ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/10/2013, 17:18:33
panpam

Δεν διαφωνώ μαζί σου σε κάποιο άλλο θέμα, ιδίως αν εννοείς τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις. Αυτές μου είναι απολύτως σεβαστές, και ποτέ εδώ μέσα δεν έχω καταφερθεί εναντίον κάποιου επειδή είναι χριστιανός, άθεος, παγανιστής ή αγνωστικιστής. Να σκεφτείς πως η ίδια μου η μητέρα είναι θρησκευόμενη καθολική, και κατά την διάρκεια της δικής τους σαρακοστής, εγώ την πηγαίνω στην εκκλησία τους. Το έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές αυτό, και πλέον με κουράζει κιόλας.

Προσπαθώ να σου πω, πως αυτού του τύπου οι αστοχίες με πράσινα ανθρωπάκια, εξωγήινες θεραπείες και σωτηρίες και ότι άλλο, είναι απλώς ο κώνωπας της γνωστής έκφρασης.
Από πίσω υπάρχει όχι απλώς μία κάμηλος, αλλά ολόκληρα καραβάνια. Στην εξέλιξη του θέματος, θα παραθέσω φωτογραφίες, πίνακες, σπηλαιογραφίες, τοπογραφικά και ότι άλλο έχω τον χρόνο να επεξεργαστώ και να σχολιάσω. Το θέμα είναι τεράστιο, τόσο σε γεωγραφική έκταση, όσο και σε χρονική.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

10/10/2013, 18:26:22
Πέρα απο τις "αμερικανιές" panpam υπάρχει προφανώς και η αλήθεια,
η οποία δεν έχει να κάνει με ακραίες θεωρήσεις είτε αυτές είναι θρησκευτικές είτε υπερβολικά "ελαφρές"
Όταν βέβαια λέμε "αλήθεια", δεν είναι κατ'αναγκη η "γνώση"
μια και θεωρίες υπάρχουν πολλές, και αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο μπορεί να βρεις χιλιάδες "φυλές",
ο καθένας βλέπει ενα όνειρο, και διατυπώνει μια θεωρία,
κανείς δεν του το απαγορεύει...

Απο εκεί και πέρα (προσωπική εκτίμηση) μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να συγκατοικούμε με εξωγήινους,
ακόμα και το ότι είμαστε σε "διαπραγματεύσεις" μαζί τους, μου μοιάζει μη εφικτό.

Απο την άλλη, δεν κρύβω οτι είμαι απο τους πιο ένθερμους υποστηριχτές της ύπαρξης εξωγήινης ζωής, οχι μόνο σε μορφή μικροβίων ή πανίδας, αλλά και ανεπτυγμένων πολιτισμών.
(ανώτερων ή κατώτερων του δικού μας (?) πιστεύω και τα δυο)

Πριν απο 18 περίπου χρόνια είχα την χαρά και την τιμή να συνομιλήσω αρκετές φορές με τον αείμνηστο Σωκράτη Αικατερινίδη
έναν εραστή της έρευνας που αγαπούσε πάρα πολύ αυτο που εκανε,
πρόθυμος να σε μυήσει και να σε βάλει σε τροχιά αναζήτησης.
Για να μην πολυλογούμε, σε μια απο τις συζητήσεις μας
(εγω τοτε με πολλές πολλές ενστάσεις επι των θεωριών του)
θυμάμαι που μου έλεγε:
"ελπίζω να δικαιωθώ, και να μάθω κι εγώ, εν ζωή, τι τελικά ισχύει"

Που θέλω να καταλήξω
Για έμενα εξωγήινοι υπάρχουν, και γιατι οχι να είναι εκατομμύρια διαφορετικοί
το αν κάποιοι ήρθαν κάποτε στη γη, κι αυτο τείνω να το αποδεχτώ,
μια και υπάρχουν αρκετά στοιχεία απο το "πέρασμα" τους ή ακόμα και απο την παρέμβαση τους στην εξέλιξη μας.

