- γιατι βαζουμε μπιιιιιπ?? - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
εδω και καιρο,μπαινοντας σε πολλα κ διαφορα φορουμ που αφορουν κυριως τους μηχανοβιους,θυμηθηκα το esoterica...
ΓΙΑΤΙ να ειναι το μοναδικο φορουμ που απαγορευεται να βρισει καποιος..
δηλαδη,γιατι να πω κακα αντι σκατα?π.χ,λεμε τωρα
γιατι ολοι σε αυτο το φορουμ ειναι ευπρεπεις και παντα ξεκινανε τα ποστ τους με:αγαπητοι μου,συμπαθεστατε προλαλησαντα κτλ??
ΠΟΛΥΥ υποκρισια δεν πεφτει?
Δεν αισθανεστε μια καταπιεση οταν καποιος λεει μια μπουρδα και δεν μπορειτε να πειτε: ρε μ.. δεν ειναι ετσι,ειναι αλλιως..
καλα,δεν λεω να το κανουμε ζουγκλα εδω μεσα,πρεπει να υπαρχει και οριο..
ποια ειναι η αποψη σας γι αυτο??δεν θελετε να βγαλετε το θηριο απο μεσα σας??
Ευλογητος
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ"
"ΡΕ ΜΛΚΑ ΤΙ ΠΠΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ; Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ"
"ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΛΚΣ; Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ"...ΑΣΤΟΧΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ; ΚΑΙ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.
ΤΟ ΘΗΡΙΟ...ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ...ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ...ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;
ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ...ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΣΗ...ΓΙΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.
Τα είπα καλά;
Τα 500 ευρω που μου υποσχεθήκατε ποτέ θα τα πάρω; ![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Τα είπα καλά;
Τα 500 ευρω που μου υποσχεθήκατε ποτέ θα τα πάρω;
Λοιπον 100 ευρω προστιμο για καθε ασχημη κουβεντα που ειπες.
Εχουμε και λεμε.
Ππριες=100Ε
Μλκς χ 2=200Ε
Μπορεις να παραλαβεις 200Ε απο τα κεντρικα γραφεια μας
στην Πεντελης 66 στον 6ο υπογειο οροφο,πλησιον του βιβλιοπωλειου Βαλχαλα ή Βλαχαρα κατι τετοιο..
Μήν ξεχνάς άλλωστε και την μεγάλη συμμετοχή, την τεράστια συμμετοχή που υπάρχει στο Esoterica, όπου είναι αδύνατο να χαλιναγωγήσεις τόσο τεράστιο αριθμό μελών, συνεχώς αυξανόμενο με γεωμετρική πρόοδο.
quote:
ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ [/quote
.....................................................................
Απο λίγο που έχω δει ,σε άλλα φόρουμ ,το πως θα εξελιχθεί η συζήτηση είναι σχετικότερο με τα μέλη παρά με την θεματολογία.Ειδικά στο <<μεταξύ τυρού και αχλαδιού>> έχει θέματα που θα μπορούσαν να πάρουν πολλούς δρόμους.[quote] ΤΟ ΘΗΡΙΟ...ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ...ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
...................................................................
Ναι αυτός είναι [πιστεύω] και ο κύριος στόχος,να ψάξουμε να βρούμε που είναι τα''καλύτερα'' που έχουμε και οχι να αφήσουμε να φουντώσουν
οι φλόγες των θηρίων.
Το υβρεολόγιο δεν δημιουργεί μια εικόνα θλίψης και αποσύνθεσης?
Εγώ πάντως έτσι το είδα, σε κάποιο φόρουμ.
quote:
Όχι φίλε ΕΥΛΟΓΗΤΕ, κάποιο λάθος κάνεις εγώ έχω ψάξει και έχω συμμετάσχει σε πολλά μικρά Forum εκτός του Esoterica και έχω συμπεράνει αντίθετα με αυτό που λές οτι το Esoterica επιτρέπει πολύ περισσότερες ελευθερίες τόσο στις εκφράσεις όσο και στα παραστρατήματα. Μόνη εξαίρεση το Phorum.gr προφανώς αυτό θα εννοείς που άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα, αλλά να χρησιμοποιούμε συνεχώς εκφράσεις-βόθρους όπως εκεί χωρίς την παραμικρή αντίδραση απο τους συντονιστές υποβαθμίζεται πολύ η συζήτηση.
