- Άνευ Ουσίας, Άνευ Σημασίας… - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:quote:
Φιλοι μου, αεριζεστε συχνα...δεν ειναι ντροπη!!!Εγώ θα έλεγα.. διακριτικά
και παντα μακρυα απο σπινθηρες!!! ![]()

ζω σε δημοκρατια?
εχω το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης αν δεν χρησιμοποιω υβριστικους χαρακτηρισμους?
μπορω να πω "οι τρεις μονοθεϊστικες θρησκειες ειναι φτιαχτες και δεν πιστευω σε εξ αποκαλυψεως αληθειες και δογματα"?
μπορω να πω οτι "δεν με ενδιαφερει η σχεση του Χριστου με την Μαγδαληνη"?
μπορω να δω αυτη τη ρημαδα την ταινια χωρις να μου την πεσουν οι δικηγοροι του Θεου οπως ο πατερ Μαξιμος (ο νεος Τορκεμαδα), ή η οργανωση
μπορω να ρωτησω "τι χρωμα κυλοτα φοραει πανω απο το καλτσον του ως σουπερ ηρωας ο Μαξιμος???" ![]()

τωρα βλεπουμε τους <<μορφωμενους>> χριστιανους να κανουν το ιδιο
για μια ταινια
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:πριν μηνες ειχαμε τους <<αμορφωτους>> ισλαμιστες να τα κανουν ολα λιμπα για μερικα σκιτσα
τωρα βλεπουμε τους <<μορφωμενους>> χριστιανους να κανουν το ιδιο
για μια ταινιαΚανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
αγαπητε γηγενη, η "μορφωση", ή καλυτερα η Παιδεια, ειναι εχθρος του φανατισμου
ειδα χτες την εκπομπη του Χαρδαβελα για το θεμα, αλλά εκτος του φανατισμου, ξεδιπλωθηκε ξανα μπροστα μου ο μισογυνισμος των παπαδοκαλογερων - τα ιδια ισχυουν στο ισλαμ, στο λεω εκ πειρας γιατι το εχω διαπιστωσει απο κοντα
οι 3 γυναικες που συμμετειχαν στο πανελ δεχτηκαν την επιθεση του Μαξιμου Τορκεμαδα επειδη τολμησαν να πουν οτι οι 3 μονοθεϊστικες θρησκειες αφαιρεσαν εντελως το θηλυκο στοιχειο απο την λατρεια και θεωρουν την γυναικα οργανο του σατανα, σκευος ακαθαρσιων, υπονομευτη της αγνοτητας του ανδρος...
εχω τσατιστει με τον μισογυνισμο τους, μπας και πηδηξε ο ετσι τους την ετσι του (αυτο δεν λογοκρινεται ετσι? δεν ειπα ονοματα!
) - τους χαλαει βλεπεις η ερωτικη πραξη, το Υψιστο δωρο του Θειου στα πλασματα του
και τοτε εφαγα το σατορι!
για ολα φταινε τα δεντρα! ![]()
μηλια εκανε το απαγορευμενο μηλο
κατω απο μηλια ο Νευτων εφαγε το μηλο και σατοριασθηκε την βαρυτητα
κατω απο το δεντρο βοδι εφαγε ο Βουδας το δικο του σατορι της φωτισης
την ανθισμενη αμυγδαλια τιναξε ο αλλος για να φτιαξει ατμοσφαιρα με τα μαλλακια της πριν την ερωτικη πραξη που επακολουθησε
κατω απο συκια ειδε στο μελλον ο Χριστος (δεν ειχε αχλαδιες στην Παλαιστινη) αυτους που θα αυτοδιοριζονταν εκπροσωποι του και καταραστηκε το φουκαριαρικο το δεντρο αντι για τις γενειοφορες μαυροφορουσες στριγκλες... ![]()
ΥΓ. αφελης απορια αφελους γεροντος: γινεται πατερας χωρις Μητερα??? - σταματω γιατι θα μου το κοκκινησουν το ποστ και με το δικιο τους... ![]()
απλα θα θυμισω οτι εξελικτικα απο το θηλυ δημιουργηθηκε το αρρεν, απο τις ωοθηκες οι ορχεις και απο την κλειτοριδα η βαλανος του πεους