Τα παραπάνω ομως, οπως και εκατοντάδες αλλα ερωτήματα, είναι δύσκολο να βρεθούν απαντήσεις,
ολα είναι στη σφαίρα της θεωρίας, κι εκει θα παραμείνουν,
μεχρι οι επόμενες γενιές να ανακαλύψουν τέτοιους πολιτισμούς ή να μας (ξανά)ανακαλύψουν αυτοί

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
maria3Μέλος
10/10/2013, 18:29:54
quote:

quote:
...
quote:

panpam
Παρατήρηση: οι πηγές απ'όπου προέρχονται όλες αυτές οι... "πληροφορίες" είναι αποκλειτικά αμερικάνικες. Τυχαίο;

ΛΑΘΟΣ και το CERN και το ITER είναι διεθνής προσπάθειες και έχουν ως έδρα τους την Ευρώπη.

Και είπαν CERN κτλ τίποτα για "Γαλακτική Συνομοσπονδία" ή "Γαλαξιακή συνομοσπονδία" και "Πλειάδιους";;; Δεν νομίζω! ή για "Λασέρτα";;; Το να πετάνε αρχικά CERN, ITER και τέτοια ανάμεσα σε άλλα για "100 διαφορετικές φυλές εξωγήινων" είναι τέχνασμα για να δοθεί 'κύρος' στην παραπληροφόρηση.

Νομίζω ότι ορισμένοι θέλουν να πιστεύου στα διάφορα που κυκλοφορούν, άσχετα με το αν αληθεύουν ή όχι, λες και κάθε τι που γράφει μια σελίδα είναι και σωστό. Πρέπει να το πω; Ας το πω:
Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και όλα αυτά που γράφτηκε πως «μάθαμε» είναι ουσιαστικά ψεύτικα.

Η φημολογίες για Πλειάδιους και Γαλαξιακές Συνομοσπονδίες* δεν είναι καινούργιες, ούτε για ψηλές & κοντές «φυλές».
Είδες κάτι; Δεν αμφιβάλω, αλλά αν προσπαθείς να βρεις τι είδες, ψάχνοντας στις φημολογίες δεν είναι ο δρόμος.
Κατ’αρχής είναι τόση η παραπληροφόρηση ώστε να μην ξέρεις τι να πιστέψεις.
Αλλά κοιτάζοντας βλέπει κανείς ότι τέτοιες φήμες ύπήρχαν από το 1945-1955 επίσης, ίδιες «λεπτομέρειες» και «μήνυμα» (θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο κτλ) αλλά...! Οι «φυλές» ήταν από την Αφροδίτη, τον Ερμή κτλ.
Νέα ευρήματα μεταξύ 1956-1970 έθαψαν εκείνες τις φήμες (γιατί ήταν πια γνωστό πόσο αφιλόξενοι πλανήτες είναι) και οι προελεύσεις σπρώχτηκαν μακρύτερα ανάμεσα στα άστρα.

Κατά καιρούς τέτοιες πληροφορίες ερχόταν και με γαρνιτούρα «προφητείες» καλές («ανακάλυψη του ‘φάρμακου’ (!?) για τον καρκίνο σε 1-2 χρόνια) ή κακές (θα γίνει σεισμός και θα βουλιάζει η Καλιφόρνια ενώ θα ανδυθεί ή Ατλαντίδα!)
Μήπως να πω ότι τέτοιες «προφητείες» ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν; Περιττό.

Πηγή πάντα οι Αμερική. Νομίζω ότι τέτοιου είδους παραπληροφόρηση είναι το αληθινό «ψέκασμα» κι όχι τα τρέιλς στον ουρανό...

