ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΔΕΛΦΙΑ...ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΑΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΔΕΛΦΙΑ...ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΑΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

zezmperg31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/03/2004, 22:17:33

Μην είστε ... άπιστοι...μπορεί να συμβεί...

"Τάδε έφη Avallon"
05/03/2004, 22:35:35
Φίλες και συνοδοιπόροι στο μονοπάτι της γνώσης, χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την από καρδίας αυτή προσπάθεια εξομάλυνση του γκρίζου και των αντιθέσεων. Επιτρέψτε μου να μιλήσω και εγώ με την σειρά μου από καρδίας αν και συνήθως είμαι τυπικός γράφοντας τα απολύτως αναγκαία.

Αρχικά Δεν θα πρωτοτυπήσω ο λόγος που μετείχα και μετέχω στο «εσωτερικά» είναι ο ίδιος με των περισσοτέρων. Η ανάγκη για συνδιαλλαγή σε θέματα που με το φιλικό μας περιβάλλον δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Ένας κόσμος που με μάγεψε με ανθρώπους πίσω από τα πλήκτρα όπως ο ΦΙΛΟΣ ΘΩΘ, Ο ΦΙΛΟΣ ΚΕΛΣΟΣ, ο ΤΗΕΟ , η ROSARIOUM και άλλων που δεν θυμάμαι.. Έως τότε η πλοήγηση μου αλλά και η συμμετοχή μου περιοριζόταν εκ των πραγμάτων σε αντίστοιχα forum αλλά σε αλλόγλωσσα sites. Στην πορεία, μου έγινε η τιμή να βοηθήσω ως συντονιστής την οποία με χαρά φυσικά αποδέχθηκα.

Με τον καιρό πληθύναμε πράγμα θεμιτό, αν και προσωπικά πίστευα πως η ποσότητα είναι πάντα αντιστρόφως ανάλογη με την ποιότητα. Με την αύξηση των μελών αυξήθηκαν και οι ανάγκες αλλά και το όραμα που είχε ο κάθε ένας που συμμετείχε σε αυτό για την εξέλιξη του χώρου. Το όραμα και οι προσδοκίες έπαψαν να είναι ενός ή δύο ανθρώπων. Ο κάθε ένας ίσως αντιλαμβανόταν διαφορετικό το μέλλον ή είχε διαφορετικές προσδοκίες. Και εγώ διαφώνησα, και εγώ ανησύχησα αλλά ανήκω στους ανθρώπους που προσπαθούν να βρουν αυτά που τους ενώνουν με τους άλλους παρά με αυτά που τους χωρίζουν. Σαφώς και θλίβομαι που ο φίλος μου Κέλσος δεν μετέχει όπως θα ήθελε και θα ήθελα. Δεν θα πάψει όμως πιστεύω να μετέχει θετικά ακόμη και έαν είναι πικραμένος διότι ο χώρος είναι ποτισμένος με τα γραπτά και την ενέργεια του.

Σε σχέση με τις κλίκες και τις «αντίπαλες» παρατάξεις απολύτως Ειλικρινά προσπάθησα να μείνω αμέτοχος, πράγμα δύσκολο διότι είμαι συντονιστής (σιγά τα ωά!!!) και δυστυχώς για εμένα ο παλαιότερος μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις που διαδραματίστηκαν πριν από λίγους μήνες. Και λέω δυστυχώς διότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες και ο ελεύθερος χρόνος μου αλλά και οι γνώσεις μου όχι οι αξιολογότερες.

