- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λοιπόν δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να σχηματίζονται ομάδες και να ερευνούν "άγνωστους" -για τον πολύ κόσμο- αρχαιολογικούς χώρους. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι φωτογραφίες της πρώτης σελίδας έχουν ενδιαφέρον. Πάντως δεν νομίζω οι αρχαιολόγοι να αγνοούν αυτά τα μέρη, σίγουρα θα έχουν γίνει ανασκαφές και μελέτες. Τις έχετε υπόψιν σας; Συμφωνούν με τις δικές σας έρευνες;
Από κει και πέρα, έχω διάφορες απορίες.
quote:
Το Ινστιτούτο Ερευνών ΑSΑΝΑ ιδρύθηκε το 1971 στην ΧΑΜΑ της ΣΥΡΙΑΣ με ιδρυτικά μέλη τον Ι. Γεωργιάδη, Χ. Σιδηροπούλου, και επιστήμονες από 13 χώρες καθώς και τον ορισθέντα ως «Αρχηγό» των ερευνών Γ. Πάλμο.
Ποιοί είναι οι Γεωργιάδης και Σιδηρόπουλος και γιατί ιδρύθηκε στην Συρία;
Ο Πάλμος τι επαγγέλεται; Είχα την εντύπωση ότι μέχρι τώρα δήλωνε ανεξάρτητος ερευνητής..;
Αυτά προς το παρόν. Θα ήθελα να μας δώσετε μερικές σύντομες απαντήσεις στα παραπάνω, μέχρι να ετοιμαστεί το site.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Χρυσέ κλόουν,Τέτοιες συμβουλές από κάποιον που πιστεύει ότι το Δωδεκάθεο δεν έχει σχέση με το Χριστιανισμό δε δέχομαι...
Αλλος εχει το ονομα κι αλλος την χαρη.
quote:
Να ξαναπώ ότι προσωπικά μου λέει πολλά το ότι γράφτηκες στο φορουμ λίγο μετά αφ'ότου άνοιξα αυτό το topic και τα περισσότερα μυνήματά σου αναφέρονται ειρωνικά και εξεφτελιστικά προς εμάς και το ΑΣΑΝΑ γενικότερα...
Δεν το βρίσκω τυχαίο!
Από την άλλη βλέπω εμφανή κακοπροαίρετη βούληση.Ευτυχώς, λοιπόν, που δε σε ...καταπίνουμε αμάσητο!
Συνέχισε τη δουλειά σου, λοιπόν, εσύ, απτόητος και δίνε αναφορά!
Ο νοών νοήτο.ουδέν οίδα"
Με τετοια παρανοια, αντε να πιστεψει κανεις τις ιστοριες γι αυτους που σας "καταδιωκουν".
Που δινω αναφορα? Στο Κ.Ι.Σ. την CIA? την μοσαντ?
Για να δουμε το βρηκατε?
Ο χρυσος
ενα e-mail εστηλα πριν απο 3-4 μερες και ακομα να απαντησουν ...
για κάποιο ινστιτούτο ασκήσεων αναπνοής γιόγκα. Συγκεκριμένα
έτσι ονομάζεται η σχολή της κ.Πετρουλάκη της γυμνάστριας.
Μου ήρθαν δεκάδες ερωτήσεις στον νού. Οι 10 καλύτερες...
01.Σε τί αποσκοπεί η ύπαρξη του ινστιτούτου αυτού;
02.Τί κρυφο υπάρχει σε υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους;
βάζω και εγώ δύο φωτο ανακαλύψεών μου...(έστω οτι έχω
και εγώ ίδρυμα ονόματι anasana - ατάκα απο παλιά διαφήμιση)
Ανακάλυψη Κυκλώπειας Θύρας 
Ανακάλυψη Πύλης Άγνωστου Αρχαίου Ιερού
03.Ποιός ο λόγος της κρυπτομανίας όταν αυτή αποσκοπεί στην
ενημέρωση αυτών που τελικά θα ενδιαφερθούν για το θέμα;
04.Τί θετικό προσφέρει στην αρχαιολογία το ινστιτούτο;
05.Ποιοί και πόσοι αρχαιολόγοι ασχολούνται με τις έρευνες;
06.Τί φοβάται πολέμιους αφού γνωρίζει τόσες κρυφές τεχνολογίες;
07.Γιατί δέχεται ή θα δεχθεί χρήματα απο τους πολέμιούς του,
έστω και φανερά με το πρόσχημα της καθαρής αλήθειας;
08.Είναι το ίδρυμα μέλος των "πολέμιών" του;
09.Αν ναί, χαρτογραφεί-φακελώνει τους πολίτες αυτούς;
Στις ερωτήσεις 7 8 και 9 δεν περιμένω απάντηση αληθινή αφού
είμαι και εγώ υποψιασμένος. Όπως λένε μήν ρωτάς μπαρμπέρη άν
θές καθόλου κούρεμα.
