- Ένας πρακτικός καθημερινός ονειροκρίτης... Είδατε περίεργο όνειρο σήμερα? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
...Ο οραματισμός του ουράνιου τόξου δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρός...
Γιατί έχω την εντύπωση πως κάτι μου ξέφυγέ?
Στον οραματισμό που είχες δώσει Ανσίν, δεν ανέφερες ουράνιο τόξο...
Μήπως έστειλες κάποιο mail που δεν έλαβα?
Ρωτώ γιατί μου έκανε εντύπωσση στο in.gr, πως είχα στα εισερχόμενα 2 μυνήματα δίχως περιεχόμενο και αποστολέα...

Μην ανησυχείς καλό μου. Εγώ, η another star και η sm_giota κάνουμε έναν διαφορετικό οραματισμό που περιλαμβάνει ένα ουράνιο τόξο.
Οι της ομάδας εξακολουθούμε να... μυρίζουμε τον κρίνο!
Ελπίζω να είσαι καλύτερα.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Νομίζω οτι υπήρξε κάπου λάθος εκτίμηση.
Σε φιλώ και εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι αποφασίζεις
Τι κανετε καλε ...
άντε άντε να δω καλημερες!!!!!!!!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
~~ ~~
Μου γίνατε μιά υπέροχη συνήθεια.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
~~ ~~
~~ ~~
Όπως είπα και εχθές είχα υπερβολικό φόρτο εργασίας αυτές τις μέρες και έτσι δεν μπορούσα να απαντήσω τακτικά.
Λοιπόν...
Γιώτα...
quote:
Όταν βάζετε τον ασθενή στο σωλήνα, μετά τι γίνεται; Μελετάτε το σώμα για εντοπισμό προβληματικού σημείου και μετα του δίνετε φώς; Κάπως έτσι το φαντάζομαι. Και για πόση ώρα μένει στο σωλήνα για τη θεραπεία;
Αγαπητή μου Γιώτα, συνήθως δεν μελετάμε το σώμα για κάποιο προβληματικό σημείο, διότι ξέρουμε ήδη εξαρχής, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ποιό είναι αυτό. Έτσι είναι συγκεκριμένα τα σημεία που στέλνουμε τις ενέργειες. Το ιδανικό θα ήταν να έμενε στον σωλήνα γύρω στη μία ώρα. Ωστόσο εμείς λόγο έλλειψης τέτοιου χρόνου τον αφήνουμε στην χρυσή ακτίνα γύρω στα έικοση λεπτά. ![]()
Ηλιακτίδα (ωραίο νικ)...
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ ΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 'ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΤΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥ
Ναι, πολύ πιθανόν να υπάρχει κάποια δυσλειτουργία των κέντρων.
Εάν ο άντρας έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, και δεν έχει κάποια αδυναμία στην έκκριση σπερματοζωαρίου, ή δεν είναι σε αδυναμια, τότε σημαίνει οτι είναι θέμα της γυναίκας. Εάν η γυναίκα δεν έχει επίσης προβλήματα με την μήτρα ή τα ωάριά της... τότε πάλι φταίει εκείνη. Θα ήθελα να σε ρωτήσω... γνωρίζεις αυτό το ζευγάρι, για να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις για την γυναίκα;
Γκρέτελ απεργοσπάστρια...
quote:
Χθές έκανα την τεχνική της χρυσής αύρας την οποία πέτυχα σχετικά εύκολα μια και το πρόβλημά μου παλαιότερα ήταν ότι δεν μπορούσα να "δω" το χρώμα. Σκοτεινά σημεία δεν είδα, και κατα τη διάρκεια της τεχνικής ένιωθα μια έντονη πίεση στο μέτωπο σαν να με πίεζε κάποιος με το δάχτυλό του.
Μπράβο, μπράβο πολύ χαίρομαι, η πίεση πυ ένιωθες ήταν λόγο του οραματσιμού που κατάφερες να κάνεις, ένιωσες κάποια διαφορά μετά;
Θα σου πρότεινα επίσης εάν θέλεις να δεις στον εαυτό μεγάλη διαφορά, να βάλεις την ασπίδα της αγάπης. Θα δεις μια μεγάλη συναισθηματική αλλαγή.
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Είμαι απαράδεκτος αν πώ οτι αμέλησα να προσπαθήσω ξανά να εφαρμόσω κάποια ασπίδα...?