Έχοντας συναίσθηση των ευθυνών Έχω θέσει εαυτόν εις την κρίση των υπευθύνων αλλά και των μελών, για την παραμονή μου ή όχι στην θέση του συντονιστή. Ούτως ή άλλως ότι έκανα πριν γίνω συντονιστής το κάνω και τώρα, τα παράσημα δεν μου λένε τίποτα. Εξάλλου τα πάντα συμπληρώνουν κύκλους. Ο δικός μου κύκλος εδώ δεν γνωρίζω πότε θα τελειώσει, κάποτε όμως θα τελειώσει όπως τελείωσε σε εκατοντάδες άλλα μέλη όλο αυτό το διάστημα. Το «εσωτερικά», όμως πολύ πιθανό θα είναι ακόμη εδώ. Πάντα όμως θα χαίρομαι που μετείχα σε αυτή την προσπάθεια μα πάνω από όλα διότι γνώρισα Ανθρώπους που με βοήθησαν να εξελιχθώ να μάθω, να γνωρίσω…

Έχω δηλώσει ένας φτωχός και μόνος caw boy, γνώρισα όμως εδώ ανθρώπους που έχουν μία εσωτερική αφετηρία. Μέσα από αυτούς έμαθα, ποτέ όμως δεν θέλησα να τους κρίνω, ούτε να τους ανακρίνω. Θα ήθελα λοιπόν να δηλώσω ότι το διάστημα που γνωρίζω την υπόλοιπη συντονιστική ομάδα αλλά και τους υπευθύνους τους τόπου καμία εσκεμμένη αναφορά δεν έγινε στις εσωτερικές τους αφετηρίες.
Ξέρω για κάποιους ότι θέλησαν να μου αποκαλύψουν, αυτό που προσωπικά με απασχολεί είναι εάν σκέφτονται το συνολικό καλό του χώρου ή όχι. Μα είναι δυνατόν να μην αγαπάει κανείς το παιδί του..? Κανείς δεν είναι αλάθητος , μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε.

Τα περί Νέας Ακρόπολης κατά την γνώμη μου ήταν μία καλή ευκαιρία να σπάσει το απόστημα. Να δούμε πραγματικά τι θέλουμε πως το θέλουμε αλλά και εάν το θέλουμε πραγματικά. Εάν υπάρχουν ή όχι άτομα που έχουν αφετηρία στην Ν.Α δεν έχω το δικαίωμα να το πω εάν το γνωρίζω. Μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω και το έχω πράξη. Δεν είχα και δεν έχω σχέση με καμία οργάνωση ή σχολή. Οι ελάχιστοι που με γνωρίζουν μπορούν να το διαβεβαιώσουν .
Έχω όμως μία απορία. Εάν η δικαιοσύνη αποφανθεί ότι όλα είναι νόμιμα οι κατήγοροι τι θα πουν ? Μπράβο μετέχετε σε μία νόμιμη και ίσως αξιόλογη ομάδα…?

Προσωπικά λυπάμαι για αυτά που διαδραματίζονται.
Δυστυχώς όσο εσωτεριστές και εάν δηλώνουμε δεν ξεπερνάμε φαίνεται τα ισχυρά γονίδια της φυλής μας…Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.
Εσωτερισμός για εμένα ισούται με αλτρουισμό, ξεπεράστε το ΕΓΩ θέλω ΕΓΩ ξέρω. Δώστε αυτό που μπορείτε γιατί σας αρέσει. Εάν εκπέμπουμε αρνητική ενεργεία και σκέψεις αυτό θα εισπράξουμε.

Συμμετέχοντας εδώ ξεκλέβουμε χρόνο από τις οικογένειες μας , από τους φίλους μας για τους καινούργιους διαδυκτιακούς φίλους, διότι προφανώς αυτό μας γεμίζει..

Ανοίγουμε όλοι μαζί τον δρόμο. Και εάν τον χάσαμε θα τον ξαναβρούμε…, εάν το θελήσουμε...

Bασίλης

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 05/03/2004 22:37:29

thothΙδρυτικό Μέλος
05/03/2004, 22:49:42
quote:
Εσωτερισμός για εμένα ισούται με αλτρουισμό, ξεπεράστε το ΕΓΩ θέλω ΕΓΩ ξέρω. Δώστε αυτό που μπορείτε γιατί σας αρέσει. Εάν εκπέμπουμε αρνητική ενεργεία και σκέψεις αυτό θα εισπράξουμε.

Συμμετέχοντας εδώ ξεκλέβουμε χρόνο από τις οικογένειες μας , από τους φίλους μας για τους καινούργιους διαδυκτιακούς φίλους, διότι προφανώς αυτό μας γεμίζει..

