- Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
«Λέω γιατί... τιμητής της Ορθοδοξίας εγώ δεν είμαι.»
Μπα!!!! Τι λες τώρα! ΕΣΥΥΥ????![]()
![]()
![]()
![]()
WWalker:
«Γι' αυτό λέω ότι στερείσαι επιχειρημάτων και το ρίχνεις στο σορολόπ. Όταν σε ξεσκεπάζουν και σου δείχνουν τα αδιέξοδά σου, όλο κάπου στα περί... τιμητών της Ορθοδοξίας τα ρίχνεις για να θολώσεις τα νερά.»
Κακομοίρη, κάτι ημιμαθείς σαν και την αφεντιά σου, που συμπεριφέρονται σαν μυγιασμένοι, πέρασαν ουκ ολίγοι από εδώ. Τζάμπα μην κουράζεσαι.
WWalker:
«Τέλος πάντων, δικαίωμά σου να διεκδικείς δάφνες στην... μπούρδα.»
Παραφέρεσαι, και μπορώ να σε στολίσω με πολλά αν το επιθυμείς. Εσύ θα διαλέξεις. Άντε να δούμε..
WWalker:
«Που τα θυμήθηκες τώρα τα θαύματα;
Αμ βέβαια... όταν ξεμένουν τα επιχειρήματα, αρχίζει η γνωστή παπαρολογία.»
Μας έχεις ζαλίσει με τα «θαύματα» και τις «προφητείες»! Σου φαίνεται παράξενο που τα ακούς? Τι έγινε, μήπως ετοιμάζεσαι για καμία νέα «αποκάλυψη» και ενοχλείσαι??
WWalker:
«Γι' αυτό λέω ότι έχεις οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Αντί να ξεσκαλώσεις που έχεις το μισό forum να σε ειρωνεύεται και να σε κοροιδεύει για τις αερολογίες σου..»
Αυτοί που ειρωνεύονται, είναι φίλτατε οι κολλητοί και συνδαιτυμόνες σου. Και ξέρεις κάτι? ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!
Διότι όταν στερεύουμε από επιχειρήματα, όταν δεν γνωρίζουμε τι να πούμε για να αποδείξουμε την θρησκευτική απάτη που εμπορευόμαστε στη πλάτη αδαών, τότε μας μένει μονάχα η ειρωνεία.
Επομένως, είναι γνωστό και αναμενόμενο. Και σε αυτό τον συρφετό, σε τίποτα δεν διαφέρεις.
WWalker:
«Μπράβο ρε Schwabe! Πόσα μέλη έχει το forum? Κανά πεντοχίλιαρο; Ε, μπορεί να υπάρχουν και κανα δυο που να μην σε έχουν πάρει χαμπάρι.»
Εγώ φίλτατε, μετά από όλα αυτά τα μηνύματα, έχω κερδίσει και αρκετούς καλούς φίλους. Σε προσωπικό επίπεδο. Επιπλέον, έχω και μια συχνή επικοινωνία με αρκετά μέλη μέσω e-mail.
Επομένως, μην ανησυχείς. Κατά τα άλλα, με τα μέλη που δεν έχουνε θέσφατα και «εξ αποκαλύψεως» αφεντάδες στο κεφάλι τους, τα πάω μια χαρά. Βλέπεις, άλλοι έχουνε πάρει κόκκινη κάρτα και όχι εγώ…..
WWalker:
«Ξημεροβραδιάζεσαι στο ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ που στο κάτω κάτω για θρησκείες μιλάει που είναι και φυσιολογικό πράγμα, και μια φορά να πεταχτείς στο άλλο με τα ΑΣΤΡΑ & ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ»
Ε, δεν είμαστε όλοι πια…..παν-επιστήμονες βρε μεγάλε!!! Αυτά τα λίγα γνωρίζουμε, αυτά και γράφουμε!![]()
![]()
![]()
![]()
Φτάνει που…κοσμείς εσύ τα διάφορα θέματα με τις γνώσεις σου. Δεν φτάνει??
WWalker:
«Άντε βρε! Σε λίγο θα σε βάζει κάτω ακόμα και ο Στάθης!»
Σοβαρέψου. Όπου υπάρχει λόγος για απάντηση, τότε δίνεται απάντηση. Όπου υπάρχει γόνιμη συμβολή, τότε απλά διαβάζουμε.
