- Τριτο μάτι - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μερικοί λένε οτι το τρίτο μάτι είναι η επίφυση,άλλοι οτι είναι η υπόφυση.Επίσης μπαίνει στις θεωρείες και ο βλενογόνος αδένας.
Προσωπικά θεωρώ οτι και τα τρία μαζί παίζουν σπουδαίο ρόλο.
Όσοι διαλογίζονται και αισθάνονται τις δονήσεις στην επίφυση και την υπόφυση μπορούν να ενεργοποιήσουν το τρίτο ματι και να έχουν αυτό το "remote viewing". Το κλειδί για αυτό είναι να συντονιστεί πλήρως η υπόφυση με την επίφυση. Για να συμβεί αυτό υπάρχουν πολλοί τρόποι,μπορείτε για παράδειγμα απλώς να φανταστείτε τους δύο αδένες να είναι πλήρως συντονισμένοι και να λειτουργούν ταυτόχρονα.Αυτό είναι κάτι πολύ απλό αλλά δουλεύει.
Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλά είδη τεχνικών για πολλούς τύπους ανθρώπων,αυτός είναι και ο λόγος που δέν μπορώ να εγγυηθώ οτι μία τεχνική θα δουλέψει σε όλους. Αυτό όμως που μπορώ να εγγυηθώ είναι οτι ο πλήρης συντονισμός της επίφυσης με την υπόφυση παράγουν ώς αποτέλεσμα αυτό που αποκαλούμε τρίτο μάτι.
Προσωπικά αυτό που κάνω είναι απλώς να τοποθετώ την προσοχή μου και στους δύο αδένες ταυτόχρονα.Ελπίζω να βοηθάει αυτούς που τους ενδιαφέρει το θέμα.
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Λες
quote:
Προσωπικά αυτό που κάνω είναι απλώς να τοποθετώ την προσοχή μου και στους δύο αδένες ταυτόχρονα.
Ποια είναι η εμπειρία σου θα με ενδιέφερε να μάθω. Δηλ ανοίγει το τρίτο μάτι; βλέπεις κάτι;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 28/07/2009 20:28:06
Σε βαθιά φάση ,αντιλαμβάνομαι την αλλαγη της οθόνης κατα κάποιο τρόπο.
Μια άλλη τεχνική που κάνω τώρα,είναι να φέρνω το σύμβολο "eckasha flame"
στην επίφυση και την υπόφυση ταυτόχρονα. Το συγκεκριμένο σύμβολο είναι άν δέν κάνω λάθος το ισχυρότερο αυτήν την στιγμή.
Το eckasha flame κάνει τα πάντα στο σώμα το καθαρίζει(ακόμα και απο το κάρμα) και ενεργοποιεί το dna. Βγάζει οτιδήποτε είναι άχρηστο απο το σώμα ή απο τα σώματα και δημιουργεί ασπίδα προστασίας.
ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΠΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΗΝΑΝΤΙΣΕΙΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΛΙΘΗΝΑ Η ΟΝΕΙΡΙΚΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ "ΤΙ;" ΕΧΩ ΔΕΙ... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑ ΣΗΖΗΤΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΦΥΣΗΚΑ Κ ΤΑ ΣΙΝΑΦΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΙΘΕΙΣ Η ΝΑ ΦΤΕΡΝΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Κ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΑ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΠΙΓΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΙΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΣΗΝΗΔΙΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΝ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ...
ΠΡΙΝ 2 ΚΑΛΟΚΕΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΗΠΤΑ ΠΩΣ ΕΠΕΦΤΑ ΣΕ ΣΙΝΙΔΙΤΟ ΟΝΕΙΡΟ "LUCID DREAM" Η ΕΜΠΗΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΘΗΣΤΙΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΞΗΚΙΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΞΗΠΝΑΓΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΙΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ "SLEEPY" ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΓΕΝΗΚΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ " ΑΝΙΣΙΧΙΕΣ " ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ "ΤΟΠΙΚ" ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ "ΠΟΣΤ" ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΩ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ "ΙΣΩΣ" ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ...ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΩΜΟΥΝΑ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΜΟΥΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ..ΔΥΣΤΗΧΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΑΛΕΧ22 ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "οΗΜ-aum" ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ "PSY-PARTY" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ "ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η ΧΡΗΣΗ LSD" ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΓΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΕΡΑ ΠΡΩΣΟΠΗΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΚΙΜΑΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΑΖΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΝΙΔΗΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΚΥΝΔΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΕΦΟΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ
ΑΛΕΧ22 ΥΠΟ/ΑΠΟ-ΦΙΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΑΦΤΕΣ ΤΙΣ 2? ΕΝΝΟΥΣΕΣ ΝΟΙΤΙΚΑ? ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ? Η ΜΥΠΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΦΗΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ? ΜΕ ΚΑΠΙΟ ΜΕΤΑΓΙΟΝ Ι ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕ ΤΙΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΙΟ ΕΙΣΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Zer0c
Οι εμπειρίες σου δέν είναι τυχαίες.