* Αναγνωρίζω ότι ανάλογες φήμες για «Γαλαξιακές Συνομοσπονδίες» και προσπάθεια ενημέρωσης και συνεννόησης με τον ΟΗΕ έγιναν και από... Έλληνες γύρω στο 1947! Υπήρχε και κάποια σχετική δραστηριότητα με άξονα το Βόλο μέχρι πριν 20 πάνω κάτω χρόνια, συνεχίστηκε μεν και πιο πρόσφατα αλλά με παλαβωμάρες σε βαθμό γελοιότητος. Το πράγμα εκείνο «εκφυλίστηκε» αργότερα με τις φημολογίες για Ε, δρακονιανούς και ανδρομέδιους, το αφήνω με ερωτηματικό και βρίσκω ότι αξίζει εξέταση αλλά η γενική πορεία, οι λεπτομέρειες και η αποτυχία «προφητειών» μάλλον δείχνουν προς ‘φαντασίωση’ (Σημ. Δεν εννοώ ότι ο άνθρωπος δεν «είδε» πράγματα ή δεν άκουσε «φωνές». Μάλλον εκάτι είδε και άκουσε, αλλά για να δεχτούμε ότι ήταν αυτό που λέει ότι είδε και άκουσε θέλει κάτι παραπάνω από αποτυχημένες προφητείες και λεπτομέρειες ιστορίας Επιστημονικής Φαντασίας.

Πρώτον καταρχήν το τι είδαμε εγώ και ο sol-mix είναι μαρτυρίες για δύο διαφορετικά είδη.

Δεύτερον ο sol-mix μίλησε για δικιά του προφητεία και όχι ότι του δώσανε αυτοί.

Τρίτον θα σου μιλήσω εγώ για την δικιά μου προφητεία, δεν πιστεύω ότι ανήκουμε στους δυνατούς του γαλαξία είμαστε πάρα πολύ και είμαστε άνθρωποι.

Δυστυχώς το ότι έχουμε μείνει πίσω στην τεχνολογία πιστεύω ότι είναι ένας παράγοντας το ότι δεν ξέρουν τι να κάνουνε με εμάς, εδώ καταστρέφουμε οι ίδιοι το πλανήτης μας και δεύτερον δεν κυβερνούμαστε από Σοφούς αλλά άπληστους.

Οπότε αν ήμασταν και εμείς στην γαλαξιακή ομοσπονδία ποιος θα μας αντιπροσώπευε;

Όσο για το μπονζόνιο πριν ανακαλυφθεί το 2010 για να στηρίξω αυτό που είπα παραπάνω, είχαν πει όταν πρώτο ξεκίνησε το πείραμα, ότι μπορεί και να άνοιγε μία μικρή μαύρη τρύπα, αλλά θα ήταν ελεγχόμενη και δεν λογάριασαν τις συνέπειες και μετέπειτα δεν μάθαμε τίποτα για το τι έγινε, για το καλό της επιστήμης.

Και ναι το ανθρώπινο είδος επειδή και είναι και αδύναμο προς το παρόν πιστεύω και εγώ ότι το στηρίζουν, (βέβαια υπάρχουν και οι αντιρρησίες) μην νομίζεται όμως μεμονωμένα τον κάθε άνθρωπο όπως πιστεύουν μερικοί.

Κάτι τελευταίο το θέμα είναι τι γίνεται στην γη αν το καλοσκεφτείτε όταν αλλάζει ο αρχηγός της ομοσπονδίας, εκτός βέβαια αν δεν αλλάζει.

10/10/2013, 21:00:11
Panpam και Αλέξανδρε

Δεν έχετε τα προσόντα, να εκφράζετε, οποιαδήποτε ένσταση, διαμαρτυρία, ερώτηση περι πηγής και εν γένει, να καταφέρεσθε εναντίον οποιουδήποτε αναρτεί θέματα, περι εξωγήϊνων και άλλων νοημόνων μορφών ζωής!

Και αυτο επειδή, όπως πιο πάνω αναφέρθηκε, ζείτε, σκέπτεσθε, κρίνετε, αντιλαμβάνεσθε, μέσα σε ένα θεοκρατικό νέφος.Τα πάντα όλα για σας, αρχίζουν και τελειώνουν υπο θρησκευτικό πρίσμα.
Υπο πρίσμα super wow ανοησίας, θα έλεγα εγώ.

