- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Γιατί είχα την εντύπωση οτι αυτά τα είπε ο strangerz2? ο οποίος τυγχάνει μιας διαφορετικής αντιλήψεως απο οτι εσύ..Δεύτερη φορά που μου συμβαίνει την πρώτη με τον άθεο τώρα με εσένα.
γεράματα ![]()
![]()
![]()
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

quote:
$##$%%^^%$$#$%$%^
![]()
![]()
![]()
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
φέρτε μου ενα μαντολίνο.. για να δείτε πως πονώ...
έλα βρε πως κάνεις έτσι αύριο θα το έχεις ξεχάσει
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
έλα βρε πως κάνεις έτσι αύριο θα το έχεις ξεχάσει
Κάποιος θα βρεθεί να μου το θυμίσει..
αντε καληνύκτα..
και πάλι στο θέμα μας, περί φυλετικής αγνότητας, όπου αντί να μαλώνουμε για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής, καλα θα ήταν
να αναφέραμε άλλες φυλές,δικά τους όρια και αγνότητα αίματος,
για αλλαγή και μέτρο....
Να λέγαμε και για καμιά άλλη, για να έχουμε μεγέθη σύγκρισης,
γιατι, δεν είναι συναισθηματικό το ζήτημα,αλλά,ποσοστών ....
Ποια φυλή,είναι καθαρή;Εκτός απο τη δική μας.....
Υπάρχει καμία;
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
για το τι εννοούμε καθαρή φυλή, ώστε να μην θεωρείται εθνικιστική κορώνα, η αλήθεια;