ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

zip30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
27/11/2011, 20:35:51
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Να σου πώ σχετικά με αυτο Ζιπ.
Οταν είσαι μόνιμος κάτοικος μιας τοποθεσίας,δεν χρειάζεσαι ακριβή μετεωρολογικά στοιχεία,ειδικά όταν έχεις και κάποιες γνώσεις,για να προσδιορίσεις υγρασία [την νοιώθεις και ξέρεις πάνω κάτω την ποσόστοση],ηλιοφάνεια,δ/νση ανέμων και αλμυρότητα,λόγω απόστασης απο την ακτή.[35 μέτρα].
Αυτο ήταν όλο.

Nοιώθεις ότι η υγρασία της ατμόσφαιρας είναι π.χ 80,45 % ; Από τι είναι φτιαγμένο το δέρμα σου ; Από υγρόμετρα ή από ψυχρόμετρα ;

Άλλωστε εσύ ο ίδιος έλεγες πως από κάπου τα έπερνες αυτά τα αριθμητικά στοιχεία.

Πάντως, σου ξαναλέω. Αυτό που έτρεξες να πεις ειρωνευόμενος, είναι άσχετο με το λάθος που έκανα σχετικά με τον macedon.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι αλλα η ντροπή δεν είναι κάτι που γνωρίζεις και φροντίζεις να το δείχνεις και να το αποδεικνύεις με κάθε τρόπο!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
27/11/2011, 20:36:41
quote:
Εαρινός

Mπρέ Zip...μπρέ Εφέντη μ'....συ μπρέ δεν έλεγες αυτά.."A, επίσης δεν έψαξα στα Νηπιαγωγεία, αλλά τώρα, κοτζάμ macedon διευθυντής σε νηπιαγωγείο ; Ε, δεν νομίζω ...

Όπως βλέπεις, μπορεί να μην ξέρω αν και στα 130 σχολεία υπάρχουν φύλακες ή όχι, ξέρω όμως ποιοι είναι οι διευθυντές όλων των σχολείων της Θεσσαλονίκης [ Δεν τηλεφώνησα στα σχολεία όμως, 'ντάξει ; ]. Και ειλικρινά λυπάμαι που δεν είσαι κι εσύ ένας απ' αυτούς. Δεν πειράζει ... που θα πάει ; Θ' αλλάξουν τα πράγματα βρε ..."

Ναι, εγώ τα έλεγα. Λάθος που τα έλεγα και συγνώμη προς τον macedon που τα έλεγα. Και ; Εσύ τι νταλγκά βαράς ;

quote:
Εαρινός

Μπρέ δεν συμμαζεύεται και δεν πρόκειται περί "πατάτας" αλλα δολιότητας και κακίας....υποστήριξη των όσων πάντα έλεγα για την αφεντιά σου και της διάθεσης που πάντα έχεις ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ...ΜΠΡΕ!!!

Δολιότητας & κακίας ; Σε κάθε συνομιλητή μου ; Τι λε' ρε παιδί μου ...

quote:
Εαρινός

Βλέπεις που συνεχίζεις το βρίσιμο -[ Εαρινέ, εσύ τι χαίρεσαι μπρε τσουτσέκ' ; ]-
και την επίδειξη κακίας μπρέ???

Όποιος δει τα μηνύματά σου μετά την απάντηση του macedon, καταλαβαίνει αμέσως ποιος κάνει επίδειξη κακίας.

quote:
Εαρινός

Καλά που το ειπες μπρέ , ότι δεν ήθελες να τον προσβάλλεις..τώρα σε πίστεψε/αμε..."Συγνώμη macedon, λάθος. Εννοείται πως δεν ήθελα να σε προσβάλω".

Με πιστέψατε, δεν με πιστέψατε, εγώ αυτό που έπρεπε να πω στην συγκεκριμένη περίπτωση, το είπα.

quote:
Εαρινός

Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεσαι...λέω εγώ!!

