- ΚΛΕΙΔΩΜΑ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΙΛΕ/Η Labolas Glasya.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ Ο ΑDMIN ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ......
ΜΑΣΚΑΡΑΚΟ....
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΖΕ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ...
ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΒΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ....
ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΑΡΡΟΥΣ..
ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Μήπως θελετε να υπογραψουμε και δηλωση όπως επι Μεταξά?
Θα μπορούσες να κλειδώσεις άλλα topics που το εν λόγω μέλος άνοιξε και έδειξε σαφή δείγματα τόσο των προθέσεών του, όσο και της εν γένει συμπεριφοράς του. Ειλικρινά, δεν κατανοώ τον λόγο ή τους λόγους που κλειδώθηκε. Νομίζω πως στο συγκεκριμένο topic αφ' ενός δεν προσεβλήθη ουδείς, αφ' ετέρου δεν ξεπεράστηκαν τα όρια της στοιχειώδους ανθρώπινης ευγένειας

ισως η νεα κυβερνηση ειναι παναθηναικος..και δεν επιτρεπει τους παοκσηδες..
σνιφ και να φανταστεις οτι οι ολυμπιακοι αγωνες ονομαστηκαν ετσι επειδη το ηθελε ο σωκρατης...*
(*ΑΜΑΝ!)
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ/ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ/ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ.
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΤΙΣ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ...ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ.
ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΗΚΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΑ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ....(ΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΟΣΟΦΙΑ /ΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΕΣ..;)
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ...ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ/ΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ.
ΓΚΑΦΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ/ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ:)))
ΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΜ,ΑΔΩΝ....
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ;;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΕΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ....:ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ/ΤΕΚΤΟΝΕΣ/Ν.Α./ΚΑ ΑΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ;
ΔΕΝΚΑΤΑΛΑΒΑ/ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩ;....
ΓΜΤ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΙΟΝ;;;;;ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ...
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΟΝ....ΑΙΟΝ....
ΑΝΤΜΙΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ.
Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ....ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ:)))
(ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ/ΠΑΙΖΩ ΟΜΩΣFLOWER STICKS...KAI MAUAINV KAI ΑΛΥΣΙΔΕΣ....ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΤΕΡΙΚΑ;)))
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ....ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ....
ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ...ΚΑΙ....
ΦΩΣ!!!!!!
(ΠΕΣΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑ..ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ/'Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ....ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ /ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..:)))
ΟΑΝΝΕΣ/ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ/ΑΛΛΑ ΚΑΗΚΕΣ...:)
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Labolas Glasya;;
((ΣΕΞ_ΕΡΩ....;)))
-ΑΝ ΝΑΙ/ΣΤΕΙΛΕ ΜΕΙΛ...
-ΑΝ ΟΧΙ/ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕΙΛ ΕΠΙΣΗΣ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...+ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ...
ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ..:)
ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΙΛ...:))
ΔΕΝ ΥΠΕΝΙΣΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ..ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ..ΕΧΜ..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΑΧΑ....ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ....(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΡΙΑΡΙΑ...)

Technoshamanism
quote:
ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ:)))
Να και ενα καλο!!!
Ειναι και το μονο που καταλαβα!!![]()
![]()
Φιλικα....Κανενας!
quote:
ΟΑΝΝΕΣ/ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ/ΑΛΛΑ ΚΑΗΚΕΣ...:)
Αγαπητή ΑΤΜΑ νομίζω πως προσπαθώ να εκφράζομαι γραπτώς, κατά το δυνατόν με σαφήνεια. Αν στην παρέμβασή μου βλέπεις φλόγες και καψίματα, κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς, δεν σε κατανoώ. Αν θέλεις, γίνε λίγο σαφέστερη

Edited by - Oannes on 21/05/2004 19:33:34
απο την αλλη ομως.επιφυλασομαι και θεωρω πως εχουμε ακομη το δικαιωμα να εκφερουμε αποψη ελευθερα...
αυτο που σε πειραξε με το καηκες ισχυει και για μενα/εξαλλου αν με ξαναδιαβασεις θα καταλαβεις επακριβως.
σταματω εδω ομως επειδη κατ ουσιαν δεν διαφωνουμε /μαλλον δεν εγινα απολυτα κατανοητη/οπως ειπε + ο Κανενας..το μονο που καταλαβε ειναι η ομαδα μου...(ξερεις ηταν το πιο ουσιωδες ...)
λιγα για το ... αιωνιο συμβολο:
ενα κεφαλι(δη>>δαφνοστεφανωμενο*)
ουτε δυο/ουτε τρια.-
*τω νικητη....εγραφε σε μεταλλια που καποτε ετυχε να κερδισω κατοπιν νικης ... /οποιος δεν ετυχε "αθλητης" ποτε δεν θα καταλαβει...τι ειναι ενα ταπεινο στεφανι νικητη απο ελια που μεγαλωνει αιωνια...:)

Technoshamanism
quote:
λιγα για το ... αιωνιο συμβολο:
ενα κεφαλι(δη>>δαφνοστεφανωμενο*)
ουτε δυο/ουτε τρια.-
*τω νικητη....εγραφε σε μεταλλια που καποτε ετυχε να κερδισω κατοπιν νικης ... /οποιος δεν ετυχε "αθλητης" ποτε δεν θα καταλαβει...τι ειναι ενα ταπεινο στεφανι νικητη απο ελια που μεγαλωνει αιωνια...:)
Χμμμ... Τί διαβάζει κανείς στο "αχλαδότυρο"! Νόμιζα ότι μόνο εσωτερικότερα προκύπτουν αυτά...
Άντε να πείσεις μετά, ότι δεν είσαι ...αλέφαντος! ![]()

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
γινομαι αφαντος οπως οι κυριοι κυριες δημοσιοι κατηγοροι..
ωρα για beaute..και διασκεδαση...μερα(+ νυχτα..:) της...Αφροδιτης που'ναι..!![]()
(ειδικα στον ζαλισμενο..μηχανημα>>κανε ενα κιτ κατ...ακομη και ροζ)

Technoshamanism
Ό,τι καλύτερο... για την Αφρογέννητη. Μάκια!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 21/05/2004 20:34:11
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!!![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φιλικα......Κανενας.
Edited by - Σανενακ on 21/05/2004 21:27:34
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φιλικα....Κανενας
Απλά έβηχα.
Κι επειδή εδώ που είμαι δεν είναι κανένας, βρήκα εσένα πρόχειρο
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Φιλικα....Κανενας.