ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Peronosporos33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22Μέλος
25/10/2005, 23:07:58
quote:

ΚΑΙ ΤΟΤΕ 22 ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΙΚΙΣΤΟΡΕΣ ΣΑΤΡΑΠΕΣ ΥΠΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΙΩ ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΕΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑΣ ΟΛΙΓΑΣ ΤΙΝΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο΄΄ΛΥΚΟΣ΄΄ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ?

Μα το λες μόνος σου αδελφέ,ΥΣΤΕΡΑΣ ΟΛΙΓΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ,δλδ ύστερα από εμένα(μετά το θάνατό μου) και σε λίγα χρόνια (περίπου δώδεκα-δεκατρία)έρχεται.
Ο άγιος Ανδρέας ο Σαλός λέει για αυτό <<αφού παρέλθει το σκήπτρο τούτου (του βασιλέα Ιωάννη),τότε θα γίνει η αρχή των ωδίνων.Τότε θα εγερθεί ο υιός της απώλειας ,ονόματι Αραίχληχος,και θα βασιλέψει σε αυτήν την πόλη τριά έτη και έξι μηνες.....>>
kyriakopoulosΜέλος
25/10/2005, 23:10:18
22 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.WWALKER ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ΄΄Δ Ω Ρ Ε Α Ν ΄΄.ΕΝΩ Ο ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ΄΄ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΙΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ Α Υ Τ Ο Θ Ε Λ Η Τ Ω Σ ΗΛΘΕΝ΄΄.ΞΕΣΦΡΑΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΣΘΙΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ(ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΚΕΙΝΟΙ)ΧΡΙΣΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ?
kyriakopoulosΜέλος
25/10/2005, 23:18:37
ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?ΤΟ ΟΛΙΓΑΣ ΤΙΝΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΝΟΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΄΄ΑΛΛΟΣ΄΄ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΥΧΑΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ?ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΩΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ.
22Μέλος
25/10/2005, 23:21:10
Κυριακόπουλε,αν διαβάσεις προσεκτικά τις προφητείες και την αποκάλυψη,θα διαπιστώσεις ότι ο αντίχριστος θα έρθει δώδεκα χρόνια και λίγους μήνες μετά το θάνατο του Ιωάννη. Στο ξαναλέω,ο αντίχριστος που ανέφερες ότι θα έρθει σύντομα είναι κάποιος πλάνος-ψευδοπροφήτης που θα εμφανιστεί περίπου τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη του Γ'Π.Π.,και θα προσπαθήσει να πλανήσει τα έθνη,αλλά θα βρει φρικτό θάνατο από τους Ρώσους.Θα τα δεις όλα αυτά πολύ σύντομα.
25/10/2005, 23:25:12
quote:
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ(ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΚΕΙΝΟΙ)ΧΡΙΣΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ?

Οι ερημίτες πως κοινωνούν αδελφέ Κυριακόπουλε; (ο νοών νοείτω)

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

25/10/2005, 23:28:00
quote:
Κατά βάθος όμως αν με ρωτήσεις τι πιστεύω περισσότερο,θα σου πω ότι ήρθε η ώρα! Σε όλα αυτά συνηγορεί και το ζεστό κλίμα που σύμφωνα με τους Βρετανούς επιστήμονες θα έχουμε το φετινό χειμώνα,κάτι που το είπε ο άγιο Κοσμάς. Αν όμως με ρωτάς για να μάθεις εμμέσως πλην σαφώς τι γράφει ο χρησμός,δεν τολμώ να σου πω,γιατί είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα η διατάραξη του ύπνου σας.