Αλήθεια, με τις ημερομηνίες τα βρήκατε με τον Στάθη?? Είναι τελικά το 2012???![]()
![]()
![]()
![]()
Αισθάνομαι ότι σε αυτό το topic δεν έχω να προσφέρω κάτι ωφέλιμο.
Καλή συνέχεια στο topic εύχομαι.
Σε ευχαριστώ, για το χρόνο που αφιέρωσες για να απαντήσεις στα μηνύματα μού. Το εκτιμώ.
Συχώρησε με αν, με η χωρίς την πρόθεση μου, σε δυσκόλεψα η σε στενοχώρησα.
Να είσαι καλά πάντα σε ότι και να κάνεις στην Ζωή σου.
Με αγαθή αγάπη Ιησού Χριστού 7Χ7.
just a man
999
quote:
WWalker:
«Λέω γιατί... τιμητής της Ορθοδοξίας εγώ δεν είμαι.»Μπα!!!! Τι λες τώρα! ΕΣΥΥΥ????
Α βλέπω είπες να το παίξεις και... σοβαρός τώρα, έτσι;
quote:
Κακομοίρη, κάτι ημιμαθείς σαν και την αφεντιά σου, που συμπεριφέρονται σαν μυγιασμένοι, πέρασαν ουκ ολίγοι από εδώ. Τζάμπα μην κουράζεσαι.
Ότι πεις μεγάλε Schwabe! Προσκυνώ σε, αρκεί να μου δείξεις τον δρόμο της αμάθειας και της... μύγας που τόσο καλά ξέρεις, και μην φοβάσαι εσύ, μια ζωή εδώ θα είμαι, να σου θυμίζω ότι δεν έχεις επιχειρήματα!
quote:
Παραφέρεσαι, και μπορώ να σε στολίσω με πολλά αν το επιθυμείς. Εσύ θα διαλέξεις. Άντε να δούμε..
Πω πω! Τι λες τώρα! Απαπαπαπα! Να το πεις στον Παπά να μου βάλει κανόνα, να δεις για πότε θα μαζευτώ.
Α ναι, μιας και είσαι... ιδεολόγος άθεος, για πες μου, δέντρο στολίζεις, ή μόνο τους γύρω σου με κοσμιτικά επίθετα;
quote:
Μας έχεις ζαλίσει με τα «θαύματα» και τις «προφητείες»! Σου φαίνεται παράξενο που τα ακούς? Τι έγινε, μήπως ετοιμάζεσαι για καμία νέα «αποκάλυψη» και ενοχλείσαι??
Ωχωχωχωχ!!! Πως το 'πες αυτό; Σας έχω ζαλίσει; Από που κι ως που βρε; Μήπως επειδή εσένα σε πονάνε στο ευαίσθητο σημείο σου, και νομίζεις πως αυτομάτως σου φταίει ο πρώτος Χριστιανός που θα βρεθεί μπροστά σου;
Αλλά τι λέμε τώρα, από που θα πιανόσουνα. Απ'ότι βρεις εύκαιρο. Πρόσεχε μόνο μην πιαστείς από πουθενά που δεν πρέπει και... τρέχεις μετά.
quote:
Αυτοί που ειρωνεύονται, είναι φίλτατε οι κολλητοί και συνδαιτυμόνες σου. Και ξέρεις κάτι? ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ!
Αν έχεις αρχίσει να χαίρεσαι τα όσα φαντασιώνεσαι ως σωστά, τότε κατάλαβα τι παίζει με δα σε.
Σε λίγο θα μας πεις ότι φτάνεις και σε... οργασμό.
quote:
Διότι όταν στερεύουμε από επιχειρήματα, όταν δεν γνωρίζουμε τι να πούμε για να αποδείξουμε την θρησκευτική απάτη που εμπορευόμαστε στη πλάτη αδαών, τότε μας μένει μονάχα η ειρωνεία.
Βρε τι μας λες τώρα!
Εσύ δηλαδή που δεν επιθυμείς να αποδείξεις την... θρησκευτική απάτη (καλό κι αυτό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;) γιατί πάντα ειρωνεύεσαι;
Μάλλον θα είναι επειδή όχι απλώς στερεύεις από επιχειρήματα, αλλά έχεις βρεθεί να χρωστάς κιόλας.
quote:
Επομένως, είναι γνωστό και αναμενόμενο. Και σε αυτό τον συρφετό, σε τίποτα δεν διαφέρεις.