Μήν ξεχνάς άλλωστε και την μεγάλη συμμετοχή, την τεράστια συμμετοχή που υπάρχει στο Esoterica, όπου είναι αδύνατο να χαλιναγωγήσεις τόσο τεράστιο αριθμό μελών, συνεχώς αυξανόμενο με γεωμετρική πρόοδο.
δεν εχω μπει ποτε Phorum.gr..
συνηθως bikenet.gr εμπαινα..
το esoterica νομιζω μας ψωνιζει λιγο ολους..
θυμαμαι πριν ενα χρονο που εμπαινα καθε μερα και εγραφα σε θεματα που αφορουν τη μαγεια κτλ..
καθε φορα που εκανα ενα ποστ,προσπαθουσα να βρω 1002 λεξεις για να φανω ευγενικος..η πιο γελεια απο αυτες ηταν το "αγαπητοι συνταξιδιοτες"
ακομα και τωρα μου προκαλει γελιο..
δεν ειναι ο εαυτος μου οπως και πολλων αλλων σε αυτο το φορουμ..
δηλαδη,το πρωι πας σχολειο-δουλεια και λες:ρε μλκ κωστα,παμε για κανα καφε..
και το βραδυ μπαινεις εσοτερικα και λες φιλε μου γιαννη,τον οποιο γιαννη δεν τον ξερεις καθολου..
quote:
Το υβρεολόγιο δεν δημιουργεί μια εικόνα θλίψης και αποσύνθεσης?
καλα,εχεις και συ δικιο..δεν μιλαω για ακραιες καταστασεις..
πχ,κατι που μου αρεσε στο bikenet ηταν σε μια συζητηση που καναν ολοι πλακα ο ενας στον αλλο και ελεγε ενας:ρε μλκες κοψτε,θα κατουρηθω απο τα γελια..
δεν σας αρεσει αυτος ο αυθορμητισμος??
1 λεω: σε εκεινο το φορουμ δεν εχει επενεβει ΠΟΤΕ διαχειρηστης για να σβησει accounts και posts..
ειναι σαν να υπαρχει ενας αγραφος κανονας που ολοι σεβονται και δεν ξεπερνανε ποτε καποια ορια..
quote:
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ...ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ.
αυτο το ελεγα παλια οταν εγραφα και γω οπως και σεις..
τωρα λεω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΙΚΟΙ,ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.
quote:
ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;
νομιζω στο σημειο του εσοτερικα ναι..
πληθυντικος και καλημερα-καλησπερα ενταξει,αλλα οταν βλεπω στο θεμα της livia με τους καθρεφτες οτι καποιος της λεει :αγαπητη livia και μετα της τη λεει,εκει μου αναβουν τα λαμπακια..πες τουλαχιστον :μισητη livia
quote:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ
και ενα παιδακι που γουσταρει να μπαινει εσοτερικα για να γραφει για εξωγηινους,καλικαντζαρους κτλ,το οποιο ειναι ακομα στο γυμνασιο η στο λυκειο και δεν εχει αναπτηξει καλα το λογο του??
πως θα βρει πιο ενοχλητικο τροπο απο καποιον που ειναι 30 χρονων και η γλωσσα του τσακιζει κοκκαλα??
αυτος δεν καταπιεζεται??
quote:
Σοβαρα ρωτας ή πλακα μας κανεις;
οχι πλακα σας κανω για να περναει η ωρα...
εσυ με ρωτησες σοβαρα το παραπανω??
ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ
quote:
Δεν αισθανεστε μια καταπιεση οταν καποιος λεει μια μπουρδα και δεν μπορειτε να πειτε: ρε μ.. δεν ειναι ετσι,ειναι αλλιως..καλα,δεν λεω να το κανουμε ζουγκλα εδω μεσα,πρεπει να υπαρχει και οριο..
Ναι αλλά αν τύχει και πεις εσυ την μπουρδα? Εγω θα φοβόμουν να πω την αποψή μου αν υπήρχε ενα τετοιο κλίμα μήπως και κάποιος μου απαντήσει έτσι. Έπειτα πόσο σήγουρος είσαι οτι δεν θα ξεπεράσουν το όριο? Εχω δει πολύ αγενείς ανθρώπους εδώ χωρίς να επιτρέπεται το βρίσιμο. Δεν θελω καν να φανταστώ τι θα λεγανε σε αντίθετη περιπτωση!