22, αν υποθέσουμε πως ξεκινάει φέτος το Νοέμβριο το κακό, πιστεύεις πως η προφητεία που ανέφερε ο φίλος tonis από έναν φίλο του ότι σε 2,5 χρόνια θα γίνεται χαλασμός στην πόλη, ταιριάζει με αυτό;
Δηλαδή, μπορεί ο γέροντας εκείνος να αναφερόνταν στον 3ήμερο χαλασμό; τι λες;

----------------------

25/10/2005, 23:30:01
quote:
αλλά θα βρει φρικτό θάνατο από τους Ρώσους

Αυτό γιατί το λες 22;

----------------------

kyriakopoulosΜέλος
25/10/2005, 23:30:06
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΩ WWalker ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΟΙ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ.22 ΕΝ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΛΙΨΕΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
22Μέλος
25/10/2005, 23:45:07
Το εν πεντε και πεντήκοντα έτη είναι-τέσσερις φορές το εννέα χρόνους(4χ9=36) της βασιλείας του Ιωάννη,συν δώδεκα έτη που θα κυβερνήσουν οι διάδοχοί του,συν επτά έτη που θα κυνερνήσει ο αντίχριστος,συν δύο-τρεις μήνες διακυβέρνησης της μιαρής γυναίκας που θα γίνει αιτία να καταποντιστεί η Κωνσταντινούπολη.Αν προσέξατε η προφητεία δεν λέει πέντε και πεντήκοντα,αλλά εν-πέντε-πεντήκοντα,δλδ 1+5+50=56,δεν είναι τυχαίο ότι ξεχωρίζει το εν από το πέντε,διότι το εν αναφέρεται στην ενδιάμεση και μικρή βασιλεία της γυναικός εις Κωνσταντινούπολην.
Με άλλα λόγια θα είναι 55 χρόνια και κάτι,από την ημερα που θα εμφανιστεί ο Ιωάννης το τέλος των θλίψεων.
grypasΝέο Μέλος
25/10/2005, 23:52:33
Ακουστε κατι σημαντικο το οποιο περασε στα...ψιλα των ειδησεων αλλα δεν ειναι! Στις ειδησεις της ΝΕΤ σημερα ελεγε για την αυθημερον εκδοση της νεας αστυνομικης ταυτοτητας στην Ελλαδα πλεον και "καπακι" εριξε την ειδησουλα...μαλλον ΕΙΔΗΣΑΡΑ! Λοιπον: απο σημερα αρχισαν να εκδιδονται τα νεα βιομετρικα διαβατηρια στην Αμερικη που περιλαμβανουν τσιπακι με το βιογραφικο του κατοχου και ολα τα προσωπικα του στοιχεια!!!!!!Και οχι μονο αυτο αλλα, αυτος ο τυπος διαβατηριου εχει εγκριθει απο 27 (!!!) ακομα χωρες(Μ.Βρεττανια κλπ)και σε λιγο θα αρχισει να εκδιδεται. Μονο με αυτο το διαβατηριο θα μπορει πλεον ο καθενας να ταξιδεψει στις ΗΠΑ, γιατι λειτουργει (λεει) και σαν visa για λογους ασφαλειας! Η Ελλαδα (ειπε) δεν ειναι μεσα σε αυτες τις 27 χωρες προς το παρον! Φυσικα εδειξε περιχαρεις ανθρωπους (με πρωτο και καλυτερο τον πρεσβη της Μ.Βρεττανιας) να επιδεικνυουν τα διαβατηρια τους!!!!
Τωρα πειτε μου εσεις τι σας λεει αυτο!!!!! Προσπαθησα να βρω την ειδηση στο δικτυο αλλα...τιποτα!
neossΝέο Μέλος
07/10/2004, 21:20:00
Γεια σας ειμαι καινουργιος σε αυτο το site.
Θα ηθελα τη βοηθεια των ειδικων.

Εχω δει στην tv και εχω διαβασει οτι υπαρχει ενας δρομος καπου
στην πεντελη ο οποιος παρολο που ειναι ανηφορικος,
αν αφησεις το αυτοκινητο σου να "τσουλησει" αυτο θα παει
προς τα πανω!

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει που α κ ρ ι β ω ς
ειναι αυτος ο δρομος, πως λεγεται, και πως μπορω να παω εκει με
αυτοκινητο μου. (δε νομιζω να περναει καποιο λεωφορειο απο εκει κοντα..).
Παντως θα ηθελα λεπτομερεις πληροφοριες γιατι θελω να παω σε αυτο το δρομο.

