριαρίνα πιστεύω, απο τη στιγμή που είναι ατρόμητη
'
quote:
Μα τι αγένεια... να επισκέπτονται το σπίτι σου όντα που δεν έχεις καλέσει ! Και μάλιστα να θέλουν να μείνουν κιόλας μαζί σου !
Φίλε katze, όσο πιο αστοί γινόμαστε, τόσο η φύση θα μας αποδεικνύει οτι δε μπορούμε ποτέ να απομακρυνθούμε για πολύ απο κοντά της δίχως να αυτοκαταστραφούμε..
'
quote:
Αλλωστε φίλε cube εγώ έχω αντίθετη άποψη (αναφέρομαι για το πότε θα πεθάνει κανείς) αν και θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι δεν είναι στο χέρι μας, πιστεύω όμως ότι είναι σε Κάποιου Αλλου το χεράκι που κάνει γενικό κουμάντο ...
Φίλη Ελπίδα, αν εμείς οι άνθρωποι με την ανώτερη κατάσταση διανόησης μιλάμε τοιουτοτρόπως, τότε τι να περιμένουμε απο κατώτερης αντίληψης όντα να πράξουν?
Είμαστε εκλεκτοί φίλη μου...έχουμε το βάρος της διαχείρισής αυτού του κόσμου...
Υπάρχουν μυριάδες ανήμπορα πλάσματα πιο κάτω στην πυραμίδα της ζωής...
Οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση και διορατικότητα...
Είμαστε ο ισχυρότερος κρίκος στην αλυσίδα της ζωής.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
quote:
Και κάτι άλλο...για να έρχονται κατσαριδες πρέπει να υπάρχει ψίχουλο ή βρώμα στο μέρος. Σκέψου λίγο...και καθάρισε πολύ! (χιούμορ)Να αναμετρηθούμε αγαπητή mariearies αλλά μάλλον θα πλακωθούμε στα φιλιά παρά στις κλοτσιές! Χμμμ! :-)
Δε με λές? Μένεις σαλονίκη?
Πρώτον
οι κατσαρίδες μπάινουν από τον φωταγωγό και δεν πηγαίνουν μόνο σε βρώμικα σπίτια.... Μένω σε παλιά πολυκατοικία στο κέντρο και είναι λογικό να έχουμε τέτοιου είδους ζωϊφια, αν και για να πω την αληθεια στο δικό μου έχω καιρό να δω.... ΑΡΑ, δεν είμαι βρωμιάρα.....
Μόνο μια ακριδούλα είχα προχθές στο δωμάτιο μου και με άκουσε όλη η γειτονιά....μέχρι να τη διώξω είδα+έπαθα, ήμουν και μόνη σπίτι....Α, ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!! που να σε βρω να έρθεις να την΄διώξεις εσύ που δεν τα φοβάσαι!!!
Δεύτερον, ναι, μένω Θεσσαλονίκη - έλα, έχουμε καλές κλωστιές εδώ και .....καλά φιλιά!!! ![]()
![]()
![]()
quote:
Καλή μου ΜαριοΚριαρίνα, γιατί αυτή η εμπλοκή μέσα σου?...
Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου...δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Όταν σου λέω οτι θα πιάνεις ακρίδα σε ένα δίμηνο δίχως να τη σιχαίνεσαι είναι εγγύηση.
Δεν έχω διάθεση να διαιωνιζω αυτού του είδους τις φοβίες σου αλλά να σου τις αποσαφηνίσω.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κάτι που δε μπορεί να μας βλάψει.
Αυτό είναι τόσο εύκολα κατανοητό για μια Κριαρίνα πιστεύω, απο τη στιγμή που είναι ατρόμητη
~Γρηγόρης~
Ναι βρε Γρηγόρη είδες? δεν ξέρω από που πηγάζει το πρόβλημα, δεν φοβάμαι άλλα+άλλα και τρέμω στην σκέψη ενός ζουζουνιού....μάλλον σε κάποιο παιδικό τραύμα θα οφείλεται!!!