10.Επιμένει ο κ.Πάλμος στους ισχυρισμούς του περι Λιαντίνη;
(οτι βρίσκεται ζωντανός και καλά στην Ν.Αμερική)
Το πιστεύω που μου έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα είναι οτι
ακόμα και η ενασχόληση με θέματα ιστορικής και αρχαιολογικής
σημασίας σε καιρούς χαλεπούς όπως αυτοί που διανύουμε είναι
μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης απο τα
βασικά του προβλήματα. Λύωντας αυτά μπορούμε και έχουμε το
ελεύθερο να σκεφτούμε το οτιδήποτε. Όχι οτι δεν είμαστε
ικανοί και ελεύθεροι να λύσουμε τα αρχαιολογικά, όμως όταν
αυτά υπερκεράζουν των προβλημάτων του σήμερα δείχνει πιθανό
δόλο.
Απο την άλλη η μή ενασχόλησή μας με την νεώτερη και σύγχρονη
ιστορία που μας έφερε στην Νεότερη και σύγχρονου τύπου
"δημοκρατία" στην οποία έχουμε πλέον το ύποπτο όλοι μας,
ξεχνούμε τα βασικά για το πότε οι Έλληνες και έπειτα η Ελλάς
είχε επίσημη ύπαρξη, πώς προέκυψαν τα σύνορά μας ανα δεκαετία,
ποιός ο λόγος δημιουργίας της Ε.Ο.Κ. και έπειτα ποιός & τι μας
έφερε στο σημείο υπέρογκου χρέους. Οι οικονομικές προεκτάσεις
είναι δυστυχώς οι βασικές αφού ο νόμος του χρήματος υπερτερεί
αυτή την στιγμή οποιονδήποτε άλλο. Ρεαλιστικά.
Αν δεν κατανοήσουμε & λύσουμε τα βασικά της σύγχρονης ύπαρξής
μας ώς Έλληνες, ΠΩΣ θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις ρίζες
στις οποίες θέλουμε και να μελετήσουμε αλλα καί να φτάσουμε;
(θέλω να ακούσω & τις απαντήσεις στις ερωτήσεις της Ostria)![]()
Δεν είμαι αντίθετος σε καμία περίπτωση σε κινήσεις τύπου ΑΣΑΝΑ. Αλλά όπως επισήμανε και κάποιος άλλος εδω, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ονοματίζουμε έναν χώρο ο οποίος ασχολείται με την Ελλάδα, με ανατολίτικα ονόματα. Μήπως θέλετε να μας πείτε ότι αυτοί είναι οι πρωτοπόροι της γνώσης; Παιδιά όλοι απο μας τα πήρανε, τα ξαναζεστάνανε και μας τα σερβίραν για δικά τους. Μην τρελλαθούμε...
Όσο για την άποψη εδω μέσα που την ακούω και αλλού (βλέπε Γεωργιάδης) και βγάζω σπυράκια ότι δήθεν η ορθοδοξία είναι συνέχεια του αρχαίου πνεύματος θα έλεγα να προσέχουμε λίγο και να μην μπλέκουμε την "Λ"ούτσα με την βούρτσα. Ε όχι ρε παιδιά έλεος...
Δεν θέλω να εμπλακώ σε τέτοια συζητηση, αλλά ανοίχτε και λίγο τα μάτια και το μυαλό σας. Η σχέση τους είναι τόση όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο...