Σας ευχαριστω

08/10/2004, 01:40:08
Γειά σου neoss.

Ως νέος, πιθανότατα δεν έχεις περιηγηθεί αρκετά στα forums, ώστε να διαπιστώσεις πως υπάρχουν αρκετά θέματα σ'αυτήν την κατηγορία, όπου συζητούνται τα "περίεργα φαινόμενα" της Πεντέλης.
Σε κάποιο από αυτά τα θέματα, ίσως βρεις την απάντηση στο ερώτημά σου, ή ακόμα, μπορεί και να τη θέσεις εκεί, ώστε να σε βοηθήσουν τα μέλη που συμμετέχουν.

Η συζήτηση αυτή λοιπόν κλειδώνεται, εφόσον υπάρχουν αρκετά παρόμοια θέματα.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

GDS1Μέλος
23/12/2005, 16:02:23
"Ηγγικεν ο έσχατος καιρός, καθώς το ορίζει η προφητεία

ξαναγεννιέται απ' την αρχή ο μέγας των αιώνων κύκλος.

Ιδού η Παρθένος έρχεται, ιδού του Κρόνου η βασιλεία,

ιδού εξ ουρανών γενιά καινούργια καταβαίνει.

Θεά, ευλόγησε το βρέφος που θα δώσει τέλος

στου Σίδερου τη φύτρα, και στην οικουμένη

θ' απλώσει τη Χρυσή Γενιά...».

Αν νομίζετε ότι το παραπάνω έγραψε ένας από τους πατέρες της Εκκλησίας, πλανάσθε. Πρόκειται για απόσπασμα από την «4η Εκλογή» του Βιργίλιου, περίπου σαράντα χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού.

Δεν ξέρω αν ο ρωμαίος ποιητής είχε ανατρέξει στις προφητικές γραφές της Παλαιάς Διαθήκης και προανήγγειλε τη Θεία Γέννηση, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ουτοπία που συνδέει την επικείμενη βασιλεία του βρέφους –όποια κι αν είναι η ταυτότητά του- με μια κατάσταση ευμάρειας, και ειρήνης. Αυτά λίγο πριν από την ανατολή της πρώτης χριστιανικής χιλιετίας.

«Και ο Λόγος σαρξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν». Οσοι δέχονται τον Λόγο απορρίπτουν τα λόγια, και κάνουν τη ζωή τους πρότυπο. Και στην περίπτωση αυτήν, όμως, η ζωή πρέπει ιλαρώς να αντιμετωπίζεται, εφόσον «βίος αγέλαστος μακρά οδός απανδόχευτος». Τούτες τις μέρες, στη Δύση, το εορταστικό πνεύμα είναι διάχυτο. Ολοι θέλουν να ξοδέψουν χρήματα και γίνονται γενναιόδωροι. Ο κόσμος αφήνεται σε διασκέδαση.

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι μέρες των Χριστουγέννων έχουν χάσει τον θρησκευτικό τους χαρακτήρα. Δεν θα αναδιφήσουμε εδώ δόγματα, ούτε θα κάνουμε κατήχηση, αλλά «οι χριστιανικές παραδόσεις ως ιεροτελεστίες για να αντεπεξέλθουμε στον θάνατο, συνεχίζουν να έχουν περισσότερο νόημα απ' όσο οι ακραιφνώς εμπορικές εναλλακτικές λύσεις... Ο θρησκευτικός εορτασμός των Χριστουγέννων είναι τουλάχιστον μια σαφής και λογική ατοπία. Ο εμπορικός εορτασμός τους δεν είναι καν αυτό». (Ουμπέρτο Eκο, από άρθρό του στο «Βήμα της Κυριακής» της 18ης Δεκεμβρίου 2005).

Ας ακούσομεν έσωθεν ημών την προσταγήν του Αποστόλου: «πλατύνθητε», έστω και για μία ημέρα, ανοίγοντας διάπλατα τις θύρες της καρδιάς.

Εγκάρδιες ευχές για χρόνια καλά.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2005 16:49

http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/12/22/1134018.htm

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα