- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Ο Larry & Danny Gomez είναι Μεξικανοί και γράφτηκαν στο βιβλίο ρεκόρ Guinness ως οι πιο τριχωτοί άνθρωποι

Ο επόμενος πιο τριχωτός άνθρωπος είναι ο Κινέζος Yu Zhenhuan

quote:
Οι πιο τριχωτοί άνθρωποι!!!
Αυτοί οι τριχωτοί στη φωτογραφία μου θύμισαν μια παλιά ταινία με τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ "Στον Πλανήτη Γη τα Κορίτσια Είναι Εύκολα", όπου προσγειώνεται ένα διαστημόπλοιο σε σχήμα σεσουάρ μέσα στην πισίνα μιας κοπέλας και βγαίνουν από το διαστημόπλοιο τρεις τύπου γεμάτοι τρίχες. Ο ένας είναι μπλε, ο δεύτερος κόκκινος και ο τρίτος κίτρινος.
Αυτοί στη φωτογραφία θα πρέπει να είναι τα μαύρα ξαδερφάκια τους!

![]()
quote:
Open Mind:
Αυτό με το τραπεζομάντιλο μου άρεσε πιο πολύ είναι κατάλληλο ιδιαιτέρα
Για την εξοχή .
Σε σεντόνι υπάρχει τίποτα ?
Για σεντόνι δεν ξέρω, εγώ προσωπικά θα διάλεγα τη ριζική λύση:
Ηλεκτροφόρο σπρέυ για το δέρμα!!!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
![]()
![]()
![]()

Ψυχή μου,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ - ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ?
Αλκιβιάδης 
- κύριος εμπνευστης της εκστρατείας των Αθηναίων στη Σικελία.
- μετά την πανωλεθρία της Αθηνας, τάσσεται με τους βασικούς της αντιπάλους, τους Σπαρτιάτες!!
- εγκαταλείπει την Σπάρτη για να μην φάει το κεφάλι του και συνεργάζεται με τους Πέρσες, οργανώνοντας ραδιουργίες κατά και των δύο προηγούμενων συμμάχων του, δηλαδή της Αθήνας και της Σπαρτης!!
- επιστρέφει στην Αθήνα όπου ξεκινάει νέες πολεμικες επιχειρήσεις κατά των βασικών τους αντιπάλων τους, Σπαρτιατών, αλλά πάλι ηττάται!!
- μετά τις αποτυχίες αυτές καταφεύγει στην Φρυγία, όπου δολοφονείται...
Ντούσαν Μπάγιεβιτς 
- παλαίμαχος ποδοσφαιριστης και προπονητής της ΑΕΚ, της χρυσης τριετίας 1992-1995
- φεύγει από την ΑΕΚ και γίνεται προπονητής ενός βασικού της αντιπάλου και διεκδικητή εγχωριων τίτλων, του Ολυμπιακού!!
- φεύγει κι από τον Ολυμπιακό, προσχωρεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ και ως προπονητής πλέον του δικεφάλου του βορρά, είναι αντίπαλος και των δύο προηγούμενων ομάδων του, δηλαδή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού!!
- φεύγει και από τον ΠΑΟΚ για να επιστρεψει στην ΑΕΚ, την οποία, ύστερα από μια αποτυχημένη χρονιά...
-...εγκαταλείπει για να αποσυρθεί πλέον εκτός Ελλάδος, στο παρακμιακό και άσημο σερβικο πρωτάθλημα...με τη λήθη να τον απειλεί....
.
.
.
.
.
.
Συμπτωματικες οι ομοιότητες στην αλληλουχία αλλαγής παρατάξεων από τα δύο αυτά πρόσωπα, ή μήπως κατά έναν περίεργο, διαβολικό, μεταφυσικό τρόπο η ιστορία επαναλαμβάνεται?? ![]()

Edited by - Agnostic on 10/08/2007 20:02:39
Edited by - Agnostic on 10/08/2007 20:04:53
quote:
Μέθοδος διευκόλυνσης τοκετού με... φυγοκέντριση!!!
Αραγε υπήρξε υποψήφια μητέρα που να δέχτηκε τη θέση του πειραματόζωου γι αυτή την πατέντα; 
Να και μερικές αστείες Γιαπωνέζικες εφευρέσεις 
Για να μην καίει το φαγητό

Για να μην πέφτουν τρίχες μέσα

Των φρονίμων τα παιδιά πριν διψάσουν το μαζεύουν

Για το κρυολόγημα

Οικολογικός αναπτήρας

Το πιο δραστικό εντομοκτόνο

Για φρέσκο καθαρό αέρα εξοχής

Για γρήγορο πρωινό

Η έξυπνη γραβάτα

και πόσα άλλα περίεργα θα δούμε ακόμα !!!

Κορυφαίες εφευρέσεις keraynos!!

