- Η ζωή εν μάσκα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
quote:
Επιμενίδης... άρες μάρες κουκουνάρες.
?????
quote:
Φυσικά, δεν πιστεύω (ότι εφαρμόζεις) τίποτε από αυτά που ισχυρίζεσαι.
Γιατί δεν το πιστεύεις;
quote:
Όμως άντε ΕΣΥ να δείξεις συμπόνια σε καμένα χαρτιά, σε ψυχάκηδες και σε ιδεολόγους μπαχαλάκηδες και μετά ζήτα τα ρέστα από τον Άγιο Πέτρο αν κάτι δεν πάει καλά, ε;
Μα το εφαρμόζω όπως βλέπεις ... Σου μιλάω με καλοσύνη ενώ εσύ μου μιλάς με εχθρότητα άνευ λόγου. Δεν πιστεύω ότι κανένας άνθρωπος είναι "καμένο χαρτί". Όσο ζει ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει. Γιατί υποθέτεις ότι μπορεί να θέλει στα καλά καθούμενα κάποιος να σκοτώσει έναν άλλο; Αυτό δεν είναι στη φύση του ανθρώπου. Το εφαρμόζω και στην ζωή εκτός ίντερνετ φυσικά.
quote:
Και οι ιστορίες για τα σκυλιά και τα μικρά παιδιά... στα μικρά παιδιά, όχι εδώ. Και σταμάτα τις τρολιές, έχεις κουράσει.
Τι εννοείς με τη λέξη τρολιές;Μπορείς να το πεις ελληνικά;
Edited by - Επιμενίδης on 06/12/2020 23:55:22
quote:
Και το φαιδρό της υπόθεσης τώρα ειναι ότι καθίσαμε να απολογηθούμε σε έναν sociopath του πληκτρολογίου
Πρώτο:Γιατί θεωρείς ότι απολογήθηκες; Συζήτηση νόμιζα ότι κάνουμε όχι δικαστήριο ... Δε σε δικάζω.
Δεύτερο: γιατί το έκανες αν θεωρούσες ότι δεν έπρεπε να το κάνεις;Δεν σε υποχρέωνε κανείς και τίποτε. Ούτε επίσης να το θεωρήσεις φαιδρό αφού το έκανες.
Τρίτο: γιατί με αποκαλείς sociopath του πληκτρολογίου άνευ λόγου και αιτίας;Σου έχω κάνει κάτι; Με ξέρεις; Σε είχα αποκαλέσει με παρόμοιο τρόπο; Εξαιρώ το προηγούμενο μήνυμα το οποίο γράφτηκε τώρα όμως. Γιατί κάνεις πράγματα σαν εκείνα που κατηγορείς τους άλλους ότι κάνουν;
Μου θυμίζει η συμπεριφορά σου κάποια άτομα , δύο κοπέλες, που γνώρισα πέρυσι, με διπολική διαταραχή. Η μία συνήθιζε να κάνει κάτι και μετά να κατακρίνει αυτό που έκανε. Και μετά να κατακρίνει που κατέκρινε! κ.ο.κ. Παρόλα αυτά βρέθηκε τρόπος συνεννόησης τελικά.
quote:
...απίστευτες πλάκες.... σίγουρα φαινόμενο της καραντίνας αυτό
Σίγουρα ... αλλά δε μας λες και μας να γελάσουμε και μεις; Δε σε δικάζουμε αλλά καλό θα ήταν να μάθουμε και εμείς κάποια απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα λέω ...
quote:
Μπορείς να φτιάξεις μερικά ψευδώνυμα ακόμα και να τα βάλεις να συζητάνε μεταξύ τους. Νομίζω πως την ξέρεις καλά τη δουλειά
Αυτό που λες είναι μια άδικη και άνευ λόγου κατηγορία. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο ούτε έχω πολλά ψευδώνυμα. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί λες τέτοια πράγματα και γιατί με προσβάλλεις άνευ λόγου και αιτίας, και χωρίς να σου έχω συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο;
quote:
Για τα "επι προσωπικού" υπάρχουν και τα pm
Ακριβώς Aitherovamon! Επειδή όμως δεν έχει κάτι προσωπικό εναντίον μου (πως άλλωστε να είχε;) δεν πρόκειται να στείλει μήνυμα ούτε να με ρωτήσει τίποτε. Εγώ δεν αρνήθηκα να μιλήσω σε όποιον ρωτήσει ευπρεπώς. Θεωρώ ότι απλά θα γράφει προσβλητικά και υποτιμητικά εναντίον μου γιατί μάλλον αυτός έχει κάποιο πρόβλημα, προκειμένου να με διώξει ή να με εκνευρίσει και να απαντήσω ανάλογα ώστε να βρει πρόφαση. Εγώ δεν τον έθιξα πουθενά.