Η ηλικία σου και οι ανυσηχείες σου δείχνουν οτι είσαι ξεχωριστό παιδί.(Χαίρομαι για αυτό).
Το να μιλάς δημόσια για αυτά τα θέματα δέν θα ήταν και ότι καλύτερο,λόγω οτι δέν είναι δυνατόν να καταλάβουν οι άλλοι.
Για την επίφυση και την υπόφυση μπορείς να πατήσεις στο google και να πάς στις εικόνες.
Θα σου έλεγα να κάνεις την δική σου προσωπική έρευνα πάνω απ'όλα.
Αν ξέρεις καλά αγγλικά, αυτό θα ήταν πολλύ χρήσημο για σένα.Μιας και το ιντερνετ είναι η κυριότερη πηγή τω πληροφοριών.
Υπάρχουν και στα ελληνικά διάφορες ενδιαφέρουσες σελίδες,αλλά είναι παιδικές σε σχέση με αυτές που υπάρχουν στα αγγλικά,(τα αγγλικά πρέπει να γίνουν η μητρική μας γλώσσα
).
Οπότε θα σου πρότεινα να πατήσεις τις λέξεις κλειδιά στο google και απο κεί να δείς περισσότερα.Λέξεις όπως επίφυση(pineal gland) ή μερκαμπα(mer ka ba) ή ανώτερος εαυτός και διάφορα άλλα.
Επίσης υπάρχει και το youtube.
Με λενε Chris και ιμε επισις 19 χρονων...
Δεν 3ερω τι και που ινε η επιφισι και υποφισι αλλα σιγουρο ινε οτι κα8ε αν8ρωπος εχι ενα [τριτο ματι]
Διαβασα ενα βιβλιο απο την συγγραφεα DION FORTUNE με τιτλο astrall body projection που γενικα εξιγα το πος να ενεργοποιησεις τα 7 ενεργειακα κεντρα[7chakras]
Μετα απο αρκετες μερες προσπα8ιας καταφερα να φτασο σε σημιο υπνοσις που μετα απο αφτο ακολου8ουσε η εξοσωματικη εμπειρια,ομος δεν τα καταφερα...
Δεν ξερο τι μου εχι σιμβει αλλα μετα απο εκεινη την μερα εως και σημερα δεν εχω 3αναδει εφιαλτeς,ουτε καν λιπιτερο ονιρο, αλλα εχο σινεχος δινατους πονοκεφαλους μεχρι κε ιμικρανιες..
Ο γιατρος ιπε οτι 8α ινε απλο κριολογιμα, αλλα δεν νομιζο κανενα κριολογιμα να διαρκει 2 μινες..
πια ινε η γνομη σας??>>>>>>>>[signomi gia ta or8ografika alla sini8isa tous agglikous xarakthres]
quote:
Το τρίτο μάτι είναι κάτι σαν το σημάδι εμφάνισης ESP(extra sencory perception) και βρίσκεται ανάμεσα στα δύο μας μάτια πιο ψηλά προς το μέτωπο .έχει σχέση με την ανάπτυξη των ψυχικών / ψιονικών ικανοτήτων του ανθρώπου . πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια εμπειρίών αστρικής προβολής είπαν ότι κατά τη διάρκεια που ήταν έτοιμοι να βγούν έξω από το σώμα τους , αισθάνθηκαν μία ενέργεια / θερμότητα σε αυτό το σημείο του μετώπου και αισθάνθηκαν σαν να ανοίγει . Είναι θέμα συγκέντρωσης και χαλάρωσης . Και ενοείται πρέπει να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς αυτή τη νέα πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά σου ."Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Μαστουρωμένοι θα ήσαν όλοι τους!![]()
![]()
![]()
soul
http://el.wikipedia.org/wiki/Επίφυση
ριχτε μια ματια και σ αυτο! μαλλον θα σας αρεσει!
http://rapidshare.com/files/69861179/Dark_Room_-_Mantak_Chia.rar
![]()
8elw na sas pw oti xreiasthke polus kairos gia ena pliri anoigma tou matiou!!!vevaia auto p paizei polu megalo rolo einai na exaskh8eis polu stin oramatismo kai sto dialogimo!!!epita h hmhkranies einai arketes kai idietera anamesa apo thn mhth!!!argotera to trito mati s dhnei apo mono tou shmata pws kati 8elei na s pei!!!!einai polu endiaferwn 8ema kai 8elw na shnexisw na ma8enw girw apo auto t 8ema!!!!an exete kati na pros8esete panta einai dekto!!!euxaristo polu!!!