και δεν κατάλαβες....δεν σιχαίνομαι, ΦΟΒΑΜΑΙ!!!! υπάρχει διαφορά....σιχαίνομαι τις κατσαρίδες, ναι, αλλά δεν τις φοβάμαι, σιχαίνομαι τα ποντίκια, ναι,δεν θα τα έπιανα, αλλά δεν τα φοβάμαι....Τελικά όσο ατρόμητος και να είσαι!!!υπάρχουν και οι αδυναμίες, τι να κάνουμε..... ![]()
![]()
![]()
Φοβάμαι μήπως δεν σε δω MarieAries.
Να είστε καλά. Τα λέμε στις 11 του μηνός...θα μου λείψετε.

εκει δεν μπορω να κανω κακο σε κανεναν...

ΕΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΝΕΙ
ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ
quote:
Μόνο μια ακριδούλα είχα προχθές στο δωμάτιο μου και με άκουσε όλη η γειτονιά....μέχρι να τη διώξω είδα+έπαθα, ήμουν και μόνη σπίτι....Α, ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΗ!!!! που να σε βρω να έρθεις να την΄διώξεις εσύ που δεν τα φοβάσαι!!!
Ρίξε μηνυματάκι και ο ακριδοbuster έφτασε!!!...
Προσφέρει επι τω έργω αφιλοκερδώς!
~Γρηγόρης~
Τώρα όταν έχω κάποιο ενοχλητικό που λαχταρώ να του σπάσω τα μούτρα, ακονίζω την φαρμακερή μου γλώσσα και (αφού δώσω στο θύμα μια ευκαιρία να επανορθώσει) επιτήθομαι!
Είχα και τον φόβο της πτώσεως, αλλά (νά τη πάλι αυτή η λέξη) τον υπόταξα και τώρα δουλέυω σε σκαλωσιές μέχρι και 22 μέτρα.
Όμως (θα μπορούσα να πώ και αλλά, θα είναι όμως υπερβολή), ψάξε ψάξε πάντα κάτι βρίσκεις και δεν μπορώ να αποτελώ εξαίρεση.
Φοβάμαι τους άγονους, τους μη οραματιστές, αυτούς που δεν έχουν φαντασία. Αυτά τα ρομπότ που μοιάζουν με ανθρώπους και όμως δεν είναι.
Αν αντιλυφθώ πως γίνομαι ένας από αυτούς τότε θα αυτο...σκοτωθώ!
Καλημέρα σας είπα; Μάλλον οχι....
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α!!!
quote:
Φοβάμαι τους άγονους, τους μη οραματιστές, αυτούς που δεν έχουν φαντασία. Αυτά τα ρομπότ που μοιάζουν με ανθρώπους και όμως δεν είναι.
...
Σου εύχομαι μια πολύ όμορφη μέρα φίλε μου...
~Γρηγόρης~
quote:
Φίλη Ελπίδα, αν εμείς οι άνθρωποι με την ανώτερη κατάσταση διανόησης μιλάμε τοιουτοτρόπως, τότε τι να περιμένουμε απο κατώτερης αντίληψης όντα να πράξουν?
Είμαστε εκλεκτοί φίλη μου...έχουμε το βάρος της διαχείρισής αυτού του κόσμου...
Υπάρχουν μυριάδες ανήμπορα πλάσματα πιο κάτω στην πυραμίδα της ζωής...
Οφείλουμε να δείξουμε κατανόηση και διορατικότητα...
Είμαστε ο ισχυρότερος κρίκος στην αλυσίδα της ζωής.
Φίλε reptilesalonica, πιστεύεις πως βρισκόμαστε σε μία ανώτερη διάσταση? Εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως ερμηνεύεις αυτή τη διάσταση στην οποία ανήκεις, ποια είναι αυτή η ανώτερη και ποια η κατώτερη?
Σαφώς και όλοι πρέπει να δείξουμε κατανόηση και διορατικότητα, βέβαια ο καθένας μας το κάνει στο επίπεδο που μπορεί, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να εθελοτυφλούμε και να νομίζουμε ότι είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα. Τα καλαμάκια πρέπει να τα παρκάρουμε έξω…
Σε μία αλυσίδα όλοι οι κρίκοι είναι εξίσου σημαντικοί άλλωστε σκέψου πως αν λείψει ένας η αλυσίδα αυτή σίγουρα θα σπάσει.