- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
....Κανένας χώρος δεν επλήγη απο κανένα κακό, έξαφνο και καταστροφικό....Που πήγαν τα λεφτά; Που τα κρύβουν και γιατί;
Πού πήγαν τα λεφτά?
Πρωτοσέλιδο στο ``ΕΘΝΟΣ``.. το διάβασες??![]()
Με τεράστιο τίτλο ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.
Για οσους δεν τα έχουν ζήσει ίσως να εκφέρουν αντίθετη άποψη αλλά για οσους τα ζούν οχι.
Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολο τον αναπτυγμένο κόσμο.
quote:
Και απορείς φίλε allzzaro για την διάβρωση του συνδικαλιστικού
κινήματος;....
Οχι φυσικά δεν απορώ.. ολες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις .. ΔΕΚΟ είναι και αυτές. Τι να απορώ..
quote:
Συμφωνούμε αγαπητέ beyond, αλλά, πιστεύεις οτι αυτό
το όργιο κι αφήνιασμα υπερκαταναλωτισμού, έγινε μόνο απο
απλειστία,δίψα για χρήμα, ή υπηρχε και σχέδιο, ώστε να μαζέψουν
τα λεφτά του κόσμου και ακολούθως, να αλλάξουν την κοινωνική και
ατομική υπόσταση του ανθρώπου, με πρόσχημα τη φτώχεια, την κρίση;
Αυτοί που προαναφέρεις οχι.
Δεν έχουν συμφέρον να κάνουν κάτι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο οτι θα πετύχαιναν το αντίθετο, εκτός αν και αυτοί είναι μέρος του ντόμινο οπως λέει και ο beyond και ο αρχικός σχεδιασμός γίνεται απο σκοτεινές δυνάμεις.
Edited by - allzzaro on 10/03/2009 23:42:32
σε είδα....
πλείστα βιβλία συνωμοσιολογίας, πιστεύω οτι μπορείς να το δείς
μόνος σου, αν κάτσεις και δεις τον πανικό που προέκυψε...
Απο την άνοδο και πτώση του πετρελαίου, σε αυτο το άγνωστο
καθεστώς αμφιβήτησης των πάντων, στο θέμα της οικονμίας..
Σήμερα ο δεικτης του ελληνικού χρημστιστηρίου, ήταν κάτω απο
τις 1445 μονάδες,περίπου...Χαμηλά ρεκόρ που δεν παρατηρήθηκαν
καλά..Αν θυμηθούμε το πως ρίχνεις μεμια κρίση την παγκόσμια
οικονομία, τότε, αυτα που γράφτηκαν γι αυτο το σκοπό, δεν ήταν
σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά αντίστοιχη οργάνωση για
να περάσουν στον κόσμο, ότι υπάρχει κρίση...
Πολύ σωστά αυτά που παραθέτεις ως συμπεράσματα και θέσεις επιστήμονες, που αξιολόγησαν την κρίση, αλλά,μήπως, απλά δικαιολογούν αυτό που περίμεναν ή ήθελαν να γίνει;Γιατί, με την κρίση,αμέσως συζητάμε τι αρχές και τι αξίες θα πουλήσουμε..Μάθαμε
καλά πλέον το παιχνίδι του συμβιβασμού....
Το θέμα είναι έχουμε τι για να δώσουμε, για να καταλάβουμε πόσο
κακό, α κάνει στον μέσο πολίτη, αυτή η κρίση...Αν χάνεις συνταγματικά
δικαιώματα, με μια κρίση, με την επομενη τι θα χάσουμε;
quote:
Πολύ σωστά αυτά που παραθέτεις ως συμπεράσματα και θέσεις επιστήμονες, που αξιολόγησαν την κρίση, αλλά,μήπως, απλά δικαιολογούν αυτό που περίμεναν ή ήθελαν να γίνει;Γιατί, με την κρίση,αμέσως συζητάμε τι αρχές και τι αξίες θα πουλήσουμε..
Ολα είναι πιθανά φίλε μου trexagireve.. ολα.
