- Τα " διαβολακια " πως επεμβαινουν στη ζωη μας. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Περί ειρωνίας: σε ένα γραπτό μύνημα δεν μπορείς να δεις τα συναισθήματα αυτού που το γράφει οπότε ας είμαστε λίγο ανεκτικοί (έχω παρεξηγηθεί και γω σε παρόμοιες καταστάσεις χωρίς λόγο τελικά)
noel δεν μπορούμε να βασιστούμε σε μια καλυτεχνική αποικονηση για το πως είναι τα διαβολάκια και ποιοδήποτε άλλο ον. Εξ' άλλου στην εικόνα δεν αποικονίζεται διαβολάκι αλλά ένα παραμυθένιο ον (pixie ίσως) ποιο καλα θα ήταν να ανέφερες γεγονότα από εμπειρίες...
galadriel το φωτοστέφανο πιστεύω είναι το chakra του στέματος (προσωπική μου άποψη)όσο για τις εικόνες συμφωνώ όπως είδες και παραπάνω.
aries0 πιστεύω είναι θέμα ιεραρχίας και όλλα μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή θέλουν μέχρι τουλάχιστων να αποκαλυφθούν. Θα ήθελα όμως να μου πεις τι γνωρίζεις (σου στέλνω e-mail) δυστυχώς δεν βρεθήκαμε ελπίζω κάποια άλλη φορά!
Καλλιώπη, τα χαιρετίσματά μου!
Να' στε καλά!
λοιπόν,
το φωτοστέφανο απεικονίζεται άλλοτε σαν ένα φωτεινό στεφάνι γύρω απ' το κεφάλι του εικονιζόμενου είτε γύρω από ολόκληρο το σώμα του (όπως πολύ συχνά σε εικόνες της Μεταμόρφωσης)....
οι επικρατούσες εκδοχές είναι οι εξής :
1. η αύρα του ατόμου που εικονίζεται
2. το τσάκρα του στέμματος όπως ανέφερε και το Ασημένιο Βέλος και,
3. ένας φωτεινός δακτύλιος πάνω απ' το κεφάλι που υποδηλώνει την παρουσία και καθοδήγηση κάποιου Διδασκάλου (μη ενσαρκωμένου) στο εν λόγω άτομο... σ'αυτή την περίπτωση αυτό είναι μέρος της αύρας του Διδασκάλου....
πάρτε μερικές ανάσες ακόμα και συνεχίζουμε επί του θέματος ![]()
Galadriel

in God we trust
Και βεβαίως έβαλα φράσεις εκεί που δεν έχεις πει, βεβαίως και έβγαλα πορίσματα.
Όλα αυτά τα κάνω γιατί σε ήξερα και από την προηγούμενη ζωή μου και έχω μαζί σου unfinished business. Ήμαρτον δηλαδή!!!
Θα τα πάω ένα ένα για να καταλάβεις τι εννοώ.
Είπα "πιθανόν" "νομίζω", λέξεις που εμπεριέχουν και το λάθος που μπορεί να κάνω, το οποίο δηλώνω εκ των προτέρων. Ήμουν υποχρεωμένη να εξηγήσω τι εννοώ και τι σκέφτομαι, γι΄αυτό έδωσα παραδείγματα.
Δεν θα κρατήσω τίποτα για τον εαυτό μου γιατί δεν έχω λόγο, πόσο μάλλον από την στιγμή που δεν βγάζω πορίσματα. Δεν σε κατηγόρησα, σε ρώτησα, τώρα το αν εσύ νευρίασες δεν είναι δικό μου θέμα αλλά δικό σου.
Δεν είπα ότι γέλασες με κανέναν, απλά έκανα επισήμανση. Θα με ρωτήσεις πιθανόν γιατί την έκανα, θα σου πω, γιατί μου φάνηκε ότι διέκρινα μία παιχνιώδη διάθεση από μέρους σου. Εάν ήμουν σίγουρη δεν θα ήταν γενική επισήμανση, θα σου έλεγα ευθέως ότι είχα να πω.
Και από ότι είδες σου εξήγησα αυτό το οποίο ρώτησες.
Εάν εσύ κρίνεις ότι οι απαντήσεις και ερωτήσεις όλων ήταν επιθετικές δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν έχουμε κανένα λόγο να σου κάνουμε μαζική επίθεση.
