- Τα ψευδώνυμα όλων μας... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
anastoleas1Νέο Μέλος
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ
metal666Νέο Μέλος
εγω metal666 ,γιατι metal το ειδος μουσικης που ακουω και , το 666 ημερομηνια γεννησης μου....
42NAΜέλος

Velissarios1Μέλος
Απο τον καλυτερο στρατηγο του Βυζαντιου που ηταν και ενας απο οτυς πιο τιμιους αλλα και ριγμενους της εποχης του.
CravenΜέλος
Παλιές παλιές όμορφες BBS εποχές χρησιμοποιούσα το Zeppelin σαν nick (όπως όλα τα πιτσιρίκια έτσι και εγώ χρησιμοποιούσα συγκροτήματα όπως πχ doors ένα φεγγάρι, zeppelin μετά για χρόνια)
Εποχές IRC λίγο πιο μεγάλος είπα ότι είναι καιρός για μια αλλαγή (ήταν εποχές που είχα "goth"έψει ολίγον τι στα γούστα μου και στην μουσική) εκείνη την στιγμή λοιπόν έβλεπα μια ταινία του Wes Craven και έστριβα ένα τσιγάρο με καπνό Craven (κιόμως απ τα 16 καπνίζω 1-2 τσιγάρα την βδομάδα ή και πολυ σπανιότερα), πολύ ήθελε? :) Πλέον όταν το craven είναι πιασμένο χρησιμοποιώ το stormdreamer που δεν υπάρχει καν σαν λέξη οπότε δεν το χει ποτέ κανείς (κανονίστε να το δώ πιασμένο καμιά μέρα σας έφαγα :))
Εποχές IRC λίγο πιο μεγάλος είπα ότι είναι καιρός για μια αλλαγή (ήταν εποχές που είχα "goth"έψει ολίγον τι στα γούστα μου και στην μουσική) εκείνη την στιγμή λοιπόν έβλεπα μια ταινία του Wes Craven και έστριβα ένα τσιγάρο με καπνό Craven (κιόμως απ τα 16 καπνίζω 1-2 τσιγάρα την βδομάδα ή και πολυ σπανιότερα), πολύ ήθελε? :) Πλέον όταν το craven είναι πιασμένο χρησιμοποιώ το stormdreamer που δεν υπάρχει καν σαν λέξη οπότε δεν το χει ποτέ κανείς (κανονίστε να το δώ πιασμένο καμιά μέρα σας έφαγα :))
AnaelΝέο Μέλος
Anael= Άγγελος.Έχει την κυριαρχία του αέρα επηρεάζοντας έτσι την αγάπη τον ρομαντισμό και το πάθος.Είναι ο άγγελος της ζωής και της υγείας.:)Παντού χρησιμοποιώ αυτό το ψευδώνυμο ακόμα και όταν γράφω cd-dvd σε φίλους..Βέβαια κάνω μια παράφραση όταν με ρωτάνε τι σημαίνει πάντα απαντάω the angel of ****ing romantik love ;) όσο για το avatar που χρησιμοποιώ :

lencolasΜέλος
Καλησπερα,
Εγω ειμαι η Κικη,και το ψευδώνυμο μου ειναι απο το γνωστο χαρακτηρα στον Αρχοντα των δαχτυλιδιων,το πανεμορφο Ξωτικο.Ανεκαθεν ειχα μια ιδιαιτερη σχεση με αυτα τα πλασματα..
φιλικα 
Alma Libre....
Καλώς ήλθες και πάλι πίσω, αγαπητή Lencolas, χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοντά μας ύστερα από τόσο καιρό! 
Όσον αφορά το Lencolas, ήταν κι ο δικός μου αγαπημένος χαρακτήρας από την τριλογία.

Όσον αφορά το Lencolas, ήταν κι ο δικός μου αγαπημένος χαρακτήρας από την τριλογία.

In anticipation of my resurrection...
Ο ΒορέαςΝέο Μέλος
NOMIZO POS 8A TO PIASETE EAN OXI EIMAI ENAS APO TOYS KATOTEROYS 8EOYS THS ELLHNIKHS ISTORIAS
ολα τελιονουν καποτε
Edited by - Ο Βορέας on 19/03/2011 15:56:58
chessΜέλος
Eμενα παλι το chess μου το κολλησανε λογω μιας ατελειωτης συλλογης αντικειμενων με αυτο το pattern..Τσαντες,κασετινες,πορτοφολια,μπλουζες,παπουτσια,κορδονια..
Σε μια φαση ατελειωτου καψιματος που την ειχαμε δει πονυ, σκακι-πονυ με φωναζανε....
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
renakerΝέο Μέλος
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ 'ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ'ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΑΦΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΚΟΨΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ 2 ΓΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΑΥΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ( ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΑΔΕΛΦΙΑ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΊΠΕ.ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ.ΑΦΟΥ ΗΠΙΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ.ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΚΟΨΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ 2 ΓΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 2 ΜΑΥΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ 2 ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ( ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΑΔΕΛΦΙΑ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΊΠΕ.ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
Καλώς ήρθες renaker στα forums του ESOTERICA
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται, μιας και το παρόν μήνυμα έχει ήδη αποσταλεί και στο παρόμοιο θέμα:
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------