"Quod Me Nutrit Me Destruit "
δεν εννοω το μλκ που λες σε εναν αγνωστο,σε εναν ταξιτζη
εννοω το μλκ που λες σε εναν φιλο σου..
Aphrodity,σου χει τυχει να διαβαζεις βλακειες (ειδικα στο παραξενο)
και να λες στην οθονη σου τι λεει ο/η βλαμενη?
Δεν θες εκεινη την ωρα να της πεις "τι λες τωρα ρε ζωο"?
Ομως δεν το κανεις..
Αντιθετως λες: οχι αγαπητε μου
,φιλε μου
,λατρευτε μου![]()
δεν ειναι ετσι,ειναι γιουβετσι.
Τι νιωθεις εκεινη τη στιγμη μεσα σου??
Ευλογητος
quote:
Δεν θες εκεινη την ωρα να της πεις "τι λες τωρα ρε ζωο"?
Ομως δεν το κανεις..
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΩΟ.
quote:
1 λεω: σε εκεινο το φορουμ δεν εχει επενεβει ΠΟΤΕ διαχειρηστης για να σβησει accounts και posts..
ειναι σαν να υπαρχει ενας αγραφος κανονας που ολοι σεβονται και δεν ξεπερνανε ποτε καποια ορια..
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ.
Μηδενιστής/nst![]()
![]()
![]()
ryche
quote:
Λοιπον 100 ευρω προστιμο για καθε ασχημη κουβεντα που ειπες.
Εχουμε και λεμε.
Ππριες=100Ε
Μλκς χ 2=200Ε
Μπορεις να παραλαβεις 200Ε απο τα κεντρικα γραφεια μας
στην Πεντελης 66 στον 6ο υπογειο οροφο,πλησιον του βιβλιοπωλειου Βαλχαλα ή Βλαχαρα κατι τετοιο..
ΜΛΚΣ=ΜΙΛΚΣΕΙΚ
ΠΠΡΙΕΣ=ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΟΥ (ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ)
ΣΥΝΟΛΟ 1500 ΕΥΡΩ.
Σκέψου όμως τι θα γινόταν σε κάποιο τοπικ όπως αυτο για τους ομοφιλόφιλους! δε θέλω να φανταστώ τι θα ακουγόταν.
"Quod Me Nutrit Me Destruit "
quote:
ΓΙΑΤΙ να ειναι το μοναδικο φορουμ που απαγορευεται να βρισει καποιος..
γιατι με αυτα που γραφονται θα επεφτε αγριο μπινελικι (οι μηχανοβιοι θα φαινοντουσαν παναγιτσες)
εξαλλου υποκρισια δεν ειναι μονο τα "αγαπητε" κλπ (συμφωνω μαζισου: ΜΠΛΙΑΧΧ) αλλα και αλλα πραγματα πιο δυσδιακριτα
τεσπα: "χεστα" που λενε κι οι μηχανοβιοι :D

Προσωπικά θα ήθελα να εκφράζομαι πιο χαλαρά στο φόρουμ (συχνα μιλώ αθυρόστομα έξω από αυτό έτσι κι αλλιώς). Υπάρχουν, όμως, και λόγοι για μια -έστω βεβιασμένη ή και ...δυσκοίλια- ευγένεια. Εδώ δε βλέπει κανείς το πρόσωπό σου, το ύφος σου, όλα περνάνε από την προσωπική αντίληψη του καθενός για το τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιεί ή διαβάζει.
Μαθαίνεις πολύ γρήγορα πόσο διαφορετικά πράγματα καταλαβαίνουν οι άλλοι από αυτά που όντως εννοούσες. Έχουν γίνει επικές παρεξηγήσεις, ακόμα και υπό το κάλυμμα της ευγένειας, αληθινής ή ψεύτικης.