Σώπα μπρε ... τι λες ; Σοβαρά ; Γιατί να ντρέπομαι ; Επειδή εσφαλμένα αμφέβαλλα για κάτι που έγραψε ο macedon σχετικά με την ιδιότητά του ; Τι μου λες ; Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ από την στενοχώρια μου.

quote:
Εαρινός

Η τακτική σου είναι αποτυπωμένη και αποδεδειγμένη και προβάλλει τον ψυχισμό σου , τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ ... το αφήνω σε κάθε αναγνώστη!!!

Α, δεν θα τον κρίνεις το ψυχισμό μου ε ; Ευχαριστώ ρε Εαρινέ, να 'σαι καλά ...

27/11/2011, 20:38:46
quote:
Εαρινός

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι αλλα η ντροπή δεν είναι κάτι που γνωρίζεις και φροντίζεις να το δείχνεις και να το αποδεικνύεις με κάθε τρόπο!!!

Γιατί να ντρέπομαι μπρε ;

27/11/2011, 20:42:42
Ας μην το κουράζουμε άλλο αυτο Ζιπ.
Τα ακριβή στοιχεία παρέχονται σε τοπικό διαδικτυακό τόπο,τον οποίο παρέθεσα τότε.

Σημασία έχει,η νοοτροπία σου.
Η νοοτροπία της άρνησης των γύρω σου,έστω και ηλεκτρονικώς!
Προφανώς νομίζεις οτι,οι συνδίκτυοι ψεύδονται και αυτοπροβάλλονται με σκοπό την αυτοϊκανοποίηση.[γιατι άλλο λόγο δεν βλέπω].

Μήπως κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια αγαπητέ Ζιπ?

Οκ.Η συγνώμη που ζήτησες απο τον macedon,νομίζω οτι αρκεί.
Δεν είναι όμως,ενδεικτική [η πράξις σου περι αμφισβήτησης],του τρόπου που λειτουργεί ο εγκέφαλός σου?Αυτός ο τρόπος είναι ο "κακός" Ζιπ.

Υπάρχει και ο καλός Ζιπ.Γεμάτο είναι το φόρουμ απο αναρτήσεις του "καλού" Ζιπ.

Τελικά εσυ θα έπρεπε να έχεις το nick του Ντοτόρο.Ονομα και πράγμα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/11/2011, 20:43:39
Η Δολιότητα και η κακία είναι στοιχεία που προβάλλονται σε κάθε λόγο και κάθε ψυχική κίνησή σου συνδίκτυε Zip....ότι και να λές , γίνεσαι ακόμα πιο καταγέλαστος!!!
Εσωτεριστή Zip..!!!
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να μην μιλάς καθόλου , αντιθέτως όμως...!!!
Εσωτεριστή Zip...

27/11/2011, 20:51:08
KAI σύ να είσαι καλά Zip!!!

27/11/2011, 20:58:56
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Τα ακριβή στοιχεία παρέχονται σε τοπικό διαδικτυακό τόπο,τον οποίο παρέθεσα τότε.

Ακριβώς. Αυτά τα στοιχεία που παρέθεσες δεν συμφωνούσαν με κάποια άλλα που παρέθεσα εγώ από άλλο δικτυακό τόπο. Λογικό είναι να θεωρήσει κάποιος πως είτε τα στοιχεία ήταν λάθος, είτε εσύ δεν ήσουν στον τόπο που έλεγες πως ήσουν.

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Σημασία έχει,η νοοτροπία σου.
Η νοοτροπία της άρνησης των γύρω σου,έστω και ηλεκτρονικώς!
Προφανώς νομίζεις οτι,οι συνδίκτυοι ψεύδονται και αυτοπροβάλλονται με σκοπό την αυτοϊκανοποίηση.[γιατι άλλο λόγο δεν βλέπω].

