ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

alfa-omega75 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
analphabetΜέλος
17/02/2005, 09:00:35
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα όσα μας λένε πιο πάνω τα παιδια που ζούν κοντά αναρωτιέμαι γιατί ο ηλικιωμένος στον οποίο αναφέρεστε δεν μπορεί να μιλήσει.

Γιατί δεν έχει συσταθεί ακόμα κάποια τοπική συμμορία, να εξερευνήσει, φωτογραφήσει και περιγράψει τη σπηλιά.

Μου φαίνεται δύσκολο..

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

ELISABETHΝέο Μέλος
23/01/2004, 09:53:03
Αγαπητοί φίλοι, η απάντηση της zezmperg μου έλυσε τις απορίες που είχα σχετικά με τα 6μηνα, 9μηνα και το χρόνο, αναφορικά με αυτά που μου συνέβησαν. Θα συμφωνήσω, λοιπόν, από την προσωπική μου εμπειρία, ότι χρειάζεται ένας χρόνος για τον πλήρη αποχωρισμό. Όσον αφορά την εμπειρία της φίλης scorpio x, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με την θρησκεία μας και την ανατροφή μας. Μεγαλώνουμε μη πιστεύοντας στο "μετά". Μας έχουν κάνει να πιστέψουμε ότι ο θάνατος είναι απλά η αποσύνθεση του σώματος και τέλος το πανηγύρι. Όταν λοιπόν κάποιοι έρχονται σε επαφή με πνεύματα, η πρώτη τους εντύπωση είναι ότι βλέπουν οράματα, ότι έχουν τρελαθεί. Όποτε προσπάθησα να το εκμυστηρευτώ σε συγγενείς και φίλους με κοιτούσαν καλά-καλά και είχαν το βλέμα "πάει, αυτή τρελάθηκε". Ευτυχώς, στο esoterica συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν εγώ η τρελή, αλλά οι άλλοι, που δεν πιστεύουν στο "μετά". Χαίρομαι, που βρήκα άτομα που είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Και εύχομαι στο μέλλον να βρω και άλλα.

23/01/2004, 14:00:15
Eυχαριστούμε zezmperg!!!!! Eυτυχώς υπάρχουν κ άνθρωποι εδώ μέσα που θέλουν κ μπορούν να μοιραστούν αυτά που ξέρουν χρησιμοποιώντας απλό λόγο κ δεν αδολεσχούν (όπως καταλάβατε εγώ είμαι από τους άλλους )... *Nα υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει κ για τη γέννηση αλλά αντίστροφα; (Tο σαράντισμα των μωρών...)
ELISABETH... τα γνωστά: δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

Edited by - Valnta on 23/01/2004 14:01:49

zezmpergΜέλος
23/01/2004, 22:50:15
Σας χαιρετώ.
quote:

Nα υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει κ για τη γέννηση αλλά αντίστροφα; (Tο σαράντισμα των μωρών...)

Καλή μου Valnta σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Η νέα ερωτησή σου όμως (για την γέννηση του όντως) δεν γίνετε να απαντηθεί τόσο εύκολα, διότι απ'την ίδια την φύση του, υπάρχει μεγάλη πολυπλοκότητα στο πολυσύνθετο ενεργειακό ον, όπου είναι η εικόνα του σύμπατος κόσμου, και θα πρέπει να δωθεί μεγάλη προσοχή στα χρονικά στάδια που εμφανίζονται και ενεργοποιούνται οι πνευματικές έδρες.
Θα προσπαθήσω όμως να κάνω την γενική ανάλυση όσο πιο απλά μπορώ για να γίνω και πάλι κατανοητή.
Τα στάδια της δημιουργίας και η σύνθεση των πνευματικών εδρών στο υλικό σώμα είναι:

