- ΟΜΑΔΑ Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μῆνιν ἄειδε θεὰ...
Εσύ βλέπεις κανένα ελληνικό υπερόπλο (ό,τι είδους) σε ισχύ τόσα χρόνια; Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα. Βλέπεις κανένα ίχνος κάποιας ελληνικής ομάδας που διαχειρίζεται μυστικά; Γιατί ούτε αυτό το βλέπω.
Ρίξε μια ματιά στο άρθρο που έγραψε κάποτε ο Κέλσος (νομίζω το 2002) για να πάρεις μια ιδέα του Εψιλον στην αρχαία ελληνική γραμματεία.
http://www.esoterica.gr/articles/history/epsilon/epsilon.htm
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Αν, όμως κάνεις τον κόπο να ψάξεις, από ποιους και που πρωτοαναφέρθηκε η πληροφορία δηλαδή σε ποια περιοδικά πρωτογράφτηκε, ποιοι υπέγραψαν τα άρθρα και ποιος σιγοντάριζε ποιον (κι από που εκλεψαν την όλη ιδέα)...
σε βλέπω να παίρνεις ένα βρωμόξυλο για να γυμνάσεις και τους δελτοειδείς σου στις πλάτες ορισμένων απατεώνων που εξακολουθούν να πλουτίζουν εις βάρος των τίμιων πλην αφελών!
![]()
quote:
Πολλοί συγγραφείς που ασχολήθηκαν με την ομάδα ε δεν ήξεραν τι είναι ακριβώς Ομάδα ε
ΟΛΟΙ οι "ΜεταΦουρακιφες" που μιλησαν και καλά για τους Ε ήταν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ(πχ εκδοσεις "ΜΠΑΜΠΗΣ¨".. ακου όνομα).
Για να μην πουμε οτι.. δεν υπήρχαν καν ως άτομα.. αν οχι ολοι.. πλην εναν ή δυο..
Το λέει ο ίδιος ο Φουρακης. Και ακούστηκε κ στην εκπομπη του Χαρδαβέλα.
Ολα αυτα τα βιβλια Ε που κυκλοφορουν λένε αρλουμπες σε ανθρωπους που πιστευουν σε αρλουμπες και με συγγραφεις ανθρώπους.. αρλουμπες.
Οι πραματικοι συγγραφεις των βιβλίων είτε εράφαν δικες τους θεωρίες.. είτε έβγαζαν πραματα απ τη φαντασία τους..
Κοινως..
Έγραφαν αρλουμπες!
Man uses 100% of his brain. The 10% is a myth.
http://www.youtube.com/watch?v=nourmU6OSSQ&feature=related
quote:
Την ΕΝΟΠΟΊΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΈΣΩ ΤΗΛΕΠΆΘΕΙΑς ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ;;
Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ πιθανό ![]()
![]()
Ευκαιρία είναι να βρούμε και την πρώτη-πρώτη δημοσίευση περί ομάδας ε (όλο και κάποιου θα τού βρίσκονται περιοδικά για σκανάρισμα) και την συνακόλουθη αλληλουχία δημοσιεύσεων.
Ο λόγος καθαρά για να μην έχουμε διπλά και τριπλά ίδια θέματα…![]()
Σ’ ευχαριστώ .

Edited by - elo on 04/12/2008 23:13:15
Εάν κλικάρεις στους τίτλους που επεσύναψε στο μήνυμα της, θα μπεις κατευθείαν.
Θα ήταν καλό προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη).
Μπορούμε να συμπληρώσουμε τις λέξεις - κλειδιά για το θέμα που μας ενδιαφέρει κι αν κλικάρουμε στο Αναζήτησε!, θα βρούμε όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή, μπορούμε να συνεχίσουμε σ' αυτήν ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα.
Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα ήδη προτεινόμενα.

In anticipation of my resurrection...