Αυτό που ρωτάς με το χρώμα της φωτογραφίας γιατί το ρωτάς?Είναι κάποιο τεστ χρωμάτων που διαπιστώνει εάν εμείς είδαμε κάτι μαύρο ή κάτι σκούρο μπλέ ή πράσινο?
Κάτι που είναι φωτεινό το ξεχωρίζεις από αυτό που είναι μαύρο. Και όταν λέμε έχουμε δει κάτι, δεν εννοούμε εκεί που καθόμαστε και πίνουμε καφέ, τσουπ εμφανίζεται και κάτι, "βρε καλώς τα παιδιά τι χαμπάρια, πως από δω".
Εγώ τουλάχιστον το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι διάβασμα από βιβλία ούτε ιστορίες που έχουμε ακούσει, είναι προσωπικές εμπειρίες και προσπαθούμε να βρούμε άκρη.
Μακάρι να είναι αυτό που αναφέρει η Galadriel, προσωπικές εντάσεις και πειρασμοί.
Πάντως αντί να λογομαχούμε δεν συνεχίζουμε το θέμα να δούμε τι θα βγάλουμε. noel δεν έχω λόγο να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, με ενδιαφέρει η άποψή σου, σε παρακαλώ ας το λήξουμε εδώ.
δεν σε ενδιαφέρει η αντιπαράθεση αλλά δίνεις τροφή για να συνεχιστεί....
μήπως να κάνουμε κάναν εξορκισμό στο τόπικ καλού κακού? ![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
Είπα "πιθανόν" "νομίζω", λέξεις που εμπεριέχουν και το λάθος που μπορεί να κάνω, το οποίο δηλώνω εκ των προτέρων.
Πιθανόν... σου φάνηκε δηλαδή![]()
quote:
Θα με ρωτήσεις πιθανόν γιατί την έκανα, θα σου πω, γιατί μου φάνηκε ότι διέκρινα μία παιχνιώδη διάθεση από μέρους σου.
Χμ.. και εδώ σου φάνηκε..![]()
Επειδή λοιπόν σε πολλούς απο εμας μας φαίνετε .. καλύτερα να ``μασαμε παρά να μιλάμε``..
Αγαπητή pyramid και εμένα μου φάνηκαν .. και με παρεξήγησες...
Πρός ``γνώσιν και συμμόρφωσιν`` λοιπόν.
Τώρα για την τροφή που λες, δεν καταλαβαίνω πως την δίνω, που ακριβώς το διαπίστωσες, δεν κατάλαβα ότι έκανα κάτι τέτοιο.
allzzaro μιλάς για θέμα που δημιουργήθηκε σε άλλο topic. Εάν ξαναδιαβάσεις ότι έγραψες θα δεις ότι δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που έγραψα εγώ.
aries ζητώ συγγνώμη για όλα αυτά στο topic σου.
Παιδια ηρεμια ολοι... πρακαλω πολυ...τα διαβολακια εκαναν τη δουλεια τους..γιατι μαθαινουμε για αυτα ....!!! και ανησυχουν....
Φιλε noel ας μη συνεχιστει παρακαλω πολυ αλλο καμμια αντιπαραθεση...και μαλιστα αν ημουν μονο εγω που το καταλαβα ετσι θα ελεγα οτι εκανα λαθος..αλλα σε ολους φανηκε..οτι ετσι που το διατυπωσες ...!!!!!
Δεν υπαρχει συνενοηση κανενος μεταξυ μας ...δεν γνωριζομαστε παρα μονο απο μεσα απο εδω...
Καποια e mail η καποια τηλ...που εχουν γινει ειναι γιατι μερικα πραμματα δεν λεγονται απο εδω μεσα....!!! για πολλους λογους...και ενας απο αυτους ειναι οι προσωπικες περιπτωσεις που δεν αφορουν ολους ....
Ελπιζω να γινει κατανοητο και θα παρακαλεσω αν εχετε γνωμες η προσωπικες εμπειριες ...αυτες θελουμε να ακουστουν και τιποτα αλλο ..!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ...ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ ...ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....!!!
Ειδατε λοιπον μια μορφη που μπορουν να μας πειραξουν...και που εισαστε ακομη...!!!!!!!!!!!
Pyramid < Ρουλα > δεν ειναι topic μου...ειναι μας ...αφορα ολους...
Που θα πας????????
Λοιπον παιδια αρχισα πρωτα να γραφω και μετα διαβασα ολους οσους απαντησαν....