Ψυχή μου,
Noodle Burger

Wasabi Chocolates
(το Wasabi είναι η πράσινη πολύ πολύ πολύ καυτερή σάλτσα που συνοδεύει το σούσι)

Μπισκότα που μεγαλώνουν το μπούστο!!!

Η αγαπημένη γεύση από την Haagen Dazs: σάντουιτσ παγωτό με πράσινο τσάι

Και αν νομίζετε πως η γεύση αυτή είναι υπερβολική,
οφείλεται μονάχα στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχετε δοκιμάσει
το υπέροχο,
εξαιρετικό,
πεντανόστιμο,
κρεμώδες,
λαχταριστό,
ακαταμάχητο,
ασυναγώνιστο,
περίφημο,
...
...
...
Παγωτό με γεύση Κροταλία!!!![]()
![]()
![]()

Ψυχή μου,
Αφού είδαμε τον πιο ψηλό ας δούμε και τον πιο κοντό άνθρωπο στη γη.
Ονομάζεται Καγκέντρα Θαπαμαγκάρ. Είναι 14 ετών, έχει βάρος 4,5 κιλά και το ύψος του φτάνει μόλις τα 50 εκατοστά. Ζει με την οικογένεια του στο βορειοδυτικό Νεπάλ, κέρδισε το ρεκόρ Γκίνες, ως ο πιο μικρόσωμος άνθρωπος του κόσμου.

έχω να κάνω μία παρατήρηση σχετικά με το πως ανακαλύπτονται "τυχαία" κάποιο δίσκοι ή ο,τιδήποτε άλλο, το οποίο ανήκε σε κάποιο ιστορικό πρόσωπο...
πόσο τυχαία δηλαδή ανακαλύφτηκαν αυτοί οι δίσκοι ? τόσα χρόνια στο πατάρι κανένας δεν τους είχε πάρει χαμπάρι ??
κάτι δεν πάει καλά με του δίσκους του χίτλερ μου φαίνεται![]()

βρέθηκε πρόσφατα σε ολλανδική θάλασσα!!
8 Αυγούστου 2008 - πρακτορείο Reuters, Amsterdam
Ένας γιγάντιος χαμογελαστός άνθρωπος-lego αλλιεύτηκε από τη θάλασσα της ολλανδικής περιοχής Zandvoort την περασμένη Τρίτη.
Το ύψος του είναι 2,5 μέτρα, έχει κίτρινο κεφάλι και μπλε μπλούζα.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τον ανέσυραν, είδαν κάτι να πλέει στη θάλασσα και αποφάσισαν να το ανασύρουν. Ήταν μία φιγούρα lego σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από αυτό του ανθρώπου.
Μία γυναίκα που υπήρξε μάρτυρας του γεγονότος, ανέφερε ότι το είδε να έρχεται από την κατεύθυνση της Αγγλίας.
Τι μπορεί τελικά να βρει κανείς στη θάλασσα...!!! ![]()

Ψυχή μου,
ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ 4Χ4

Με αυτό το πρωτότυπο όχημα, άτομα με αναπηρικά προβλήματα μπορούν να πηγαίνουν σχεδόν παντού. Αναπτύσσει ταχύτητα 18 χλμ την ώρα, κινείται άνετα σε ανώμαλα εδάφη και σε περίπτωση ανατροπής ο οδηγός προστατεύεται από rollbar. Μπορεί επίσης να στείλει σήμα κινδύνου μέσω δορυφορικού πομπού.
http://www.fraunhofer.de/fhg/Images/magazine_1-2007_50_tcm6-72401.pdf
ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Αν μείνετε ξαπλωμένοι σε αυτό το "κρεβάτι-θάλαμο" για 50 λεπτά, είναι σα να έχετε κοιμηθεί 8 ολόκληρες ώρες! Ο θάλαμος αυτός παρέχει την αναπαυτικότερη δυνατή ατμόσφαιρα, απομωνώνει τον ήχο, τον αέρα και το φώς, ενώ ακούγεται μέσα σ'αυτόν απαλή χαλαρωτική μουσική! Επίσης καταπολεμά την κατάθλιψη, το άγχος, ακόμα και το τζετ-λαγκ!
http://www.medirelax.com/relaxman/relaxman.html
http://www.medirelax.com/relaxman/applications.html
MEDIA CENTER ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αυτό το μικρό μαραφέτι (λίγα εκατοστά η κάθε πλευρά) ενδέχεται να σας κάνει να αποσύρετε τον υπολογιστή σας, το DVD και την τηλεόραση.
Με αυτό μπορείτε να δείτε DVD, να ακούσετε mp3, να ηχογραφήσετε και να συνδεθείτε στο ίντερνετ. Κρεμιέται και από τον τοίχο άμα γουστάρετε![]()
Τι φτιαχνει ο άνθρωπος άμα έχει κέφια και ευρηματικότητα....![]()

Edited by - Agnostic on 13/08/2007 07:32:03
Μελβουρνη, Αυστραλια
Σιατλ, Η.Π.Α.
Παρισι, Γαλλια
Στοκχολμη, Σουηδια
Αμστερνταμ, Ολλανδια (Κατω Χωρες)
Βρυξελλες, Βελγιο
Οσλο, Νορβηγια
Βρυξελλες, Βελγιο