1) Στάδιο. Η σύλληψη του κυήματος και άμεση δημιουργία της 5ης έδρας του, (Αστρικό σώμα), που όμως η σύνθεσή του αποτελείτε με ίσα κομμάτια ενέργειας απ'το (Συναισθηματικό σώμα) των "δωρητών" του σπέρματος και ωαρίου για τους επόμενους τρεις μήνες. Δηλαδή, οι γονείς εκτός των υλικών στοιχείων που θα κληροδοτήσουν στο κύημα. Θα μεταδώσουν και ενέργεια "ζωής" (στο κύημα) από την 2η πνευματική έδρα τους για να το συντηρήσουν τους τρείς πρώτους μήνες. Όπου η ψυχή με το κύημα να συνδημιουργήσουν και να ενεργοποιήσουν πλήρως τις υπόλοιπες πνευματικές έδρες στο χρονικό διάστημα, έως των 21 πρώτων χρόνων. Ανάλογα με τις όποιες καρμικές σχέσεις στις δεσμεύσεις-ανταποδώσεις που έχει η ενσαρκωμένη ψυχή στο αυτό υλικό σώμα.
2) Στάδιο. 1ος-3ος μήνας, δημιουργία του εμβρύου και η πρώτη ενεργειακή έδρα (Αιθερικό σώμα) όπου θα διαμορφώσει και το πρώτο ενεργειακό περίβλημα (Αυρικό σώμα) γύρω από το σώμα του εμβρύου.
3) Στάδιο. 3ος-5ος μήνας, συνεχής σχηματισμός στη διαμόρφωση του σώματος και η δημιουργία της δεύτερης έδρας (Συναισθηματικό σώμα) και το δεύτερο ενεργειακό περίβλημα από αυρικό σώμα.
4) Στάδιο. 5ος-6ος μήνας, η δημιουργία της τρίτης πνευματικής έδρας (Νοητικό σώμα) και το τρίτο περίβλημα από αυρικό σώμα.
5) Στάδιο. 6ος μήνας και γένηση, η δημιουργία των τριων υπολοίπων εδρών που είναι: (Αιθερικό πρότυπο), (Ουράνιο σώμα), (Καθερικό σώμα) και τα υπόλοιπα αυρικά σώματα. Μια σημαντική όμως εδώ λεπτομέρεια, θα λειτουργήσει μόνο η πνευματική έδρα του Αιθερικού πρότυπου, δηλαδή (η έδρα του Λαιμού), διότι οι τελευταίες δύο θα υπολειτουργούν και θα ενεργοποιηθούν -πλήρως- και σταδιακά μετά την γέννηση του εμβρύου έως τα πρώτα 21 χρόνια της ζωής του.
6) Στάδιο. Γήννηση-1ος χρόνος η ενεργοποίησει της πνευματικής έδρας (Τρίτο Μάτι) ή (Ουράνιο σώμα).
7) Στάδιο. 1ος-21ος χρόνος, η σταδιακή ενεργοποίησει της έδρας (Καθερικό σωμα) ή (Νοητικής Όψης).
Να λοιπόν η μεταφυσική "μηχανή" άνθρωπος.
Σας χαιρετώ.

scorpio_xΜέλος
24/01/2004, 19:37:42
[quote]
Και γράφω δεν «έρχεται» γιατί είμαι πεπεισμένη ότι δεν έρχεται σκόπιμα, γιατί την μοναδική φορά που την είδα (ήμουν 15 χρονών και τώρα είμαι 29...) ξύπνησα ένα πραγματικό ράκος παραμένοντας έτσι για μέρες. «Επισκέπτεται» άλλους, όπως την γιαγιά μου που με μεγάλωσε και την ξαδέρφη μου που ήταν πολύ δεμένες, όχι όμως και ‘μενα.