Καπου ξεφυγαμε απο το θεμα και θα ηθελα πραγματικα να μεινουμε εκει.....
Ο galadriel εχει δικιο ...το εγραψα πριν το δω αλλα το εθεσε πρωτος απο εμενα... !!!! βεβαια φιλε το ειδες και το ειπες αστειεομενος ...αλλα ειναι πραγματικοτητα ...οτι " μπηκαν " για να ταραξουν τα πραμματα...μην πεφτετε στη παγιδα.....!!!!!!!!!
Τα διαβολακια αυτα που αναφερομαι εγω δεν εχουν καμμια σχεση με αλλα " αιθερικα" η αλλες οντοτητες....
Ειναι ψυχες που περασαν στα κατωτερα πεδια και εγιναν διαβολακια....
Ηταν ανθρωποι που ηταν κακοι ...και εγιναν ετσι...< μερικες εξαιρεσεις...θα τα πουμε αργοτερα...>
Δεν παιρνουν καμμια γιατρια !!! δεν αλλαζουν με τιποτα αυτο που εγιναν....ουτε με αγαπη ουτε με φως οπως ειχε αναφερει ο Μορφεας...
Ειναι μια μονιμη μορφη...και δεν αλλαζουν οπως ηδη ειπα...!!!!!!!!!!
Αυτα προς το παρον ...ειδατε αν και ταλαιπωρημενος...απο το ταξιδι ...μπηκα να σας " δω "
Λεω και παλι ΠΡΟΣΟΧΗ στις παγιδες...!!! την " φαγαμε για αρχη...." αλλα στο υψος σας....
Sunrise zero
Edited by - aries0 on 07/09/2005 00:06:40
Γειά σου Γιάννη (aries), που να πάω? φεύγω εγώ τώρα από δω, από τον Ιούλιο έχουμε το ίδιο βιολί τώρα θα τα παρατήσω?
αγαπητή pyramid, φαντάζομαι πως γνωρίζεις ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό εναντίον σου αλλά αντιθέτως μου είσαι συμπαθέστατη και σε εκτιμώ πολύ... μ'αυτό το θάρρος είπα όσα είπα γιατί πράγματι σ'αυτό το τελευταίο ποστ αυτή την εντύπωση δίνεις...
αγαπητέ aries0, καταρχήν είμαι φίλη και όχι φίλος... κι έπειτα με όλο το σεβασμό που έχεις σαν θεματοθέτης του παρόντος, θα πρέπει να καταλάβεις κάτι.... είναι λίγο υπερβολικό να είσαι τόσο απόλυτος σε απόψεις που αφορούν έναν αόρατο στα μάτια μας κόσμο.... κάνουμε κάποιες υποθέσεις, διατυπώνουμε κάποιες γνώμες και μέχρι εκεί...
η λογική του ότι "τα διαβολάκια είναι έτσι και όχι γιουβέτσι γιατί το λέω εγώ" δεν έχει κανένα νόημα και φυσικό είναι να δημιουργεί αντιδράσεις... και νομίζω ότι έτσι ξεκίνησε και η διαφωνία του noel...
και τέλος, μπορεί την άποψη για το ότι τα "διαβολάκια" έχουν υπεισέλθει στην συζήτησα να την διατύπωσα με χιούμορ αλλά δεν ήταν για πλάκα.... εξ'ου και παρέθεσα την συγκεκριμένη παροιμία...
επειδή όμως αυτή η σιγουριά με την οποία καταθέτεις την άποψη σου με προβλημάτισε θα ήμουν ευγνώμων αν κατέθετες τις αποδείξεις που επιβεβαιώνουν αυτά που λες...
φιλικά
Galadriel

in God we trust
quote:
Τα διαβολακια αυτα που αναφερομαι εγω δεν εχουν καμμια σχεση με αλλα " αιθερικα" η αλλες οντοτητες....Ειναι ψυχες που περασαν στα κατωτερα πεδια και εγιναν διαβολακια....
Ηταν ανθρωποι που ηταν κακοι ...και εγιναν ετσι...< μερικες εξαιρεσεις...θα τα πουμε αργοτερα...>
Φίλε μου .. θα ήθελα σε παρακαλώ να μου απαντήσεις στην ερώτηση μου, απο που αποκομίζεις στοιχεία.
Τα λεγόμενα σου ανατρέπουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που αναφέρονται απο θρύλους-παραδόσεις.
Σε παρακαλώ τι πηγές επικαλείσαι?