- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Παρε και αυτο και δες γιατι ψηφισαμε Φιλανδια και οχι ξενερωτους
Rock ´n roll angels bring thyn hard rock hallelujah
Demons and angels all in one have arrived
quote:
PRAGMATA POY DEN MPOROYN KAPIOI NA KATALABOYN PROSPA8OYN NA TA MEIOSOYN BAZONTAS THN ETIKETA OTI EINAI MPOYRDOLOGIES.
DHKAIWMA TOYS.
ονομαζω μπουρδολογιες πραγματα που αυτοαναιρουνται
για πες μου βρε πανο μεσο του dna μεταφερονται πληροφοριες στους απογονους
απο την στιγμη που μεταφερονται πως και οι γονεις του παιδου που μεγαλωσε στην ζουγκλα απο ζωα δε ντου ειχαν μεταφερει μεσω dna την βασικη πληροφορια(που θα επρεπε να εχει αποτηποθει στο dna γιατι ειναι γνωστη χιλιαδες χρονια)οτι βαζοντας το χερι σε βραστο νερο το χερι γινετε σουπα;;;;;;
και να σου πω και που αλλου εισαι λαθος σε αυτη την μπουρδολογια
ας πουμε οτι εχεις δικιο και οτι μπορεις να επεμβεις πανω στο dna και σε οτι υπαρχει γυρο σου
για να σταματησεις την διαδικασια παραγογης σουπας με το ιδιο σου το χερι πρεπει να γνωριζεις οτι υπαρχει κινδυνος ωστε να επιβληθεις και να υπερυσχισεις
στην περιπτωση της μη γνωσης δινεις εντολη για να υπερ ευεσθητοποιηθουν οι αμυντικοι σου μηχανισμοι
αυτα τα λιγα περι μπουρδολογιας
τωρα για τους λορντι δεν τους εβγαλαν πριν εναν μηνα τους εντυσαν και τους ειπαν πηγαιντε δωστε το μηνυμα
οι λορντι αν δεν με απατα η μνημη μου εμφανιζονται ετσι γυρω στα 10 χρονια
για να γινεις πιστευτος διορθωσε τις τεραστιες μπουρδολογικες σου αναταραξεις που εχεις στην θεωρια σου και θα εχεις περισοτερους πιστους
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
CRISS ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=-6888112787967661311&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=-3659227985429276909&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=-142204076897070839&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=-8861662559738278919&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=8585708815733640448&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=330678221355250570&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=-8373865447691201209&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=-5492418518597491212&q=CRISS+ANGEL
http://video.google.com/videoplay?docid=8960158077733009093&q=DAVID+BLAINE
http://video.google.com/videoplay?docid=5637176852102388825&q=DAVID+BLAINE
http://video.google.com/videoplay?docid=-5568031186216827673&q=DAVID+BLAINE
http://video.google.com/videoplay?docid=2512407783558703395&q=DAVID+BLAINE
http://video.google.com/videoplay?docid=-2171995751244209000&q=DAVID+BLAINE
http://video.google.com/videoplay?docid=7333287685484390109&q=DAVID+BLAINE
http://video.google.com/videoplay?docid=3115744153550266118&q=DAVID+BLAINE

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
quote:
ονομαζω μπουρδολογιες πραγματα που αυτοαναιρουνται
για πες μου βρε πανο μεσο του dna μεταφερονται πληροφοριες στους απογονους απο την στιγμη που μεταφερονται πως και οι γονεις του παιδου που μεγαλωσε στην ζουγκλα απο ζωα δε του ειχαν μεταφερει μεσω dna την βασικη πληροφορια(που θα επρεπε να εχει αποτηποθει στο dna γιατι ειναι γνωστη χιλιαδες χρονια)οτι βαζοντας το χερι σε βραστο νερο το χερι γινετε σουπα;;;;;;
AGAPHTE FILE GIGENH EGW DEN EIPA POTE OTI TO PISTEYW SYSTHMA TWN GONEWN METAFERETAI MESW TOY DNA STO PAIDI AYTA EINAI DIKA SOY LOGIA.
EXEIS DEI ESY KANENA PAIDI POY NA GENH8EIKE KAI NA EXEI TIS GNWSEIS TWN GONEWN TOY?
EGW EIPA OTI TO PAIDI STHN AFRIKH DEN EIXE KANENAN GYRW TOY GIA NA TOY METAFEREI TIS GNWSEIS TA PISTEYW KAI TIS 8EWRIES TOY.
ME LIGA LOGIA DEN DHDAXTEIKE DEN HKSERE DEN PISTEYE OTI TO BRASTO NERO MPOREI NA TON KAPSEI KAI GIA AYTO KAI DEN KAHKE EINAI TOSO APLO OSO AKOYGETAI.

