- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
ΘΕΟΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Κ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΤΑΙ.ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΘΑΝΤΕΡΚΑΤΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΣΙΤΑΡΑ ΤΗΝ ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
''ΘΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΦΑΚΙ...?".ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΝΟΝΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ''ΦΛΟΥΦΛΗ'' ΤΗΣ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΕΧΩ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ
ΤΟ ΕΧΕΙ.ΕΙΧΕ Κ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΑΛΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ Κ
ΛΙΓΑ ΞΑΝΘΙΑ ΣΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ Κ ΠΑΛΙ.
quote:
καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουρια στο forum(και γενικα στο ιντερνετ) και επειδη εχω συνηθισει να γραφω greeklish θα μου συγχωρησετε τυχον ορθογραφικα λαθη...θα ηθελα την βοηθεια σας και οποιος ξερει παρακαλω ας απαντησει.σημερα ειχα μια συζητηση για παλια αγαπημενα και ωραια παιδικα(οχι σαν τα σημερινα)...και εκατσα κι εψαξα καποια απο αυτα(παρεα με τα πιτσιρικακια μου),οταν λοιπον η κορη μου ειδε 1-2 επεισοδια απο candy candy και sandybelle καταχαρηκε και απο εκεινη τη στιγμη με παρακαλαει να της τα βρω να τα κατεβασω.δυστυχως ομως ειμαι ασχετη οπως καταλαβαινετε και θελω οποιος ξερει καποια σελιδα για να τα κατεβασω(μεταγλωτισμενα) ας απαντηση...σας ευχαριστω
Όλα τα επεισόδια της Κάντυ θα τα βρεις στο παρακάτω link
http://retro-gr.blogspot.com/
έχει πολλά ακόμα παιδικά! διάβασε τις οδηγίες και θα δεις πως να τα κατεβάσεις. είναι εύκολο
ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ Ε????
ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ....ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ 2 ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΣΧΕΔΙΑ....
ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΑΡΑΒΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ JEAN MICHELE JARRE TO OXYGEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ....
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΖΩΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΠΑΡΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ....ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΘ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ...
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΤΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ.....HELP MEEEEEEEEEEEEE!!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ......
berzeker...
quote:quote:
Ξερει κανενας ενα παιδικο μ'ενα ξωτικο νομιζω που το ελεγαν χομπερ ντιντικ η κατι τετοιο;ειχα ρωτήσει κι εγω εδώ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=33&TOPIC_ID=2721
αλλα κανεις!
κι εγω το ιδιο..θυμαμαι ημον καποθ 5-6 χρονον και το εβλεπα με μια φιλη μου..ηταν τελειο!!!οποιοσ ξερει κατι παραπανω ασ μασ βοηθησει!!!
8umaste ton pswman8rwpo?Exei sto youtube ton pswman8rwpo kai ton kirio mouxla!
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=73572939823&h=j77nk&u=HBTiM&ref=nf
Episis voi8eia!!!Den mporw na vrw oute na 8umi8w ton titlo apo ena kinoumeno.Auta pou 8umamai einai ta exis:
Itan ena mikro trenaki pou empaine mesa stis selides enos megalou vivliou kai ka8e fora pigaine se diaforetiki istoria.8umamai me ta tria mikra gourounakia pou itan 3 mikra lagoudakia pou to ena eixe enan sougia k ekove bamboo gia na ftiaxei to spiti tou. kai 8umamai k ti mikri kokkinouskoufitsa pali lagoudakia itan kai sena apo ta 2 o lukos emene mesa sena dentro!
an sas leei kati sas parakalw voi8iste exw skasei!k an ginetai anevaste k kammia photo!
Filika
Paramu8enia1986
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να γίνεσαι κατανοητή από όλους μας .
Σ΄ ευχαριστώ .

Kaneis den apantise gia to cartoon pou psaxnw...Den to xerei kanenas?
quote:
Paramu8enia1986 καλώς ήρθες στην παρέα μας…(ωραίο nickname …)
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να γίνεσαι κατανοητή από όλους μας .
Σ΄ ευχαριστώ .
Σου εύχομαι να έχεις καλές αναζητήσεις.
Σχετικά με το πρόβλημα των greeklish και προκειμένου να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες - παρόλο που δεν έχεις πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες - θα μπορούσες να μπεις στο παρακάτω θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Εκεί θα διαβάσεις κάποιες προτάσεις σχετικά με αυτό το θέμα.