Αυτό που ήθελα να επισημάνω σε αυτήν καθ' εαυτήν την ομάδα είναι ότι πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια, αλλά καλό θα είναι να προσέχει να μην πέφτει σε φαιδρότητες και ψέμματα και καταντήσει σαν τον Γιαννόπουλο ο οποίος είναι διάτρητος στα βιβλία του απο το πλήθος των ανακριβειών...
Καλή συνέχεια...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
Edited by - Απέριττος on 17/07/2005 00:51:06
Το ΑΣΑΝΑ θυμιζει λεξη Hebrew.
quote:
Με τετοια παρανοια, αντε να πιστεψει κανεις τις ιστοριες γι αυτους που σας "καταδιωκουν".
Που δινω αναφορα? Στο Κ.Ι.Σ. την CIA? την μοσαντ?
Για να δουμε το βρηκατε?
![]()
![]()
![]()
Y.Γ.
Μου φενεται πως εχει δημιουργηθει φαινομενο liako.gr, ολοι ξερουν ολοι μιλουν, ολοι εχουν κρυφα και ολοι στην ιδια λεκανη...η συνεχεια ειναι γνωστη.
quote:
Nortrin δεν νομίζω ότι έχει κανείς κακές προθέσεις απέναντι στην ΑΣΑΝΑ, (εγώ τουλάχιστον όχι)
Είμαι σίγουρος φίλε μου ότι δεν έχεις κακή πρόθεση.
quote:
απλά όταν παραθέτουμε κάποια στοιχεία πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και τον αντίλογο που μπορεί να προκύψει, διαφορετικά ας διαβάσουμε περισσότερο και ας επανέλθουμε αργότερα εάν μπορούμε ή αν όχι ας σιωπήσουμε.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, θα φροντίσω να την τηρήσω την επόμενη φορά.
Απλώς να σου πω ότι ποτέ δεν είπα ότι έχω εξειδικευμένες γνώσεις σε κάποια θέματα, απλώς παρέθεσα κάποιες φωτό από ανακαλύψεις του ινστιτούτου και θα επανέλθω με περισσότερες!
Φίλη Ostria,
quote:
Πάντως δεν νομίζω οι αρχαιολόγοι να αγνοούν αυτά τα μέρη, σίγουρα θα έχουν γίνει ανασκαφές και μελέτες. Τις έχετε υπόψιν σας; Συμφωνούν με τις δικές σας έρευνες;
Φροντίζουμε να ενημερώνουμε με δελτία τύπου μετά από κάθε ανακάλυψη στο αρχαιολογικό συμβούλιο, το υπουργείο πολιτισμού, τις εκάστοτε τοπικές αρχές και αν υπάρχει στην περιοχή, το εκάστοτε "τοπικό" αρχαιολογικό μουσείο.
Σου παραθέτω ένα μικρό κομμάτι από το τελευταίο δελτίο τύπου που εξεδώσαμε στις 7/7 (Θα φροντίσω σε λίγο καιρό να το περάσω ολόκληρο):
"Η περιοχή χρήζει εκτεταμένων ανασκαφών και διαμόρφωσης του κάστρου [........]
Η περιοχή του ναού χρήζει ανασκαφών και μελέτης [.......]
Ο χώρος χρήζει αμέσου προστασίας και ανασκαφών [.......]
Οι ανωτέρω ανακαλύψεις χρήζουν Αρχαιαστρονομικών αναλύσεων παλαιολογικών μελετών, Αρχαομετρικών μετρήσεων και Αναλύσεων Μοριακής Τεχνολογίας και υποβρύχιας παλαιοσεισμολογίας"
Προς έκπληξη, οι κρατικές αρχές έχουν αρχίσει να απαντούν στις επιστολές μας και στα δελτία τύπου και δείχνουν συνεργάσιμες.
Οι απαντήσεις τους βέβαια δε σημαίνουν και άμεση κινητοποίηση για ανασκαφές λόγω έλλειψης ...κονδυλίων (τι άλλο?).
quote:
Ποιοί είναι οι Γεωργιάδης και Σιδηρόπουλος και γιατί ιδρύθηκε στην Συρία;
Καταρχάς είναι η Χαρά Σιδηροπούλου.