Εξάλλου, λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν δυο νορμάλ μηχανόβιους να σιχτιριστούν σε κάποιο φόρουμ: Κανείς πόλεμος δεν ξεκίνησε ποτέ για το αν οι Harley ήταν στ'αλήθεια καλύτερες από τις Indian ή όχι. Ενώ για την "αλήθεια", την "αγάπη", τη "σοφία", τον "Θεό", την "ψυχή" έχουν σφαχτεί ουκ ολίγοι! Οπότε δέχομαι πως καλύτερα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί κι ας με ενοχλεί. Λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο επιθετικά στη φύση από κάποιους θιγμένους εσωτεριστές!
No Method, No Guru, No Teacher
Πολλοι απο μας εχουμε διαφορετικο χαρακτηρα και τροπο οταν συζηταμε εκτος φορουμ....σιγουρα δεν αποκαλω τους φιλους μου "αγαπητε μου ταδε, φιλικα και με σεβασμο, με εκτιμηση, συγνωμη αν σας ζαλησα κτλ κτλ) αλλα καλο ειναι μερικες φορες να κραταμε τετοια σταση σε ατομα που δεν γνωριζουμε...
αμα θες Ευλογητε να ρωτησεις καποιον στο δρομο τι ωρα ειναι τι θα πεις? "Συγνωμη ρε πστη αλλα μηπως ξερεις ποια ειναι η γμωρα ρε μλκα?" αμα το κανεις αυτο σιγουρα κουβαλας μεγαλη τρελα (μαγκια σου) αλλα δεν νομιζω να σου απαντησει κανεις ποτε. ![]()
ετσι ειναι κι εδω μεσα, μιλας ομορφα αφου θες οι αλλοι να απαντησουν στο θεμα σου οποτε με το να βριζεις θα τους χασεις. Και δεν μιλαω για να γινεις "σταρ του φορουμ" και να κανεις τοπικ με πολλες σελιδουλες, αλλα για να μαθεις πραγματα και να ακουσεις αποψεις...
οκ μερικες φορες η υπερβολικη ευγενεια δειχνει εντελως ψευτικη αλλα μην ξεχνας πως ειναι μερικοι που γνωριζονται και εκτος φορουμ, αλλοι ειναι μεγαλοι ανθρωποι και δεν θελουν για δικους τους λογους να βριζουν...
Ζηλευεις τα αλλα φορουμ που πεφτουν βρισιαδια, κακως δεν ζηλευεις και το εσωτερικα που πολλοι το παιζουν ωριμοι και σωστοι σου την λενε με το "γαντι"...Αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω πως ο καθενας λειτουργει με δικο του τροπο και αυτο βγαζει μια καλη ατμοσφαιρα στο εσωτερικα.
Και στο ibizaclub που μπαινω παντως, σπανια βλεπω να βριζουν, παρολο ειναι ολοι φιλαρακια και απο κοντα κοκκινιζεις απο αυτα που ακους να λενε...
Τα γραπτα μενουν, και δεν μας αρεσει να αφηνουμε ασχημη εικονα του εαυτου μας...
Νικολ
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
Edited by - PurePoison on 01/08/2005 12:26:35
quote:
αγαπητοι συνταξιδιοτες"
ΑΓΑΠΗΤΕ Ευλογητέ όταν λέμε την παραπάνω φράση δεν εννοούμε οτι θα πάρουμε ολοι μαζι τραίνο για το χωριό μας.
Εννοούμε την διαδρομή στην αναζήτηση.Είναι απλώς μια έκφραση.
Το εσοτέρικα είναι ''διαφορετικό ''απο τα αλλα φόρουμ και δεν θέλουμε να καταντήσει λαχαναγορά.
Μέ τούς φίλους σου μπορείς να λες οτι θες γιατί ξέρουν οτι κατά βάθος είσαι ''καλο'' παιδί αλλά εδώ
φαίνεσαι
απο την συμπεριφορα σου,οχι απο τις απόψεις σου.
Ενα που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι θα πρέπει κάποιος πιο μικρός να πρέπει να κοντράρει τον πιο μεγάλο επειδή δεν ''ξέρει αλλο τρόπο.
Και οι δύο μαθαίνουν κατι διαφορετικό ο ένας απο τον άλλο.