Η νοοτροπία μου είναι η νοοτροπία που έχει ο οποισδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος. Διαβάζω κάποια πράγματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζω και είναι απολύτως φυσιολογικό να αμφιβάλλω για κάποια. Και ασφαλώς μπορεί και να αμφιβάλλω εσφαλμένα κάποιες φορές.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λες, φίλε, δεν με ξέρεις. Μιλάς εσύ, που κάθε μέλος το έβλεπες σαν κλώνο και το χλεύαζες. Μιλάς εσύ για άρνηση ;

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Δεν είναι όμως,ενδεικτική [η πράξις σου περι αμφισβήτησης],του τρόπου που λειτουργεί ο εγκέφαλός σου?Αυτός ο τρόπος είναι ο "κακός" Ζιπ.

Ο τρόπος που λειτουργεί ο εγκέφαλός μου ; Χαχαχα! Τι να σου πω μωρέ ... τι να σου πω ; Ποιος τρόπος ρε NIKOMAXE ; Χαχαχα! Ε, λοιπόν ο τρόπος που λειτουργεί ο εγκέφαλός μου είναι κάποιες φορές σαν το Περλ Χάρμπορ και κάποιες άλλες σαν ξυνισμένο σούσι. Γουστάρεις τρόπο λειτουργίας ;

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Τελικά εσυ θα έπρεπε να έχεις το nick του Ντοτόρο.Ονομα και πράγμα!

Ωραία ... πέτα και την "φιδιά" σου για τον Dr Jekyll Mr Hyde. Μπας και νομίζεις πως είναι και αυτός κλώνος μου ;

27/11/2011, 21:01:50
quote:
Εαρινός

Η Δολιότητα και η κακία είναι στοιχεία που προβάλλονται σε κάθε λόγο και κάθε ψυχική κίνησή σου συνδίκτυε Zip....ότι και να λές , γίνεσαι ακόμα πιο καταγέλαστος!!!

Σε κάθε λόγο ; Σε κάθε ψυχική μου κίνηση ;;;

quote:
Εαρινός

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να μην μιλάς καθόλου , αντιθέτως όμως...!!!

Γιατί μπρε να ντρέπομαι ;

27/11/2011, 21:05:19
Παιδάκια, αρκετά. Το θέμα πήγε εκεί που ήθελα, άντε τώρα να παίξετε μεταξύ σας.

Και πάλι συγνώμη στον macedon που αμφισβήτησα την ιδιότητά του και ...

έγινε ... τα λέμε ...

27/11/2011, 21:14:54
quote:
Ζιπ
Ο τρόπος που λειτουργεί ο εγκέφαλός μου ; Χαχαχα! Τι να σου πω μωρέ ... τι να σου πω ; Ποιος τρόπος ρε NIKOMAXE ; Χαχαχα! Ε, λοιπόν ο τρόπος που λειτουργεί ο εγκέφαλός μου είναι κάποιες φορές σαν το Περλ Χάρμπορ και κάποιες άλλες σαν ξυνισμένο σούσι. Γουστάρεις τρόπο λειτουργίας ;

.Δεν είχα καμμία αμφιβολία!

Λές οτι δεν σε ξέρω!

Μα φυσικά δεν σε ξέρω,με το ίδιο τρόπο που δεν ξέρεις κι εσύ τους άλλους συνδίκτυους.[εξαιρούνται οι προσωπικές επαφές].

Μην αρνηθείς όμως το γεγονός,οτι μπορείς να συμπαθήσεις,όπως και να αντιπαθήσεις κάποιον,μόνο απο το γράψιμό του.Αυτο είναι κάτι σαν ένστικτο,κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια.Είναι εκείνη η αόρατη και άηχη φωνούλα μέσα στον νού μας,που μας λέει διάφορα!
Κάποτε λαθεύει,κάποτε πετυχαίνει "διάνα".

Οσο για την "φιδιά" που λές,πάλι αστόχησες.
Εννοώ ακριβώς αυτο που λέω και τίποτα απο αυτά που νομίζεις.
Αναφέρομαι στην διπλή υπόσταση του Δρ Τζέκυλ και του Μρ Χαϊντ,θέλοντας να δώσω έμφαση στον "καλό" και "κακό" Ζιπ.Και το ξέρεις καλά.

Απλά ο ¨κακός" έπρεπε να πει την τελευταία λέξη!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.