ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

COLITAS61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
AlchemistΝέο Μέλος
20/08/2003, 18:43:33
Καλησπέρα σε όλους και προ παντων στον φίλο μου τον soldier.Θα ήθελα να μοιραστω την ισως πιο σημαντική και ταυτόχρον απίστευτα ανατριχιαστικη εμπειρια μου.Στο σπίτι το οποιο μενω την κουζινα και το σαλονι χωριζει ενα μεγαλο ξυλινο πασο.Βασικά ενας τοιχος απο ντουλαπια ειναι.Η πορτα που επικοινωνει το σαλονι με την κουζινα περνωντας μεασ απο το πασο ειναι ξύλινη απο αυτες που βλέπουμε στις ταινίες στα saloon ανοίγει δηλαδή και προς της δυο πλευρες.
Ενα μεσημερι που καθομουν με την οικογενεια μου στην κουζινα και τρωγαμε ξαφνικα χωρις κανεναν προφανή λόφω η πορτα ανοιξε προς την πλευρα μας,εμεινε ακινητη για 5-6 δευτερόλεπτα και μετα σιγα-σιγα ξαναεκλεισε χωρις να κανει καμια ταλαντωση..σαν καποιος να την κραταγε και να την σταματησε.Η πορτα αν και δεν ηταν λαδωμενη στην δοκιμη που καναμα προσπαθωντας να καταλαβουμε τι συνεβει εκανε κανονικα την ταλαντωση που θα επρεπε να κανει αν την αφηνες ελευθερη απο το σημειο που την είδαμε να φτανει οταν ανοιξε.Τα παραθυρα του σπιτιου ηταν κλειστα αφου ηταν χειμωνας και ολοι ειμασταν στην κουζινα.Ολοι ειδαμε την πορτα να ανοιγει μονη της.Πρειττο να σας πω πως κοντεψαμε να τρελαθούμε οικογενειακώς!!!
Στο σπίτι είχαμε μετακομισει μολις 6-7 μηνες και το είχαμε αγορασει απο μια οικογενεια που το πουλησε σε τιμη εξευτελιστικα χαμηλή (περίπου το μισο της αξιας του σπιτιού!!) και η οποιοι μας είπαν οτι θέλουν να φυγουν γρηγορα απο την περιοχη (που μολις πριν απο 10 μηνες ειχαν μετακομισει!!!) γιατι το κοριτσακι τους ειχε παθει ψυχολογικα προβληματα απο την μερα που ηρθαν στο σπιτι επειδη φυγαν απο την γειτονια που μεγαλωσε! περιεργα πραγματα!!!!!

thothΙδρυτικό Μέλος
20/08/2003, 18:47:18
Φίλε Alchemist την ταινία "Οι Άλλοι" την είδες;

Μου φαίνεται πως η ιστορία σας (ειδικά της προηγούμενης οικογένειας) θυμίζει πολύ το σενάριο της ταινίας.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

AlchemistΝέο Μέλος
20/08/2003, 19:32:46
Πρώτα απ'όλα Thoth δεν ξέρω απο που προέκυψε το "φιλε".
Κατα δευτερον δεν μπορω να καταλαβω τον λογο για τον οποιο θα εβγαινα σαν βλακας να πω ενα ψέμα σε ενα forum.Για να κανω εντύπωση σε γκομενες ή για να αποκτήσω το σεβασμο όσων διαβαζουν ότι λέω?Το σεβασμο δεν τον χρειαζομαι απο ηλεκτρονικούς ανθρώπους.Έχω ανθρώπους γυρω μου πραγματικούς για να με σεβαστουνε χωρις να τους λέω αρλούμπες.Εννοώ ότι ούτε εσένα ούτε κανεναν αλλο γνωριζω και δεν ειμαι διατεθιμενος να γνωρισω και να συναντησω και να εχω διαπροσωπικες σχεσεις μαζι του οπότε δεν χρειάζομαι να σας πείσω για κατι.Ωραιος τροπος για να υποδεχεσθε καινουργια μελη παντως.Anyway δεν θελω επισης να ερθω σε μια ανουσια ριξη με κανεναν σας οποτε αν θελετε με πιστευετε αν δεν θελετε δεν με πολυνοιαζει.Αυτα!!

http://www.ciadvertising.org/studies/student/99_spring/theory/eileen/harper/images/middle-finger.gif

Edited by - Alchemist on 20/08/2003 19:51:19

thothΙδρυτικό Μέλος
20/08/2003, 20:36:59
Καλά ρε Alchemist, μύγα σε τσίμπησε;;;

Από που κι ως που σε ειρωνεύτηκα;;;

Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;;

Εγώ απλώς ένιωσα έκπληξη για την ομοιότητα του περιστατικού σας με την ταινία και σου την ανέφερα για να μας πει αν έχεις δει την ομοιότητα. Δεν είχα καμία πρόθεση να σε κοροϊδέψω. Αντίθετα μου έκανε φοβερή εντύπωση το περιστατικό αλλιώς δεν θα παρέμβαινα.

