ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ksenitia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
KaizerΜέλος
31/08/2004, 09:54:30
ngw... Έχω μια απορία. Γιατί ρε φίλε τέτιοα μανία με την κακομοίρα την αμαλία? Θα έλεγα πως η κοπελιά ήταν η μόνη που ήταν ευγενική μαζί σου, αφού όλοι οι υπόλοιποι απλά σε σκυλοβρίζουμε, όπως αξίζει σε ένα σούργελο σαν εσένα...
Μας κατηγορείς οτι ήμαστε αδελφές... Για πες μας για τη δική σου σεξουαλική ζωή... Φαντάζομαι πως θα ναι η γκόμενα σου( άμα έχεις βρει δηλαδή καμία τόσο απελπισμένη για να σου κάτσει). Στραβή, κουτσή, κουλή και φυσικά με νοημοσύνη ανάλογη του επιπέδου σου...Κάτω του μηδενός!
Πάρε χαμπάρι ένα πράγμα. Γενήθηκες απο σκισμένη καπότα ρε! Για αυό είσαι τόσο καθυστερημένος!
Αι στο διάολο σκατομπινέ σε έχει σιχαθεί η ψυχή μου (δεν μπορείτε να φανταστείτε τη απόλαυση που είναι να τον βρίζω).
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

Kronos22Μέλος
31/08/2004, 10:06:37
quote:

Έλα ένα βηματάκι ακόμα, σεβαστή μου αλεξανδριανή φελάχα...που έλεγε και το παλίο τραγουδάκι.
Ένα βηματάκι και... Eσύ θα κερδίσεις την (μπιράλ) μια που είσαι σοβαρή και δεν πίνεις ή μαρί σε πίνει το ριμάδι;
Που είσαι, μην πατάς μαρί (νησιώτικο το μαρί γάρ) το γκαζόν... Για το αποτύπωμα θα φαίνετε και εσύ θα ψένεσε στις εκάστοτε μ@λ@κί...
Από αποκαλύψεις πάμε καλά, όπως πάντα, άρωστη που ζουλεύεις για δεν μπορείς να έχεις!
Έλα ένα βηματάκι ακόμα ρούφο...
Ποσα e-mail εστειλες σήμερα σεβαστή;

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ADMIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ/ΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΩΒΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ.

Σεβαστοί φίλοι καλημέρα και πάλι.
Δεν αλλάζω τίποτα από το πρώτο post...
Νομίζω ότι δεν πρέπει να απαντούμε άλλο στον φιλοκατήγορο, φιλοψεύτη και δίχως αξιοπρέπεια άτομο ngw.
Εάν έχει κατηγορίες (για συγκεκριμένα άτομα) να πάει όπου θέλει να τις καταγγήλει, τα forums του esoterica.gr πρέπει να τα αφήσει στην ησυχία τους!
Διότι τo esoterica.gr και τα forums είναι ένας διαδυχτιακός χώρος που η συμετοχή όλων μας του δίνει ύπαρξη. Έτσι πολλές φορές O Admin και οι συντονιστές έρχονται σε "δεύτερη μοίρα" χωρίς όμως να μειώνεται η συμαντική θέση τους στο χώρο όπου και έχουν περισσότερο ένα συμβουλευτικό χαρακτήρα.
ngw αρκετά έπαιξες, με την δημοκρατική άποψη και την ευγένεια της φιλοξενίας του Admin, των συντονιστών, των μελών. Ήρθε η ώρα να πας όπου νομίζεις (μόνο μάθε τρόπους εάν θες να μείνεις) και μάλιστα να μας καλέσεις μάρτυρες για να υπερασπιστούμε εκείνα τα όσα φιλοκατήγορα πρεσβεύεις...
Ξέρεις, θα μπορέσεις να μας δείξεις και από κοντά τις αποδείξεις σου.
ngw επειδή θα πάω ταξίδακι στα "εξωτερικά" σε λίγες μερούλες, κάνε γρήγορα τις ενεργειές σου για να μην χάνω φάσεις!!!
Έχω την περιέργεια στο αίμα μου.

KaizerΜέλος
31/08/2004, 10:17:34
Με λύπη μου β΄λέπω πως κάποια μέλη του forum εξακολουθούν να βλέπουν το παρόν topic αν ένα σοβαρό θέμα, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά θέματα για συζήτηση στο esoterica. Παιδιά, πρέπει να καταλάβετε οτι ο ngw είναι ένα άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό είναι ολοφάνερο...Και φυσικά δεν έχει καμία αποκάλυψη να κάνει, αν είχε θα το 'χε κάνει προ πολλού.
Δεν συμφωνώ καθόλου όμως στο οτι ο ngw πρεπει να φύγει! Το παρόν topic είναι ένας έξοχος τρόπος για να εκτονονόμαστε μετά απο δύσκολες συζητ'ησεις σε άλλα topic πάνω σε έναν ηλίθιο που το αξίζει. Προσωπικά διασκεδάζω απίστευτα σε αυτό το topic και όπως έχω ξαναπεί, το θεωρώ ως ένα απο τα πιο επιτυχημέα του esoterica!
ANIKHTΩN AΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

31/08/2004, 12:18:30
ngw.

