- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ίσως διαβάζοντας τα παρακάτω να αντιληφθούνε ορισμένοι ότι ούτε η διατήρηση του αναθέματος κατά του ελληνικού πνεύματος είναι τυχαία αλλά ούτε και η γενικότερη υποκριτική τους στάση. Εάν έχετε δε την αίσθηση ότι αναβιώνει η ιερά εξέταση των ελέω Θεού εξουσιαστών ίσως και……να μην πέφτετε και κατά πολύ έξω!
(Ο λύκος αλλάζει τελικά ποτέ την προβιά του??)
Πορίσματα της ΙΔ’ Συνδιασκέψεως της Ιεράς Συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος:
«στ. Οι αρχαιολάτρες παγιδεύουν ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν για την διάδοση της αρχαιολατρίας.»
«η. Να δίδονται με επιμέλεια επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στους ανιστόρητους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς των διαφόρων Νεοειδωλολατρικών ομάδων.»
«θ. Η ειδική Επιτροπή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την νεοειδωλολατρία να προβεί σε περαιτέρω διερεύνηση, θεμελίωση και αναίρεση των ψευδών ισχυρισμών των Νεοειδωλολατρών, αξιολογώντας την μεθοδολογία των Ελλήνων Πατέρων της Εκκλησίας καθώς και τα κείμενα της αρχαιοελληνικής Γραμματείας.»
http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/heresies-0018.html
Πορίσματα της Ιβ’ Συνδιασκέψεως της Ιεράς Συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος:
«8. Η εμφάνιση Ορθοδόξων κληρικών και λαϊκών θεολόγων σε ραδιοτηλεοπτικές συζητήσεις με εκπροσώπους αιρετικών και παραθρησκευτικών ομάδων απαιτεί κατάλληλη προπαρασκευή για να μη προκαλείται σύγχυση στους Ορθοδόξους πιστούς και ενδεχομένως διαφήμιση των αιρετικών δοξασιών.»
«9. Διαπιστώνεται θρησκευτική ανομοιογένεια στη σύγχρονη Ενορία λόγω μη Ορθοδόξων κατοίκων. Επιβάλλεται ειδική ποιμαντική μέριμνα από την Ενορία για τους μη Ορθοδόξου κατοίκους της.»
«5. Είναι ανάγκη να γίνεται αξιοποίηση του λαϊκού στοιχείου για την στελέχωση κάθε ενοριακού έργου και ιδιαίτερα του ευαίσθητου τομέα της αντιαιρετικής διακονίας.»
http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/heresies-porisma_ie.html
Άξιο προσοχής είναι επίσης το γεγονός ότι ενώ από την μια παροτρύνουν και συσκέπτονται τρόπους αντιμετώπισης των…..αρχαιολατρών (!), δηλαδή όσων ελλήνων στρέφονται στην πατρώα παράδοση, από την άλλη προσφεύγουνε στα δικαστήρια για την απώλεια…..πριμ αποδοτικότητας!!!!
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:
«Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τη χορήγηση επιδόματος στους Εφημέριους
Το ΣτΕ αποφάσισε τη μη χορήγηση του «κινήτρου απόδοσης» στους εν ενεργεία τακτικούς εφημέριους. Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, δεν προσκρούει στην αρχή της ισότητας, μολονότι το ίδιο επίδομα έχει χορηγηθεί στους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους. Το συγκεκριμένο επίδομα χορηγήθηκε στους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους ως κίνητρο για την αύξηση της αποδοτικότητάς τους και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας – κάτι που δεν μπορεί να νοηθεί για τους εφημερίους. Ήδη έξι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατέθεσαν επερώτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα.»
(http://www.ecclesia.gr/greek/report/15-11-2002.html)
Τα σχόλια πλέον δικά σας.
Ο λόγος φυσικά για την περίφημη «Κυριακή της Ορθοδοξίας» στις 20 Μαρτίου.
Κατά την τέλεση της εκκλησιαστικής μυσταγωγίας θα αναγνωστεί το κατάπτυστο ΑΝΑΘΕΜΑ της ορθοδοξίας κατά της Ελληνικής Σοφίας.
Πότε λοιπόν θα πάψουνε αυτά τα διχαστικά και μισαλλόδοξα απολιθώματα της ορθοδοξίας?
Πότε θα σταματήσει ο Θεϊκός Λόγος να ταυτίζεται με τις ορέξεις και τις δεισιδαιμονίες των εκάστοτε (αυτόκλητων) Ελέω Θεού εκπροσώπων Του?
κατα του ελληνικου εθνισμου
σε ολο του το μεγαλειο..
Ως ποτε θα ανεχομαστε αυτες τις
υβρεις κατα του ελληνισμου που
εκστομιζονται απο χειλη
ατομων που αυτοοριζονται ως "Ελληνες";
ποσο διεστραμμενος μπορει να ειναι
καποιος με το να ακουει αμετοχος και
ασυγκινητος τετοιο ξεχυλισμα μακιας
και μισαλλοδοξιας για την ιδια του την
πατριδα και πολιτισμο;