Ανοίγουμε όλοι μαζί τον δρόμο. Και εάν τον χάσαμε θα τον ξαναβρούμε…, εάν το θελήσουμε...

Bασίλης

Να είσαι καλά Βασίλη...

Και μην μας αφήσεις, γιατί μας κρατάς όλους ισορροπημένους με την αναγκαία και σοφή σου απόσταση που έτυχε (ή μάλλον επέλεξες) να κρατάς.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

thothΙδρυτικό Μέλος
05/03/2004, 22:52:56
Παραλίγο να ξεχάσω την Lencolas που νομίζει ότι μπορεί να μας ξεχάσει και να μη μας επισκέπτεται άλλο.

Lencolas, σέβομαι όποια απόφαση κι αν πάρεις.

Εάν συνεχίσεις, θα χαρώ πολύ.

Εάν σταματήσεις... απλά... θα το μετανιώσεις

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

katiaΜέλος
06/03/2004, 00:07:24
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΔΩ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

06/03/2004, 00:17:08
"Έχω όμως μία απορία. Εάν η δικαιοσύνη αποφανθεί ότι όλα είναι νόμιμα οι κατήγοροι τι θα πουν ? Μπράβο μετέχετε σε μία νόμιμη και ίσως αξιόλογη ομάδα…?"

Αγαπητέ Πλωτίνε,
Οι κατήγοροι είναι συγκεκριμένοι και δεν βρίσκονται μέσα σε αυτό το φόρουμ. Και αν θυμάμαι καλώς, έχουν κερδίζει την πρώτη δίκη.
Εμείς ερευνούμε, ζητάμε διευκρινίσεις... και περιμένουμε την δικαστική συνέχεια. Δεν θυμάμαι να έχουμε βγάλει κανένα τελικό συμπέρασμα, θετικό ή αρνητικό.

Γενικά τώρα, αποφάσισα επιτέλους να καθήσω και να διαβάσω όλα τα SOS θέματα, για να καταλάβω τι συμβαίνει επιτέλους. Πήρα μιά ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι έγινα κοινωνός των λίγο ως πολύ -απ'όσο κατάλαβα-"κοινών μυστικών". Και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω βέβαια.
Το μόνο που θέλω να πω είναι, πως οι ανθρώπινες αδυναμίες αναζητούν πάντα μία αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια. Και φαίνεται ότι δόθησαν αρκετές τέτοιες αφορμές τελευταία. Πάντως μην φοβάστε τα "ξεκαθαρίσματα" όσο σοβαρό αντίτιμο κι αν φαίνεται -αρχικά- ότι έχουν, τα ""κουκουλώματα" να φοβάστε...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 06/03/2004 00:19:56

06/03/2004, 00:48:37
....δεν αντεχω θα το πω.
τελικα η "εστια της ειρηνης" δεν αρεσε στην κλικα της αλλης μεριας!!!!!

-... αναρρωτιεμαι βεβαια ακομη σε ποια "κλικα" εντασομαι "η ερμη" που τοσο καιρο προσπαθω να σταματησω αυτη τη γελιοτητα;;;;;
αλλα κανενας δεν με ακουσε,επειδη νομισε-μαλλον λογω εντυπωσεων- οτι λεω αλλα + αλλα εννοω!/ακομη κι αν ορκιζομαι οτι λεω αληθεια...

"ΘΩΜΑΔΕΣ"....ΟΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ-

...ΠΕΡΥΣΙ ξεκινησα την Εστια της ειρηνης για να ενωθουμε κοντρα σε ολα οσα ενοιωσα πως θα ερθουν ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ....και ναι ηρθαν!
αντε λοιπον....να μας εναρμονισουν δυο προσωπα....
αντι ενα...

παμε παλι....!!!!!!!!!

-εκλογες εχουμε...πρεπει να παρουμε +καμμια ψηφο....-

δεν καταλαβα... καλα η ξαφνικα επεσε πολυ λαβ;
(οχι δεν μιλαει ο "κανενας"......μα ο ερμος ο παρατηρητης μου....
που διαβαζει πισω απο λεξεις + εννοιες...που μαλλον μονο οσοι γνωριστηκαμε καταλαβαινουμε....