Αμφιβάλλετε για την ύπαρξη Πλειάδειων, ενώ δέχεσθε ανεπιφύλακτα και υπο καθεστώς λατρείας και ένθερμης πίστης, θεούς, πνεύματα, υιούς της ανθρωπότητας, αγίους, θαυματοποιούς, ιεράρχες με κλανόλα κ.λ.π.

Χρησιμοποιείτε ώς πηγές, "θεόπνευστα" κείμενα, πομπώδεις ρήσεις αμόρφωτων βοσκών και ψαράδων, κείμενα ομοίων σας θρησκόληπτων ιεραρχών, που απεβίωσαν αφήνοντας "παρακαταθήκη" τις εμφανέστατες ανοησίες τους και πάνω σε αυτά τα σαθρά οικοδομήματα, έχετε στήσει μια ολόκληρη κομπίνα παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης του ανθρωπίνου γένους.

Σε αντιδιαστολή των ανωτέρω, εμφανίζεσθε ώς επικριτές των εξωγήϊνων φυλών, αρνητές της ιστορικής παρακαταθήκης των ανθρώπων που έζησαν σε βάθος χιλιετιών στον πλανήτη, αγνοείτε ευρήματα που δεν αποδεικνύουν βέβαια 100% αυτα που λέμε εδώ, αλλά έχουν την δύναμη σε οδηγήσουν, τουλάχιστον σε αναζήτηση, σκέψη, αμφιβολία, έρευνα και πιθανές εκδοχές.
Κάτι που το νέφος σας, δεν επιτρέπει.Οτιδήποτε έξω απο την διδασκαλία των οβριών Πατεράδων σας, είναι ρηξικέλευθρο και σατανικό.

Π.χ:
Μιλάμε εδώ, για εξωγήϊνα σκάφη, με παρουσία στον πλανήτη, προ αμνημονεύτων χρόνων.
Τι είμαστε?
Τρελοί, πνευματικά ανάπηροι, αμόρφωτοι, βλάκες? Τι απο όλα αυτα?
Πως μας χαρακτηρίζετε, που ζούμε έξω απο το μολυσμένο σας νέφος?

Τα λέμε επειδή έχουμε κάποια χειροπιαστά ευρήματα, τα οποία άν δεν είναι αποδείξεις, είναι τουλάχιστον ενδείξεις!!

Παράδειγμα, οι τοιχογραφίες των σπηλαίων της "λίθινης" εποχής εμφανίζουν ιπτάμενα σκάφη.Το ίδιο αιγυπτιακοί τύμβοι και πέτρινα μνημεία της Κεντρικής και Νοτίου Αμερικής κ.α.
Απλά τρισδιάτατα ευρήματα και όχι θεόπνευστες κουλτουριάκες δεσμευτικές γραφές.Αυτα ερευνούμε και πάνω σε αυτα βασίζουμε, κάποιες απο τις πιθανές υποθέσεις μας.

Εσείς έχετε ευρήματα?
Καμιά κιβωτό, τίποτα άλλα όπως Κήπους Εδέμ, παραδείσους, κολάσεις, φωτογραφίες, έστω μια απλή κοτρώνα που να δείχνει κάτι?
Δεν μιλώ για ογκώδεις κατασκευές τις οποίες μπορούμε να παρουσιάσουμε εμείς οι τρελοί, αλλά να, ένα παλιολίθαρο που να δείχνει έστω κάτι απο την διαχρονική απάτη του θεού σας?

Με ποιό δικαίωμα λοιπόν, αμφισβητείτε, τις δικές μας θέσεις, οι οποίες στηρίζονται και κάπου, σε αντίθεση με τις αερόβιες δικές σας?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:
Εμείς δεν λατρεύουμε, δεν προσκυνάμε, δεν θυσιάζουμε, δεν πολεμάμε, υπέρ των πιθανοτήτων που διαπραγματευόμαστε στο παρόν.

