ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Την Κατάρα μου ν' έχεις! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Την Κατάρα μου ν' έχεις! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

CYBERMASTER61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
08/12/2004, 07:17:14
Τελικά, αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό......

αστέρια μου όμορφα εσείς!

έτσι, συνεχίστε να κάνετε ότι κάνετε μη και δεν καταλάβει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει... χε χε... το κάρφωμα και το ξεκάρφωμα είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος...! Το οποίο εν συνεχεία θα βάλουμε στην πίτα και ο "τυχερός" που θα το πετύχει την Πρωτοχρονιά, θα πάρει για δώρο το παράσημο της ανοιχτής παλάμης..!

και για να έρθω στα καθ'ημάς τώρα...!

quote:
Τελικά δεν χάνω κάτι που δεν πηγαίνω στο θέατρο...

κακώς πολυλατρεμένη μου ! πολύ κακώς μπορεί το σενάριο να είναι προβλέψιμο και οι ηθοποιοί μέτριοι, αλλά οπωσδήποτε κανείς χαλαρώνει και ξεφεύγει λιγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας..

quote:
με μπερδεψατε
για ποιον λετε ρε παιδια?
ποιος ειναι πισω απο την μασκα?

βρε βρε.... πάλι εδώ εσύ? και θες να σηκώνεις και ξένες μύγες βλέπω....! αν και βέβαια σου πάει και σένα το σχέδιο... δεν σου πάει όμως το χρώμα, εσένα θα σου πρότεινα φόρμα παραλλαγής των ειδικών δυνάμεων... Πως λέμε Κύριε των Δυνάμεων, ένα πράμα? αυτό!

quote:
βλεπω χωρεσες και εσυ τελικα ακολουθησες την διαιτα που σου προτεινα?
σοκολατακια και γλυκισματα?

κοίτα να δεις... η αλήθεια είναι ότι στριμώχτηκα λίγο στην πόρτα για να μπω.... αλλά τα κατάφερα! χε χε..! είπα αντί για σοκολατάκια και γλυκίσματα να φάω μία ολοκληρη τούρτα και μετά να τρίβω ευχαριστημένη την κοιλίτσα μου...ώπα! τώρα που το σκέφτομαι όμως, όταν θα έρθει η ώρα προσδιορισμού της εισόδου.... μηπως δεν θα έχω κατά σατανική σύμπτωση τον απαιτούμενο αριθμό μηνυμάτων? θα έχω ας πουμε 40.356 μηνύματα και η είσοδος θα επιτρέπεται από τα 40.357?

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
GALADRIEL ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!!!
--------------------------------------------------------------------------------

συμβαινει συνεχεια πιστεψε με

είναι που δεν σταματάει η γλώσσα μου ώρες ώρες... μη το μπερδεύετε με την σκέψη αυτό...

quote:
τι συμπτωση!!! και εγω το ιδιο
λες να μας εμπνεει ο χωρος?

καταρχήν φρούτε! αυτό το δέχομαι ως δήλωση και πέρνα γρήγορα από το ταμείο για την εγγραφή σου!και δεύτερον ομολογώ πως ο χώρος είναι αστείρευτος έμπνευσης!

quote:
και ηρθε η ωρα της καταρας
"που να γινει η μασκα σου ορατη απο ολους και οσο και να προσπαθεις να την βγαλεις να μην μπορεις"

χε χε....για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος φρούτε! για όλα!

και τέλος ένα μήνυμα προς το νέο μέλος που τόσο σκληρά και "άστοχα" πήραμε όλοι από τα μούτρα....και πολύ αμφιβάλλω ότι θα ξαναδούμε να συμμετέχει σε θέματα του φόρουμ γενικότερα, εκτός αν πρόκειται για τίποτα καταραμένα σαν αυτό εδώ...

καλό μου παιδί... η υπομονή μου είναι όπως βλέπεις ατελείωτη, όπως και τα υπόλοιπα εσωτερικά μου χαρίσματα (τα εξωτερικά άστα είναι άλλη ιστορία), η δική σου όμως βλέπω ότι εξαντλείται....

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

08/12/2004, 10:25:55
και μια μικρή ιστοριούλα για να χαλαρώσουμε λίγο άγιες μέρες που 'ναι....