παρατηρηση: τα χριστιανα του νηματος
(τα γνωστα παρασιτα) εξαφανιστηκαν..
ουδεν σχολιον.
ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ? ΤΡΙΧΕΣ...
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ...
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ...
ΤΙ???? ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ?????
ΤΙ???? ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ??????
ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΛΑΣΗΣΣΣΣΣ!!!!!!!
-ΜΑ ΓΙΑΤΙ???
- ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ... ΕΓΩ ΔΙΑΤΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ....
ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΕΕΕΕ....... ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ......
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
quote:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ AREIOS , ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ? ΤΡΙΧΕΣ...
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ...
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ...
ΤΙ???? ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ?????
ΤΙ???? ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ??????
ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΟΟΟΟΟΟΛΑΣΗΣΣΣΣΣ!!!!!!!
-ΜΑ ΓΙΑΤΙ???
- ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ... ΕΓΩ ΔΙΑΤΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ....ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΕΕΕΕ....... ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ......
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
οτι ξεκινησει θα ξεκινησει,θα ξεκινησει απο την νεα γενια των αφυπνησμενων νεων γονιων,αυτοι θα αφυπνησουν και τα παιδια τους!
και σιγα σιγα,θα γινουν ολα,προστατεψτε τα παιδια σας απο το χριστιανικο δηλητηριο,αυτην την βρωμια του μυαλου! χαριστε τα την ελευθερια,να σας ευγνωμονουν για παντα!
ρασοφοροι πρακτορες ,εξουσιαστες,κυκλοφορουν παντου γυρω,και δεν ειναι σε θεση να καταλαβουν το κακο που κανουν!ουτε και προκειτε να το καταλαβουν!εχουν την εντυπωση οτι θα σωσουν τον κοσμο!
απλα ,να τους απαξιωσουμε πρεπει!
η πραγματικη παιδεια! ειναι αποτοκη της πνευματικης ελευθεριας!
χωρις αυτην ΜΗΔΕΝ ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΣΚΟΤΑΔΙ,ΑΠΡΑΞΙΑ!!
sakhs3
Το θέμα είναι να μην μπεις μέσα σε αυτές.
Είναι όντως λίγο εκνευριστικό να δεις να σου μιλάει άσχημα ένας μικρότερης ηλικίας ΕΠΟΠ ή έστω ένας "παλιότερος", εμένα μόνο την πρώτη ημέρα μου μίλησε με περίεργο ύφος ένας παλιότερος, είδε ότι αγρίεψα και το άλλαξε το εργάκι.
Σε όλη μου την θητεία πάντως και μέχρι να γίνω σειρά απολύσεως, η παρέα μου μέσα στο στρατόπεδο ήταν παλιότερες σειρές και γενικώς δεν αντιμετώπισα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Ο βασικότερος παράγοντας είναι ο Διοικητής, εγώ στο κέντρο είχα πολύ καλό διοικητή και στη μονάδα είχα διοικητή που θα παίρναμε όρκο ότι άνετα είχε αποδράσει από άσυλο, με αποτέλεσμα να μας κάνει την ζωή μαύρη...
Σχετικά με την αύξηση της θητείας, μην τις λαμβάνεις και πολύ σοβαρά υπόψη σου αυτές τις φήμες.
Εγώ άκουγα ότι η θητεία θα γίνει 12μηνη, 14μηνη ένα χρόνο περίπου πριν παρουσιαστώ.
Μετά σε όλη μου την θητεία άκουγα ότι οι επόμενες ΕΣΣΟ θα κάνουν αυξημένη θητεία. ![]()
Να ξέρεις πως εάν μέχρι την ημερομηνία ορκομωσίας σου δεν έχει ανακοινωθεί από κάποια κρατική πηγή αύξηση της θητείας, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα εάν μία στο εκατομμύριο ψηφιστεί κάποιο τέτοιο νομοσχέδιο ενώ υπηρετείς. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus -Να μην σου πω κιόλας ότι θα αναπολείς διάφορες στιγμές!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο….![]()
Ανεξάρτητα το πόσο καλά θα περάσεις φίλε PREDATOR (που συνήθως περνάς καλά…
) θα έρθουν στιγμές που θα γελάς και θα αναπολείς τις στιγμές (εμπειρίες) του Στράτου, ειδικά αν μπορέσεις και κρατήσεις επαφές με διάφορα φιλαράκια που θα κάνεις μέσα στην μονάδα.
Προσωπικά πιστεύω πως το πιο δύσκολο είναι η αρχή, η προσαρμογή…
Όπως και να΄ χει PREDATOR σου εύχομαι καλή θητεία…!!!