Χαιρετω <<αιθερικοι συνταξιδιώτες![]()
οχι γιατι δεν χρειαζετε να βρησεις καποιον που λεει κατι λαθος κατα την αποψη σου αλλα θα του το αποδηξεις με επιχειρηματα
και ποιο θα ειναι αυτο το οριο;; αν εγω σου πω
<<τι λες ρε *** *** ***;; τι *** ξερασες παλι απο *** *** *** *** ***??
δεν το κλεινεις καλυτερα το ***θεμα που ανοιξες και να πας να κανεις αυτο που ξερεις καλυτερα; ξερεις εσυ τι λεω που ξημεροβραδιαζεσε να *** *** *** *** *** ***>>
ποιο απο ολα αυτα κατα την γνωμη σου εχει ξεπερασει τα ορια;
τι προτιμας την απαντηση που εδωσα ποιο πανω η αυτη που μολις τωρα διαβασες;
ποια ειναι η αποψη σας γι αυτο??δεν θελετε να βγαλετε το θηριο απο μεσα σας??
δεν νομιζω οτι χρειαζετε να σου πω οτι ειμαι αντιθετος σε οτι λες
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΧΥΔΑΙΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
amalia
quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ Ευλογητέ όταν λέμε την παραπάνω φράση δεν εννοούμε οτι θα πάρουμε ολοι μαζι τραίνο για το χωριό μας.
ξερω ξερω,αλλα και παλι ακουγεται γελοια..
quote:
αμα θες Ευλογητε να ρωτησεις καποιον στο δρομο τι ωρα ειναι τι θα πεις? "Συγνωμη ρε πστη αλλα μηπως ξερεις ποια ειναι η γμωρα ρε μλκα?" αμα το κανεις αυτο σιγουρα κουβαλας μεγαλη τρελα (μαγκια σου) αλλα δεν νομιζω να σου απαντησει κανεις ποτε.
μπα,συνηθιζω να τον σαπιζω στο ξυλο και να του παιρνω το ρολοι![]()
quote:
ετσι ειναι κι εδω μεσα, μιλας ομορφα αφου θες οι αλλοι να απαντησουν στο θεμα σου οποτε με το να βριζεις θα τους χασεις.
και μενα μ'αρεσει να μιλαω ωραια σε ολα τα φορουμ
αλλα πολυ συχνα στο εσοτερικα παρατηρω ευγενεια μεχρι αηδιας..
Λες και μιλανε στο βασιλια η ζητανε να τους δανεισουν χρηματα..
quote:
Εξάλλου, λίγα πράγματα μπορούν να κάνουν δυο νορμάλ μηχανόβιους να σιχτιριστούν σε κάποιο φόρουμ: Κανείς πόλεμος δεν ξεκίνησε ποτέ για το αν οι Harley ήταν στ'αλήθεια καλύτερες από τις Indian ή όχι. Ενώ για την "αλήθεια", την "αγάπη", τη "σοφία", τον "Θεό", την "ψυχή" έχουν σφαχτεί ουκ ολίγοι! Οπότε δέχομαι πως καλύτερα να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί κι ας με ενοχλεί. Λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο επιθετικά στη φύση από κάποιους θιγμένους εσωτεριστές!
οντως,αυτο δεν το ειχα σκευτει τοσο πολυ..
ναι,μαλλον οταν θα αναφερεται καποιος σε θεματα θρησκειας δεν θα ηταν τοσο καλο να τον βρισουνε εστω και φιλικα..
quote:
Δε μου φαίνεται άστοχο το σχόλιο του ΕΥΛΟΓΗΤΟΥ.
Προσωπικά θα ήθελα να εκφράζομαι πιο χαλαρά στο φόρουμ (συχνα μιλώ αθυρόστομα έξω από αυτό έτσι κι αλλιώς). Υπάρχουν, όμως, και λόγοι για μια -έστω βεβιασμένη ή και ... δυσκοίλια- ευγένεια
ακριβως..
και γω θα ηθελα να ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ πιο χαλαρα στο φορουμ.
δεν θελω καθε φορα που γραφω να ψαχνω να βρω τις καταληλες λεξεις για να φανει το κειμενο μου πιο ωραιο και ποιητικο θελοντας να δειξω οτι ειμαι πιο μορφωμενος απο τους αλλους ` γιατι αυτο γινεται και φαινεται..
και ολες αυτες οι λεξεις που αποδιδουν καλοσυνη κλπ πιστευω εχουν γινει μια κακη συνηθεια..Ολοι οι χρηστες συνεχως εθιζονται..
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ αγαπητοι φιλοι μου![]()
ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ
quote:
ΠΟΛΥΥ υποκρισια δεν πεφτει?Δεν αισθανεστε μια καταπιεση οταν καποιος λεει μια μπουρδα και δεν μπορειτε να πειτε: ρε μ.. δεν ειναι ετσι,ειναι αλλιως..
Ναι, ναι.
Συμφωνώ μαζί σου ΕΥΛΟΓΗΤΕ.
Πολλύυυ υποκρισία πέφτει.
Π.χ,
το να ανοίγει κάποιος έναν νέο λογαριασμό, υποκρινόμενος πως είναι ένα άλλο μέλος (απλά αλλάζοντας μη εμφανώς κάποιο ψηφίο από το username του) και να μπαίνει ως τέτοιος, διασύροντάς τον.
Αναρρωτιέμαι όμως, που είναι τα όρια στα οποία αναφέρεσαι;
Ή μήπως η παρατήρησή σου δεν ισχύει για εσένα;![]()
Ο λογαριασμός ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ έχει απενεργοποιηθεί.
Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο θέμα:
Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Ναι, ναι.
Συμφωνώ μαζί σου ΕΥΛΟΓΗΤΕ.
Πολλύυυ υποκρισία πέφτει.
Π.χ,
το να ανοίγει κάποιος έναν νέο λογαριασμό, υποκρινόμενος πως είναι ένα άλλο μέλος (απλά αλλάζοντας μη εμφανώς κάποιο ψηφίο από το username του) και να μπαίνει ως τέτοιος, διασύροντάς τον.Αναρρωτιέμαι όμως, που είναι τα όρια στα οποία αναφέρεσαι;
Ή μήπως η παρατήρησή σου δεν ισχύει για εσένα;
Ο λογαριασμός ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ έχει απενεργοποιηθεί.
Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο θέμα:
Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες
αντι να αναρωτιεσαι αυτο,σκεψου γιατι ανοιξα αυτο το τοπικ..
απο τις 3 πρωτες σελιδες ηθελα να την αρχισω στα βρισιδια..δεν το κανα γιατι θα μου σβηνες το λογαριασμο..
Ο τροπος μου ηταν πιο διασκεδαστικος και σεβαστηκα τους κανονες του φορουμ..
απ οτι θυμαμαι δεν εγραφε στην κολλα εγγραφης :μην υποκρινεσται οτι ειστε καποιος αλλος..
υποκρισια??
οσο δεν μπορεις να φανταστεις..
που να δεις τα ποστ μου πριν ενα χρονο..
ευγενεια μεχρι αηδιας..
quote:
Αναρρωτιέμαι όμως, που είναι τα όρια στα οποία αναφέρεσαι;
λετε και αλλα ντ αλλων..
οπως ειπε και ο wendigo
quote:
Μαθαίνεις πολύ γρήγορα πόσο διαφορετικά πράγματα καταλαβαίνουν οι άλλοι από αυτά που όντως εννοούσες.
αναφερομουν στις βρισιες..σ'αυτο το φορουμ ξερω τα ορια και γι αυτο δεν εβρισα οπως θα εκανε καθε αγανακτησμενος που καθεται και διαβαζει 10 σελιδες τσαμπα και επι πλεον δεν του απαντανε στην ερωτηση του μαλλον γιατι δεν μπορουν..
και δεν θα πω ψεματα,ειχα κολλησει,εμπαινα καθημερινα για να δω ποιος θα κανει το μεγαλο βημα και θα τη στολισει κανονικα οσπου πηρα εγω την αποφαση αλλα η πραξη εγινε με αλλο τροπο..
τελος,θελω να πω οτι αυτο το σκηνικο δεν θα ειχε δημιουργηθει αν το φορουμ ηταν πιο χαλαρο..
αυτος ηταν και ο λογος που προβληματιστηκα και ανοιξα το δικο μου τοπικ..
Φιλικα Ευλογητος