- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ,ΞΩΤΙΚΑ,ΝΕΡΑΙΔΕΣ,UFO,ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
are you talking to me?
THE TRUTH IS OUT THERE........
are you talking to me?
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΙΑ ΓΟΡΓΟΝΑΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΑΙL..
ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ??????
respect
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
respect
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1455
ΡΙΞΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑ....
Παρακολουθώ το θέμα, απλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την κρυπτοζωολογία και έτσι δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Πάντως το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον και αναμένω να δω τις φωτό
με τις γοργόνες!
Είμαι σε φάση ακούω και μαθαίνω τώρα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΓΟΡΓΟΝΩΝ!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ...
respect
ΑΠΛΩΣ ΧΑΙΡΕΤΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ...
καλή μου sansationf δεν έχω πρόβλημα με τις σελίδες, όλα είναι ΟΚ τον τελευταίο καιρό. Ίσως έφταιγε η κακοκαιρία.
quote:
ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μα... ειναι εμφανέστατο!
Είναι ο Michael Jackson χωρίς το μακιγιάζ του
K
Keep nature alive..Mother earth will revenge...
Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις ιστορίες σου περί ξωτικών. Δεν έχω ακούσει δυστυχώς αναφορές για ξωτικά σε ελληνικά χωριά οπότε περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον!
Καμία περίπτωση να μοιάζουν με τα ξωτικά του Τόλκιν εμφανισιακά;; ![]()
Χαίρομαι που είσαι καλά αν και μαντεύω τρομερή πίεση. Κουράγιο φίλε μου!