" Ενας Σύντομος Αλλά Χρήσιμος Οδηγός Κοινωνικής Ανυπακοής

Για να διαπραχθει μια επανάσταση, απαιτούνται δύο πράγματα : Κάποιος ή κάτι για να εξεγερθείς εναντίον του, και κάποιος να μην την κοπανήσει, δηλαδή να παρουστιαστεί και να κάνει την εξέγερση. Το ένδυμα ειναι συνήθως ανεπίσημο και αμφότερες οι πλευρές μπορεί να είναι υποχωρητικές σχετικά με το χρόνο και τον τόπο, αλλά εάν κάποια απ' τις φατρίες δεν καταφέρει να παρευρεθεί, ολόκληρη η επιχείρηση κινδυνεύει να 'χει άσχημη έκβαση. Κατά την Κινέζικη Επανάσταση του 1650 καμιά πλευρά δεν προσήλθε, κι η προκαταβολή της αίθουσας κρατήθηκε.
Οι άνθρωποι ή τα κόμματα που εναντίον τους εξεγείρονται καλούνται "καταπιεστές" και αναγνωρίζονται εύκολα, μια και είναι φανερό ότι μόνο αυτοί το γλεντάνε το πράμα. Οι "καταπιεστές" συνήθως είναι σε θέση να ακούνε μουσική απ' το ραδιόφωνο αργά τη νύχτα χωρίς να τους ουρλιάζουν οι γείτονες. Εχουν καθήκον να διατηρήσουν το status quo, μια κατάσταση κατά την οποία το καθετί παραμένει όπως είναι, αν και είναι πιθανό να υπάρχει προθυμία να βάφεται το σπίτι κάθε δύο χρόνια.
Οταν οι "καταπιεστές" γίνονται πολύ αυστηροί, έχουμε αυτό που είναι γνωστό σαν αστυνομικό κράτος, όπου απαγορεύεται κάθε διαφωνία, όπως τα πνιχτά γέλια, εμφανίσεις με παπιγιόν, ή να αναφέρεσαι στο δήμαρχο αποκαλώντας τον "Ο Κοιλαράς". Οι πολιτικές ελευθερίες είναι τα μέγιστα μειωμένες σ' ένα αστυνομικό κράτος, και η ελευθερία του λόγου είναι άγνωστη, αν και το να κάνεις γκριμάτσες σε δίσκους γραμμοφώνων επιτρέπεται. Απόψεις που κριτικάρουν την κυβέρνηση δεν επιτρέπονται, ειδικά όσες αναφέρονται στη χορευτική δεινότητα των μελών της κυβέρνησης. Η ελευθεροτυπία είναι επίσης περιορισμένη και το κυβερνών κόμμα είν' αυτό που χειρίζεται τις ειδήσεις, επιτρέποντας στους πολίτες ν'ακούνε μονάχα θεμιτές πολιτικές ιδέες και ποδοσφαιρικά αποτελέσματα που δε δημιουργούν ανησυχία στον πληθυσμό.
Οι ομάδες που εξεγείρονται καλούνται "καταπιεσμένοι" και θεώνται συνήθως να περιφέροντι εδώ κι εκεί, να γκρινιάζουν και να ισχυρίζονται ότι έχουν πονοκεφάλους. (Πρέπει να σημειωθεί ότι οι "καταπιεστές" ουδέποτε εξεγείρονται κα ουδέποτε επιχειρούν να γίνουν "καταπιεσμένοι", αφού μια τέτοια ενέργεια συνεπάγεται αλλαγή εσωρούχων.) "

Γ.Αλλεν, Χωρίς Φτερά

χε χε... μεγάλε Γούντι!

δείτε το κι ως "κατάρα" λατρεμένη μου

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

5y20609Νέο Μέλος
08/12/2004, 13:13:37
ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ?Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ,Ο ΝΕΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ)!ΤΥΓΧΑΝΩ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ.ΚΙ ΑΥΤΗ Η AMALIA TI ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ?ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ...

5y20609Νέο Μέλος
08/12/2004, 13:33:23
ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ (ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ) ΚΑΤΑΡΑ:ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΟ ΝΕΟΠΑ ΠΟΥ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ , ΚΛΙΚΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!

ΑΡΣΕΝΙΚΑ,Ο ΝΕΟΠΑΣ

08/12/2004, 13:44:14
χε χε... οκ "αρχάριε" ό,τι πεις!

Θηλυκά,Galadriel

WARNING !

CYBERMASTERΜέλος
08/12/2004, 16:14:46
quote:
quote:
GALADRIEL ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ!!!!

συμβαινει συνεχεια πιστεψε με

είναι που δεν σταματάει η γλώσσα μου ώρες ώρες... μη το μπερδεύετε με την σκέψη αυτό...

Ε ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.... ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ.......

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΑΡΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑΣ????
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΑΜΑ ΚΑΠΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...????
ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΑΜΑΛΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....

