- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Νομίζω όμως πως δεν έχουμε καμία ένδειξη από κανένα γέροντα για την ακριβή ημερομηνία αλλά ούτε και για τον μήνα.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι γέροντες έβλεπαν ένα μεγάλο κακό προς το τέλος του Καλοκαιριού (πυρκαγιές Πελλοπονήσου)και θεώρησαν ότι πιθανό να έχουμε πόλεμο.
Όποιος έχει σοβαρές ενδείξεις γαι τον Οκτώβριο άς μας τις θυμίσει.
Εκλησιάζομαι τακτικά στην Μονή Σταυροβουνίου στη Κύπρο, (είναι άβατη σε γυναίκες και οι μοναχοί είναι υπόδειγμα)και δεν αντιλήφθηκα καμία ανυσηχία των μοναχών.
yp
ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΜΙΑ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ" ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΟΠΟΥ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ.ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΛΟΓΙΚΗ "ΒΓΑΖΕΙ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΥΓ1 ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?
ΥΓ2 ΦΙΛΕ ΜΗΤΣΑΚΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ,ΠΗΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Πολλοί μαζί και εγώ έχουμε πάει στο Όρος ή μαθαίνουμε ότι μαθαίνουμε από κάπου.
Σαν συνέπεια αυτό έχει να το πληροφορήσουμε γιατί πιστεύουμε πως αυτή την υποχρέωση έχουμε!
Δεν βγήκε κάποιος από εμας ή εγώ αφού μιλάω για μένα, να πεί έκανα τους τάδε συνειρμούς και έβγαλα το τάδε αποτέλεσμα που είναι πιθανό να βγούν.
Ότι μας είπαν το μεταδόσαμε, άλλοι το είπαν.
Και επειδή έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας τα είπαν τα δέσαμε.
Σπύρο φίλε μου το ξανά άλλαξα το κινητό, θα σου δώσω το καινούριο.
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ.ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΛΟΓΙΚΗ "ΒΓΑΖΕΙ" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Νομιζω οτι κανεις ενα μεγαλο λαθος!!! ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, η Ελλαδα ηταν που υπεγραψε παρα πολλα Αμυντικα Μνημονια και Συμβολαια προμηθειας εξοπλισμων με την Ρωσια... (TOR M1, OSA-AK S-300(με τους Κυπριους).. οταν ηρθε η ΝΔ, τι εκανε για τους εξοπλισμους??? ΤΙΠΟΤΑ... Μονο Αμερικανικα F-16 παρηγγειλε, και μαλιστα απο 2 φορες! και αν παραμεινει... θα παει στην μεγιστη μειωση των δαπανων για εξοπλισμους (παντα αμερικανικης προελευσης) στο 25%... ενω οι Τουρκοι, εχουν αυξησει το ποσοστο ΞΑΝΑ, στο 10%...
Το να εχεις ενα "σωληνα" με τους Ρωσους... δεν ειναι δα και τοσο σημαντικο, απο την στιγμη που η Ρωσια, ΑΠΑΙΤΕΙ να πουλησουμε πολλα μεριδια σε Ιδιωτες, αλλιως χανουμε και το ποσοστο που εχουμε!

quote:
3 χρονια, τρια μεγαλα θεματα εκατονταδες σελιδες, χιλιαδεσ απαντησεις. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξετε το τιτλο τοθ θεματος σε ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για ΜΑΚΡΥΝΟ πολεμο???
Πεσ' τα χρυσοστομε!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ GCHAT OΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.
-ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ?
ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΠΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
-ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΡΑ?
-*-ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?
---ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ?
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ? Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΗΛΙΟΥΣ ΓΟΥΣΗΔΕΣ?
--------ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΙΡΟΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!!!!
-ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!
-Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
-ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ THN ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ----ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ ΑΛΛΟ!!!......KERRY KING!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!
quote:
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ ΑΛΛΟ!!!......KERRY KING!!!
Η μόνη επεξήγηση που υπάρχει, πάντα στο συγκεκριμένο κεφάλαιο και χάρτη, είναι ότι πρόκειται για «χάρτη των κυριοτέρων ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Γερμανία και την κατεχόμενη Ευρώπη, όπου θανατώθηκαν εκατομμύρια κρατούμενοι».
Σε προηγούμενες και επόμενες σελίδες, υπάρχουν άλλοι χάρτες της ίδιας ιστορικής περιόδου με τα κανονικά σύνορα και χωρίς την ονομασία Μακεδονία.
Εκ μέρους των συγγραφέων του βιβλίου ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Σβολόπουλος δήλωσε: «Ο συγκεκριμένος χάρτης, για το Ολοκαύτωμα, απεικονίζει μια παράνομη, απ' άκρου εις άκρον, ναζιστική Ευρώπη, στο πλαίσιο της οποίας συντελέστηκε το συγκεκριμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και η οποία ουδέποτε αναγνωρίστηκε από την Ελλάδα ή τη διεθνή κοινότητα.
»Αποτελεί ολίσθημα η απόδοση οποιασδήποτε αποδεικτικής αξίας στον παρανοϊκό αυτό σχεδιασμό. Το βιβλίο είναι αυτονόητα, στο σύνολό του, σαφώς και αταλάντευτα τοποθετημένο υπέρ των ελληνικών απόψεων για την ιστορία της Μακεδονίας» καταλήγει ο κ. Σβολόπουλος.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μήπως κάνουμε την τρίχα-τριχιά ?
Λέω εγώ τώρα....