ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένας πρακτικός καθημερινός ονειροκρίτης... Είδατε περίεργο όνειρο σήμερα? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ένας πρακτικός καθημερινός ονειροκρίτης... Είδατε περίεργο όνειρο σήμερα? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Helenaki56 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
YUGI-OHΜέλος
10/12/2011, 20:24:51
Παιδιά μιας και το φέρε η κουβέντα, εγώ δεν είδα περίεργο όνειρο σήμερα αλλά είδα στον άλφα μια ασυνήθιστη είδηση...

ένας γάτος έγινε πολυεκατομμυριούχος!
κέρδισε το τίτλο της πλουσιότερης γάτας του κόσμου!

Λένε ότι κληρονόμησε μια βίλα, εκατοντάδες σπίτια σε όλη την Ιταλία από το Μιλάνο μέχρι την Καλαβρία, τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς με εκατομμύρια ευρώ.
Συνολικά η κληρονομιά ανέρχεται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ολη η είδηση...Αδέσποτος γάτος κληρονόμησε 10 εκατομμύρια ευρώ

Οχι απλά δε το φανταζόταν αλλά ούτε στο όνειρο της δε θα το είχε δεί ότι θα γινόταν μια μέρα η πλουσιότερη γάτα στο κόσμο.

Πέρα απο το χιούμορ, να ναι καλά ο φίλος μας ο γάτος να χαρεί όλα όσα κληρονόμησε.

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

10/12/2011, 22:30:34
..Επ! ψιψίνα; Έλα στον μπαμπά, έεεελα στον μπαμπά, ψιψιψιψι....
YUGI-OHΜέλος
10/12/2011, 23:15:35
ε δε λέμε ότι...είναι και πολυυύ γάτα
Ε! να αυτή είναι!

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

violent kingΜέλος
14/12/2011, 07:19:41
είχα δει στον ύπνο μου πριν μια βδομάδα ένα περίεργο όνειρο,ήμουν σε ένα μέρος που έμοιαζε με το ηράκλειο στη κρήτη,όλα ήταν παρηκμασμένα ακόμα και στα κτήρια είχαν φυτρώσει φυτά, εν ολίγης υπήρχε εμφανής εγκατάλειψη,καθώς προχώραγα σε μια πλαγια υποτίθεται ότι ήταν το σπίτι της θείας μου,η πλαγια έμοιαζε με έρημο δηλαδή είχε άμμο,η επομενη σκηνή ήταν ότι στην περιοχή είχε ξηρασία ο κήπος που πριν είχε άμμο,είχε γίνει λάσπη,σαν βούρκος γεμάτος λάσπες ακαθαρσίες αίματα και πούπουλα από περιστέρια τότε πλησίασα το σπίτι που ήταν διπλα από το κήπο αλλα υπήρχε συρματόπλεγμα κομμένο που το χώριζε και όλο το σπίτι ήταν διαλυμένο με σπασμένα τζαμια και χαλασμένους τοίχους εγώ περίμενα τη βροχή που θα καθάριζε το τόπο αλλα μετά ξύπνησα δεν θυμάμαι κάτι άλλο,θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις αν ήταν θεμιτό

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

greeneyesΝέο Μέλος
27/12/2011, 17:10:51
Γεια σας!! Εδω και καιρο, απο το καλοκαιρι, υπαρχουν καποια ονειρα που βλεπω, απλα ονειρα, τα οποια τα σκεφτομαι μεσα στην επομενη ημερα και μετα συμβαινουν.. Αν οχι οπως τα εβλεπα, γινεται κατι παραπλησιο.. Τι ακριβως γινεται?? Βλεπω στα ονειρα μου αυτο που προκειται να γινει?

Εμπιστεύσου την καρδιά σου.. Δεν κάνει ποτέ λά8ος..

27/12/2011, 17:49:38
Γεια σου mystery flower .