PaNo
αυτη η φραση εχει γινει του συρμου τον τελευταιο καιρο.Γιατι την κακοποιεις ετσι ρε συ Πανο;Αν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται αποδειξε το μας.Τι σημαινει εντελει αυτο που λες;Πραγματικα με βαζεις σε σκεψεις γιατι την ακουω συνεχεια να την επαναλαμβανεται χωρις νοημα.Ιδιαιτερα μαθηματα σας κανουν πως να απαντατε ή παπαγαλιζετε φρασεις χωρις να σκεφτεστε;
quote:cult
Ρε Πανο,η κυπρος αποκλειστηκε.Τι ειναι αυτα που λες επιτελους;
Παρε και αυτο και δες γιατι ψηφισαμε Φιλανδια και οχι ξενερωτους
αν και δεν γουσταρω τα "θεατρικα" σοου στην ροκ, επιτελους εσβυσαν τα γλυκαναλατα ποπ ![]()
εγω ειχα πει να στειλουμε την Δομνα Σαμιου να τραγουδησει το τζιβαερι ή τον Δημητρη Πουλικακο να πει το σκονη πετρες λασπη, κι οχι λειψανα σαν του Βησαριωνα με μπαλαντες...

quote:
AFOY SOY ARESANE TOSO POLY TA PALIKARIA, AGORASE TO CD TOYS ,PERNA TO MESA SE ENA MOYSIKO PROGRAMA OPOS TO COOL EDIT AS POYME, PEKSTO ANAPODA KAI TOTE 8A DEIS PERI TINOS PROKEITE PRAGMATIKA.
Φίλε PaNo, στα 16 μου έπαιζα το In Leaguw with Satan των Venom ΑΝΑΠΟΔΑ και ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΩΝ για να σοκάρω την οικογένειά μου και τους γείτονές μου. Τα μουσικά μου γούστα ξεκινάνε από Trance και Electronica και καταλήγουν σε atmnosperic death metal. Και ξέρεις κάτι ? Δεν μου καιγεται καρφάκι αν ο άλλος τραγουδάει για τον σατανά ή για την Μαρία με τα κίτρινα. Αν μου αρέσει το όλο αποτέλεσμα (μουσική και ατμόσφαιρα) εγώ θα το ακούσω. Σου λέω επίσης πως στο λύκειο είχα γεμίσει το βιβλία μου με 666, ανάποδες πεντάλφες και ότι άλλο παλαβό μπορείς να σκεφτείς. Και όμως, δεν έχω αγγίξει μυρμήγκι στην ζωή μου και έχω υπάρξει τόσο ανιδιοτελής που αρκετές φορές με έχουν χαρακτηρίσει εώς τον ΜΑΛΑΚΑ (συγνώμη συντονιστές αλλά πρέπει να δωθεί η έμφαση γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός με συνόδεψε όλες τις φορές που έβελα τον συνάνθρωπό μου πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον). Μην μου τσαμπουνάς λοιπόν για υποσεινήδητα μυνήματα μέσα από το metal γιατι ή εγώ είμαι σκάρτος δέκτης ή οι άλλοι είναι σκάρτοι πομποί τελικά.