Τόσο, μα τόσο σίγουρος ήσουν για το συμπέρασμά σου; Δεν είχες καμία υποψία ότι μπορεί να με έχεις παρεξηγήσει; Δεν μπορείς να σιγουρευτείς πρώτα ρωτώντας αν πραγματικά ειρωνεύομαι;

Κρίμα, γιατί αν είχες διαβάσει λίγο περισσότερα στο forum θα έβλεπες ότι στην ειρωνία καταφεύγω πάρα πολύ σπάνια και μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ελπίζω το περιστατικό να μείνει εδώ, να λύθηκε η παρεξήγηση και να συνεχίσει η συζήτηση η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

AlchemistΝέο Μέλος
20/08/2003, 20:42:09
Χίλια συγγνώμη Thoth.Προφανώς δεν εχω τίποτα μαζί σου.Απλα μου φάνηκε ειρωνικη η απάντηση μαλλον επειδη δεν είμαι συνηθισμενος στο κλιμα του forum.Σιγουρα ημουν υπερβολικα υπερβολικος!Ελπίζω να επικοινωνησουμε συντομα!!!Και παλι συγγνωμη για την επιθεση!

thothΙδρυτικό Μέλος
20/08/2003, 20:48:26
Δεν πειράζει Alchemist.

Έχω και εγώ τις ευθύνες μου.

Έπρεπε να σκεφτώ ότι είσαι νέο μέλος πριν απαντήσω. Απάντησα τόσο ελεύθερα και παρορμητικά λες και με ήξερες εδώ και καιρό. Είναι λογικό να έχεις μια καχυποψία.

Τέλος καλό, όλα καλά.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

soldierΝέο Μέλος
20/08/2003, 20:49:11
Sorry φίλε thoth για την παρεξήγηση, είμαι από εκείνη την ώρα στο σάιτ κι εγώ ήμουν αυτός που πίστεψε ότι τον ειρωνεύεσαι και τον ειδοποίησα... Είχε τσαντιστεί και παραήταν επιθετικός... Το πίστεψα κυρίως από τα εικονίδια που χρησιμοποίησες...!

Πάντως το περιστατικό είναι πολύ εξωφρενικό και η περιγραφή κατά τη γνώμη μου δε σας δίνει να καταλάβετε ακριβώς το τι εγινε με την πόρτα.. Επειδή έχω δει το σπίτι...

Επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω thoth, μιας και είσαι διαχειριστής, ποιο είναι το καταλληλότερο τόπικ για να γράψω για κάποια πράγματα που είδαμε με τον alchemist, σε εξερεύνηση στη Μάρκου Μουσούρου και το άλσος Λογγίνου, όπως επίσης και κάποια άλλα περιστατικά... Στη "μαγεία των πόλεων";

keep the flame burning...

thothΙδρυτικό Μέλος
20/08/2003, 20:53:32
Γεια σου Soldier. (στρατιώτη)

Ήρεμα με τα όπλα σου. Έρχομαι με φιλική διάθεση πάντα Μην με πυροβολείτε.

Νομίζω ότι όντως το topic "η μαγεία των πόλεων" είναι το πιο κατάλληλο για να μας πείτε την εμπειρία σας.

Περιμένουμε...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

oneiric1Μέλος
21/08/2003, 09:59:07
Καλημέρα φίλοι σας.

Φίλε αλχημιστή ειλικρινά συγκλονιστική η εμπειρία που είχατε & μάλιστα οικογενειακώς!!!

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που ότι και αν ήταν στην πόρτα ήθελε να κάνει την παρουσία του αισθητή! Τρομακτικό...

* Irene *
~ Love is the only truth ~

COLITASΝέο Μέλος
21/08/2003, 15:24:01
Θα ήθελα με τη σειρά μου να σας αναφέρω μια δεύτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγα χρόνια.Ήταν το 1998 (25 Ιουλίου). Μαζί με 3 φίλους μου καθόμαστε αργά το βράδυ έξω από το σπίτι του ενός από αυτούς.Έχει μπροστινή εξωτερική αυλή με κήπο και ήταν μια υπέροχη βραδιά.Η ώρα ήταν περίπου 02:30.Ενώ συζητούσαμε άσχετα θέματα ακούσαμε θόρυβο σαν κάποιος να έσπρωχνε ράβδους αλουμινίου επάνω σε πλακάκια.Πραγματικά στο σπίτι υπήρχαν αυτές οι ράβδοι για κάποια κατασκευή που ήθελαν να κάνουν οι γονείς του φίλου μας.Βρίσκονταν στην αποθήκη της αυλής στα 4 μέτρα μακριά από εμάς.Δεν υπήρχε πόρτα στην μικρή αποθήκη -παρά μόνο το κάσωμα επομένως όποιος ή ότι και να ήταν θα το βλέπαμε να μπαίνει ή να βγαίνει.Πεταχτήκαμε όρθιοι περισσότερο έκπληκτοι παρά φοβισμένοι.Πλησιάσαμε την αποθήκη μπήκαμε μέσα την ελέγξαμε(εξάλλου ήταν μικρή και δεν είχε παρά ελάχιστα πράγματα μέσα σε 2 χαρτοκούτια) και δεν εντοπίσαμε το παραμικρό.Βγήκαμε και συνεχίσαμε την κουβέντα μας.Ύστερα από 2 λεπτά έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ξαναελέγξαμε αλλά τίποτα. Αυτό το πράγμα συνεχίστηκε για 3-4 φορές ακόμα και ποτέ δεν βρίσκαμε το παραμικρό που θα μπορούσε να κάνει αυτό το θόρυβο.Σαν να κλώτσαγε κάποιος αλουμίνια επάνω σε πλακάκια.Την τελευταία φορά που ακούσαμε τον θόρυβο πάλι ελέγξαμε και γυρίζοντας πίσω στις καρέκλες μας ακούσαμε ενα σιγανό ψίθυρο από την αποθήκη.Σταματήσαμε και ενώ επιστρέφαμε στην αποθήκη για να δούμε από που ερχόταν αυτός ο ψίθυρος ξαφνικά πετάχτηκε από μέσα μια σκιά περίπου 2,5 μέτρα ύψος η οποία πέρασε ανάμεσά μας και έτρεξε προς το βάθος του κήπου στο σκοτάδι.Τρομάξαμε όλοι και δεν ξέραμε τι να υποθέσουμε.Το μόνο που ήταν σίγουρο είναι ότι την σκιά την είδαμε για 2-3 δευτερόλεπτα και τους θορύβους τους ακούσαμε και μάλιστα 4 άτομα.Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ακούσαμε και δεν είδαμε τίποτα άλλο από την αποθήκη για όση ώρα παραμείναμε εκεί(περιπού 30 λεπτά μέχρι να συνέλθουμε).

COLITA$

30/09/2003, 19:42:10
ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ" ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΙΩΔΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΔΩ ΕΣΩ...
(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ;)

ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ Ν'ΑΦΗΣΩ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ...

ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ;;;

http://www.selectsmart.com/twyman.html
"INDIGO: THE COLOR OF MONEY"

ΕΙΡΗΝΗ +ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

30/09/2003, 20:48:50
Καλησπέρα Ατμα.
Αυτό εδώ έψαχνες;
Νέα Γενιά: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=751

αυτή...που τα κατάφερε!

01/10/2003, 01:08:51
Ναι! ευχαριστω, Αμαλια μου...
(..μα που ειναι το ιντιγκο-μποι;
...μετα απο τις νεες σφαιρες που μου ανεφερε
το καλοκαιρι οτι "προσεγγισε"...εξαφανιστηκε...;)

01/10/2003, 01:16:16
...Θα την περιμένω λοιπόν με ανυπομονησία

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

thothΙδρυτικό Μέλος
03/01/2004, 19:13:40
Ένα σημερινό νέο του Esoterica από την αρχική του σελίδα για τα παιδιά INDIGO

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ή

ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ !!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

04/01/2004, 21:46:31
Νομίζω ότι ο Ουρανός έχει κάνει το θαύμα του!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

05/01/2004, 23:25:45
ενδιαφερον το αρθρο για τα ιντιγκο.
ιδου ενα για τα "κρυσταλινα παιδακια"...
WARRIORS OF THE HEART : THE WAY OF THE CRYSTAL PEACEMAKER

06/01/2004, 00:39:44
Φοβερό, ΑΤΜΑ, σ' ευχαριστούμε!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

φαεθωνΝέο Μέλος
06/01/2004, 16:12:36
ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΙΘΩΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ .
ΤΡΙΩΝ Η ΤΕΣΣΕΡΩΝ ΕΤΩΝ ΜΙΛΑΝΕ.
ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