Το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο που με ταρακούνησε που λέμε.Είδα οτι εγω ο ίδιος,χωρις κάποιο συγκεκριμμένο λόγο,έκοψα το πίσω μέρος του κρανίου μου αφήνωντας τον εγκέφαλό μου ακάλυπτο! Μετα προσπαθούσα να το κολλήσω πάλι πίσω.Φρικιαστικό όνειρο και αναρωτιέμαι τί μπορεί να σημαίνει.

Edited by - alex22 on 27/12/2011 17:54:55

ΛίλλιανΜέλος
14/03/2006, 10:17:54
Καλημέρα τοξοτίνα! πω πω ένας μπέμπης που έρχεται! να προσέχεις όμως γιατί σε είδα να κάνεις ταρζανιές! Αγκαλιές

++++ Με μια ματιά στον Ουρανό θα άλλαζαν τα πράγματα ++++ (Γ.Παίσιος)

galazia_sfairaΜέλος
14/03/2006, 11:02:30
Kαλημερα στις φωτεινες ψυχες,καλημερα σε ολους μας.
Αντε Τοξοτακι και κοντευουμε....
Λίλλιαν πολλα χαμόγελα καλη μου .
Μορφέα μου, που εσαι πουλακι μου?
Ανσίν μου...μυρίζω λιγακι τον κρίνο απλά χανω λιγακι την ...μπαλα.Δεν ξερω γιατι..ειναι στιγμες αλλά καπου την χανω..και στο τελος με τιποτα δεν μπορω να την τοποθετήσω πισω...αρνουμαι πεισματικά να βγω απο την δινη που μπαινω....μαρεσει πολυ εκει!!!!!!!!
Νστουλα σε έχασα καλε αμαν,παρε τηλεφωνο μολις μπορεις...
Πυραμίδα σε καλω!
Μινα και σε σενα δεν μπορω παιδια δεν μπορω μου λειπετε.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

SM-GIOTAΜέλος
14/03/2006, 11:10:24
Καλημέρα σε όλους.
another star που είσαι; Πέρασαν οι πονοκέφαλοι;
Unseen, τον έκανα τον οραματισμό. Μέ χαλάρωσε πάρα πολύ, και ένοιωθα πολύ δύναμη και ενέργεια στά χέρια. Θα το συνεχίσω καθημερινά και τα ξαναλέμε.
Μιά απορία. Όταν βάζετε τον ασθενή στο σωλήνα, μετά τι γίνεται; Μελετάτε το σώμα για εντοπισμό προβληματικού σημείου και μετα του δίνετε φώς; Κάπως έτσι το φαντάζομαι. Και για πόση ώρα μένει στο σωλήνα για τη θεραπεία;
UnseenΜέλος
14/03/2006, 11:22:55

Καλημέρα πολυαγαπημένοι μου φίλοι

Γαλάζια σφαίρα μου στον οραματισμό βλέπουμε μια συγκεκριμένη εικόνα. Ο διαλογισμός μπορεί να ξεκινήσει από έναν οραματισμό αλλά είναι πιο ανοικτός σαν τρόπος γιατί μπορεί να φιλοξενήσει σκέψεις και να διαφοροποιήσει/διευρύνει τις προβαλλόμενες εικόνες.

Ο οραματισμός είναι καλή άσκηση του νου και του διδάσκει πειθαρχία, οπότε θα πρότεινα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό που κάνουμε στα πλαίσια του οραματισμού, δηλ. να προσπαθούμε να βλέπουμε αυτό που περιέγραψα, όπως το περιέγραψα. Από την ερχόμενη όμως εβδομάδα, εάν το επιθυμούν και οι υπόλοιποι, μπορούμε να αφήσουμε ανοικτό το αποτέλεσμα, δηλ. να μην εμποδίζουμε εικόνες που θα αναδυθούν από το ασυνείδητο να προστεθούν σε
αυτό που βλέπουμε ή να το μεταβάλλουν. Προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη διαδικασία!