quote:
Θεωρώ ότι απλά θα γράφει προσβλητικά και υποτιμητικά εναντίον μου γιατί μάλλον αυτός έχει κάποιο πρόβλημα, προκειμένου να με διώξει ή να με εκνευρίσει και να απαντήσω ανάλογα ώστε να βρει πρόφαση
Αυτό το γλυκανάλατο στυλάκι που βλέπετε, έχει το μόνο σκοπό να προκαλέσει τη γνωστή αναταραχή, την οποία συστηματικά εξασκεί εδώ και χρόνια, όποτε οσμίζεται "αιματάκι" στο forum. Στην προκειμένη περίπτωση εγώ (ο heretic) είμαι η καλύτερή του, μιας και έχει εκτιμήσει πως θα φερθώ όπως περιγράφει παραπάνω.
Σας αφήνω να παρατηρήσετε ανάμεσα στα διάφορα αλλοπρόσαλλα που έχει γράψει, ελπίζω φυσικά να μην προσπάθησε να ανταλλάξει και π.μ με ψευδώνυμα γένους θηλυκού (γιατι κάτι έχω υπόψη μου), το "δήθεν" στυλ και τις φόλες που αφήνει.
Δεν αντιλέγω ότι έχω κι εγώ ευθύνη, επειδή έχασα την ώρα μου για μια φορά ακόμα, ταΐζοντας τα troll...
quote:
Για τα επί προσωπικού σαφώς υπάρχουν και τα π.μ, φυσικά ανάμεσα στις σπόντες και στα υπονοούμενα του κάθε passive-aggressive χαμαιλέοντα, που γράφει:quote:
Θεωρώ ότι απλά θα γράφει προσβλητικά και υποτιμητικά εναντίον μου γιατί μάλλον αυτός έχει κάποιο πρόβλημα, προκειμένου να με διώξει ή να με εκνευρίσει και να απαντήσω ανάλογα ώστε να βρει πρόφασηΑυτό το γλυκανάλατο στυλάκι που βλέπετε, έχει το μόνο σκοπό να προκαλέσει τη γνωστή αναταραχή, την οποία συστηματικά εξασκεί εδώ και χρόνια, όποτε οσμίζεται "αιματάκι" στο forum. Στην προκειμένη περίπτωση εγώ (ο heretic) είμαι η καλύτερή του, μιας και έχει εκτιμήσει πως θα φερθώ όπως περιγράφει παραπάνω.
Καλέ μου άνθρωπε ποια χρόνια και ποια αίματα; Τι είναι αυτά που λες; Έχεις ψύχωση με τον οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί σου;
Εσύ τα ξεκινάς , μόνος σου τα λες, και μόνος σου τα επιβεβαιώνεις. Ποια είναι η "γνωστή αναταραχή";
Φαίνεται να έχεις τη βεβαιότητα για όλα χωρίς να ρωτήσεις τίποτε. Υποθέτεις και μετά συμφωνείς με τον εαυτό σου.
Άν υποψιάζεσαι κάτι ρώτα. Μην προσβάλλεις. Εσύ τώρα προσβάλλεις. Κάνεις σαν να έχεις πέσει θύμα εξαπάτησης , που δεν το αποκλείω αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που σε εξαπάτησε ή και σε εξαπατά ακόμη.
quote:
Σας αφήνω να παρατηρήσετε ανάμεσα στα διάφορα αλλοπρόσαλλα που έχει γράψει, ελπίζω φυσικά να μην προσπάθησε να ανταλλάξει και π.μ με ψευδώνυμα γένους θηλυκού (γιατι κάτι έχω υπόψη μου), το "δήθεν" στυλ και τις φόλες που αφήνει.
Και πάλι με αδικείς με φανταστικές υποθέσεις. Γυναικείο ψευδώνυμο ούτε έχω ούτε είχα ποτέ. Ούτε έστειλα τέτοια μηνύματα που λες. Αν σου το έκανε κάποιος τότε αυτός δεν είμαι εγώ. Ούτε φόλες αφήνω. Είσαι προκατειλημμένος εναντίον μου και είναι φανερό.
quote:
Δεν αντιλέγω ότι έχω κι εγώ ευθύνη, επειδή έχασα την ώρα μου για μια φορά ακόμα, ταΐζοντας τα troll...Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
Μα ποιο τρολ άνθρωπέ μου; Με βάφτισες τρολ, με προσβάλλεις αναίτια και λες χίλια δυό ψευδή για μένα, χωρίς καν να ρωτάς και χωρίς να σου έχω κάνει κάτι. Ας κρίνουν όσοι τα διαβάζουν πως λέγονται αυτά. Αν είσαι η Ακρίτα πες μας να ξέρουμε ...