Πρόκειται για εξέταση, όλων των πιθανών σεναρίων, όσων μπορούμε να σκεφθούμε, βασισμένοι σε ενδείξεις του παρελθόντος, στον νόμο των πιθανοτήτων και φυσικά στην διαίσθησή μας, περι της αλήθειας και της υποκειμενικότητας αυτής!

Δεν μπορώ να ισχυρισθώ, ούτε κανείς απο εμάς, ότι π.χ. οι Ανδρομέδιοι δεν υπάρχουν ή υπάρχουν 100% και πέραν πάσης αμφιβολίας.Μέχρις αποδείξεως, όλα τα σενάρια έχουν θέση στο τραπέζι, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και του Θεού σας και του Υιού του.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.
Και ένεκα αυτού, σας κατηγορώ ότι δεν έχετε τα προσόντα, να συζητήσετε μαζί μας.

Στην διάθεσή σας...!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/10/2013, 21:17:18
quote:
...θα παραθέσω φωτογραφίες, πίνακες, σπηλαιογραφίες, τοπογραφικά και ότι άλλο έχω τον χρόνο να επεξεργαστώ και να σχολιάσω. Το θέμα είναι τεράστιο, τόσο σε γεωγραφική έκταση, όσο και σε χρονική.

Άρα ξέρεις γιατί μιλώ

10/10/2013, 21:18:42
quote:

Panpam και Αλέξανδρε

Δεν έχετε τα προσόντα, να εκφράζετε, οποιαδήποτε ένσταση, διαμαρτυρία, ερώτηση περι πηγής και εν γένει, να καταφέρεσθε εναντίον οποιουδήποτε αναρτεί θέματα, περι εξωγήϊνων και άλλων νοημόνων μορφών ζωής!
...

Good evening, Clarice.

Δεν πιστεύω να σε πειράζει να σε φωνάζω Clarice – το νικομαχος είναι τόσο...ξεπερασμένο «αρχαίο».... και αντιφατικό επίσης... νικάς τη μάχη ή μάχεσαι τη νίκη; (το δεύτερο υποθέτω βλέποντας την επιχειρηματολογία σου).

Dear Clarice, I have followed with enthusiasm the course of your disgrace and public shaming. My own never bothered me...

10/10/2013, 21:19:51
panpam

quote:
Άρα ξέρεις γιατί μιλώ

Εγώ ξέρω πολύ καλά. Εσύ?

10/10/2013, 21:22:58
panpam

So I am not sure how well I should wish you but I’m sure we’ll have a lot of fun.

10/10/2013, 21:30:43
Sol-Mix

O πόλεμος με τους ανεγκέφαλους...esoγήϊνους, είναι αναπόφευκτος.
Σε κάθε θέμα η παρουσία του θεού είναι απαραίτητη για αυτούς.

Πάντως μπορούμε να συνεχίζουμε την συζήτησή μας και ταυτοχρόνως να...πολεμάμε.

Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν αυτοί!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/10/2013, 21:35:34
Νικόμαχε.

quote:

Προσωπικά διαφωνώ με αυτού του τύπου τις τοποθετήσεις. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφραστούν, να σχολιάσουν και να διαφωνήσουν. Ειδικά σε τόσο αιχμηρά ζητήματα, και μάλιστα σε μια περίοδο που πιθανώς να εγκυμονεί εντυπωσιακές εξελίξεις.

Θεωρώ μόνο, πως η συγκεκριμένη κουβέντα πρέπει να γίνεται με ανοιχτό μυαλό, και πέρα από αγκυλώσεις οποιασδήποτε μορφής. Διαφορετικά, το μόνο που θα πετύχουμε, θα είναι μια ακόμα επανάληψη των γνωστών ατέρμονων συζητήσεων περί όνου σκιάς.