+κατι που ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΩ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ "Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΕΓΙΝΕ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...

Προτιμουσα το Εσωτερικα πριν να γνωρισω απο κοντα οποιονδηποτε!
και αυτο ειναι φανερο γιατι...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.../ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΙΩΤΕΣ ΤΟΥ....
ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ/ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ...
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ/ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ "ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ"...ΜΑ ΘΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ(ΝΑΙ ΑΥΤΟ:) ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΡΩΒΟΛΑΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ...
ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ/ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΑΣ /ΝΑ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΕΝΩ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ....
ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.(ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ /ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ:)

Το αποτελεσμα των υποκειμενικων αποφασεων παντα αυτα προκαλουν στο σκαφος....

(ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΟΡΑΤΙΚΑ/ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ....ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...
Ευτυχως ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ειχαμε σωσιβια και γλυτωσαμε....

ΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΤΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ...ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΕΝΩ ΑΝ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ!!!!!!(ΜΠΡΑΒΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ!)
ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ + Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....ΑΠΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΡΑ...
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΑΝΕ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ...ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ,ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ...)
ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΕΒΕΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΤΕΡΟ...ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΜ...ΙΣΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ....(ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΕΤΟΙΟ...ΧΜ...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ" ΘΕΜΑ...ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΤΜΑ....:)

βεβαια υπαρχει παντα και η περιπτωση της επιλεκτικης ...κατα λαθος πτωσης....

με σπρωξιμο....ενα κατι...

ειδωμεν...
αν εμαθα κατι εδω μεσα...ειναι πως δεν πρπει να εμπιστευομαι οσους μου μιλουν ευγενικα να μην πιστευω κουβεντα μεχρι να τους δω ζωντανους...
να μην πρσπαθω να εμναρμονησω τις δυο αντιθετες πλευρες σε ενα
να μην λεω πως τα καταφερα ενω το εχω κανει
να μην γραφω οτι γνωριζω
να γλυφω τους συντονιστες
να βριζω οπως δε μου αρεσει να κανω
να πεφτω σε καταστασεις που δεν μου αρεσουν επειδη εχω παντα μια γελοια διαθεση να βοηθησω καποιον που με ρωταει να καταλαβει (χωρις να υπολογιζω αν μου σκαβει το λακο:)...

Ερμη, ΚΑΛΕ ΜΟΥ.... ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ...ΝΑΙ, ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΣ,ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ(ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ :ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ)...ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ....(ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΧΘΡΟΥΣ"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ/ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΑΠΕΔΙΕΞΕ...ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΕΠΙΣΗΣ:)

παραξενο αλλα ολοι παριστανουν πως δεν ειμαι εδω...

αυτο τωρα ειναι καλο η κακο...

ευχαριστω τον just a man....δηλάδη τον κυριο Καθενα....ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΘΥΜΟΤΑΝ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ....
ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣΕΚΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣ....

ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΕ...Η "ΦΙΛΗ" ΑΒΑΛΟΝ

ΣΧΙΣΜΑ

ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΤΑΤΗ....ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΒΕΒΑΙΑ.
+ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ...

ΑΥΛΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ + ΓΝΩΣΤΟΣ ...ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ.

Η ΕΙΡΗΝΗ
ΟΠΩΣ
+ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ
ΜΙΑ....

ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΟΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ...ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΤΟΤΕ....
ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ....
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ....
ΚΑΙ
OH DEAR....
YES MASTER
THANKS BROTHER...

ANTE STO DIAOLO POY ELEGE KAI O GIANOPOYLOS....

(ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΦΩ ΑΥΤΟ....Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΟΥ DEAR.... ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ....ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ....ΑΛΗΘΕΙΑΣ...
ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑΚΙΑ....ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...."

ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΠΕΘΑΙΝΩ ΩΡΕ!....(ΕΙΠΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...)

"Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥΣ....."( αντικαπιταλιστικο συνθημα σε τοιχο)

Atma Jnani

-ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ.-

06/03/2004, 01:13:20

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΕΡΑΣ....ΗΤΑΝ ΟΣΤΡΙΑ...

ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ
(ΕΛΥΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ/ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...:)
ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΝΕΜΟ....ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΣΕ"

quote:
Το μόνο που θέλω να πω είναι, πως οι ανθρώπινες αδυναμίες αναζητούν πάντα μία αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια. Και φαίνεται ότι δόθησαν αρκετές τέτοιες αφορμές τελευταία. Πάντως μην φοβάστε τα "ξεκαθαρίσματα" όσο σοβαρό αντίτιμο κι αν φαίνεται -αρχικά- ότι έχουν, τα ""κουκουλώματα" να φοβάστε...

Listen to the rythm of the Universe

zezmpergΜέλος
06/03/2004, 07:38:22
Σας χαιρετώ.
Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστούμε για την γλυκιά παρουσία σας στον τόπο της πρότασης για την φιλία.
Ευχαριστούμε το πνεύμα της αδελφοσύνης που διακατέχει τις ψυχούλες σας και γινόμαστε οι αποδέκτες τόσο λαμπρών μηνυμάτων.
Ναι καλοί μου φίλοι, πιστεύουμε πως το όραμα είναι κοινό, τελικά, λίγο πολύ, όλοι είμαστε έτοιμοι για τις μαγαλειώδεις πνευματικές στιγμές που θα έρθουν και πάλι του esoterica.gr!!!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδία την καλή μας ΑΤΜΑ, που άνοιξε την ψυχούλα της για να δούμε πόσο πόνος μπορεί να υπάρχει...Καλή μου φίλη θέλω να ξέρεις πως, ώρες πέρασα, άλλοτε ανανεώνοντας απόψεις και άλλοτε προσθέτοντας γνώσεις στο μυαλό μου, διαβάζοντας σοφά λόγια από τα τόσα topics και posts σου μέσα στο Esoterica.gr, σε ευχαριστώ προσωπικά καλή μου ΑΤΜΑ.
Ξέρεις και ξέρουμε ότι δεν είσαι η μόνη που πόνεσες, μα όπως λες και εσύ: <<ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ (ΝΑΙ ΑΥΤΟ:)...>>
Βρήκα λοιπόν καλή μου φίλη την ευκαιρια να σου πω: Ότι ήρθε η ώρα να πιάσουμε και το δικό σου χέρι και να κτίσουμε από την αρχή τον ΟΙΚΟ της φιλίας.
Να ξανα ανοίξουμε τα παλιά δικά σας "κιτάπια", όλων, που τόσα έχετε προσφέρει στο esoterica.gr....
Σας ευχαριστώ.
Σας χαιρετώ.

06/03/2004, 10:03:14
quote:
[size=5]....δεν αντεχω θα το πω.
τελικα η "εστια της ειρηνης" δεν αρεσε στην κλικα της αλλης μεριας!!!!!

-... αναρρωτιεμαι βεβαια ακομη σε ποια "κλικα" εντασομαι "η ερμη" που τοσο καιρο προσπαθω να σταματησω αυτη τη γελιοτητα;;;;;
αλλα κανενας δεν με ακουσε,επειδη νομισε-μαλλον λογω εντυπωσεων- οτι λεω αλλα + αλλα εννοω!/ακομη κι αν ορκιζομαι οτι λεω αληθεια...

"ΘΩΜΑΔΕΣ"....ΟΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ-
...ΠΕΡΥΣΙ ξεκινησα την Εστια της ειρηνης για να ενωθουμε κοντρα σε ολα οσα ενοιωσα πως θα ερθουν ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ....και ναι ηρθαν!
αντε λοιπον....να μας εναρμονισουν δυο προσωπα....
αντι ενα...

παμε παλι....!!!!!!!!!

-εκλογες εχουμε...πρεπει να παρουμε +καμμια ψηφο....-

δεν καταλαβα... καλα η ξαφνικα επεσε πολυ λαβ;
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ/ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΕΤΟΙΟ...ΧΜ...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ" ΘΕΜΑ...ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΤΜΑ....:)

βεβαια υπαρχει παντα και η περιπτωση της επιλεκτικης ...κατα λαθος πτωσης....