quote:
Σχετικά με την αύξηση της θητείας, μην τις λαμβάνεις και πολύ σοβαρά υπόψη σου αυτές τις φήμες.
Εγώ άκουγα ότι η θητεία θα γίνει 12μηνη, 14μηνη ένα χρόνο περίπου πριν παρουσιαστώ.
Μετά σε όλη μου την θητεία άκουγα ότι οι επόμενες ΕΣΣΟ θα κάνουν αυξημένη θητεία.
Να ξέρεις πως εάν μέχρι την ημερομηνία ορκομωσίας σου δεν έχει ανακοινωθεί από κάποια κρατική πηγή αύξηση της θητείας, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα
τελικα ειναι επιβεβαιωμενο απο τον Μπεγλιτη πως ΤΩΡΑ δεν μπορει να συζητηθει θεμα αυξησης, παρα τα προβληματα επανδρωσης που θα τεθουν με την απωληση αρκετων ΕΠΟΠ...
προφανως επεσε "σημα" απο αλλα στελεχη, καθως φοβουνται τις αντιδρασεις...
το θεμα πηγε για μετα τις επομενες (οποτε γινουν) εκλογες...
quote:
Ο βασικότερος παράγοντας είναι ο Διοικητής,
αυτο πιστευω και εγω...αν ο Διοικητης ειναι καλος...ολα ειναι καλα
quote:
Προσωπικά πιστεύω πως το πιο δύσκολο είναι η αρχή, η προσαρμογή…
Όπως και να΄ χει PREDATOR σου εύχομαι καλή θητεία…!!!
ευχαριστω για τις ευχες
ναι, οντως... οι πρωτες 40 μερες (τουλαχιστο μεχρι την ορκομωσια) ειναι οι δυσκολες

ναι, μια χαρα... ποτε δεν ειχα προβλημα..
για το σχολειο, παντα στις 06.15-06.30 ξυπνουσα

Edited by - PREDATOR on 13/09/2011 11:52:13

Edited by - Narkissa555 on 13/09/2011 11:58:37
μετα την βασικη εκπαιδευση, δεν υπαρχει προβλημα...
καρατσεκαρισμενο...

και μετα αρχιζει η "περιοδια" στην Ελληνικη υπαιθρο ![]()

Edited by - PREDATOR on 13/09/2011 12:02:50

ενταξει, σιγουρα το αγχος για την πρωτη μερα ειναι μεγαλο, αλλα
γενικοτερα, δεν τιθεται καποιο προβλημα!
απο την αλλη, δεν ειμαι και κα...λοστρατος.... (δεν ειμαι πωρωμενος, οπως καποιοι αλλοι)