Antonio Gaudi
http://www.greekarchitects.gr/index.php?maincat=7&newid=647
Sagrada Familia

Park Guell

Casa Mila

Casa Batlo

Εντονη πολεμική έχει προκαλέσει η δημιουργία μιας «αντιρυτιδικής» πίτσας με αλεύρι ολικής αλέσεως και ωμά λαχανικά από διατροφολόγο στην περιοχή του Σαλέρνου, στη νότια Ιταλία, με τους θεματοφύλακες της παράδοσης να κάνουν λόγο για βεβήλωση του εθνικού φαγητού, γράφει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «Λα Στάμπα».
Η «αντιρυτιδική» πίτσα που αναγράφεται στον κατάλογο με την ονομασία Primula περιέχει, σύμφωνα με τον εφευρέτη της που επικαλείται η εφημερίδα, την τριπλάσια ποσότητα θρεπτικών ινών από μία κλασική πίτσα και επιπλέον μαγνήσιο και σίδηρο.
Φτιάχνεται με τουλάχιστον 8 είδη λαχανικών ή φυτικών προϊόντων με αντιγηραντικές ιδιότητες χάρη στα αντιοξειδωτικά τους συστατικά, όπως τομάτες, ρόκα, σκόρδο, κολοκυθάκια, βασιλικό, μανιτάρια, καρότα και σπανάκι.
Τη δημιουργία της οφείλει στον διατροφολόγο και βιοχημικό του Πανεπιστημίου της Νάπολης Γιουτζένιο Λιουίτζι Ιόριο, ο οποίος συνεργάζεται με τον εστιάτορα Κόσιμο Μογκαβέρο που έχει πιτσαρία στην περιοχή.
Σύμφωνα με τη «Λα Στάμπα», την «αντιρυτιδική» πίτσα εκτίμησε ιδιαιτέρως και ο ίδιος ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος, ο οποίος τη δοκίμασε σε γιορτή του Βατικανού.
Ωστόσο η νέα πίτσα προκάλεσε την έντονη αντίδραση της «Ένωσης Πραγματικής Ναπολιτάνικης Πίτσας», η οποία τη χαρακτήρισε βεβήλωση μιας παράδοσης αιώνων και εξήγησε ότι η χρήση αλευριού ολικής αλέσεως για τη δημιουργία της εμποδίζει το «φούσκωμα» του ζυμαριού και κατ'επέκτασιν το σχηματισμό της χαρακτηριστικής άκρης της ναπολιτάνικης πίτσας.
πηγή: www.madata.gr

Ψυχή μου,
xaxaxaxaxaxa... πολυ καλο Αμαλια... που πας και τα βρισκεις???

Ανθρώπινη πατημασιά στην Αίγυπτο ίσως είναι η αρχαιότερη του κόσμου

Κάιρο
Ένα απολιθωμένο αποτύπωμα «ανθρώπινου» ποδιού, που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε όαση της Αιγύπτου, είναι πιθανότατα το αρχαιότερο που έχει βρεθεί ποτέ, με ηλικία που θα μπορούσε να υπερβαίνει τα τρία εκατ. χρόνια.
Η πατημασιά, που ανήκει μάλλον σε αυστραλοπίθηκο, «θα μπορούσε να είναι η πιο σημαντική ανακάλυψη μέχρι σήμερα στην Αίγυπτο», δήλωσε στο Reuters ο Ζαχί Χαουάς, επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου.
Αν και η χρονολόγηση δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Χαουάς εκτίμησε ότι η ηλικία του ευρήματος είναι περίπου δύο εκατ. χρόνια. Ωστόσο ο Χάλεντ Σάαντ, διευθυντής προϊστορικών μελετών του Συμβουλίου, δήλωσε ότι, με βάση την ηλικία των πετρωμάτων όπου βρέθηκε το αποτύπωμα, θα μπορούσε να αποδειχθεί αρχαιότερο και από τη διάσημη Λούσι, το σκελετό ενός Aystralopithecus afarensis 3,2 εκατ. ετών, που βρέθηκε το 1974 στην Αιθιοπία.
Η πατημασιά εντοπίστηκε από αρχαιολόγους στην όαση Σίβα, στα δυτικά της χώρας. Φαίνεται ότι αποτυπώθηκε σε λάσπη, η οποία αργότερα σκλήρυνε και μετατράπηκε σε πέτρα. Οι ερευνητές περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα της ραδιοχρονολόγησης σε εγκλωβισμένο φυτικό υλικό.
Μέχρι σήμερα, οι αρχαιότερες ενδείξεις ανθρώπινης δραστηριότητας στην Αίγυπτο χρονολογούνταν στα 200.000 χρόνια.
Newsroom ΔΟΛ

Ψυχή μου,