με σπρωξιμο....ενα κατι...

ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΕ...Η "ΦΙΛΗ" ΑΒΑΛΟΝ

Δεν ήξερα πόση πικρία και δηλητήριο κουβαλάς Ατμα...
Γιατί κοπέλλα μου?
Επειδή ανοίξαμε αυτό το θέμα?
Η εστία της ειρήνης ήταν για διαλογισμό, εικονίτσες και θέματα που αφορούσαν τον πόλεμο... Κάνω λάθος?(α! ναι ενίοτε και κανένα υποννοούμενο για κάποια προσωπική διαμάχη...)
Εγώ (θυμάσαι άραγε?) συμμετείχα όχι για να χλευάσω και σίγουρα όχι για να καταστρέψω την πρότασή σου αυτή...
Λυπάμαι που εσύ πας να το κάνεις αυτό στο τόπικ τούτο...

Μιλάς προσβλητικά για μένα και την Αννα(zezmperg) λέγοντας το "κοινό της Αννούλας" μα δεν κατάλαβες ότι όλοι δε σκεφτόμαστε σαν εσένα? Μιλάς για ψήφους... μην κρίνεις εξ ιδίων ...δεν ζητάμε θέση συντονιστή και αν ποτέ υπήρχε τέτοια πρόταση τόσο εγώ όσο και εκείνη θα την απορρίπταμε... Σου φαίνεται περίεργο ε? Ιδιαίτερα που μιλάω στο α' πληθυντικό... Εγώ μπορώ να δουλεύω με άλλους σε ομάδα εσύ μπορείς να αφήσεις to EΓΩ σου έξω από την εστία της Ειρήνης? (αλήθεια ποιας ειρήνης όταν πρώτα δεν έχεις ειρήνη με τον εαυτό σου) Μπορείς να αφήσεις το ΕΓΩ σου εξω από τούτο το τόπικ? Στο κάτω κάτω οι προσωπικές σου αναλώσεις με τον καθένα δε μας ενδιαφέρουν εφ'όσον δε σε ενδιαφέρει εσένα την ίδια η επίλυσή τους παρά μόνο η αναμάσησή τους...

Μα περισσότερο με λυπούν τα εισαγωγικά στη λέξη Φίλη που μου προσάπτεις... καθώς και το ότι δεν έμαθες (αλήθεια γιατί?) το πως γράφεται το όνομά μου μετά από τόσο καιρό...

Θες να βοηθήσεις?
Εχεις τη διάθεση?
ΜΠΟΡΕΙΣ?

Αν απαντήσεις καταφατικά σε μια από αυτές τις ερωτήσεις εδώ είμαστε να σε αγκαλιάσουμε (χωρίς εισαγωγικά) αλλιώς καλύτερα να συνεχίσεις το έργο σου μέσα από την εστία της ειρήνης...

"Τάδε έφη Avallon"
06/03/2004, 10:59:01
Γεια σου Avallon...
καταφερες να με βγαλεις απο την σιωπη μου...
δεν θα λαβω θεση υπερ καποιου ποτε δεν το εκανα πιστευω οτι ολοι μπορουν να υπερασπισουν τον εαυτο τους και ειδικα η Ατμα.
μα επετρεψε μου να σου πω οτι η Εστια της Ειρηνης καθως ειναι αγαπημενο θεμα δεν ηταν μοναχα αυτο...
quote:
Η εστία της ειρήνης ήταν για διαλογισμό, εικονίτσες και θέματα που αφορούσαν τον πόλεμο... Κάνω λάθος?(α! ναι ενίοτε και κανένα υποννοούμενο για κάποια προσωπική διαμάχη...)

αν κανεις μια βολτα θα δεις!ποσες φορες γινονται εκκλησεις για ειρηνη για το εσωτερικα...μαλλον καιρο εχεις να μπεις.
χαιρετω την προσπαθεια σας και την παραμονη της zezmperg που πολυ
εκτιμω...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...