Χάνεις... τη μπάλα; Με τίποτα! Κι εσύ μας λείπεις γλυκιά μου, προβλέπω μαζικές διακοπές στη Μυτιλήνη φέτος!

Τοξοτάκι, ευχαριστούμε για το ποιηματάκι... Το σάιτ μας είναι το www.cleareiki.org.

Γιώτα μου πολύ χαίρομαι. Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ο οραματισμός με το ουράνιο τόξο... Θα ηθελα να ακούσω και την εμπειρία της another star, γιατί χθες το απόγευμα που μιλήσαμε δεν τον είχε κάνει ακόμα. Ο dying i. ακόμη σκέφτεται αν θα συμμετάσχει... ελπίζω θετικά!

Στα υπόλοιπα που ρωτάς ας σου απαντήσει καλύτερα ο Μορφέας, για δεοντολογικούς λόγους, αν δεν σε πειράζει.

Αγκαλίτσες σε όλους
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

galazia_sfairaΜέλος
14/03/2006, 12:22:43
Αχ βρε Ανσινακι μου καλοκαλοτοποθετεις τα πραγματα,κατάλαβα τι λες καλη μου αλλά εγω δεν ήξερα μεχρι που....εγω αφεθηκα μεχρι εκει και περα απο κει...ε τι να κανω τωρα με λες???Τι να κανω μονο του με πηγε βρε παιδι μου....
Ουφ θα με μαλωσει κι ο Μωυσης

Μωυσηηηηη που εισαι βρε πουλακι μου?
Μινα που γυρνας καλή μου?

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑΝέο Μέλος
14/03/2006, 17:57:50
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ ΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 'ΠΡΟΒΛΗΜΑ 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΤΣΑΡΚΑΣ ΤΟΥ
another starΜέλος
14/03/2006, 20:56:58
Καλησπέρα σε όλους

Unseen το έκανα. Αυτό που ένιωσα βασικά ήταν σαν όντως να υπάρχει κάτι στα χέρια μου. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ΤΡΟΜΕΡΗ ενέργεια που έβγαινε από τα χέρια μου. Νιώθω ότι αν έπιανα εκείνη τη στιγμή έναν άνθρωπο θα τον πέταγα μακριά με ένα άγγιγμά μου. Ο οραματισμός του ουράνιου τόξου δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρός, ενιωθα όμως ότι ανάμεσα κάνοντας μία καμάρα ανάμεσα στα χέρια μου. Μια μικροζαλάδα μου ήρθε αλλά ίσως ήταν από τον αυχένα μου.
Μόλις όμως έβαλα τα χέρια στη καρδιά και πήρα τη πρώτη ανάσα, είδα κάποιον/κάποια να με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια και ανοιχτό στόμα, σαν φοβισμένος και απορημένος μαζί.
SM-Giota παρούσα. Είσαι καλά? οι πονοκέφαλοι κάπως υποχώρησαν. Ίσως τελικά να κατάλαβα από που ήταν. Όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά όχι τόσο έντονοι

σας εχω πεθυμήσει και θα ήθελα να μπαίνω πιο πολύ τα πρωινά αλλά ειλικρινά έχω πανικό στη δουλειά και τρέχω σαν τον Κεντέρη.

Καλλιόπη μου, Ρούλα, Μίνα, Μωυσή, Λίλλιαν και όλοι οι άλλοι, είστε και πολλοί δεν μπορώ να σας θυμηθώ όλους, συγνώμη όσους ξεχνάω, πολλά πολλά φιλιά!!

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

14/03/2006, 22:20:19
Πολλά φιλιά και από μένα και μια τεράστια αποχαιρετιστήρια αγκαλιά σε όλους!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
another starΜέλος
15/03/2006, 11:00:10
Καλημέρα

Avallon?? διαβασα καλά? αποχαιρετιστήρια????

