- ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
LixosΒρε Γιάννη!!! μου λειψες!!! είσαι τελικά συνήθεια που εξελίσσεται σε εθισμό
Είχα από πολύ ενωρίς διακρίνει την μονοτονία και το ... “μωσαϊκό” των αλλοπρόσαλλων μονολόγων της Αννούλας μας, και σταμάτησα να τους διαβάζω.
Ήταν προφανές πως ήθελε να απαγγείλει και αυτή την δική της..... “Οδύσσεια”.
Ζήλεψε μάλλον από τον άλλον.
Χαίρομαι βρε που είσαι καλά.
Την γνώμη μου στην έχω πει.
Είσαι σε σωστό δρόμο.
Ο χρόνος θα αμβλύνει την πίκρα σου.
Υ.Γ
Να αποφεύγεις τους ... εθισμούς
quote:Την δικιά σου να δούμε ποιος θα την αμβλύνει
Είσαι σε σωστό δρόμο.
Ωραίος καιρός έξω.
Aυτό όμως ας μην μας αποθαρρύνει, αλλά μάλλον ας μας ταπεινώνει έναντι των άλλων,
ώστε να μάθουμε να θεωρούμε "αλλήλους υπερέχοντας" γιατί,
αν ο καθένας ξεχωριστά εξετάσει τον εαυτό του,θα δει ότι "εις πολλά πταίει..!
ωστόσο το κακό βρίσκεται στην περίπτωση που δεν εξετάζουμε τους εαυτούς μας,
αλλά τους άλλους!
κι αν κάτι τέτοιο συμβαίνει,υπάρχει σοβαρό και μεγάλο πρόβλημα!
η προτροπή του Παύλου είναι: να εξετάζουμε και να δοκιμάζουμε τους εαυτούς μας,
αν "εμείς" μένουμε στην πίστη.
anahs
χωρίς οι ίδιοι ποτέ να έχουν ψάξει τι είναι αυτό που πιστεύουν.
γι αυτό καποιος μου είπε: καλή μου μη μου γκρεμίζεις σε παρακαλώ το σπίτι μου το φτωχικό,
προτού μου χτίσεις δίπλα του ένα καλύτερο, γιατί δεν θα έχω που να μείνω...!
Έχω ήσυχη την συνείδηση μου τους είπε ο Παύλος σ'όλη μου την ζωή μέχρι σήμερα εργάστηκα για το θεό.
Τότε ο αρχιερέας διέταξε τους υπηρέτες να τον χτυπήσουν στο στόμα.
"κι εσένα θα σε χτυπήσει ο θεός που είσαι υποκριτής σαν τοίχος ασβεστωμένος!"του είπε ο Παύλος.
σε ποιόν μίλησε έτσι ο Παύλος?
δεν ήξερε σε ποιόν μιλούσε?
έπρεπε να τον κακολογήσει?
anahs
quote:
Ούτε εσύ το 'χεις ψάξει πολύ, και εσύ στο λίγο ψάξιμο έχεις μείνει (σου λέω δηλαδή ότι και εσύ που είσαι ψαγμένη συγκριτικά με άλλους δεν το έχεις πάει όσο μακριά όσο πάει το πράγμα.
"Μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις! διορθώνομαι...."![]()
quote:
Ζήλεψε μάλλον από τον άλλον.
Ποιόν εννοείς;;;;;; Αυτόν τον ...ακατανόμαστο, τον παλιοειδωλολάτρη, τον ελεεινό τον Όμηρο εννοείς???? Θού Κύριε.... Μα αυτός δεν ήταν Χ.Ο. Τι να του ζήλεψε άραγε;;;
quote:
Αυτό Γιάννη μου είναι μεγάλος μύθος. Ο χρόνος δεν αμβλύνει τίποτα δυστυχώς. Αντιθέτως οξύνει. Το μόνο που μπορείς να πεις για το χρόνο, τον πανδαμάτωρ, είναι ότι η βουτιά που τρως στη θλίψη, σταδιακά, γίνεται συντομότερη. Δηλαδή βουτάς και πάλι αλλά συν τω χρόνω βγαίνεις στην επιφάνεια για ανάσα πιο γρήγορα.
Τουλάχιστον γενικώς είμαι άνθρωπος με χιούμορ και αυτό βοηθάει.
quote:
lixos
Ποιόν εννοείς;;;;;; Αυτόν τον ...ακατανόμαστο, τον παλιοειδωλολάτρη, τον ελεεινό τον Όμηρο εννοείς???? Θού Κύριε.... Μα αυτός δεν ήταν Χ.Ο. Τι να του ζήλεψε άραγε;;;
Οχι Lixos,τον Αμοθεν εννοεί!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:Την δικιά σου να δούμε ποιος θα την αμβλύνει
Είσαι σε σωστό δρόμο.
Ο χρόνος θα αμβλύνει την πίκρα σου.Ωραίος καιρός έξω.
Ελπίζω η Αννούλα μας να έχει και άλλη …«αγνή θυγατέρα» που θα αμβλύνει και την δική μου πίκρα.
Πόσο ζηλεύω τον Εαρινό, που τώρα απολαμβάνει το γαμήλιο ταξίδι του μέλιτος, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω.
Έχε γεια μαγκούφα πίκρααααα!!!!!!
Υ.Γ
Ωραίο πουλί ο τζίτζικας.
quote:
quote:
Ζήλεψε μάλλον από τον άλλον.Ποιόν εννοείς;;;;;; Αυτόν τον ...ακατανόμαστο, τον παλιοειδωλολάτρη, τον ελεεινό τον Όμηρο εννοείς???? Θού Κύριε.... Μα αυτός δεν ήταν Χ.Ο. Τι να του ζήλεψε άραγε;;;
quote:
Ο χρόνος θα αμβλύνει την πίκρα σου.Αυτό Γιάννη μου είναι μεγάλος μύθος. Ο χρόνος δεν αμβλύνει τίποτα δυστυχώς. Αντιθέτως οξύνει. Το μόνο που μπορείς να πεις για το χρόνο, τον πανδαμάτωρ, είναι ότι η βουτιά που τρως στη θλίψη, σταδιακά, γίνεται συντομότερη. Δηλαδή βουτάς και πάλι αλλά συν τω χρόνω βγαίνεις στην επιφάνεια για ανάσα πιο γρήγορα.
Τουλάχιστον γενικώς είμαι άνθρωπος με χιούμορ και αυτό βοηθάει.
Το χιούμορ γενικά βοηθάει καλή μου.
Το κακό είναι πως αρκετοί άνθρωποι δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ, και το εκλαμβάνουν σαν ειρωνεία.
Όσον αφορά τον χρόνο!
Η περίπτωση η δική σου μου φέρνει στο νου τη ρήση του Θουκυδίδη.
«Δύο τα εναντιώτατα τη ευβουλία. Τάχος τε και Οργή».
Εσύ είσαι ακόμα «οργισμένη», για αυτό χρειάζεσαι χρόνο να διαχειριστείς σωστά την οργή σου.
Η ταχύτητα (τάχος) δεν βοηθά στην σωστή απόφαση, ιδικά όταν υπάρχει και Οργή.
Αν θες , έχε το αυτό, στα υπ΄ όψιν σου.
Όσον αφορά την.. «Οδύσσεια», θεώρησα σαν αυτονόητο πως παρακολουθείς – άσχετα αν συμμετέχεις στην συζήτηση – τα θέματα και το στυλ παρουσίασης της ερμηνείας της Οδύσσειας από τον Αμοθεν.
Είναι το ίδιο βαρετά, αυθαίρετα, και αλλοπρόσαλλα, με μονότονα κατεβατά «άνωθεν διαφώτισης», που εκ προοιμίου και ασυζητητί (δογματικά) θεωρούνται «αληθινά».
Ο φίλος μας Νικόμαχος το κατάλαβε αμέσως γιατί παρακολουθεί και τους δυο.
Είναι μάλιστα και ο επίλεκτος ιδικός «επιστημονικός» βοηθός τους.
Καλή μέρα!!
Ο Ωροσκόπος σου είναι ο Υδροχόος (την ημερομηνία που γεννήθηκες ίσχυε η θερινή ώρα. Η πραγματική ώρα γέννησής σου είναι η 00:30).
Υ.Γ. Επειδή δεν έγραψες τόπο γέννησης, τους υπολογισμούς μου τους έκανα με γνώμονα την Αθήνα.

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
Οι απορίες σου λοιπόν μπορούν να φιλοξενηθούν στο παρακάτω topic (κλίκαρε τον παρακάτω τίτλο για να το δείς):

In anticipation of my resurrection...