- Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ TATTOO - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Αχ αυτή η φαγουραααααααααααααααααααα!
Εξαρταται που το "χτυπαει" κανεις..![]()
quote:
Μαιμουδιτσα- Φυσικα αλλες αντοχες στον πονο εχει η γυναικα, και αλλες ο ανδρας..
Ναι, για αυτό την τελευταία φορά που είχα πάει να χτυπήσω ένα καινούργιο tattoo κάνανε αέρα για να συνεφέρουνε μια κοπέλα που είχε πάει να κάνει piercing...![]()
![]()
quote:
Μαιμουδιτσα- Θα μπορουσε να γινει και καποια αναφορα στα tattoo των Jakusa και τι συμβολιζουν;
Δεν μου επιτρέπεται να στο αποκαλύψω γιατί θα έχω πρόβλημα με την συμμορία των Γιακούζα που ανήκω…
.
Ανεξάρτητα από την πλάκα, η μόνη πληροφορία που βρήκα είναι ότι τα μέλη των Γιακούζα υποχρεούνται να κάνουν τατουάζ σε ολόκληρη τη σωματική επιφάνεια που καλύπτεται από τα ρούχα, έτσι ώστε να είναι αδύνατον για αυτά να ξεφύγουν από τον κλοιό της συμμορίας μια και ένα τόσο μεγάλο τατουάζ είναι αδύνατον να αφαιρεθεί, ακόμη και με τα πιο σύγχρονα μέσα που προσφέρει η ιατρική τού σήμερα .
Θα ψάξω καλύτερα και αν βρω κάτι θα το γράψω… ![]()

Όπως και με τα σκουλαρίκια - δεν το γνώριζα αυτό - κάτι τέτοιο θα συμβαίνει.
Σχεδόν κάθε γυναίκα έχει τρυπήσει τα αυτιά της όπως κι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών αλλά δίνουν αίμα.
Τώρα σχετικά με το ξαναπέρασμα του τατουάζ μετά από κάποια χρόνια, αληθεύει αλλά έχει να κάνει και με το πόσο καλά το χτύπησε ο καλλιτέχνης και πόσο το προσέχει ο άνθρωπος που το έχει.
Εγώ το είχα κάνει πριν 5 χρόνια περίπου κι είναι σαν καινούριο ακόμα.
Η καλύτερη εποχή για να το κάνει κάποιος είναι το φθινόπωρο που δεν πηγαίνει πλέον στην θάλασσα και δεν θα εκτίθεται στον ήλιο.
Και το πρώτο καλοκαίρι θα πρέπει να βάζει συχνά αντιηλιακό στην περιοχή εκείνη.

In anticipation of my resurrection...
quote:
Ναι, για αυτό την τελευταία φορά που είχα πάει να χτυπήσω ένα καινούργιο tattoo κάνανε αέρα για να συνεφέρουνε μια κοπέλα που είχε πάει να κάνει piercing...
Αυτη θα λιποθυμησε απο την τρομαρα της..
Και φυσικα παιζει ρολο και που τρυπηθηκε.Ξερω παντως,πως η γυναικα εχει 9 φορες περισσοτερο αντοχη στον πονο,απ'οτι ο ανδρας.Κι αυτο γιατι ο ανδρας εχει πιο πολλα νευρα..
quote:
Δεν μου επιτρέπεται να στο αποκαλύψω γιατί θα έχω πρόβλημα με την συμμορία των Γιακούζα που ανήκω….
Ενταξει.Θα κανουμε μια συμφωνια.Θα γινω κι εγω μελος της συμμοριας αμα μου πεις.
Παντως ρωταω,γιατι θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια ιστορια πανω σε αυτο και σε αυτους,απο πολυ παλαιοτερα
quote:
μαιμουδιτσα -Ξερω παντως,πως η γυναικα εχει 9 φορες περισσοτερο αντοχη στον πονο,απ'οτι ο ανδρας.
Πράγματι έχει μεγαλύτερες αντοχές από τον άντρα, εμείς λιποθυμάμε και μόνο στην εικόνα ενός τοκετού, φανταστείτε και να την περνάγαμε…. ![]()
![]()
![]()

έτσι ώστε το καλοκαίρι να μην φαίνεται με τα ρούχα της δουλειάς. Υπάρχει το μέτρον άριστον που κάποιοι δεν τηρούν και γίνονται
σαν γκράφιτι σε κάτι τοίχους που βλέπουμε. Έχω φίλους με "μανίκια" κλπ και δεν το γουστάρω καθόλου, το θεωρώ υπερβολή. Περί
ορέξεως βέβαια....ούτε λόγος να γίνεται.
Πάντως το δικό μου που είναι ήλιος με δεκαέξι ακτίνες (χ2 στο περίγραμμα 32) σε κάποια σημεία που πήγαινε στην άκρη του ώμου
βλαστήμησα τόσο που άν με άκουγαν οι ευρωπαίος και τρεχα θα με αφορίζανε![]()
![]()

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Edited by - seirios12a on 06/10/2008 21:02:08
Γιατι στα κοκκαλα ψιλοποναει..
συνέχεια δίπλα σε "ερεθισμένο" σημείο (τον ώμο εννοώ παιδιά
) και γι' αυτό με τάραξε μου είπε + ότι μετά έπρεπε να γίνει και
το γέμισμα.

πέντε.