- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Τελικά ορίσαμε με τη φίλη μου αυτήν την Κυριακή 5/2 στις 16.00 για τον καφέ με φίλους και για να συζητήσουμε τις τεχνικές θέασης/ψηλάφισης της αύρας και των ενεργειακών πεδίων στο χώρο.
Θα χαρώ πολύ να συναντήσω όποιους μπορούν - ξέρω βέβαια ότι η Κυριακή είναι γενικά μια δύσκολη μέρα αλλά οι μαμάδες των μεγαλύτερων παιδιών μπορούν να φέρουν και τα παιδιά τους αν θέλουν - ώστε να τα ξαναπούμε από κοντά αλλά και να δουλέψουμε μαζί σε κάτι πιο απτό και συγκεκριμένο.
Το σπίτι της φίλης μου είναι 2 λεπτά από το σταθμό του ηλεκτρικού Άνω Πατήσια. Φέρνετε μόνο σοκολατάκια, κουλουράκια ή βουτηματάκια για τον καφέ (και πολλή διάθεση για να προσπαθήσουμε να δούμε "αυτό που δεν φαίνεται"...).
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Πολλά φιλιά
Unseen
******* By Art we live *******
quote:
Ναι, βλέπω τον μονόκερό σου.
Oυφ! Ησύχασα τώρα...
quote:
Ε Avallon πάλι γράφαμε μαζί!
Ε...τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται!

΄Εχει δίκιο το φιλαράκι μου η γλυκειά nst!!!
Πετάει η ομάδα.
Πως έμεινα έξω εγώ απορώ...
΄Εχασα η κοπέλα επεισόδια...
Να είστε καλά.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Και εγώ επιμένω...
Ευτυχώς που μου το είπατε
![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν θα μπορέσω την Κυριακή, πάω θεσ/κη και γυρνάω Δευτέρα απόγευμα. Κρίμα θα ήταν όμορφα.
Που είναι ο Μορφέας? μας άφησε μόνες μας, έχω παράπονο ![]()
![]()
![]()
που είσαι Μορφέα, Μορφέαααααα, απάντα καλέ και θα μας σκάσεις ![]()
Λοιπόν... χτες πήγε πολύ πολύ πιο καλά από ότι εγώ το φανταζόμουν και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όλα λειτούργησαν άψογα. Οι ενέργειές μας φαίνεται είναι πάρα πολύ συμβατές. Μπράβο άμα συνεχίσουμε έτσι υπάρχει τεράστιοα δυναμική και στην ομάδα για θεραπείες.
Εγώ τελείωσα τον συντονισμό χτες στις 1 το βράδυ να φανταστείτε.
Μας αφιερώνω το ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΑ τις Πρωτοψάλτη...
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Άβαλλον, Ανσίν, Νστ, Πύραμιντ, Γαλάζια σφαίρα, Τοξοτίνα μας, περιμένω να ακούσω τυχόν σχόλια, εμπειρίες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.
Είμαστε ομαδάρα!
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Pyramidούλα! τι βλέπω? Θεσσαλονίκη θα μας έρθεις?
Καλά ότι είμαστε ομαδάρα δεν το συζητώ!
Στενοχωρέθηκα μόνο που δεν μπορούσα να μείνω περισσότερη ώρα συντονισμένη...
Ήταν λίγο "νωρίς" για 'μένα...

καλο μηνααααααα
Αφροδιτουλα μου ποσο χαίρομαι να σε βλεπω!!!!!!!
Κορίτσια τι μου κανετε καλ βρε δεν σας ελειψα να με κανετε ένα τηλεφωνο αχαχ
και συνεχίζω αυτο το υπεροχο ολε ολε ολε....
Ομαδα ψυχης!!!!!!!!!!!!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"