Ε ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
GAREDRIEL ΣΤΙΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!!!!(Ε ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΗ ΥΠΟΝΕΙΑ....)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

[img]http://www.dlarc.org/n3sig/fireinthesky2.JPG" width="480" height="360">

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

08/12/2004, 16:33:15
5y20609

Η κυρίως θεματολογία των συζητήσεων που φιλοξενούνται στα forums του ESOTERICA.gr, δεν αντιπροσωπευέται από την παρούσα συζήτηση.
Ο παρον χώρος, εξυπηρετεί περισσότερο την ανάγκη παλιών μελών για πιο χαλαρές συζητήσεις, οι οποίες ωστόσο είναι σχετικές με τη γενικότερη θεματολογία του χώρου, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο.

Σαν χώρος, η ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", δημιουργήθηκε πριν από 2 περίπου χρόνια, ως απάντηση στην ανάγκη των μελών (τα οποία ήδη συμετείχαν σε άλλες συζητήσεις των forums) να εκφράσουν το χιούμορ τους, το καλλιτεχνικό τους ταπεραμέντο, τη δημιουργική τους φαντασία, ή απλά την άποψή τους σε πιο γενικά θέματα.

Αναμένουμε -και συγχρόνως προσκαλούμε- ως εκ τούτου, από τα καινούργια μέλη μας, να συμμετέχουν στις συζητήσεις των θεμάτων που πραγματεύονται το αντικείμενο του χώρου αυτού.

Σε διαφορετική περίπτωση, και εάν δεν υπάρχει από μέρους σου ενδιαφέρον για τις άλλες συζητήσεις, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της εισόδου σου εδώ.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

CYBERMASTERΜέλος
08/12/2004, 16:39:39
quote:
Ο παρον χώρος, εξυπηρετεί περισσότερο την ανάγκη παλιών μελών για πιο χαλαρές συζητήσεις

Ε ΓΚΟΥ ΧΟΥ ΓΚΟΥ ΧΟΥ ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΑΜΑΛΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙΣ!!!

quote:
Σε διαφορετική περίπτωση, και εάν δεν υπάρχει από μέρους σου ενδιαφέρον για τις άλλες συζητήσεις, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της εισόδου σου εδώ.

ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!
ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΜΑΛΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΠ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ (ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΕ ΑΜΑΛΙΑ....)

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

5y20609Νέο Μέλος
08/12/2004, 16:44:07
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΕΝΕΡΩΤΕ CYBERΑΠΟΤΕΤΟΙΕ,ΖΗΛΕΥΕΙΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΜΑΛΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ.Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ (Π.Χ. CYBERΑΠΟΤΕΤΟΙΟΣ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΗ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΑ, Ο ΝΕΟΨ

08/12/2004, 18:27:01
Βλέπω αγαπητέ "αρχάριε", ότι ακολουθείς την γνωστή σου τακτική του να απευθύνεσαι επιλεκτικά στους συμμετέχοντες σε μία συζήτηση. Δεν είναι κακό αυτό, απλά αναγνωρίσιμο.

Αγαπητέ , πως το είπε ο "αρχάριος" cyberαποτέτοιε... χε χε... δε σου λέω , δε σου λέω...! έτσι για να σε κρατάω σε αγωνία!

α! και "αρχάριε" και άχαρε φίλε μας το σεβασμό σου προσπάθησε να τον κρατήσεις για τον εαυτό σου και λίγο....

Θηλυκά (είπαμε για να σε κάνω να τσιρίζεις), Galadriel

WARNING !

26/10/2005, 13:00:49
Φίλες και φίλοι,

με τη γλυκειά ανάμνησης της προηγούμενης, 1ης παρείστικης φιλοσοφικής συνάντησης (Π.Φ.Σ.) που έγινε περίπου πριν ένα μήνα ανακοινώνουμε εδώ τη δεύτερη Π.Φ.Σ.!!!

Η πρόταση είναι για την μεθεπόμενη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, 21:00, και σα χώρος συνάντησης προτείνεται ένα καταπληκτικό καλλιτεχνικό καφενείο στην Κηφισιά (λεπτομέρειες αργότερα). Και μια και ο Νοέμβρης είναι σκοτεινός, ζοφερός και μυστηριώδης, προτείνεται σαν αρχικό θέμα συζήτησης "Η Ψυχή".

Υπενθυμίζουμε ότι οι "παρείστικες" αυτές συζητήσεις μας είναι ανοικτές σε όλους. Αρκεί να δηλώσετε ρητά τη συμμετοχή σας σε αυτό το ιστονήμα. Προσκαλούνται, βέβαια, όλοι οι θρυλικοί Π.Φ.Σ.ίτες της πρώτης φιλοσοφικής συνάντησης και εκείνοι που ήθελαν αλλά εκ των περιστάσεων δε μπόρεσαν να έρθουν.