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

galazia_sfairaΜέλος
15/03/2006, 12:10:54
Καλημερα σε όλους μας μια ηλιοφωτη μερα
στενοχωριεμαι ...
αποδρχομαι όμως την διαφορα στις αποψεις και στον τροπο που βιωνει ο καθεις τις περιστασεις.
Μινα μου θα εισαι και θα παραμενεις στην καρδια μου,οπως ένα παιδακι!
Γιατι ξεχαστηκατε μορφειές.....εγω μπηκα στο Ιντερνετ αν και απεργουσα (διαμαρτυρομαι γαι μενα για ολους οσους δυσκολευομαστε ολους οσους ζουν στα ορια της φτωχειας γαι ολους οσους ευτελιζονται απο την καθημερινότητα...)ποτε θα γινει η επομενη συνάντηση???
φιλουρες σε ολους μας.
Αστερακι εισαι καλα ,δεν σε ξεχασα.

UnseenΜέλος
15/03/2006, 14:19:28
Καλημέρα σε όλους, οι απεργοί σας χαιρετούν από το σπίτι τους!

Avallon διάβασα το μήνυμα που έστειλες στο προσωπικό μου mail και επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω εκεί. Από εδώ το μόνο που θέλω να σου πω είναι αυτό που σου έστειλα και με SMS, πως όποτε θελήσεις ή αισθανθείς έτοιμη να συζητήσεις κάτι με κάποιον, είμαι εδώ.

Η απόφασή σου είναι απολύτως σεβαστή και δεν βρίσκω κανένα νόημα στο να σε επιβαρύνω με ερωτήσεις, είμαστε όλοι ενήλικες εξάλλου και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευόμαστε την κρίση ο ένας του άλλου... Θα σε παρακαλέσω μόνο να σταματήσεις να κάνεις τον οραματισμό, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, επειδή αφορά μόνο την ομάδα και μπορεί να εντείνει συνδέσεις που δεν επιθυμείς να διατηρήσεις.

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή συνέχεια στο προσωπικό σου ταξίδι.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
15/03/2006, 14:24:56
sm_giota και another star

Ο οραματισμός αυτός δεν έχει βέβαια σκοπό να μας κάνει σούπεργούμαν και να αρχίσουμε στα χαστούκια τους γύρω μας από την πολλή δύναμη που αισθανόμαστε στα χέρια μας!! Όμως ενεργοποιεί κάποιους μικρούς κρυστάλλους ή δευτερεύοντα ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται στο κέντρο της παλάμης και εντέλει και το κέντρο της καρδιάς, εκεί που καταλήγουν τα χέρια στο κλείσιμο του οραματισμού. Η αίσθηση της θερμότητας και της δύναμης λοιπόν πηγάζει από αυτήν ακριβώς την ενεργοποίηση των κρυστάλλων. Η ζαλάδα που νιώθεις αστεράκι πιθανώς προκαλείται από τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεις ώστε να συγκεντρωθείς. Χαλάρωσε παιδί μου!

Γαλάζια σφαίρα μου

Θα συνεννοηθούμε στα προσωπικά μας mail για την επόμενη συνάντηση.

Πολύ καλό μεσημέρι σε όλους
Unseen

15/03/2006, 14:50:48
Καλησπερίζει την παρέα ένας απεργοσπάστης.

Χθές έκανα την τεχνική της χρυσής αύρας την οποία πέτυχα σχετικά εύκολα μια και το πρόβλημά μου παλαιότερα ήταν ότι δεν μπορούσα να "δω" το χρώμα. Σκοτεινά σημεία δεν είδα, και κατα τη διάρκεια της τεχνικής ένιωθα μια έντονη πίεση στο μέτωπο σαν να με πίεζε κάποιος με το δάχτυλό του.

Φιλιά

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΜορφέαςΜέλος
15/03/2006, 17:38:24
Παιδιά συγνώμη για την καθυστέρηση των απαντήσεών μου, αύριο το πρωί ΄θα έχω χρόνο να γράψω.

Να είστε καλά

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!