Αν και έχει ξαναδημοσιευτεί εδώ μέσα, το βάζω άλλη μια φορά, προς εμπέδωση:
Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists

Edited by - Heretic on 08/12/2020 09:14:52
Οπότε θα υφίσταμαι ως φουκαράς την άδικη κατηγορία ότι είμαι τρολ χωρίς και να λες ποιος είναι ο άλλος λογαριασμός που όνως εγώ δεν έχω. Αυτή είναι η μοίρα των φουκαράδων σε αυτό τον κόσμο, να υφίστανται την καταπίεση των κακών ενδόξων. Αν δε θέλεις να ανήκεις σε αυτούς τους τελευταίους, αν δεν είσαι κακός αλλά απλά καταπιεσμένος από κάποιον ή κάποιους, καλό θα ήταν να μάθω και εγώ τίνος τρολ με θεωρείς. Εγώ μπορώ να αποδεικνύω αυτά που λέω αν χρειαστεί.
ps να θίξω επίσης ότι για μένα δεν υφίσταται "επί προσωπικού" όταν αναφέρεσαι σε ψευδώνυμα. Η άποψη κάποιου ταυτίζεται με το ψευδώνυμο που έχει στο forum. Δεν αναφέρεσαι σε κάποιον Κώστα Παπαδόπουλο, σε πραγματικό δηλαδή πρόσωπο.
Edited by - Heretic on 08/12/2020 12:19:24
Αν θέλεις κάποια στιγμή κάνε μια ενημέρωση για το ποιο και τι είναι το γνωστό τρολ του εσωτέρικα επειδή δεν το ξέρω και δεν είναι καλό να μαντεύω επειδή με το μάντεμα πάντα κάνει λάθη κανείς.
Παρατήρησα ότι έβγαλες το ρητό του Ρούμι. Μάλλον κατά λάθος υποθέτω.
Καλή συνέχεια.
quote:
05/05/2020Όταν ο φόβος καλλιεργείται με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσει εργαλείο ελέγχου, τότε τα πράγματα σκουραίνουν από άποψης ατομικών ελευθεριών, βούλησης κτλ. Όταν με άλλοθι το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας σου σε απειλούν, τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Είσαι ανίσχυρος. Εκτός αν η DNA συμπαντική σου σούπα έχει κάποιο από τα υλικά των ηρώων, που είναι η πίστη και η θυσία ...
Δεν θα ξεμπλέξουμε - αν ξεμπλέξουμε - εύκολα από αυτήν την κατάσταση και πολύ φοβάμαι πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο.
Πόσο εύκολο θα είναι π.χ για σένα να "θυσιάσεις" τα ταξίδια σου στο εξωτερικό αν δεν είσαι εμβολιασμένος ; Ανόητη ερώτηση θα μου πεις. "Έλα ρε, δεν γίνονται αυτά", θα μου πεις. Όσοι νομίζουν ότι αυτά "δεν γίνονται" ας αναλογιστούν πόσα από αυτά που ζουν τώρα ... γίνονται. Όλα γίνονται ... Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για το απίθανο.
Σε λίγο θα εμβολιαστείς με ένα m-RNA εμβόλιο. Λίγες σταγόνες εσάνς στην συμπαντική σου σούπα αδερφάκι μου, για να μη βρωμάς αρρωστίλα. Αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορείς να ταξιδεύεις (για αρχή), δεν θα έχεις πρόσβαση σε δομές υγείας, δεν θα έχεις διάφορες άλλες "διευκολύνσεις". Αλλά μην φοβάσαι. Όσο κρατάς το smartphone στα χέρια σου, δεν θα πάθεις τίποτε ...
https://www.eurocanadian.ca/2020/12/global-digital-id-dawn-of-endgame.html
Edited by - kangaro on 21/12/2020 23:24:45
ενα απο τα έγγραφα που χρειαζόταν ηταν το βιβλιάριο υγείας που πιστοποιούσε οτι είχα κανει ολα τα εμβόλια που προβλέπονταν....
Την καλησπέρα μου.