Μην επεκταθούμε άλλο στο metal και το χθεσινό αποτέλεσμα, υπάρχει θέμα και για το metal και για την eurovision οπότε κόπιασε προς τα εκεί για να τα πούμε.
quote:
EGW EIPA OTI TO PAIDI STHN AFRIKH DEN EIXE KANENAN GYRW TOY GIA NA TOY METAFEREI TIS GNWSEIS TA PISTEYW KAI TIS 8EWRIES TOY.
ME LIGA LOGIA DEN DHDAXTEIKE DEN HKSERE DEN PISTEYE OTI TO BRASTO NERO MPOREI NA TON KAPSEI KAI GIA AYTO KAI DEN KAHKE EINAI TOSO APLO OSO AKOYGETAI.
Καλά, το ένστικτό πάει περίπατο δηλαδή ? Το μωρό που τσιρίζει όταν το νερό είναι ζεστό τα κάνει από γνώση ? Τη γατούλα μου Που την έχω από μωρό στα πούπουλα και αγνοεί το θα πει κίνδυνος, μου λες να την αποστειρώσω άφοβα στο νερό ππυ θα βράσω για τα μακαρόνια ? Δεν με έχεις πείσει ακόμα αγαπητέ γιατί απλά δεν νομίζω πως κι εσύ ο ίδιος το πιστεύεις αυτό που λες.
Τι εννοώ ? Θα δεχτώ ότι βλέπεις την πραγματικότητα μέσα από άλλο πρίσμα, το αμα εσύ είσαι στον σωστό δρόμο και εμείς βαδίζουμε στην καταστροφή θα το δείξει το μάλλον. Εσύ λοιπόν που έχεις κατανοήσει κάποια πράγματα, θέλεις να μας πεθς πως θα έβαζες το χέρι σου στο βραστό νερό ?
δεχεσε οτι σε μεταμοσχευση οργανου αυτος που περνει το οργανο κληρονομει και μερικες ιδιετεροτητες του δοτη;;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Αμαν με τα ανάποδα μηνύματα. Αν είναι να είναι όλοι αυτοί Δρακονιανοί και επικίνδυνοι, συνειδητά δηλώνω ότι από το να ζω σε έναν κόσμο με την δικτατορία της ηλιθιότητας του Τσαλίκη, την αισθητική του σοφτ φλωροποπ, και οτιδήποτε έχει δύναμη και νόημα είναι των "κακών" πιστεύω ότι είμαι υβρίδιο.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
8ELW NA PISTEYW OTI TO PHRATE TO MHNYMA THS EUROVISION
APOPSE
Το πηραμε το πήραμε!!!!!
Η Ευρωπη Βαρεθηκε Την Γλυκαναλατη Ποπ Αλληλουιαααα!!
Ζητω τα καλοκαγαθα τερατακια μου με το τραγουδακι τους που δεν υμνουσε τον Σατανα αλλα την HARD ROCK!Για την hard rock μιλούσε και για τους οπαδους της με θρησκευτικη ορολογια αλλα που να την καταλαβουν οι αποβλακωμενοι υπηρετες των Μεσων Μαζικης Αποβλακωσης!
Ζητω οι LORDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέλος 3ης Βαθμίδας
Greece
666 Μηνύματα
Τόσο καιρό βρίσκομαι κάτω από καταχθονιες και σκοτεινές δυνάμεις Ανουνάκιδων και Δρακονιανών!!!!!!