Απλά θα πρέπει να εξετάζουμε σφαιρικά.
quote:
Το θέμα είναι έχουμε τι για να δώσουμε, για να καταλάβουμε πόσο κακό, α κάνει στον μέσο πολίτη, αυτή η κρίση...
quote:
Αυτό είναι κάτι που θα φανεί λίαν συντόμως.
Μέχρι στιγμή πάντως φαίνεται να επηρεάζει την εργατική τάξη.
Γράφαμε την ίδια στιγμή,μάλλον φίλε μου allzzaro και δεν
σε είδα....
Δεν πειράζει.. να σε καληνυκτήσω..
quote:
Πολύ σωστά αυτά που παραθέτεις ως συμπεράσματα και θέσεις επιστήμονες, που αξιολόγησαν την κρίση, αλλά,μήπως, απλά δικαιολογούν αυτό που περίμεναν ή ήθελαν να γίνει;Γιατί, με την κρίση,αμέσως συζητάμε τι αρχές και τι αξίες θα πουλήσουμε..
Ολα είναι πιθανά φίλε μου trexagireve.. ολα.
Απλά θα πρέπει να εξετάζουμε σφαιρικά.
quote:
Το θέμα είναι έχουμε τι για να δώσουμε, για να καταλάβουμε πόσο κακό, α κάνει στον μέσο πολίτη, αυτή η κρίση...
Αυτό είναι κάτι που θα φανεί λίαν συντόμως.
Μέχρι στιγμή πάντως φαίνεται να επηρεάζει την εργατική τάξη.
quote:
Γράφαμε την ίδια στιγμή,μάλλον φίλε μου allzzaro και δεν
σε είδα....
Δεν πειράζει.. να σε καληνυκτήσω..
1. ηταν τυχαια η προσχεδιασμενη η κριση ?
εγω νομιζω προσχεδιασμενη (απλα απολαυσαν και την βολτα!)
2 και ποιο σημαντικο ,ποιος ο στοχος τους?
δεν μπορουμε αυτη την στιγμη να αποφανθουμε...αλλα ας δουμε τα σεναρια:
α)το απλο, οπως εγραψα και "καλο" ,σεναριο θαναι να καθαρισουνε μεταξυ τους τα θηρια και μετα να συνεχισουμε μια χαρα(φυσικα καποιοι θα την πληρωσουν και μικροι την νυφη ...)
β)το ασχημο ειναι να φτασουμε σε ασχημες καταστασεις με μεγαλη φτωχεια,εξαθλιωση και πεινα σε μεγαλες μαζες,αλλα εαν συμπεριφερθουμε οπως οι πατεραδες μας που εσφιγγαν το ζωναρι και προχωραγαν μπορει και να την βγαλουμε καθαρη...
γ)το αλλο σεναριο,τι να το γραψω...το ξερετε WW III η ΤΟΤΑL DOMINATION OF THE PLANET BY AN ELITE GROUP !
ΕΓΩ ΔΙΝΩ 45% ΓΙΑ ΤΟ β
25% ΓΙΑ ΤΟ α
20% ΓΙΑ ΤΟ γ
και
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
λέει κι ο φίλος beyond, ήταν προσχεδιασμένο κι απολαύσανε
την βόλτα....
Κιεγώ πιστεύω ότι η κρίση ήταν απλά το μέσο για να αλλάξουν
πολλά πράγματα, σε σχέση με την υπόσταση του ανθρώπου στην
γή...
Συμφωνώ με την ..κουρτίνα γ, ότι κάποιοι πάνε να ελέγξουνε τον κόσμο...Αυτό κι όχι η κρίση, ήταν η αιτία που συνέβησαν όσα
ζήσαμε και ζούμε...
Σύντομα, επαναλαμβάνω, θα δούμε και τους λόγους που έκαναν την
κρίση...
- ΕΜΕΙΣ φταιμε και ειναι ωρα για να ΠΑΨΟΥΜΕ φταιμε ...!!!
-
Edited by - noema on 11/03/2009 19:45:06
quote:
-
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ...
- εμεις ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ οι αλλοι ...
- δυσκολευομαστε ΑΚΟΜΗ να το πουμε ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ να κανουμε ...