In anticipation of my resurrection...
Θα ήθελα να δώσω μια συνοπτική αναφορά για τις ασπίδες από διάφορες οπτικές γωνίες . Στο σώμα μας το σύστημα του θώρακα, αποτελείτε τρία μέρη, το Σώμα, την Λαβή και την Ξιφοειδή απόφυση. Οι τρείς ονομασίες θυμίζουν ασπίδα πολεμιστή, το σχήμα του, εάν έχετε την ευκαιρία να δείτε μια ανατομική φωτογραφία του θώρακα, θυμίζει κράνος ενώ το όλο σύστημα –τρία σε ένα- μας δείχνει προς το ξίφος. Τα ενδύματα και οι ασπίδες, δείχνουν έμφαση σε εκείνο το σύστημα του θώρακα (το οποίο περικλείει την καρδιά και τους πνεύμονες, βασικές αρτηρίες και φλέβες (ενεργειακός σωματικός παλμός ζωής/αέρας αλλά και ένα μεγάλο τμήμα του ηλιακού πλέγματος αφήνοντας στο διάφραγμα διέξοδο), με την τοποθέτηση συμβόλων, χρωμάτων, γραμμάτων, ειδικών ραφών κα, απεικονίζοντας πολύ δυνατά και σημαντικά ενεργειακά στοιχεία που αναλογούν στην συγκεκριμένη περιοχή και όργανα. Είτε για ενδυνάμωση, είτε για προστασία, αλλά και για ‘σύνδεση’ έτσι ώστε αυτό που είναι «γραμμένο» επάνω τους να λειτουργήσει αναλόγως την περίσταση και σε επίπεδο ενεργειακό. Το ίδιο κάνουμε και εμείς με τα ρούχα, τον χρωματισμό ή τα κοσμήματα μας στην καθημερινή μας ζωή. Εκφράζουμε το μέσα προς τα έξω με τα δικά μας μέσα και τρόπους. Η ασπίδα ή το ειδικό ένδυμα, κυρίως χρυσό, που παρουσιάζεται στις εικόνες Αγίων, επίσης προσδίδει μια διαφορετική, αλλά στην ουσία, ίδια ανάγκη προς την σύνδεση με τον κόσμο της φωτεινής ενέργειας είτε να τον καλέσει «εντός του» ή να αποτρέψει μια διαφορετική σε συχνότητα να εισέλθει στον χώρο ή στο άτομο που εκείνη την ώρα εργάζεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αυτά τα ενδιαφέροντα για όσους παρατηρητές είναι ανήσυχοι!
~~ ~~
Επίσης θα σε παρακαλέσω και για ένα πιο τεχνικό ζήτημα.
Όταν γράφεις, εάν μπορείς άφηνε κενό ανά δύο προτάσεις, για να είναι τα κείμενά σου πιο ευανάγνωστα.
Να είσαι καλά

Το πως ενεργοποιούνται, εξαρτάται απο τον λόγο και ο λόγος, πίστεψέ με, θα πρέπει να είναι περισσότερο απο πολύ καλός!.
Υπάρχουν οι πληροφορίες σε αυτό που έχω γράψει μαζί με τις απαντήσεις που μου ζητάς, για αυτό στο τέλος λέει πως είναι για τους ανήσυχους παρατηρητές.
Ετσι δεν θα απαντήσω, όχι γιατί είμαι υπερ άνω και κρατάω μυστικά και ντοκουμέντα, αλλά γιατί έτσι θα πρέπει να είναι. Απο την άλλη θα μπορούσα μέσα στις λέξεις να 'ανοίξω' μονοπατάκια προς εκεί.
καλό ψάξιμο λοιπόν!
~~ ~~
Άντε βρε dying i. μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!! Καλώς μας ξανάρθες... και χωρίς ενοχές. Όπως θύμισε ο Μορφέας και έγραψε ο Εκκλησιαστής στην Παλαιά Διαθήκη:
"For everything there is a season, and a time for every matter under heaven… a time to weep, and a time to laugh;
a time to mourn, and a time to dance…
a time to seek, and a time to lose;
a time to keep, and a time to throw away…"
κλπ κλπ.
Αλλά καλύτερα να μη μπλέκεις με αιγόκερους σαν εμένα σε συζητήσεις περί χρόνου!
Λίλλιαν
Πολύ σημαντικά τα στοιχεία που μοιράστηκες μαζί μας. Μορφέα, νομίζω πως η Λίλλιαν μιλά για αυτόματες, ενστικτώδεις διαδικασίες οι οποίες ωστόσο μπορούν κάλλιστα να γίνουν συνειδητές όταν ο άνθρωπος περάσει σε ένα αντίστοιχο πεδίο ύπαρξης. Τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει π.χ. συγκεκριμένα χρώματα για να προσκαλέσει ή να αποτρέψει συνειδητά κάτι.
Με πολλή αγάπη
Unseen
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****