Είναι από τους πρώτους συνεργάτες του κ.Πάλμου αλλά δε θα ήθελα να πω περισσότερα για αυτούς μέχρι να πάρω την άδειά τους ή να δημοσιευτούν τα βιογραφικά τους.
Το ΑΣΑΝΑ ιδρύθηκε στη Συρία λόγω της συμμετοχής των ανωτέρω και προεδρεύοντος του κ.Πάλμου στο Σύλλογο Φίλων Ελληνοαραβικού Πολιτισμού.
Δε σημαίνει κάτι αν αυτό εννοείς, απλώς έτυχε να βρίσκονται εκεί λόγω του ΣΦΕΠ, όπως προείπα, εκείνη την περίοδο.
quote:
Ο Πάλμος τι επαγγέλεται; Είχα την εντύπωση ότι μέχρι τώρα δήλωνε ανεξάρτητος ερευνητής..;
Έχει σπουδάσει ψυχολογία και σκηνοθεσία, παρ' όλ' αυτά έχω την εντύπωση ότι δεν ασχολήθηκε πολλά χρόνια με αυτά, ίσως και καθόλου.
Φίλε eirw,
quote:
ενα e-mail εστηλα πριν απο 3-4 μερες και ακομα να απαντησουν...
To mail το έστειλες την Παρασκευή, ούτε 2 μέρες δεν πέρασαν, αλλά ούτως ή άλλως ο κ.Πάλμος βρίκεται με ομάδα συνεργατών σε αποστολή και δε μπορεί να σου απαντήσει.
Θα το κάνει φυσικά μόλις επιστρέψει.
Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε άλλος είναι αναρμόδιος για να σου απαντήσει.
Πρέπει να σου ζητήσω μία συγγνώμη εκ μέρους του ινστιτούτου για την καθυστέρηση.
Φίλε ALOS,
To "ΑΣΑΝΑ" αποτελεί, σύμφωνα με τον κ.Πάλμο, αρχαίο ιερό όνομα της Αθηνάς.
Ουδεμία σχέση δεν έχει με γιόγκες και πετρουλάκηδες...
Τώρα στις ερωτήσεις σου:
quote:
01.Σε τί αποσκοπεί η ύπαρξη του ινστιτούτου αυτού;
02.Τί κρυφο υπάρχει σε υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους;
03.Ποιός ο λόγος της κρυπτομανίας όταν αυτή αποσκοπεί στην
ενημέρωση αυτών που τελικά θα ενδιαφερθούν για το θέμα;
04.Τί θετικό προσφέρει στην αρχαιολογία το ινστιτούτο;
05.Ποιοί και πόσοι αρχαιολόγοι ασχολούνται με τις έρευνες;
06.Τί φοβάται πολέμιους αφού γνωρίζει τόσες κρυφές τεχνολογίες;
07.Γιατί δέχεται ή θα δεχθεί χρήματα απο τους πολέμιούς του,
έστω και φανερά με το πρόσχημα της καθαρής αλήθειας;
08.Είναι το ίδρυμα μέλος των "πολέμιών" του;
09.Αν ναί, χαρτογραφεί-φακελώνει τους πολίτες αυτούς;
10.Επιμένει ο κ.Πάλμος στους ισχυρισμούς του περι Λιαντίνη;
(οτι βρίσκεται ζωντανός και καλά στην Ν.Αμερική)
1. Μία πιο εμπεριστατωμένη απάντηση θα μπορούσε να σου δώσει ο κ.Πάλμος.
Γενικά όμως να σου πω, ότι ο σκοπός του ΑΣΑΝΑ είναι να αλλάξει ΟΛΑ όσα ξέραμε για την Ιστορία μας και να προβάλει την αλήθεια. Πιστεύουμε ότι όλα ξεκίνησαν από τους Έλληνες και συλλέγουμε συνεχώς στοιχεία για να το αποδείξουμε.
