- Προς Διαχειριστική Ομάδα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Παραθέτω από το site της Καθημερινής :
"Η στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας βρίσκεται μέσα στις προτεραιότητες της τουριστικής πολιτικής όπως τόνισε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος κατά τη διάρκεια χθεσινής του επίσκεψης στον νομό. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε μία σειρά μέτρων μεταξύ των οποίων τη λειτουργία γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τη δημιουργία ενός διεθνούς κέντρου ναυταθλητικού τουρισμού στη λίμνη Καϊάφα με κύρια δράση το θαλάσσιο σκι."
ΑΡΧΙΣΑΜΕ!!!!!
Δημιουργία διεθνούς κέντρου ναυταθλητικού τουρισμού στη φυσικής ομορφιάς λίμνη Καϊάφα με δράση το "επί πληρωμή" θαλάσσιο σκι.
Αλήθεια, ο φίλος Άρης ποιον ρώτησε γι' αυτό το μέτρο;
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
http://groups.yahoo.com/group/spora-se-svolous/
και που διαδίδεται μέσω email είναι η παρακάτω, την οποία αναρτούμε και σ' αυτό το θέμα, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να συμβάλλει με την ενεργό παρουσία του:
|

quote:
ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Όταν λες τώρα, εννοείς......ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ;;;
Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ντροπή! Μόνο αυτό έχω να πω. ![]()
![]()
Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 13/12/2007 23:46:07
quote:
Gretel, ok. Να το καταλάβω και να το δεχτώ (ως έναν βαθμό βέβεα) το να είσαι off topic η να σπέρνεις ανέμους και να χαλάς ένα θέμα που και που. Αλλά αυτό είναι αποδεκτό, μόνο εάν είσαι απλά ένα μέλος, όχι συντονιστής.Ντροπή! Μόνο αυτό έχω να πω.
Nτροπή μου !!! Αίσχος μου!!! Σε ανάγκασα να γράψεις πάνω από 2 λέξεις!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αχαχα νάσαι καλά Εχέμβροτε μου έλειψες!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ακούς εκεί...