στεναχωρηθικα γιατι η εκκλησια εχει τετοια ατομα στην δυναμη της και απο οτι καταλαβα η εκκλησια εχει τις ιδιες αποψεις με τις δικες του
το πως βλεπουν τις γυναικες ειναι γνωστο
το πως βλεπουν τον ερωτα ειναι γνωστο
καποια στιγμη εγινε η ερωτηση <<και τι πειραζει αν ο χριστος ειχε παντρευτει την μαρια>>
ο παπας εβγαλε αφρους και αρχισε μεσα σε παραληριμα να λεει οτι
<<ο χριστος ειναι αναμαρτητος και οτι του καταλογιζουν αμαρτολες πραξεις>>
απο που και ως που η αγαπη ειναι αμαρτια;;
γιατι δεν νομιζω καποιος να αποφασιζει να μεινει με ενα ατομο για ολη του την ζωη απο μισος το πιθανοτερο ειναι να μενει απο αγαπη γι αυτο το ατομο
και απο που και ως που η ερωτικη πραξη μεταξη δυο ερωτευμενων ειναι αμαρτια;
τωρα για τις γυναικες αν ειχαν διαβασει λιγο το τι λενε οι πατερες της εκκλησιας γι αυτες δεν θα ηθελαν να ειναι χριστιανες
Για ποιο λογο αλλωστε; Για να κουραζω το μυαλουδακι μου;
Προφανως, ο πατηρ Μαξιμος δεν γεννηθηκε δια της φυσιολογικους οδους...
Μαλλον δεν ηρθε στον κοσμο απο μανα...
Φανταζομαι οτι αισθανεται αμαρτωλος γιατι η μητερα του τον εφερε στον κοσμο με αυτο τον τροπο...
Ισως γι΄αυτο αποφασισε να γινει και μοναχος.
Το πως εκφραζει τις σεξουαλικες του ορμες ομως, δεν μας το ανεφερε...
Και ο αυνανισμος καλος ειναι σε αυτες τις περιπτωσεις....
Τι να πω!!!
Να απαξιωσω;
Απαξιωνω τετοιου ειδους συμπεριφορες κομπλεξικων,αμορφωτων ανεγκεφαλων και
ανεραστων ανθρωπων...
Μερικες φορες στους αντρες, οταν δεν λειτουργει το κατω πουλι, δυσλειτουργει το πανω....
Εγω εχω τη δικη μου αποψη και δεν θα την αλλαξει κανενας Θεος...
Θεος για μενα ειναι αυτος που μου διδασκει την αγαπη, την κατανοηση,την λογικη, τα μεγαλυτερα ιδανικα που προσφερε ο ερμος ο ελληνικος πολιτισμος πριν ακομη και την εμφανιση του Μεσσια...
Ειναι καλο να συλλαμβανουμε τις αλλαγες που συμβαινουν ανα τους αιωνες και δεν εχω προβλημα να προσαρμοζομαι σε αυτες...
Η ουσια βρισκεται στις ριζες των αρχων αυτων...
Edited by - angi on 17/05/2006 01:53:38
quote:
Μερικες φορες στους αντρες, οταν δεν λειτουργει το κατω πουλι, δυσλειτουργει το πανω....
μαλλον θες να πεις το κατω κεφαλι και το πανω
γιατι απο οσο ξερω ενα πουλι εχουμε και αυτο ειναι κατω
σε περιπτωση που βρεις αντρα με δευτερο το εχει σε κλουβι
η μονη περιπτωση να το εχει στους ωμους του ειναι να ειναι πειρατης![]()
![]()
Edited by - gigenis on 17/05/2006 02:00:55
Αυτο ηθελα να πω!!!
Κατω κεφαλι-πανω κεφαλι!!
Απλως σκεφτηκα πρωτα το προβλημα του εν λογω μοναχου...
και εγινε και ο συνειρμος των λεξεων!
quote:μαλλον θες να πεις το κατω κεφαλι και το πανω
γιατι απο οσο ξερω ενα πουλι εχουμε και αυτο ειναι κατω
σε περιπτωση που βρεις αντρα με δευτερο το εχει σε κλουβι
η μονη περιπτωση να το εχει στους ωμους του ειναι να ειναι πειρατηςgigenis
quote:angi
Ναι βρε Γηγενη!!!
Αυτο ηθελα να πω!!!
Κατω κεφαλι-πανω κεφαλι!!
Απλως σκεφτηκα πρωτα το προβλημα του εν λογω μοναχου...
και εγινε και ο συνειρμος των λεξεων!
μηπως καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ο εν λογω Τορκεμαδα εχει στο κεφαλι του μονο το πουλι?
![]()
εγω ρωτησα, "τι χρωμα κυλοτα φοραει πανω απο το καλτσον του ως σουπερ ηρωας της ορθοδοξιας"? ![]()
πρεπει ομως να παραδεχθω τις τρεις κυριες!
αψογες, με χιουμορ και το βασικοτερο ευλαβεια και οχι δογματικη πιστη