Γειά σε όλους. Επέτρεψε μου να σταθώ φίλη ONEIRIC1, στο σημείο αυτό και να κανω κάποιες υποθέσεις. Καταρχήν έμμεσα κατηγορείς τον εαυτό σου οτι σκόπιμα πλέον δεν σε επισκέπτεται όπως λες. Ίσως ναχεις δίκιο αλλά σίγουρα αν υπάρχει όντως αυτή η ψυχή που τόσο πολύ αγάπησες, σίγουρα αυτός που το κάνει σκόπιμα είσαι εσύ και οχι εκείνη. Σκέφτηκες οτι το μυαλό μας έχεις εξίσου απίστευτες δυνατότητες, τόσο δυνατές ώστε να κλειδώσουν τα τυχόν συναισθήματα μας, τις επιθυμίες μας? Ίσως αν αφεθείς ελεύθερη και πνίξεις τυχόν φόβους ή ακόμη και ενοχές ή οτιδήποτε σε καταπιέζει τότε ολα γύρω σου θα φανούν καθαρά σαν σύννεφο που διαλύεται?

IliaspΝέο Μέλος
25/01/2004, 00:44:18
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΕΛΠΙΖΩ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ.

ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΨΥΧΕΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ....

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

File Avatar o antropos edo rotise pos mporei na epikoinonisei me psixi.Den rotise pos mporei na epikoinonisei me nekrous.Mallon esi evgales afto to simperasma.I Psixi einai athanati kai den pethainei pote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IliaspΝέο Μέλος
25/01/2004, 00:59:36
quote:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ??
ΕΣΤΟ ΚΑΠΟΙΑ SITE ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

DEN YPARXEI PSYXH.
DEN YPARXEI AYLOS THEOS.

Oles mas oi leitourgies vasizontai ston Egefalo.
Kai h aisthhsh ths thlepatheias epishs.
Eimaste dhmiourghmata katoikona kai kathomoiwsh enos anthrwpinou
"theou" .(Elohim(Theos sta evraika)=Aggeloi=Dhmiourgoi=mia
exwghinh fylh apo tis apeires pou yparxoun)

Den yparxoun thaumata...Mono episthmonika thaumata.

Mhn akoute ti poula h Ekklhsia kai oi anohtoi, prwtogonoi, akolouthoi ths.

Ekklhsia = ypokrisia kai misos...

grecoRaelian

------------------------------------
Το μήνυμα τροποποιήθηκε λόγω
υβριστικών και μισαλλόδοξων
φράσεων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! - Admin
------------------------------------

To oti eisai atheos kai "amorfotos" fainetai dioti vrizeis kai afta pou les den stekoun kai exoun kapio orio.An mporeseis na katanoiseis OLA osa leei i kathe thriskeia kai mporeis na apantiseis se erotimata tis thriskeias epistimonika tote ksanaela kai ksanapantise sto forum.

oneiric1Μέλος
27/01/2004, 16:31:52
Φίλη/ε scorpio,

Όχι, δεν κατηγορώ τον εαυτό μου. Απλά αναγνωρίζω οτι ενώ η μητέρα μου, μου λείπει απερίγραπτα, η όποια «επαφή» μου προκαλεί ακόμα (δεν νομίζω οτι φυσικά θα το ξεπεράσω ποτέ) απίστευτο πόνο. Δεν αισθάνομαι φόβο ή οποιαδήποτε ενοχή (για ποιο λόγο άλλωστε), απλά θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

scorpio_xΜέλος
31/01/2004, 18:17:20
[quote]
Φίλη/ε scorpio,

Όχι, δεν κατηγορώ τον εαυτό μου. Απλά αναγνωρίζω οτι ενώ η μητέρα μου, μου λείπει απερίγραπτα, η όποια «επαφή» μου προκαλεί ακόμα (δεν νομίζω οτι φυσικά θα το ξεπεράσω ποτέ) απίστευτο πόνο. Δεν αισθάνομαι φόβο ή οποιαδήποτε ενοχή (για ποιο λόγο άλλωστε), απλά θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ.

