- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ρε δε πας να κανεις κανενα μπανιο να συνελθεις....
Nai, ypopte, molis bghka apo to mpanio, freskoloysmenh, myrizw omorfa kai perimenw ton Admin kai thn Amalia gia.... trellitses. Zhleyeis?????????????
Kaizer, agaph moy, mhn sygxhzesai me ton ka8e anohto. Apo monos toy fanerwnei th mikrothta toy. Spase ki esy plaka opws oloi mas. Ki esy, allzzaro megale! As toy dei3oyme loipon aytoy kai twn... synergatwn poso enwmeno einai to.... Aderfato edw mesa, (!!!), poy xilioi kaloi xwrane, alla o diaolos ap e3wwwww, oyyyy 666!!!!
quote:
Να ξερετε ομως οτι σας εχουν εντοπισει κι ''αλλοι''.Και εγω δεν θα τολμουσα να τα βαλω ποτε μαζι τους.
Kala, e??? Poly fobos milame.... Sketo 8riller.... Katse na kleidwsw....
quote:
Ειμαι πολυ λογικος ακομα.
Nai, oti peis esy....
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Έχω γνωρίσει στη ζωή μου ***** και *****. Κανα δυό απο αυτούς εδω μέσα. Εσύ όμως είσαι χωρίς αμφιβολία ο *****!
Καλά, ρε φίλε, έκανες ολόκληρο θέμα μόνο και μόνο γιατί ο Admin σου έκλεισε ένα topic? Σκέψου τον κόπο που καταβάλει αυτό το άτομο (όποιο και αν είναι) για να λειτουργεί αυτό το forum. Επιτρεπει ακόμα και
Αν δεν το χεις πάρει χαμπάρι μέχρι τώρα ξύπνα! Σε έχουμε για πλάκα εδώ *****! Ο κλόουν του forum, αυτό είσαι!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Συνέχισε, φίλε μου! Όλοι εδώ σπάμε απίστευτη πλάκα!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
και ποιος ητανε πισω του???
shake it ngw! we're behind you!
Μας είχες υποσχεθεί φωτογραφίες, αποκαλύψεις κτλ. στην αρχή. Έχεις τίποτα απο αυτά να δείξεις?
Το παρόν μήνυμα τροποποιήθηκε γιατί περιείχε ανάρμοστες εκφράσεις, ενάντια στους κανονισμούς εγγραφής των μελών στο forum αυτό
Υ.Γ. ngw, περιμένω με ανυπομονησία τα τελευταία σου σχόλια για το 'αδελφάτο''. Μη μας κόβεις τώρα πάνω στο καλύτερο! Α, επι τη ευκαιρία, θέλω να σου πω πως έχεις πλέον γίνει το είδωλο μου. Συνθίζω να πέρνω αυτόγραφα απο τα είδωλα μου. Πότε να συναντηθούμε να μου υπογράψεις ένα αυτόγραφο στον *****?
είμαι νέο μέλος που εδώ και και ώρα προσπαθώ να καταλάβω τι σκοπό έχει αυτό το forum... Τελικά... Εγω βρήκα αυτό το forum ψάχνοντας στοιχεία για τον Πυθαγόρα... Ήμουν χαρούμενος που βρήκα ένα τέτοιο forum... Τώρα καταλαβαίνω γιατί σίγουρα βρήσκεται στο χείλος του γκρεμού... Θέλω να πιστεύω ότι οι πραγματικοί δημιουργοί ξέραν τι θα πει πολιτισμος αξιοπρεπεια και πάνω από όλα σεβασμος στην ιδεολογία του άλλου... Γιατί μια ιδέα για κοινωνικές πνευματικές επιστημονικές θρησκευτικές συζητήσεις να φτάνει να μιλάει για φυλακές και να τοποθετει χυδαίες εικόνες είναι κατάντια...
Τωρα θα μου πειτε που να βρουμε ποιος ειναι ο ngw (ονομα, διευθυνση, κλπ) - ισως αν στελναμε email στους διαχειριστες των "αλλων" φορουμ που τον εδιωξαν κλωτσηδον (και που φαινεται πως τον γνωριζαν καλα) να το μαθαιναμε ευκολα.
Αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα και να γελαω (χαχαχα) λυκισια!!
ngw, οπως ειπες :
"οχι δακρια τωρα ουτε να ριχνουμε τις ευθυνες σε αλλους.Ο καθενας ας κανει τον απολογισμο του.Και ας αναλογιστει τις πραξεις του"
ΑΔΔΑΡ ΑΣΟΥΡ, θα συμφωνήσω με την τοποθέτησή σου. Όντως και τέτοια συμπεράσματα μπορούμε να τα εξάγουμε από καταστάσεις σαν αυτή και να βοηθήσουν σαφώς στην κατανόησή μας σχετικά με τις πολύπλοκες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις του σημερινού μας κόσμου. Βέβαια τα συμπεράσματα που μπορούμε να εξάγουμε από αυτήν τη "Συζήτηση" δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο αυτή παραμένει Ενεργή ακόμη...
ngw, τι συμβαίνει;; Δεν σου βγαίνει το ένα "κόλπο", πιθανολογείς ότι θα σου βγει το άλλο - με τη Συντονίστρια amalia; Θα πρέπει να προσέξεις πάντως λίγο γιατί έχεις αρχίσει να ακροβατείς επικίνδυνα...
Σου είπα και προηγούμενα να "μην φοβάσαι". Ορίστε, εδώ, ο ALOS(
) σου έχει προσφέρει έναν από τους πλέον ασφαλής τρόπους για να μην ανιχνεύεσαι!
Μην φοβάσαι λοιπόν αγόρι μου! Ωππππ, λάθος... η συνήθεια βλέπετε! ![]()
Σου δίνονται δύο επιλογές πλέον:
- Να απαντήσεις με σαφήνεια στις ερωτήσεις που σου έκανα παραπάνω.
- Να μας αποκαλύψεις, επιτέλους, αυτά τα "γαργαλιστικά" που μας έχεις "υποσχεθεί" μέρες τώρα. ![]()
Υπάρχει βέβαια και μία 3η... αλλά αυτή, όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, είναι προδιαγεγραμμένη. ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------