Ας δούμε, λοιπόν, τις συμμετοχές...

morpheausΜέλος
26/10/2005, 16:35:25
Καλησπέρα
Είναι εύκολο, επειδή δεν έχω ξανα πάρει μέρος σε τέτοια συνάντησει,
να μου εξηγίσει κάποιος τι συζητήσεις γίνονται και αν μπορώ να έρθωτι χρειάζεται να κάνω?

Ευχαριστώ.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

26/10/2005, 16:49:46
quote:
όλοι οι θρυλικοί Π.Φ.Σ.ίτες της πρώτης φιλοσοφικής συνάντησης

...

Φίλε Αστροψυχή,
εγώ θέλω πρώτο τραπέζι-πίστα,
εντάξει ???

quote:
Καλησπέρα
Είναι εύκολο, επειδή δεν έχω ξανα πάρει μέρος σε τέτοια συνάντησει,
να μου εξηγίσει κάποιος τι συζητήσεις γίνονται και αν μπορώ να έρθωτι χρειάζεται να κάνω?

Φίλε morpheaus
το μόνο που χρειάζεται να κανεις είναι να φέρεις κάτι ανάλογο ή υπέρτερο της τσικουδιάς του Ριζίτη....

αλλά να μη σου βάζουμε δύσκολα tasks από την αρχή,
σου τη χαρίζουμε για την πρώτη φορά!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 26/10/2005 16:55:10

26/10/2005, 17:58:22
Και σήμερα μόλις αναρωτιόμουν αν θα γινόταν ξανά μια δευτερη Π.Φ.Σ. για να έρθουμε όσοι δεν πήραμε μυρωδιά απο την πρώτη,και να 'μαστε! Μέσα λοιπόν και εγώ με χαρά εκτός απρόοτου μιας και δεν μένω Αθήνα.
Το μέρος και η ώρα ακούγονται μια χαρά απο αύριο κοιτώ για τσίπουρο!

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

26/10/2005, 19:33:02
Χαιρετώ σας!
Επειδή μου άρεσε η τελευταία μας συνάντηση, σκέφτομαι να συμμετέχω
αν δεν δημιουργώ πρόβλημα στην ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ.(πλάκα κάνω)

Τί έγινε Αστροψυχή;

Τι θα μας φέρεις ΠΥΘΑΓΟΡΑ;

karmaΜέλος
26/10/2005, 20:09:09
Αγαπητοί φίλοι, γεια σας και από εμένα !

quote:
... προτείνεται σαν αρχικό θέμα συζήτησης "Η Ψυχή".

Ψυχή χωρίς κάρμα δε γίνεται !!!

Θα σας δω όλους εκεί !

Φιλικά

26/10/2005, 20:12:05
quote:
Τι θα μας φέρεις ΠΥΘΑΓΟΡΑ;

Συμβουλή του Πυθαγόρα
προσοχή στο Μανδραγόρα
προσοχή στο Μανδραγόρα
κρύβει μυστικά και δώρα

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

26/10/2005, 20:22:48
Αν είμαι καλά θα έρθω. ΄Ηταν υπέροχα την προηγούμενη φορά.
Φιλιά και αγάπη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.[Μου΄μαθες το κρασί να πίνω, ως την τελευταία σταγόνα,γουλιά να μην αφήνω στο ποτήρι,μου ΄μαθες την ψυχή να δίνω στου ορίζοντα τη σκάλα, στα μάτια σου να γίνω ένα χατήρι.Κι εγώ σου έχω μάθει το γιορτάσι, να πίνεις σ΄ένα στόμα, όλη την πλάση].

morpheausΜέλος
27/10/2005, 13:40:40
Καλησπέρα
μήπως είναι εύκολο κάποιος που είχε ξαναπάει να μου πεί τι συζητίσεις κάνατε?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος

27/10/2005, 14:03:28
Φίλε Morpheaus, δεν έχουμε κάποιο αυστηρό πλαίσιο συζητήσεων, γιατί (και εδώ νομίζω ότι έχω "πιάσει" κάποια σκια αμφιβολίας στην ερώτηση σου) το να είχαμε ένα πολύ αυστηρό πλαίσο συζητήσεων σημαίνει ότι το πράγμα μπορεί να πήγαινε "αλλού". Ε, λοιπόν, με αυτό το "αλλού" εμείς καμία σχέση!