- να παψουμε δηλαδη [επιτελους] να φταιμε εμεις και ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΤΑΙΝΕ οι αλλοι ...
- ΕΜΕΙΣ φταιμε και ειναι ωρα για να ξεφταιμε ...!!!
- ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ..,
- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙ , ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ , Ή ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ...
- '' ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ '' ......
- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ , ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΝΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ...
- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ .. ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ...
- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...
- ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ναι,ναι ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ οχι,οχι ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ..
- ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ...
- ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ .,,
- ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ...
- ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΙΣΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ... ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ... ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ Μ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΝΑ ΚΑΙ 'ΚΕΙΝΗΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΑΜΕ , ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ...
- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ...
quote:
Αγαπητέ μου allzzaro,υπάρχει μεγάλη οργάνωση κι όπως
λέει κι ο φίλος beyond, ήταν προσχεδιασμένο κι απολαύσανε
την βόλτα.......
Επειδή, ουδείς από εμάς γνωρίζει με απόλυτη σιγουριά για το αν, αυτές οι οργανώσεις σκοπίμως προκαλούν τα δεινά αυτά, για το αν τους συμφέρει να προκαλκέσουν τέτοιου είδους δεινά, για αν εχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο.. καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι αφορά τις πεποιθήσεις μας.
Οι καταστροφολογικές εμμονές αυτού του τύπου όπως προείπα βλάπτουν σοβαρά, πολύ σοβαρά, μα πάρα πολύ σοβαρά κάθε εργαζόμενο, κάθε οικογένεια, κάθε άνθρωπο.
Όπωσδήποτε λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται περί αναληθών σεναρίων , ή διαστρεβλωμένων σεναρίων μιας και δεν έχουμε καμία μα καμία απτή απόδειξη.
Πάντως, απο ολους τους αναλυτές, ειδικούς, καθηγητές κλπ.. κανείς τους μα κανείς τους δεν προσάπτει σε οργανώσεις την κρίση. Αντίθετα το θεωρεί φυσικό, οπως πχ οι δηλώσεις των καθηγητών που δημοσιοποίησα.
quote:
ΕΓΩ ΔΙΝΩ 45% ΓΙΑ ΤΟ β
25% ΓΙΑ ΤΟ α
20% ΓΙΑ ΤΟ γ
και
Συμφωνώ και εγώ με τη στατιστική αυτή δίνοντας το 20% στο γ..
quote:
β)το ασχημο ειναι να φτασουμε σε ασχημες καταστασεις με μεγαλη φτωχεια,εξαθλιωση και πεινα σε μεγαλες μαζες,αλλα εαν συμπεριφερθουμε οπως οι πατεραδες μας που εσφιγγαν το ζωναρι και προχωραγαν μπορει και να την βγαλουμε καθαρη...
Σε ότι αφορά το παραπάνω από τότε που γνωρίζω τις εποχές των παπούδων μου εως το 2000 σφίγγαμε το ζωνάρι μας.
Το πρωτόγνωρο ρε παιδιά ποιο είναι λοιπόν. Η κρίση αυτή ήταν αναμενόμενη από ολους μας.
Edited by - allzzaro on 11/03/2009 20:31:23
συμβεί ότι συνέβη και καλά θα ήταν να σταματήσουμε
να φταίμε...Όσο μπορούμε..
Απο την άλλη, η κρίση, δεν είναι πόλεμος, ή απρόβλεπτη
κατάσταση...Και οι όποιοι φορείς λένε ότι ασχολούνται,
τελικά, τι ρόλο παίζουν;Δεν το βλέπανε; Ήταν τόσο έξαφνο;
Αυτό είναι το ερώτημα που σε εμένα μου βγάζει σαν απάντηση,
ότι αυτό που συμβαίνει, είναι ελεγχόμενο και πάει κατά
το πρόγραμμα του...
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Edited by - T-SEEKER on 30/08/2003 17:34:58
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
το οποίο καλύπτει πολλά θέματα σχετικά με αυτό .
στα ελληνικά είναι η λεγόμενη αστρική προβολή ή εξωσωματική εμπειρία . δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως πολλλές το lucid dreaming είναι σστην πραγματικότητα ΑΠ