- ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ-ΑΓΑΠΗΣ ΣΧΕΣΗ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΠΛΑ...ΑΔΙΑΚΟΠΑ.
Η ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΤΑΣΗ...ΑΠΟΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ, ΥΓΙΗ...ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...
ΠΟΘΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... Η ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ-ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΑΜΑ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ-ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ...
ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ;ΟΙ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ; Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ;Η ΑΠΑΘΕΙΑ; ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ, Η ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ; Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ, Η ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΑΚΕΦΙΕΣ ΤΟΥ-ΤΗΣ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΄Η ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ;
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ, ΟΛΑ...
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ,ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,-ΩΡΑΙΑ ΛΕΞΗ-, ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΕΣΙΜΟ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΨΥΧΗΣ.
ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΟΛΑ ΜΕ ΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ.
ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΓΛΥΚΟ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΓΑΛΗΝΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
Η ΑΓΑΠΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΚΕΙ, ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ.
ΚΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ...
ΑΥΤΑ,ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ 2006 ΠΟΥ ΕΙΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

έλεος
Ευτυχές το νέον έτος, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Αφροδίτη μου, χωρίς καμία πρόθεση να σε θίξω, δε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσαμε να πούμε σε ένα topic όπως αυτό...

In anticipation of my resurrection...
quote:
ME KOYΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΞΥΛΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
Καλησπέρα!
Αφροδίτη μου, χωρίς καμία πρόθεση να σε θίξω, δε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσαμε να πούμε σε ένα topic όπως αυτό...
Πολύ φοβάμαι πως τίποτα...(κάνε κλικ)
Καλή χρονιά σε όλους!!!
![]()
το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Συμπληρώνω με αυτό το μήνυμά μου το αμέσως προηγούμενο, στο οποίο δεν αναφέρθηκα όσο χρειαζόταν, στους λόγους που σχετίζονται με την απενεργοποίησή του. (Ζητώ συγνώμη για την παράλειψή μου. Ο χρόνος που διέθετα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν περιορισμένος και δεν πρόλαβα να επεκταθώ.)
Αν και αναφέρθηκα συνοπτικά σε αυτούς στο ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ , διαπίστωσα πως δεν προέβλεψα την πιθανότητα, η συγγραφέας του θέματος, να πάρει την απενεργοποίηση αυτή προσωπικά.
Όπως λοιπόν αναφέρω και στο μήνυμά μου στο Κυτίο Παραπόνων, το θέμα αυτό απενεργοποιήθηκε, διότι εκτός από το γεγονός, ότι είναι περιφερικό της γενικότερης θεματολογίας του ESOTERICA, τυχαίνει επίσης να παραμένουν ενεργά, άλλα παρόμοια τέτοια θέματα.
Παραθέτω στη συνέχεια, 5 από αυτά, κάποια εκ των οποίων είναι αρκετά συναφή, ενώ κάποια άλλα, θα τα έλεγα σχεδόν ίδια με το παρόν.
Να σημειώσω, πως και τα 5 αυτά θέματα έχουν δημιουργηθεί από την ΑΦΡΟΔΙΤΗ, γεγονός το οποίο υποθέτω, θα έπρεπε να το γνωρίζει η ίδια. Οπότε, ποιός ο λόγος να δημιουργηθεί και νέο, όταν τα άλλα είναι ενεργά;
Παραθέτω ακολούθως, τα θέματα αυτά:
Πλήθος προβλημάτων στις σχέσεις των ζευγαριών;
κάνε κλικ^^^^
[ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ!]
κάνε κλικ^^^^
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΔΟΞΑ;
κάνε κλικ^^^^
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ;
κάνε κλικ^^^^
Πόσο εύκολα θα λέγατε ένα αντίο;
κάνε κλικ^^^^
Κατανοώ ΑΦΡΟΔΙΤΗ την ανάγκη σου να εκφραστείς μέσα από τέτοιες συζητήσεις, και εφόσον οι συζητήσεις αυτές που ξεκίνησες υπάρχουν ενεργές μέσα στα forum, δε θα ήταν πιο εύκολο να συμπεράνεις πως κανένας δεν έχει βαλθεί εναντίον σου, παρά το ότι η απενεργοποίηση του νέου θέματός σου, αποτελεί απλά μια εφαρμογή των κανονισμών;
(θα αναφερθώ στο ίδιο θέμα, και στο Κυτίο Παραπόνων, όπου μπορείς να απαντήσεις εάν θέλεις)
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!