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 22/05/2006 04:00:22
quote:Ούτε οι Λόρντι τη γλύτωσαν, δηλ. εδώ δεν τη γλύτωσε ο Οσιρις ο μιστερ Λόρντι θα τη γλύτωνε.
Αμαν με τα ανάποδα μηνύματα. Αν είναι να είναι όλοι αυτοί Δρακονιανοί και επικίνδυνοι, συνειδητά δηλώνω ότι από το να ζω σε έναν κόσμο με την δικτατορία της ηλιθιότητας του Τσαλίκη, την αισθητική του σοφτ φλωροποπ, και οτιδήποτε έχει δύναμη και νόημα είναι των "κακών" πιστεύω ότι είμαι υβρίδιο.
δρακονιανοι ειναι γλυκεια μου gretel - αποδειξη το οτι δεν βγαζουν τις μασκες τους
ειναι πολυ πιο ασχημοι απο μεσα, συν τα δερματικα εξανθηματα απο το πλαστικο... ![]()
ενω ο Βησαριων... ![]()

quote:Ζητω οι LORDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δε στοπα οτι μιλαμε την ιδια γλωσσα??? ![]()

quote:
πανο μεσο του dna μεταφερονται πληροφορεις στις μετεπιτα γενιες;; υπαρχει δηλαδη η κυταρικη μνημη;;
δεχεσε οτι σε μεταμοσχευση οργανου αυτος που περνει το οργανο κληρονομει και μερικες ιδιετεροτητες του δοτη;;;
AGAPHTE FILE GIGENIS AKRIBWS YPARXEI H KYTARIKH MNHMH , EPISHS YPARXEI H OLOGRAFIKH KAI H PSYXIKH MNHMH. STHN KYTARIKH MNHMH KATAGRAFETAI H SEIRA POY EINAI KTEISMENO TO GONIDIOMA.STON OLOGRAFIKO TOMEA EINAI KATEGRAMENES POLY PERISSOTERES PLHROFORIES APO OTI STON BIOLOGIKO TOMEA. OPWS, OLES OI BIOLOGIKES PLHROFORIES OI OPIES BRISKONTAI STO DIPLO SKELOS TOY DNA, TA YPOLOIPA 10 OLOGRAFIKA SKELOI TOY DNA , TO MIASMA-KARMA POY PROERXETAI APO PROIGOYMENES ZWES KAI TO MIASMA-KARMA POY EXOYME KLEIRONOMHSEI APO TOYS GONEIS.
DHLADH PREPEI NA PLHRWSOYME EKTOS APO TO DIKO MAS KARMA KATA KAPIO TROPO KAI MEROS APO TO DIKO TOYS.AYTO BEBAIA DEN EINAI TO SYMPANTIKO ORIGINAL PROGRAMA,AYTO EINAI APOTELESMA TOY XAOYS POY PROKALESANE OI FALLEN RATSES.
TO ORIGINAL PROGRAMA EINAI TO KARMA NA DIAGRAFETAI PLHRWS YSTERA APO THN RYPSH TOY EKASTOTE FYSIKOY SWMATOS POY GINETAI KATA BOYLHSHN KAI H EPOMENH ENSARKWSH KSEKINAEI ME MHDEN KARMA.
STHN PSYXHKH MNHMH EINAI KATEGRAMENES OLES OI PLHROFORIES APO TOTE POY H PSYXH BGHKE APO THN PHGH.DHLADH OLES OI PRWHGOYMENES ENSARKWSEIS SE POIES DIASTASEIS, POIA PLANHTIKA SYSTHMATA , GENIKA OLH H POREIA THS PSYXHS MESA STA REALITY SYSTHMATA.TERASTEIES POSOTHTES PLHROFORIWN POY MLOKARONTAI OTAN H PSYXH EISERXETAI STO EMBRIO KAI O LOGOS POY GINETAI AYTO EINAI OTI DEN EXEI AKSIA H ANAZHTHSH EMPHREIWN OTAN TA KSEREIS OLA KAI TA EXEIS BIWSEI OLA KSANA KAI KSANA.YPARXEI TROPOS NA KSEKLEIDW8EI H MNHMH APO THN PRWSOPIKOTHTA OTAN EPITEX8EI H SYNEIDHTH SYNDESH ME THN ESWTERIKH DIANOIA POY APOKALOYME PSYXH KAI POY STHN OYSIA EINAI O PRAGMATIKOS MAS EAYTOS KAI APLA DEN TO 8YMWMASTAI.
OSON AFORA TO DEYTERO SKELOS THS ERWTHSHS, MPOREI NA EXEI AFERE8EI TO ORGANO APO TON AS8ENH ALLA PARAMENEI A8IKTO SE OLOGRAFIKO EPIPEDO KAI AYTO SYMBAINEI WSTE NA MHN YPARKSEI APWLEIA PLHROFORIWN SE PERIPTWSEIS EKSWTERIKWN PAREMBASEWN OPWS EINAI H METAMOSKEYSH.
OSON AFORA TO KAINOYRGIO ORGANO DEN EIMAI SIGOYROS KAI DEN MPORW NA SOY APANTHSW AYTH TH STIGMH PERI AYTOY PRIN SYLEKSW SYNKEKRIMENES PLHROFORIES POY NOMIZW OTI EXOYN EIPW8EI MESA STO YAHOO GROUP TWN KEYLONTIWN TEXNOLOGIWN KAI TWN INDIGOS.
MPORW NA SOY PW OMWS OTI TO PROBLHMA DHMIOYRGH8HKE STON ENERGIAKO TOMEA PRWTA EPIDH YPARKSE DIATARAXH THS ISOROPIAS ANAKYKLWSHS ENERGIWN H' EPIDH MIASMA BGHKE STHN EPEIFANIA GIA NA PLHRW8EI KAI OTAN AYTO SYMBAINEI ONOMAZETAI KARMA. TO KARMA SYNH8WS PLHRWNETAI ME THN MORFH AS8ENEIAS KAI AN DEN APELEY8ERW8EI TELEIWS H METAMOSKEYSH 8A PERIORISH TO PROBLHMA STO SYNKEKRHMENO SHMEIO TOY SWMATOS OMWS TO PROBLHMA 8A METAFER8EI SE ALLO SHMEIO TOY SWMATOS MEXRI TO KARMA NA APELEY8ERW8EI PLHRWS.