quote:
και εγω ειδα την εκπομπη και στεναχωρηθικα με τον ιερεα που εκπροσωπουσε την εκκλησια της αγαπης
Είδα κι εγώ μέρος της εκπομπής και εντύπωση μου έκανε ένα σημείο.
Λέει ο μουσάτος ιερέας σε κάποια φάση: " Η ταινία προκαλεί την ιερή οργή μου"![]()
Δηλαδή υπάρχει και μη ιερή οργή?? Τι μαθαίνεις κάθε μέρα![]()
Καλά τους τα έλεγε εκείνη η κυριούλα, της οποίας το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμη...
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 17/05/2006 03:25:36
σκηνες απειρου καλλους! ![]()
πουλανε την ντατουρα για βλητα!
![]()
και τα βλητα οι δημοσιογραφοι ενημερωνουν τον κοσμο οτι η ουσια που περιεχει το "διαβολοχορτο" ειναι η μπελαντονα!!! (η οποια ειναι φυτο της ιδιας οικογενειας
)
σε τι κοσμο μεγαλωνουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:gretel
Χε χε αγαπητέ Τζόννυ εγώ πάντως θα ήθελα μια συνεντευξούλα από τη γιαγιάκα που έφαγε το χορταράκι
ξερεις τι με ανησυχει?
οτι για να πεσουν σε κωμα εφαγαν ενα πιατο ντατουρα - και απορω: δεν τους μυρισε? δεν τους πικρισε?
και ενταξει, συμφωνω οτι το ενα ειδος ντατουρας κανει στρογγυλωπα φυλλα, σαν του βλητου - οι αγροτες δεν ηξεραν να το ξεχωρισουν?
ως λατρης των βλητων (απο τα ελαχιστα χορτα που τρωω βρασμενα) γνωριζω την γευση και την μυρωδια τους...
μηπως συμβαινει κατι άλλο πιο σοβαρο?

"σου προσφερω ενα εκατομμυριο ευρω για να μου κανει η γυκαικα σου για ενα μηνα ομελετες με τυρι"
ακαδημια τερατων
ΥΓ. ο μπομπ σφουγγαρακης ειναι αυτιστικος, γι αυτο τον παω!!! ![]()

quote:
ως λατρης των βλητων (απο τα ελαχιστα χορτα που τρωω βρασμενα) γνωριζω την γευση και την μυρωδια τους...

** Tελικά δεν είναι όλα τα χόρτα ίδια...
**

Edited by - b_m_life on 19/05/2006 06:30:17
quote:ξερεις τι με ανησυχει?
οτι για να πεσουν σε κωμα εφαγαν ενα πιατο ντατουρα - και απορω: δεν τους μυρισε? δεν τους πικρισε?
ξεχασα να αναφερω οτι εφοσον τα βλητα ηταν βρασμενα και το νερο το χυνουμε, η υποτιθεμενη ντατουρα θαπρεπε να εχει αδρανοποιηθει σε μεγαλο βαθμο, μιας και οι ουσιες που περιεχει (ψυχοενεργες ή τοξικες) ειναι υδατοδιαλυτες
εξακολουθω να υποψιαζομαι οτι κατι αλλο εφταιξε...

καλυτερα ροκ και με μασκα, παρα μπαλαντα και βησαριων με λιφτινγκ... ![]()

Άκους εκεί να αφήνεις υπονοούμενα για την εθνική μας σταρ, που είχε το σθένος και τον τσαμπουκά να μας εκπροσωπήσει στον λάκο με τα φίδια...
Ντροπή σου γέρος άνθρωπος.....και με έμενταλ.....
quote:
θα καείς στην κόλαση ξεμωραμένε κηπουρέ με αυτά που ξεστωμίζειςΆκους εκεί να αφήνεις υπονοούμενα για την εθνική μας σταρ, που είχε το σθένος και τον τσαμπουκά να μας εκπροσωπήσει στον λάκο με τα φίδια...
Ντροπή σου γέρος άνθρωπος.....και με έμενταλ.....
απαγορευστε στην Ελενα να τραγουδαει και να χορευει, και θα το βουλωσω - θα αφεθω στην γεροντικη αννοια... ![]()
παντως αυτα τα τερατακια πρεπει να εχουν σοβαρα δερματολογικα προβληματα απο τα πλαστικα - κατι που δεν αντιμετωπιζει η Ελενα! ![]()
οσο για την κολαση, εκει βρισκονται (κατα τας θρησκευτικας αρχας και δογματα) ολοι οσοι εκτιμω και με ενδιαφερουν...