Καλησπέρα και συγνωμη για την απουσία μου. Δεν ήθελα να παρερμηνεύσεις τα λόγια και ελπίζω να μην το έκανες, οταν είπα αν κατηγορείς έμμεσα τον εαυτό σου εννούσα οτι ίσως κλειδώνεις το μυαλό σου και την ψυχή σου επειδή νιώθεις πόνο ακόμη και ίσως αν την έβλεπες πάλι στα όνειρα σου αυτό θα σου θύμιζε πόσο αδύναμη νιώθεις.
Εν μέρει, ο ερχομός ενός αγαπητού προσώπου που έχει φύγει και κάποια στιγμή τον επαναφέρουμε μέσα απο τα όνειρα μας μας προκαλεί αυτήν την θύμιση της έλλειψης της παρουσίας του, αυτή την θλίψη οτι δεν θα τον ξαναδούμε.
Όμως εκεί χρειάζεται να αντλήσουμε όλη μας την δύναμη απο μέσα μας, και να μην θάβουμε πρόσωπα και καταστάσεις επειδή φοβόμαστε οτι θα πονέσουμε, ναι δεν λεω , θα πονέσουμε στην αρχή, αλλά οι αναμνήσεις είναι οτι πιο όμορφο έχουμε
Αν θάψουμε και τις αναμνήσεις μας τότε πραγματικά έχουμε χάσει και τον άνθρωπο που αγαπήσαμε.
Φιλικά η φίλη scorpio_x

oneiric1Μέλος
02/02/2004, 12:05:13
Όχι φίλη scorpio, μην ανησυχείς δεν παρερμήνευσα τα λόγια σου.

Απλά, το θέμα της μητέρας μου, είναι ίσως το μόνο θέμα που δεν ξέρω πως να χειριστώ..

* Ειρήνη *

scorpio_xΜέλος
03/02/2004, 08:49:51
Απλώς αφέσου ελεύθερη και ας πονέσεις λιγάκι, είναι δοκιμασμένο, πίστεψε με
SIMONAΜέλος
03/02/2004, 11:37:05
quote:

Απλώς αφέσου ελεύθερη και ας πονέσεις λιγάκι, είναι δοκιμασμένο, πίστεψε με

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ..
ΚΑΙ 'ΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ''ΣΗΚΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ''. ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.....Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΝΟΥ.........ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ;;;; Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ!!!!
ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ,ΕΚΛΑΨΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!!

oneiric1Μέλος
03/02/2004, 13:24:40
Αχ, φίλη scorpio, είναι διαφορετικά τα συναισθήματα όταν δεν συμβαίνει κάτι σε ‘σενα προσωπικά, όσο και αν «συμπάσχεις». Και πίστεψέ με, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε ποτέ δεν έκλεισα την ψυχή μου στον πόνο, γιατί είναι από τα λίγα συναισθήματα που απέμειναν από εκείνη, μετά τις αναμνήσεις μου.

Να’ σαι καλά φίλη ΣΙΜΟΝΑ που μ’ αυτά που γράφεις βλέπω οτι τουλάχιστον δεν είμαι μόνη σε κάτι τέτοιο.

* Ειρήνη *

SIMONAΜέλος
04/02/2004, 10:23:21

quote:
Να’ σαι καλά φίλη ΣΙΜΟΝΑ που μ’ αυτά που γράφεις βλέπω οτι τουλάχιστον δεν είμαι μόνη σε κάτι τέτοιο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ''ΕΚΕΙΝΗ'' ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ..ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ). ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ..

ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...............

oneiric1Μέλος
06/02/2004, 14:12:45
Αγαπητή φίλη Simona

Και ‘γω μέσα μου αυτό πιστεύω σταθερά, ότι δηλαδή οι άνθρωποί μας είναι συνεχώς κοντά μας, με τον ένα ή άλλο τρόπο, που νιώθουμε μόνο εμείς.

Και δεν ξέρω γιατί και πως έχω καταλήξει εδώ και αρκετά χρόνια στο ίδιο συμπέρασμα, όπως λες και ‘συ «ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ».

Επίσης, όπως αναφέρεις και ‘συ, συμβαίνει να «έρχεται» πάντα σε όνειρα δικών μου αγαπημένων ανθρώπων όταν είναι να μου συμβεί κάτι κακό!
Είμαι σίγουρη λοιπόν πως από εκεί που βρίσκονται... είναι συνέχεια κοντά μας.

* Ειρήνη *