PaNo
Έμπαινε Δάσκαλε!!! Γερά γερά να μας πέσουν όλα τα μαλλιά!!!
Να θυμίσω εδώ πως ΠΕΡΥΣΙ τέτοια εποχή συζητούσαμε για το αν το τραγούδι της παπαρίζου ήταν σατανιστικό!!! Αν κάποιος έχει γρήγορη σύνδεση και χρόνο ας το επαναφέρει από τη ναφθαλίνη...
Έλεος πια!!!
Στο δε Δάσκαλο να αφιερώσω το CD των παπαροκάδων!!!
Δημήτρης
Νομίζω πως είμαι πολύ κοντά στην ενεργοποίηση και άλλων ελίκων του DNA μου... Στα πλαίσια της αναζήτησής μου για την μοναδική είσοδο στην Ελλάδα προς την έσω γή, το Σάββατο “επισκέφθηκα” ένα μέρος το οποίο ήταν μαγικό ...λες και το είχαν δημιουργήσει πλάσματα από κάποιον άλλον πλανήτη... Νερά μαγικά...Καταρράκτες με βοή που σου έκοβαν την ανάσα... περιβάλλον πρωτόγνωρο αλλά και συνάμα γνωστό... Άφησα τον ευατό μου και την φαντασία μου να την παρασύρει το νερό .... η αίσθηση μαγική...πότε βρισκόμουνα στην κορυφή του καταρράκτη...πότε μέσα σε αυτόν και πότε από κάτω να τον αγναντεύω... οραματιζόμουνα πώς το όνειρο αυτό δεν θα τελειώσει ποτέ.... και όντως ο εαυτός μου συνέχιζε να ταξιδεύει... αισθανόμουνα ελαφρύτερος....πιό άνετος ... και πίο ζωντανός.... Δυστυχώς τα πάντα έχουν μια αρχή και ένα τέλος, αλλά εγώ έχω καταφέρει να τρενάρω τον ερχομό του τέλους.... βλέπω πια τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία ... είμαι πιο χαλαρός και πιο ευτυχισμένος...
Πάνο δεν καταλαβαίνω ....ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ;; ... ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ;;....ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑ;;;;

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Οπότε η Eurovision θα του εξασφάλισε ΠΟΛΛΑ ευρώπουλα...
Αλλά ΕΑΝ τα είχε οραματιστεί όλα γιατί δεν μας άφησε ΕΝΑ, έστω ΕΝΑ υπονοούμενο για την κουφή εφετινή έκβαση του ...διαγωνσμού;
Δάσκαλε μήπως είσαι κρυωμένος και "μπλόκαρες";
Ή μήπως μας δουλεύεις;
Δημήτρης
Καλά βρε κατεργαράκο, στην αρχή δε μας έλεγες, ότι ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ (τους αγώνες) με μια δική σου τεχνική... που συλλαμβάνεις τα .. ραδικύμματα... και με τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Σου βγάζεις αρκετά ντόλλαρς... ?
Τα θυμάσει βρε μπαγασάκο ή ... θα το ρίξεις σε καμία άλλη ενργοποίηση του Δωδεκαδάκτυλου, όπως συνηθίζεις ?
Μας δούλευες, έ ? Δηλαδή, για να ακριβολογούμε, όχι εμάς, όλους, τους αφελής που διαζάζουν και πιστεύουν...
Άσε ρε μπαγασάκο. Ήταν έκπληξη αυτά που είδες στην γιουροΒΙΖΙΟΝ... και άστα τα περί ... οραματισμού. Ανέκδοτο καταντήσανε !
Άλλο το βίζιον το δικό σου, και άλλο το Βίζιον (ντάμπλπάκ) που κυκλοφοράει στο γιουροΒίζιον.
Την πάτησες και μ΄αρεσε.
Αϊντε, ξυπνάτε. Ο Αζάχ είπε κάτι, είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν το έπιασε το νόημα ! Ψάχνετε τα μυστήρια και τα παράξενα, και δε βλέπετε πια ούτε μπροστά σας....
quote:
A, και να υπενθυμίσω στον Δάσκαλο πως στην αρχή μας ενημέρωσε πως εξασφαλίζει τα προς τα ζην στοιχηματίζοντας...Οπότε η Eurovision θα του εξασφάλισε ΠΟΛΛΑ ευρώπουλα...
Αλλά ΕΑΝ τα είχε οραματιστεί όλα γιατί δεν μας άφησε ΕΝΑ, έστω ΕΝΑ υπονοούμενο για την κουφή εφετινή έκβαση του ...διαγωνσμού;
Δάσκαλε μήπως είσαι κρυωμένος και "μπλόκαρες";
Ή μήπως μας δουλεύεις;
Δημήτρης

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"