Φανταστείτε ότι μετά από έρευνα στη Σλοβακία και σχετικό μας αίτημα, από τα έγγραφα που μας απέστειλε επίσημα η κυβέρνηση της Σλοβακίας μας ανακοινώνουν ότι έχει βρεθεί άγαλμα απεδιδόμενο στην Αφροδίτη 22.000 ετών!
Παρ' όλ' αυτά η ελληνική ιστορία αρχίζει το 3.500-4.000πΧ...
2. Φίλε μου δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας "κρυφό"...
Αν θες αποσαφήνισέ το.
3. Δεν υφίσταται κρυπτομανία.
Απλώς δε μπορούν να παρατεθούν στοιχεία μέσω του διαδικτύου ΠΡΙΝ δημοσιευθούν, για να αποφευχθεί πιθανή αναδημοσίευση από επιτήδιους.
Όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι, λέει ο πάνσοφος λαός μας.
4. Μα φυσικά "καινούριες" ανακαλύψεις. Πίστεψέ με, όταν το κράτος και κατά συνέπεια το αρχαιολογικό συμβούλιο ασχοληθεί σοβαρά με αυτές, τότε πιθανότατα να μιλάμε για ανατροπή (αν και είναι "βαριά" η λέξη ανατροπή) του αρχαιολογικού στάτους κβο!
5. Το ποιοι και πόσοι επιφυλλάσομαι να το απαντήσει ο κ.Πάλμος μόλις επιστρέψει από την αποστολή όπως προείπα.
Απ' όσο γνωρίζω, όμως, οι μελέτες γίνονται σε αρχαιολογικό εργαστήριο με τη μέθοδο του "δείγματος".
Δεν είναι όμως επίσημες, γι' αυτό παροτρύνουμε τις κρατικές αρχές (όπως έγραψα και παραπάνω) να προβούν σε μετρήσεις.
6. Κρυφές τεχνολογίες? Πάλι δε σε καταλαβαίνω φίλε μου.
Αν εννοείς τη θερμοφωτάυγεια δεν έχει να κάνει με κρυφές τεχνολογίες ή κάτι τέτοιο.
Τις ερωτήσεις 7,8,9 ευχαρίστως να τις απαντήσω αν προσδιορίσεις ποιους εννοείς "πολέμιους" γιατί νομίζω ότι έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.
10. Όσον αφορά το θέμα του Λιαντίνη, ο κ.Πάλμος αναπαρήγαγε πληροφορίες (υποτίθεται έγκυρες) από πρώην στενούς συνεργάτες του Λιαντίνη και τώρα κατά τη γνώμη μου εκτίθεται ανεπανόρθωτα.
Κάτι που του έχω πει άλλωστε.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
quote:
η ενασχόληση με θέματα ιστορικής και αρχαιολογικής
σημασίας σε καιρούς χαλεπούς όπως αυτοί που διανύουμε είναι
μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης απο τα
βασικά του προβλήματα
Δε νομίζω να το πιστεύεις πραγματικά αυτό.
Αν όμως το πιστεύεις, τότε πρέπει να σε διαβεβαιώσω ότι η δραστηριότητά μας δεν αποσκοπεί φυσικά στον αποπροσανατολισμο του κόσμου... Αλίμονο...
quote:
Αν δεν κατανοήσουμε & λύσουμε τα βασικά της σύγχρονης ύπαρξής
μας ώς Έλληνες, ΠΩΣ θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις ρίζες
στις οποίες θέλουμε και να μελετήσουμε αλλα καί να φτάσουμε;
Κοίταξε, σίγουρα δε θα μπορέσομε να λύσουμε τα πολλά προβλήματα του ελληνικού λαού αλλά αν θες την προσωπική μου γνώμη πιστεύω ότι η λύση τους βρίσκεται στο παρελθόν και όχι στο μέλλον.
Αυτή είναι, όμως, μεγάλη συζήτηση και αυτός δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να γίνει.
Πάντως, δεν έχεις άδικο...
Φίλε Απέρριτε,
Έχεις απόλυτο δίκιο για τους αρχαιολόγους στην Ελλάδα, τουλάχιστον τους καρατικούς.
quote:
δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ονοματίζουμε έναν χώρο ο οποίος ασχολείται με την Ελλάδα, με ανατολίτικα ονόματα.