Schwabe, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!!!
Αλήθεια, τι είπαμε ότι είσαι; Βάζελος;
quote:
Εγώ φίλτατε, μετά από όλα αυτά τα μηνύματα, έχω κερδίσει και αρκετούς καλούς φίλους. Σε προσωπικό επίπεδο. Επιπλέον, έχω και μια συχνή επικοινωνία με αρκετά μέλη μέσω e-mail.
Τι να σου πω τώρα, αν το spammail εσύ το βλέπεις... φιλικό φαντάζομαι το πως θα σου φαντάζει το "SUPER BIG TITS OPEN HERE WIN PRIZE" που καταφθάνει στο mailbox σου.
quote:
Επομένως, μην ανησυχείς.
Για ποιον, για σένα; Μπα, δεν ανησυχώ. Σε έχω σίγουρο.
quote:
Κατά τα άλλα, με τα μέλη που δεν έχουνε θέσφατα και «εξ αποκαλύψεως» αφεντάδες στο κεφάλι τους, τα πάω μια χαρά. Βλέπεις, άλλοι έχουνε πάρει κόκκινη κάρτα και όχι εγώ…..
Α ναι, γι' αυτό το θέμα δεν μας είπες τι έγινε: τελικά αληθεύει η φήμη ότι τους τα σκας για να σε κρατήσουν στο forum, χάρην... παραγωγικότητας (βλέπε 3200 posts δεν είναι και λίγα) ή απλώς ξέχασαν οι moderators να σε βγάλουν από το ignore mode που σε είχαν παλαιότερα;
quote:
WWalker:
«Ξημεροβραδιάζεσαι στο ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ που στο κάτω κάτω για θρησκείες μιλάει που είναι και φυσιολογικό πράγμα, και μια φορά να πεταχτείς στο άλλο με τα ΑΣΤΡΑ & ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ»Ε, δεν είμαστε όλοι πια…..παν-επιστήμονες βρε μεγάλε!!! Αυτά τα λίγα γνωρίζουμε, αυτά και γράφουμε!
Φτάνει που…κοσμείς εσύ τα διάφορα θέματα με τις γνώσεις σου. Δεν φτάνει??
Βρε άσε τις βλακείες και δικαιολογήσου όπως αρμόζει σε... θετικιστή, αλλιώς τσάμπα μην αξιώνεις τον τίτλο και αρκέσου στο τυπικό πια... "άθεος".
Αλλά τι λέμε τώρα. Πορτοκαλί πανιά στα πολιτικά, "θετικιστές" στα μεταφυσικά. Να πείτε την αλήθεια μονάχα δεν τολμάτε ποτέ.
quote:
Σοβαρέψου. Όπου υπάρχει λόγος για απάντηση, τότε δίνεται απάντηση. Όπου υπάρχει γόνιμη συμβολή, τότε απλά διαβάζουμε.
Αιντέ...
Σαν τι ακριβώς απάντηση δίνεις αγαπητέ; Σαν τα χάπια που έλεγες στον Ψηλό;
quote:
Αλήθεια, με τις ημερομηνίες τα βρήκατε με τον Στάθη?? Είναι τελικά το 2012???
Μπα, τελικά το πήρε απόφαση πως με σένα θα βγάλει καλύτερη άκρη που βρίζεις τους... μετεωρολόγους για τις άστοχες προβλέψεις τους σαν καλός... θετικιστής που είσαι, και τα παράτησε.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
«Ότι πεις μεγάλε Schwabe! Προσκυνώ σε…»
Αχ αυτό το προσκύνημα, αχ!! Ότι και να πεις…προσκύνημα θα δεις!!![]()
![]()
WWalker:
«Α ναι, μιας και είσαι... ιδεολόγος άθεος, για πες μου, δέντρο στολίζεις, ή μόνο τους γύρω σου με κοσμιτικά επίθετα;»
Αφού βρε δεν σου βγαίνουνε οι ατάκες, τι θέλεις και εκτίθεσαι?
Όσο για το δέντρο, αμέ!!![]()
WWalker:
«Αλλά τι λέμε τώρα, από που θα πιανόσουνα. Απ'ότι βρεις εύκαιρο. Πρόσεχε μόνο μην πιαστείς από πουθενά που δεν πρέπει και... τρέχεις μετά.»
Σε ενοχλεί που τα’κους ε? Δεν πειράζει, θα συνηθίσεις. Βλέπεις, όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια!
WWalker:
«Αν έχεις αρχίσει να χαίρεσαι τα όσα φαντασιώνεσαι ως σωστά, τότε κατάλαβα τι παίζει με δα σε.»
Αυτό κατάλαβες πρωταθλητή του……ΙQ???![]()
Άντε να το ξαναπούμε.
Χαίρομαι λοιπόν όταν κάτι σαν την αφεντιά σου ξινίζονται και ειρωνεύονται, διότι ως συνήθως φανερώνουνε και την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων.
Με άλλα λόγια, ρίξε μια ματιά στα «επιχειρήματα» σου και θα αντιληφθείς ενδεχομένως….
WWalker:
«Σε λίγο θα μας πεις ότι φτάνεις και σε... οργασμό.»
Να πας να εξομολογηθείς! Πιάνεις στο στόμα σου πράγματα που αποτελούνε….ΑΝΑΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ!!!![]()
![]()
WWalker:
«Τι να σου πω τώρα, αν το spammail εσύ το βλέπεις... φιλικό φαντάζομαι το πως θα σου φαντάζει..»
Κοίτα να δεις, εάν για να καταλάβεις κάτι από το άγχος σου πρέπει να το γράφω δυο και τρεις φορές, τότε καλύτερα να σου το στείλω συστημένο να το έχεις!
Δεν μίλησα για spam mail (ότι θέλει βλέπει ο άνθρωπος..), αλλά για ανταλλαγή e-mail. Να είσαι απολύτως σίγουρος ότι τα πάω άριστα με αρκετά από τα μέλη του forum, και ορισμένοι από αυτούς δεν είναι καν του «στρατοπέδου» μου.
Εάν εσύ είσαι μονόχνωτος, τότε ψάξε αλλού για αναχωρητές. Verstanden?
WWalker:
«Για ποιον, για σένα; Μπα, δεν ανησυχώ. Σε έχω σίγουρο.»
Όπως και….τις «προφητείες» σου για παράδειγμα???![]()
![]()
![]()
WWalker:
«Α ναι, γι' αυτό το θέμα δεν μας είπες τι έγινε: τελικά αληθεύει η φήμη ότι τους τα σκας για να σε κρατήσουν στο forum, χάρην... παραγωγικότητας (βλέπε 3200 posts δεν είναι και λίγα) ή απλώς ξέχασαν οι moderators να σε βγάλουν από το ignore mode που σε είχαν παλαιότερα;»
Ε ρε ζόρια που τραβάς κακομοίρη και ματζίρη!
Εάν τους «τα σκάω» ή όχι, μπορείς να απευθύνεις στους υπευθύνους μια σχετική ερώτηση. Τι λες?
Τώρα, για το ποιον είχαν ή όχι σε ignore mode, έ αυτό ας το αφήσουμε καλύτερα φίλτατε!!![]()
![]()
WWalker:
«Βρε άσε τις βλακείες και δικαιολογήσου όπως αρμόζει σε... θετικιστή, αλλιώς τσάμπα μην αξιώνεις τον τίτλο και αρκέσου στο τυπικό πια... "άθεος".»
Τι να κάνω λέει? Να δικαιολογηθώ «όπως αρμόζει σε θετικιστή»?
Δηλαδή……ΠΩΣ «αρμόζει» ρε μεγάλε?? Μήπως εννοείς όπως «δικαιολογείσαι» εσύ?
Άσε, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!!![]()
![]()
WWalker:
«Μπα, τελικά το πήρε απόφαση πως με σένα θα βγάλει καλύτερη άκρη που βρίζεις τους... μετεωρολόγους για τις άστοχες προβλέψεις τους σαν καλός.»
Μπα, έτσι κρεμάς το «αδέρφι» σου??? Τι έγινε και χαλάστηκες? Προφητείες πιστεύεις εσύ, προφητείες πουλάει και ο Στάθης. Εσχατολογία χαριεντίζεσαι εσύ, εσχατολογία πουλάει και ο Στάθης.
Μωρέ μήπως τα χαλάσατε με….τις προσθαφαιρέσεις???![]()
![]()
![]()
![]()
Άιντε, άιντε…….
quote:ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Από αυτά τα παραδείγματα βγαίνει το συμπέρασμα ότι αυτό που επείγει έναν άνθρωπο δεν είναι τόσο η δύναμη ή γνώση ή η φώτιση που θα έχει αποκτήσει στην πορεία της ζωής, όσο η δια των πράξεων και δια της σκέψης βίωση του αγαθού.
αυτο νομιζω οτι συμφωνει με το συμπερασμα σου φιλε Ελαχιστε ![]()
"δεν απόκτησα το παραμικρό,
απο το ανυπέρβατο πλήρες ξύπνημα,
και γι αυτό το λόγο ονομάζεται ανυπερβατο πλήρες ξύπνημα"
Βούδας
quote:Έτσι για να δούμε βρε αδερφέ ποιες είναι τελικά οι διαφορές στις διδασκαλίες που χωρίζουν τον κόσμο, και αν είναι τόσο σοβαρές ; !
αν βγαλουμε στην ακρη τα δογματα, τα τυπικα, τα ταμπου και τις δοξασιες των θρησκειων περι του πως λενε τον Θεο, αυτο που απομενει κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι το αν το Θειον ειναι εξωσυμπαντικο, ή το συμπαν αποτελει μερος του Θειου.
και φυσικα δεν ειναι τοσο σοβαρη αιτια για τους πολεμους που εγιναν στην ιστορια στο ονομα διαφορων θρησκειων, και ακομη γινονται (ο μπουσης κανει σταυροφορια λεει).
η πραγματικη αιτια ειναι το κερδος και η εξουσια, που κρυβονται πισω απο ολα αυτα που βγαλαμε στην αρχη στην ακρη και φανατιζουν τις μαζες.
εγω εχω απο παιδι μια αφελη απορια που απευθυνω προς καθε εκπροσωπο οργανωμενης θρησκειας: γιατι χρειαζομαστε μεσολαβητες στην επικοινωνια μας με το Θειον? (και δεν εννοω τον Χριστο ή τον Βουδα, αλλα αυτους που εφτιαξαν θρησκειες και δογματα στο ονομα τους)
παντως ας δοξασουμε τον Θεο, οπως κι αν τον λενε, που ζουμε σε καθεστως που μας επιτρεπει να εκφραζομαστε πανω σε τετοια θεματα - αλλου θα μας ειχαν λιθοβολησει ηδη... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS
molis graftika sto forum kai exw dei kapoies endiaferouses istories,an fusika einai alithines....
Live for the living...
Respect the unknown...
Live for the living
Respect the unknown

===========================================================
Αγαπητέ exorcist, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι λατινικούς (greeklish) ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.
Όπως θα είδες, απενεργοποιήθηκαν τα 3 παρεμφερή θέματα που άνοιξες - το ένα με αυτόν το λογαριασμό και τα άλλα δύο με το λογαριασμό Voldemort.
Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στα θέματα:
Παράξενες ιστορίες
Το ένα θέμα λοιπόν ήταν αρκετό. ![]()
Καλό θα ήταν πάντως προτού ανοίξουμε ένα νέο θέμα να συμβουλευόμαστε την Αναζήτηση (επάνω αριστερά στην οθόνη).
Εκεί μπορούμε να υποβάλλουμε τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά για το θέμα που μας ενδιαφέρει κι αν κλικάρουμε στην επιλογή Αναζήτησε!, θα βρούμε όλες τις παλιότερες σχετικές συζητήσεις.
Εάν υπάρχει κάποια ενεργή, μπορούμε να συνεχίσουμε σ' αυτήν ώστε να αποφύγουμε τα διπλά θέματα.
Σχετικά με τις παράξενες ιστορίες, υπάρχει ήδη κάποια ενεργή συζήτηση.
Μπορείς λοιπόν να την διαβάσεις και να καταθέσεις είτε τα ερωτήματα σου είτε τις απόψεις σου σχετικά μ' αυτές.
Το θέμα είναι το εξής (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Αν και δυσκολεύομαι να κατανοήσω το λόγο που επέλεξες να δημιουργήσεις δύο διαφορετικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς για να συμμετάσχεις στις Συζητήσεις την στιγμή που μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τα όσα θέλεις, θα πρέπει να επιλέξεις ποιός από τους δύο επιθυμείς να παραμείνεις ενεργός.
Το θέμα λοιπόν απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο προτεινόμενο θέμα.

In anticipation of my resurrection...