Εφαρμόζεις τη θεωρία του "ή είσαι μαζί μας ή εναντίον μας".

Ξέρεις, το πιο εύκολο πράγμα είναι να ρίχνει κανείς λάσπη, χωρίς να έχει την ικανότητα να αποδείξει τα λεγόμενά του.

Και το πιο δύσκολο είναι να εκφράσει τη θέση του - και όχι τη στείρα αντίθεσή του - με επιχειρήματα.
Μπορείς να εκφράσεις οποιαδήποτε ενόχλησή σου στο χώρο, αλλά μιλώντας πλέον συγκεκριμένα και όχι με υβριστικές και δυσφημηστικές φράσεις.

Μπορείς επίσης να αναπτύξεις την άποψή σου, για οποιοδήποτε θέμα.

Όλα τα άλλα είναι εκτός τόπου, γιατί, αφού πρώτα σε ευχαριστήσω για την πληροφόρηση, θα πρέπει να σου πω πως εδώ είμαστε ενήλικες, που είμαστε υπεύθυνοι για τις αποφάσεις μας.

Άρα, δε χρειαζόμαστε κάποιον να μας συνετίσει.

Ζήσε τη στιγμή.

31/08/2004, 13:43:42
ngw Απειλές από κοριτσάκια δε δέχομαι !!!!!! ( Στο Topic που κλειδώθηκε )

Ούτε με φοβίζουν τα υπονοούμενα, από εκεί και πέρα αν έχεις κάτι να μου πεις ή γενικότερα να μας πεις μπορείς να πεις «Είμαι ο Τάδε και ξέρω αυτά και αυτά και αύριο πρωί πηγαίνω στον εισαγγελέα και τα καταθέτω ενόρκως έχοντας πλήρη γνώση του νόμου».

Διότι αν είχες απλή και όχι πλήρη γνώση του νόμου θα ήξερες πως όταν κάποιος έχει στοιχεία που στοιχειοθετούν ποινικό αδίκημα και δη σε βαθμό κακουργήματος και δεν τα καταθέτει στις υπεύθυνες αρχές γίνετε συνεργός και διώκετε και ο ίδιος.

Άντε γιατί πολύ παίξαμε.

Ο κακός λύκος

31/08/2004, 14:40:19
ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

31/08/2004, 16:56:54
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ <<ΚΛΗΔΩΝΟΥΝ>> ΚΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΡΑΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.
31/08/2004, 17:58:16
Δεν τις καταλαβαίνω αυτού του είδους τις επεμβάσεις//αφού όλα φαίνονται έτσι, προς τι ο κόπος???
Απλά μια απορία...

31/08/2004, 18:57:12
Eγώ , θα αποχωρήσω .. αλλά πρίν το κάνω αυτό θα ήθελα να πώ δύο λόγια.

Είναι ανέντιμο και άνανδρο ειδικά για εναν ανδρα το να κρύβεται πίσω απο τις οθόνες , απρόσωπα, και να κατηγορεί με ψευδείς κατηγορίες κάποιον που δεν τον γνωρίζει..

Ο Παναγιώτης (ngw) εφαρμόζει αυτή την τακτική γιατί εχει πρόβλημα ψυχολογικό.
Απο μικρός εμαθε να ικανοποιεί τις σεξουαλιστικές του ανάγκες χειροκινήτως και την τακτική αυτή χρησιμοποιεί ακόμα μέχρι και τώρα.
Δεν είναι τυχαίο οτι τον αποκάλεσα μ$%##%^%α, τον αποκάλεσα έτσι με αντικειμενική εννοια και οχι βριζοντάς τον.

Τέλος θα ήθελα να του εφιστήσω την προσοχή , να μην ντροπιάζει το ανδρικό φύλο.
Παναγιώτη, κόψε τις κακές συνήθειες..

31/08/2004, 19:01:02
Valnta ο σκοπός όλων αυτών των επεμβάσεων, δεν είναι να μην φαίνονται οι επίμαχες λέξεις και εκφράσεις, αλλά να μην γίνονται!

Μέσα στα πλαίσια αυτού του σκοπού, σε πολλές λέξεις και φράσεις επεμβαίνουμε με κόκκινη διαγράμμιση και σε κάποιες λιγότερες περιπτώσεις, με κόκκινα αστεράκια. Αυτό είναι λογικό, γιατί με την διαγράμμιση γίνεται φανερό, ποιο είδος εκφράσεων είναι αυτό το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνεί με τους κανονισμούς που διέπουν τις συζητήσεις στα forums. Είναι δε μία διαδικασία, η οποία ακόμα και μέσα από έναν μηχανισμό "λογοκρισίας" δεν στερείται διαφάνειας, σχετικά με το σε ποιες εκφράσεις επεμβαίνουμε.
Οσον αφορά δε τις περιπτώσεις με τα "αστεράκια", όπως καταλαβαίνεις οι εν λόγω εκφράσεις είναι πολύ κάτω από το επίπεδο κοσμιότητας, ώστε να επιτρέψουμε ακόμα και το να είναι εμφανείς...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!