- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πηγαινα στο funk´n jazz παλια, αλλα μετα χαλασε κι αυτο. Υστερα κλασικα ταχυδρομειου αλλα οχι εκει που πανε ολοι οι....αριστοκρατες (Ντετοξ) αλλα στο "Ο" και απεριττον.
Απο ζωη, ωραια. Αλλα γενικα οι αν8ρωποι δεν πολυσυμπεριφερονται σωστα. Πολυ... πονηροι βρε παιδι μου.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
quote:
mPOREI NA EIMASTE LIGO "GEIA SOU" ALLA DEN EIMASTE PONIROI...
Αγαπητε Θεσσαλε, συγνωμη αλλα θα διαφωνησω, διοτι τοσα χρονια ειχα να κανω με πονηρους σπιτονοικοκυρηδες, πονηρα αφεντικα, πονηρους καθηγητες στη σχολη, πονηρους συναδελφους, πονηρους φιλους, πονηρους καταστηματαρχες, πονηρους "γκομενους", πονηρους κλπκλπκλπ. Απλως, δεν θεωρω τον εαυτο μου τοσο ατυχη να εχω μπλεξει με ολους τους πονηρους. Βεβαια, εννοειται οτι παντου τους συναντας ολους αυτους. Αλλα νομιζω οτι στη Λαρισα εχουν μαζευτει αρκετοι της ρατσας των βλαχων, που δινουν το παραδειγμα, κι υστερα τους ακολουθει κι ο υπολοιπος λαος. Τροπο ζωης ισως να το ονομαζα.
Παντως σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν προκειται να υπονοησω κατι για σενα, φιλε Θεσσαλε!!!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Real Name : Κώστας
Θεωρώντας τον εαυτό μου ανοιχτόμυαλο αντι να το κάνω ανοιχτόμυαλος το
Έκανα ανοιχτό μυαλό εξου και το open mind

Αnapolyon βγαινει απο προσθεση των δυο πρωτων γραματων του ονοματος μου δηλ. Αναστασιος.Ταυτοχρονα ειναι και επικαιρο λογω μαζικων απολυσεων,που προτρεπει καπως στο αντιθετο ...εδω γελαμε βεβαια.
Βασικα μου αρεσε αυτο το στοιβαρο και φωτεινο σαν laser σπαθι.Συνδυασμος παρελθοντος και μελλοντος.
Ο Πυθαγόρας πίστευε στην ύπαρξη του αιθέρα ως «πέμπτο στοιχείο» της Φύσης.
Ο Αριστοτέλης υποστήριζε πως εκτός από τα τέσσερα στοιχεία (Γη, Ύδωρ, Αήρ και Πυρ) υπήρχε στη Φύση και ο Αιθήρ. Σύμφωνα με την άποψη του ο ουρανός διέφερε θεμελιακά από τον κόσμο, καθώς αποτελούνταν από ένα πέμπτο στοιχείο, τον αιθέρα, που ήταν και η «πέμπτη ουσία» της Φύσης (εξού και η λέξη πεμπτουσία).
Στους αιώνες που ακολούθησαν οι αλχημιστές, που αναζητούσαν την «πεμπτουσία», κράτησαν ζωντανή τη θεωρία του Αιθέρα. Στις συμβολικές απεικονίσεις των αλχημιστών ο Αιθέρας αντιπροσώπευε πάντα το κεφάλι (το «πέμπτο άκρο» του σώματος), ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία αντιπροσωπεύονταν από τα άλλα τέσσερα άκρα (χέρια και πόδια). Σύμφωνα μ’ αυτούς τους συμβολισμούς ο Αιθέρας θεωρούνταν ανώτερο στοιχείο της Φύσης και η «αιθερική» κατάσταση ως ένα από τα ανώτερα επίπεδα του «πνευματικού σώματος».
(αφιερωμένο στο φίλο που με αποκάλεσε "αερολόγο")
Καλή σας μέρα ![]()
Οι αρχικοί λόγοι που με ώθησαν σε αυτήν την επιλογή ήταν "οι εξείς":
1:Μια φίλη πριν καιρό είπε οτι είμαι άνθρωπος των άκρων.Αντίστοιχα ο Τζέκιλ είτε γιατρεύει κοσμο(ως γιατρος) είτε σκοτωνει. Αυτό ταιριάζει επίσης με το γεγονός οτι συχνά δίνω κ μου ζητάνε οι άλλοι συμβουλή ή "πνευματική καθοδήγηση" ενω απ την άλλη είμαι πολύ απολυτος και εκδικητικός με όσους συνειδητα ακολουθούνε "τον λάθος δρόμο" σε βάρος μου.
2:Ο δευτερος λόγος έχει να κάνει με αυτό που οι άλλοι αντιλαμβάνονταν σε μένα ως 'αντίθεση'.Δεν υπάρχει αντίθεση απλά εκείνοι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν πώς γίνεταισε σε διαφορετικές περιστάσεις να ακολουθώ τελείως "αντίθετες με την προσωπικότητα μου" "τακτικές" ή στασεις.
3:Ο τρίτος λόγος είχε να κάνει με τη σειρά House(ιατρικές υποθέσεις) της οποιας ήμουν και είμαι φαν, της οποίας ο πρωταγώνιστής(ο οποίος ήταν γιατρός) ταυτίζεται συχνά με τη δική μου ψυχοσύνθεση κ προσωπικότητα.
Αυτά είχα στο νού μου βγάζοντας το ονομα.
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
baCk t0 tHe pRiMiTiVe
...
We g0r 0uR LiFe t0 LivE
tHe WaY WE WANT T0 BE...!
Ηταν κ καλα μια "μαγισσα" που βοηθουσε τον κοσμο στον "μακρινο" μεσαιωνα αλλα την καψανε στην πυρα..
Πλεον δεν εχει σημασια γιατι εχω αλλαξει αλλα μια και εχω γραφτει εδω και καποια χρονια δεν το αλλαξα,δεν εχω και πολλα post οποτε..
Είσαι καιρό μέλος αλλα διαβάζεις τακτικα(εστω κ ανα μήνα) ο,τι σε ενδιαφέρει απ το φόρουμ.
Ή είσαι καιρο μέλος γιστι σ'αρεσε το φόρουμ αλλα δεν το παρακολουθείς(και ούτε γράφεις)?
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
---

...κι όσοι μας χαλάσανε σκουπίδια!
Για περαιτέρω πληροφορίες, εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Ensiferum ![]()
"When one person suffers from a delusion it is called insanity; when many people suffer from a delusion it is called religion."
στα εγγραφα που εχουν αξια χρησιμοποιειται

Μέλος 1ης Βαθμίδας
Greece
73 Μηνύματα
quote:
Απεστάλη: 08/08/2004, 14:33:19
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ.
ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Και μια και αυτός δεν έβαλε,είπα να το κάνω εγώ...
Οπότε ή είναι έτσι,άρα έχει "κατάλοιπα" ψυχολογικά...

Ή έτσι,οπότε δικαιολογούνται πολλά όπως η πιθανή κατάληξη
όμοια με εκείνη του μυθολογικού Νάρκισσου (και ίσως
γι'αυτό και δεν ξαναφάνηκε από το εσοτέρικα...)

Εξ'ού και η απομάκρυνση των καθρεπτών...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Eγώ γιατί θυμάμαι ότι είχα απαντήσει πριν από χρόνια???
Τι έγινε και σβήστηκε το όνομά μου?