- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
σημερα, επειδη εγω "ανοιγω" την μερα, θα κερασω εγω τα καφεδακια...

Από αύριο το θερμόμετρο ανεβαίνει, και στις αρχές της βδομάδας μιλάνε για καύσωνα πάνω από 40 βαθμούς,που έρχεται από την Αφρική, μετά την Πέμπτη αναφέρουν ότι θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία.Νωρίς νωρίς μας επισκέφτηκε ο καύσωνας φέτος.

κεραστηκατε δροσιστηκα "αφεψιματα"?

Επιστροφή και πάλη στη βάση μας...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Γεια σου φιλαρακι μου Κριε... Τι κανεις βρε ψυχη? πως τα πας?

Krios τι έγινε μετακόμισες που έλεγες ?
και σημερα, εχει πολυ ζεστη... αν και (συμφωνα με το δελτιο καιρου) στην περιοχη μας θα εχουμε καταιγιδες με κεραυνους!
Ο φιλος Κριος, μαλλον θα τελειωσε με την μετακομιση! Ας ελπισουμε οτι θα μας επισκεπτεται συχνα

quote:
PREDATOR-Ο φιλος Κριος, μαλλον θα τελειωσε με την μετακομιση! Ας ελπισουμε οτι θα μας επισκεπτεται συχνα
Εξαρτάται…
μπορεί τώρα να είναι περισσότερο απασχολημένος… ![]()
Τα παγωμένα φραπεδάκια μας και καλά κουράγια στην ζέστη .

εγω μπορει να εχω την χριστιανικη πιστη, αλλα τουλαχιστον, ουτε τον υπερφανατισμο εχω, ουτε αντιδρω τοσο "βιαια" στο διαφορετικο "πιστευω" (ή και οχι) του αλλου!
οποτε, καλυτερα για την δικια σου ηρεμια, να προσπαθησεις να αποτραβηχτεις απο αυτο το "προβλημα" που προσπαθουν να σου επιριψουν τα συγκεκριμενα ατομα

Πως τα πάτε με την ζέστη, την αντέχετε;
Αυτήν την εβδομάδα ανακοίνωσαν ότι ο υδράργυρος θα ανέβει στους 42 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας θα φτάσει του 38 - 39 ή και 40, ανάλογα το μέρος.
Υπομονή, πολλά υγρά κι όχι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο για να μην έχουμε άλλα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Άλλωστε η διαφορετικότητα των απόψεων είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και υγιές για την εξέλιξη του μυαλού μας όταν έχει να προσφέρει και σε εμάς αλλά και στους υπόλοιπους .
Τώρα αν το βλέπω πρόβλημα…
ειλικρινά όχι, ίσα, ίσα, με μαθαίνω μέσα από αυτά τα απλά προβλήματα …
.

quote:
Κάθε αντιπαράθεση φίλε μου PREDATOR μέσα σε ένα διάλογο είναι δεκτή, ειδικά όταν είναι «γόνιμη»…Άλλωστε η διαφορετικότητα των απόψεων είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και υγιές για την εξέλιξη του μυαλού μας όταν έχει να προσφέρει και σε εμάς αλλά και στους υπόλοιπους .
Τώρα αν το βλέπω πρόβλημα…
ειλικρινά όχι, ίσα, ίσα, με μαθαίνω μέσα από αυτά τα απλά προβλήματα …
.
απο την αλλη ομως, αλλο η ηρεμη αντιπαραθεση, που γινεται σε ηρεμα πλαισια, και αλλο η παραλογη, που μονο μας στενοχωρει, γιατι ισως λεμε κατι, που υστερα το μετανοιωνουμε!

quote:
Καλημέρα σε όλη την παρέα!Πως τα πάτε με την ζέστη, την αντέχετε;
Αυτήν την εβδομάδα ανακοίνωσαν ότι ο υδράργυρος θα ανέβει στους 42 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας θα φτάσει του 38 - 39 ή και 40, ανάλογα το μέρος.
Υπομονή, πολλά υγρά κι όχι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο για να μην έχουμε άλλα...
In anticipation of my resurrection...
σημερα, το παει για βροχη, οποτε δεν εχει τοση ζεστη οσο τις προηγουμενες μερες!
απο βδομαδα, που για Κοζανη λενε οτι θα φθασει και τους 39, τοτε θα σου απαντησω φιλε Incubus για το αν αντεχω! ![]()
το πολυ πολυ, να μην ανεβω στην δουλεια καθολου ![]()

Καλέ μου φίλε elo θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο γόνιμος διάλογος μας βελτιώνει όλους και μας κάνει να γνωρίζουμε καλύτερα και τον εαυτό μας αλλά και τους συνομιλητές μας.
Όταν όμως για τον άλφα ή βήτα λόγο ξεφεύγει πλέον από τα πλαίσια του διαλόγου μια συζήτηση και οι διαφωνίες γίνονται κραυγές, και ή συζήτηση πέφτει σε επίπεδα δημοτικού ή λιμανιού τότε είναι πολύ δύσκολο ακόμα και ο πιο ήρεμος συνομιλητής να διατηρήσει την ψυχραιμία του, και πιστεύω ότι το να ξεφύγει μία συζήτηση, και να πάρει άλλη τροπή, οφείλεται κυρίως σε άτομα που δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν την έννοια του διαλόγου, είτε λόγω ισχυρογνωμοσύνης, είτε λόγω φανατισμού και παρωπίδων.
Πιστεύω ότι βασικό στοιχείο σε ένα διάλογο είναι πρώτα να μάθουμε να ακούμε πραγματικά τι έχει να μας πει ο συνομιλητής μας,και μετά να εκθέτουμε την άποψή μας πάντα με λογικά επιχειρήματα, χωρίς να προσβάλουμε τις απόψεις του άλλου.
Και όχι να νομίζουμε ότι ακούμε αλλά εκείνη την ώρα να ετοιμάζουμε ήδη τις αντιρρήσεις μας μέσα στο μυαλό μας,γιατί αν συμβαίνει το δεύτερο τότε είναι σαν εκ των πρωτέρων να έχουμε "έτοιμο λυμένο το ζωνάρι μας για καυγά" και όχι για διάλογο.Έτσι ξεκινούν "συζητήσεις" που δεν καταλήγουν πουθενά αφού μοιάζουν σαν να παίζουν διελκυστίδα οι συνομιλητές μεταξύ τους, ή καταλήγουν σε κλειδώματα θεμάτων και απενεργοποιήσεις μελών.