- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Πάντως παιδιά καλά που ο STITTS δεν είναι ο Θεός, οι προσευχές μας δε θα εισακούονταν ποτέ!
Παρέληψες να πείς ότι θα εμφανιζόταν κατεβατά στον ουρανό
Knowledge is power, arm yourself
μου φαίνεται πως παρεξήγησες λιγάκι το τι είναι ένα forum.
Να βοηθήσω;
Είναι χώρος συζητήσεων.
Αυτό σημαίνει, πως δεν παραθέτεις το ένα μετά το άλλο κατεβατά μετά κατεβατών από κείμενα και links. Αν θέλεις, μπορείς να αναφερθείς σε 1-2 φράσεις, αλλά όχι και αυτός ο καταιγισμός πυρών!
Αυτή η συμμετοχή εμποδίζει τη συζήτηση και στο έχουν ήδη πει πολλά μέλη.
Δυστυχώς, το θέμα αυτό έχει γίνει πολύ δύσκολο για ανάγνωση στις πρώτες του σελίδες, λόγω αυτών των πολλαπλών παραθέσεων.
Προτείνω:
Να απενεργοποιηθεί και να μείνει ενεργό μόνο για ανάγνωση (για όποιον ενδιαφέρεται) και να ανοίξει κάποιος από όσους συζητούν εδώ, ένα νέο (με τον ίδιο τίτλο - θα αλλάξω εγώ τον τίτλο σε αυτό που θα απενεργοποιηθεί, κατά το δοκούν).
STITTS, εάν συνεχίσεις αυτόν τον τρόπο συμμετοχής, θα αναγκαστώ να απενεργοποιήσω το λογαριασμό σου.
Περιμένω σύντομα την απάντησή σας ![]()
(ή το νέο θέμα)
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Τι λες;
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Πολύ σημαντικές οι προφητείες που γράφει,αλλά αντί να παραθέτει τις απόψεις του πάνω σε αυτές,γεμίζει με άσκοπες ειδήσεις το Φόρουμ.
Μα δεν είναι εδώ το Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων βρε Στιτς!
Τέλος πάντων,καλή η ιδέα της Αμαλίας να το κλειδώσει και να περάσουμε σε ένα άλλο από την αρχή...
quote:
Να ρωτήσω κάτι; Αυτές τις φατσούλες που βάζετε,που τις βρίσκετε;
Ξεκίνα μια απάντηση, και κοίτα στο κουμπάκι με αυτή την φατσούλα ![]()
Α ναι, Αμαλία, μιας και το βλέπεις, να σου προτείνω να εμπλουτίσεις λίγο της συλλογή φατσών; ![]()
![]()
![]()
----------------------
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΛΥΣΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΓΩΓ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ;
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ.
και για του λόγου το αληθές.....
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/alexanter_the_great/37730/486912
είπαμε,πρώτα θα βασιλέψει ο Ιωάννης,μετά οι διάδοχοί του,και στο κατόπιν θα έρθει ο αντίχριστος και ο Αρμαγεδών.
Θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας, πιστεύετε και εσείς ότι η θριαμβευτική ενθρόνιση του Ιωάννη από τον ίδιο τον Θεό μετά την 3ήμερη σφαγή στην Πόλη, θα γίνει ώστε να δημιουργηθεί μια παράταξη χριστιανών μέσα σε όλο αυτό το κλίμα αντιχριστιανισμού;
----------------------
----------------------
quote:
ΑΧ ΒΡΕ 22 ΕΙΠΑΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(ΣΑΡΚΙΝΟΙ)ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
Κυριακόπουλε, κατ' εσέ, πότε θα εφαρμοστεί το χάραγμα;
----------------------
Κατά βάθος όμως αν με ρωτήσεις τι πιστεύω περισσότερο,θα σου πω ότι ήρθε η ώρα! Σε όλα αυτά συνηγορεί και το ζεστό κλίμα που σύμφωνα με τους Βρετανούς επιστήμονες θα έχουμε το φετινό χειμώνα,κάτι που το είπε ο άγιο Κοσμάς. Αν όμως με ρωτάς για να μάθεις εμμέσως πλην σαφώς τι γράφει ο χρησμός,δεν τολμώ να σου πω,γιατί είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα η διατάραξη του ύπνου σας.
Αδελφέ Κυριακόπουλε,επέτρεψέ μου να επιμένω ότι ο αντιχριστος θα έρθει αρκετά χρόνια μετά το θάνατο του Ιωάννη.Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να μπορέσω να στο αποδείξω με παράθεση και ανάλυση προφητειών.
Αυτό πιστεύω σημαίνει πως μπορεί να αναφέρεται σε κάποιον τέτοιο ψευτοαντίχριστο τα όσα λες για τον Ιωάννη.
----------------------
Ο Ιωάννης θα σφραγίζει τους δικούς του;
----------------------