Εάν φυσικά δεν σε καλύπτει κάποια, θα μπορούσες να ζητήσεις κάποια σχετική βοήθεια. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αγαπητή Paramu8enia1986, να σε καλωσορίσω κι εγώ στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι να έχεις καλές αναζητήσεις.Σχετικά με το πρόβλημα των greeklish και προκειμένου να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες - παρόλο που δεν έχεις πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες - θα μπορούσες να μπεις στο παρακάτω θέμα (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Εκεί θα διαβάσεις κάποιες προτάσεις σχετικά με αυτό το θέμα.
Εάν φυσικά δεν σε καλύπτει κάποια, θα μπορούσες να ζητήσεις κάποια σχετική βοήθεια.
Σευχαριστω Dying Incubus οντως οπως βλεπεις ολα μια χαρα τωρα!
Ειδα σε προηγουμενη σελιδα οτι ξαναναφερθηκε το καρτουν με το τρενακι αλλα απαντηση καμμια....Αποκλειετε να μην το ξερει κανεις..... :(
Φιλικα
Paramu8enia1986
ΠΡΟΣ PARAMYTHENIA.....:ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ
berzeker...
quote:
ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΕΙΣΤΕΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ...........ΕΛΕΟΣ.....ΜΟΝΟ ΕΓς ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ????ΠΡΟΣ PARAMYTHENIA.....:ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ
berzeker...
ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΛΑ.....:)
ΑΝ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ...
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΩ...ΤΟ ΨΑΧΝΩ Κ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Paramithenia
quote:quote:
Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα παιδικο,δεν ξερω τιτλο,θυμαμαι το επαιζε στο cartoon(κρητης) νομιζω,ηταν ενα αγορακι με ενα κοριτσακι και ειχαν ενα σπιτακι πανω σε ενα δεντρο,το κοριτσακι μια μερα χαθηκε και βρεθηκε σε ενα διαφορετικο κοσμο παραξενο(ενας ανεμοστροβυλος τους μετεφερε στο παραξενο μερος),με στρογκυλα βουνα και θυμαμαι υπηρχε ενας καπετανιος που χαρακτηριστικη φραση του ηταν "με το πιστολι μου και το σπαθι μου" επαιζε γκαιντα και ηταν ντυμενος με σκοτσεζικα ρουχα.Αν δεν κανω λαθος το ονομα του ηταν μπλακ τζακ.αν γνωριζεται κατι βοηθηστε ...Που το θυμηθηκες??????? το βλεπα κι εγω στο cartoon!!!!!
μηπως θυμασαι πως το λενε?????? η καποια αλλη πληροφορια????
Γεια σας! Είναι το πρώτο μου post. Ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και χρονια ένα παιδικό που το έπαιζε το Mega μέσα δεκαετίας 90! Η ιστορία περίπου είχε ως εξής: Σε κάθε επεισόδιο ήταν κάποια παιδάκια που κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους και κάποιος παππούς-μάγος τα έπαιρνε από τον ύπνο τους, τα πήγαινε στο σπίτακι του, τα έκανε πολύ κοντά και τα περνούσε μέσα από μια μικρή πορτούλα! Αυτά τότε περνούσαν σε έναν άλλο κόσμο με κάτι ζωάκια και κάτι κακούς που πετούσαν! Ελπίζω κάποιος να το θυμάται!!
quote:
kalipsera exo polla pedika 80's.mporeite na ta deite se dvd kai vhs sto www.ibid.gr xristis e.l.l.a.s. i mporeite na zitisete oti psaxnete sto grssharpcan1000@yahoo.gr
Καλησπέρα akarnanas!
Έχεις μήπως αυτό το παιδικό που ψάχνω με το τρενάκι;
Ευχαριστώ πολύ
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

quote:
Γεια σας! Είναι το πρώτο μου post. Ψάχνω απεγνωσμένα εδώ και χρονια ένα παιδικό που το έπαιζε το Mega μέσα δεκαετίας 90! Η ιστορία περίπου είχε ως εξής: Σε κάθε επεισόδιο ήταν κάποια παιδάκια που κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους και κάποιος παππούς-μάγος τα έπαιρνε από τον ύπνο τους, τα πήγαινε στο σπίτακι του, τα έκανε πολύ κοντά και τα περνούσε μέσα από μια μικρή πορτούλα! Αυτά τότε περνούσαν σε έναν άλλο κόσμο με κάτι ζωάκια και κάτι κακούς που πετούσαν! Ελπίζω κάποιος να το θυμάται!!
"Sylvanian Families"
ΤΟ ΘΕΛΩ δεν μπορωωωωωωωωωωωωω!!!
Αν σας θυμιζει ολος αυτος ο αχταρμας please βοηθηστε....
ΤΟ ΘΕΛΩ δεν μπορωωωωωωωωωωωωω!!!
Αν σας θυμιζει ολος αυτος ο αχταρμας please βοηθηστε....