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Το ινστιτούτο ονομάζεται ΑΣΑΝΑ και όχι ASANA, απλώς το δεύτερο αναφέρεται πολλές φορές μετά από πολυετή δράση του ινστιτούτου στο εξωτερικό.
Για κανέναν άλλο λόγο.
quote:
Μήπως θέλετε να μας πείτε ότι αυτοί είναι οι πρωτοπόροι της γνώσης; Παιδιά όλοι απο μας τα πήρανε, τα ξαναζεστάνανε και μας τα σερβίραν για δικά τους. Μην τρελλαθούμε...
Ποιοι πρωτοπόροι της γνώσης? Αυτοί δεν υπήρχαν!
Φίλε μου λες αυτό το οποίο εμείς προσπαθούμε να αποδείξουμε!
Απλώς να σημειώσω ότι οι μεσανατολικές χώρες κρύβουν πολλά μυστικά για την αρχαία ελληνική ιστορία (και γραμματεία) λόγω του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εξ' ού και η ίδρυση και δράση του ΣΦΕΠ.
Σε αυτό το θέμα θα επανέλθω στο μέλλον πιο αναλυτικά.
quote:
Αυτό που ήθελα να επισημάνω σε αυτήν καθ' εαυτήν την ομάδα είναι ότι πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια, αλλά καλό θα είναι να προσέχει να μην πέφτει σε φαιδρότητες και ψέμματα και καταντήσει σαν τον Γιαννόπουλο ο οποίος είναι διάτρητος στα βιβλία του απο το πλήθος των ανακριβειών...
Φίλε μου ευχαριστούμε πολύ για τη συμβουλή και χαίρομαι που οι γνώμες μας ταυτίζονται για τον άνθρωπο που αναφέρεις, πράγματι έχει γίνει το παράδειγμα προς αποφυγήν.
Φίλε Hermes,
quote:
By the way...
Το ΑΣΑΝΑ θυμιζει λεξη Hebrew.
Αν το άκουγε αυτό ο Πάλμος θα είχε βγάλει αφρούς και θα άλλαζε αμέσως το όνομα!
χαχαχαχαχα!
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Edited by - χρυσος Κλωνος on 17/07/2005 16:12:15
Ο έτερος ομιλητής σιώπησε λιγότερο σίγουρος από ότι ήταν πριν μερικές στιγμές. Η συζήτηση συνεχίσθηκε και ο δεύτερος ομιλητής, όντας πολυταξιδεμένος και πλούσιος εμπειριών, θυμήθηκε πως κάποτε συνάντησε έναν Αμερικανό επιστήμονα και συζητώντας μαζί του όπως συζητούσε με «εμάς» για παρόμοια θέματα, ο Αμερικάνος του είπε: «ασχολείστε με τον Πλάτωνα και προβληματίζεστε για την τεχνολογία των προγόνων σας, τούτο δεν είναι κακό μα κοιτώντας συνεχώς στο παρελθόν αφήνετε σε εμάς το μέλλον» (ήταν η εποχή των μεγάλων επιτυχιών του Αμερικανικού Διαστημικού προγράμματος)..
Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως αυτόν τον δεύτερο ομιλητή τον θαύμασα και τον μίσησα διότι είχε καταφέρει με απόλυτους λογικούς συνειρμούς, κινούμενος εντός της επιστήμης να ανατρέψει τον πρώτο και όταν δοκίμασα να επέμβω στην κουβέντα και εμένα (ήταν ένα «σοκ» που δοκίμαζα για πρώτη φορά)..
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως οι περισσότερες αρμόδιες αρχαιολογικές υπηρεσίες (καθώς ορισμένες δήλωσαν αναρμόδιες για σας απαντήσουν) όπως φαίνεται από την αλληλογραφία στο Τ.Μ. ήταν αρνητικές στις απόψεις / θεωρίες του κ. Πάλμου.
Ότι είχα να πω στο συγκεκριμένο θέμα το είπα,
Να έχετε καλή συνέχεια.
Edited by - XD on 17/07/2005 19:17:57
Edited by - XD on 17/07/2005 19:19:26